Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και σε trophy 7 προσπαθώ με dynamics αλλα τιποτα...

Μαλλον απο οτι καταλαβα δεν γινονται update οι dynamics ρομ ...παρε ενα backup τα βασικα (επαφες σμσ κλπ) να εισαι ετοιμος

γιατι παμε για φλασαρισμα μαλλον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010135

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον απο οτι καταλαβα δεν γινονται update οι dynamics ρομ ...παρε ενα backup τα βασικα (επαφες σμσ κλπ) να εισαι ετοιμος

γιατι παμε για φλασαρισμα μαλλον

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2010135

Αυτην εχω Κολοσσε!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523976

Οταν πηρα την αποφαση να φλασαρω σε 7.8 τα links του Azar δεν δουλευαν οποτε δοκιμασα αυτην και περνει update κανονικα!! Σε Trophy ειμαι!!

Αυτην εχω Κολοσσε!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1523976

Οταν πηρα την αποφαση να φλασαρω σε 7.8 τα links του Azar δεν δουλευαν οποτε δοκιμασα αυτην και περνει update κανονικα!! Σε Trophy ειμαι!!

Την ιδια εχω σε Τιτανα αλλα δεν περναει με τιποτα .. Ουτε zune oyte cabsender ..

Και ο Ουλτρασοφτ στο θεμα του μοζαρτ ειπε οτι δεν γινεται ...!!!

Απο zune την περασες ?

Την ιδια εχω σε Τιτανα αλλα δεν περναει με τιποτα .. Ουτε zune oyte cabsender ..

Και ο Ουλτρασοφτ στο θεμα του μοζαρτ ειπε οτι δεν γινεται ...!!!

Απο zune την περασες ?

Ναι απο zune και βρηκε κανονικα το update!

Απο σήμερα, διαθέσιμη κανονικά και άμεσα μέσω Zune, χωρίς κάποιο forced update η έκδοση 7.8 7.10.8862.144 για όλα τα Windows Phone 7.5 η 7.8 κινητά. Επίσης, μετα το update, τα ξεκλειδωμένα κινητά, παραμένουν ξεκλειδωμένα!

Καλησπέρα. Τελικά, ούτε με τα 2 διορθωτικά updates ( 8860

, 8862 ) δείχνει να έχει διορθωθεί το θέμα της αυτονομίας των νέων tiles. Με 82% μπαταρία με ενεργοποιημένο το flight mode μου εμφανίζει estimated battery life 10 ώρες.. Μετά από το γράψιμο μιας σημείωσης και μετονομασία άλλων 2, πήγε 80% και estimated battery life 2 ώρες... Μάλλον δεν το έχει η Microsoft με το συνδυασμό στοιχείων από 2 διαφορετικές εκδόσεις.

Huawei Nova 5T

το trophy ακομά τιποτα ...

αλλα απο χθες ειμαι και κάτοχος ενος Lumia 900 (μια ομορφία!!)

με το που το σύνδεσα με το zune έχει λιώσει στα Updates..

τωρα ειμαι στην 7.10.8858.136 και κατεβάζει και αλλη !!

(αυτο το κινητό τουλάχιστον για κανα μήνα δεν θα το πειράξω με roms ...)

Απο σήμερα, διαθέσιμη κανονικά και άμεσα μέσω Zune, χωρίς κάποιο forced update η έκδοση 7.8 7.10.8862.144 για όλα τα Windows Phone 7.5 η 7.8 κινητά. Επίσης, μετα το update, τα ξεκλειδωμένα κινητά, παραμένουν ξεκλειδωμένα!

Ξέρουμε τι αλλαγές - τροποποιήσεις φέρνει η 7.10.8862.144 ?

Ξέρουμε τι αλλαγές - τροποποιήσεις φέρνει η 7.10.8862.144 ?

Update 7.10.8862.144

Also known as Windows Phone 7.8*.

Update 7.10.8862.144

Also known as Windows Phone 7.8*.

Start. Provides resizable small, medium, and large Live Tiles so you can customize your Start experience in new ways.

Accent colors. Expands the number of available accent colors to 20.

Lock screen. Improves the lock screen experience with accidental wipe protection features and the Bing image of the day wallpaper.

Marketplace and Xbox. Expands Windows Phone Marketplace and Xbox support to new countries and regions.

Fonts. Enhances the Chinese font and improves the appearance of Arabic and other languages.

Live Tiles. Fixes performance issues from a previous update.

Other improvements. Includes many other improvements to Windows Phone.

This update is not available in all markets or for all phones. To learn more about what's included in this update, see Windows Phone 7.8.

*Windows Phone 7.8 is the official product name we use to describe this release. However, due to a quirk of software development, the actual OS version is identified as 7.10.8862.144. You'll see both of these names on your phone in Settings > About > More info.

και σε trophy 7 προσπαθώ με dynamics αλλα τιποτα...

Εχθες εκανα update απο το Ζουν το Radar (Dynamic 2.0) ενος φιλου σε 10 λεπτα ...

Ολα πηγαν αψογα ... Τελικα νομιζω μονο ο Τιτανας δεν μπορει να γινει update

Καλησπέρα. Καινούριο πρόβλημα.. Μετά από αναβάθμιση ( ακόμα μία φορά σε 7.8 ) και τα διορθωτικά updates 8860 και 8862, 2 φορές η φόρτιση έχει φτάσει στο 99%, χωρίς ποτέ να τελειώνει.. Την πρώτη φορά έβαλα και έβγαλα το φορτιστή μερικές φορές, μέχρι να φτάσει το 100%. Σήμερα, που το έκανε πάλι, μια φορά έβαλα και έβγαλα τον φορτιστή, αλλά ήταν αρκετή για να πάει στο 100%.... :worry: Samsung Omnia W η συσκευή..
Huawei Nova 5T

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση. Lumia 800 και εχω περασμένη την τελευταία 7,8 (7.10.8862.144). Μετά το update παρατήρησα ενα πολύ cool νεο feature στο κινητό Οταν μπαίνεις σε άλμπουμ και επιλέξεις να δεις μια φωτο, εαν κανεις την αντίθετη κίνηση του zoom με τα διο δάκτυλα δηλαδή να τα κλείσεις αντι να τα επέκτεινεις αρχίζει και σου βγάζει με σειρά - λωρίδα της φώτο σαν καρποσταλ! και ειναι πολυ ωραιο! Το παρατήρησα σήμερα, και 3 μήνες σχεδόν που εχω το κινητό δεν το ειχα δει καν! Υπήρχε η τωρα το πρόσθεσαν με το update....???

Το trophy ακομα τίποτα

..αλλα λίγο με νοιάζει γιατί το έχει η κυρά πια....

Όσο αφορά τα άλμπουμ αυτό το έχει από την αρχή νομίζω :D

Το trophy ακομα τίποτα

..αλλα λίγο με νοιάζει γιατί το έχει η κυρά πια....

Όσο αφορά τα άλμπουμ αυτό το έχει από την αρχή νομίζω :D

Δοκιμασες το κολπο με το κοψιμο του ιντερνετ ?

Ναι το αλμπουμ ετσι ηταν απο την αρχη

Σε μένα στο Trophy πέρασαν μέσω Zune την περασμένη εβδομάδα και τα 2 update των 7.8 ενώ είχα περασμένη την 7.8 custom ROM του Ansar.
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!

περιμενω κι εγω την αναβαθμιση στο τροφυ, αλλα τιποτα... εχει σχεση που το πηρα απο την βονταφον, αλλα χωρις να εχω συμβολαιο μαζι τους, μονο σαν απλη συσκευη?>??? Και το κολπο που προσπαθω με το κοψιμο του ιντερνετ, κι αυτο τιποτα...

Σε μένα στο Trophy πέρασαν μέσω Zune την περασμένη εβδομάδα και τα 2 update των 7.8 ενώ είχα περασμένη την 7.8 custom ROM του Ansar.

Σε ολες τις τελευταιες ΡΟΜ δουλευει κανονικα το update ..

Στον Τιτανα μονο δεν γινεται γιατι η ΡΟΜ ειναι πολυ μεγαλη και δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος για το update

περιμενω κι εγω την αναβαθμιση στο τροφυ, αλλα τιποτα... εχει σχεση που το πηρα απο την βονταφον, αλλα χωρις να εχω συμβολαιο μαζι τους, μονο σαν απλη συσκευη?>??? Και το κολπο που προσπαθω με το κοψιμο του ιντερνετ, κι αυτο τιποτα...

το κολπο του ιντερνετ αφου διαβασεις προσεκτικα πως γινεται θα πιασει ...

Μερικες φορες πιανει στην 2η 3η και αλλες φορες μπορει να πιασει στην 10η !!!

Αλλα παντα πιανει !!!

ενταξει, εκανα το φορς απντειτ, και η εκδοση μου ειναι τωρα 7.10.8862 ... το φορτισα τωρα το πρωι, και περιμενω να δω αν αυτα που λενε για την μπαταρια αληθευουνε. κανενα νεο σχετικα??? Edited by vlacocabios

Καλησπέρα. Επανέρχομαι με ένα θέμα που είχα και παλαιότερα. Μετά την αναβάθμιση σε 7.8 και μετά από κάποιες φορές η φόρτιση της μπαταρίας έφτανε μέχρι το 99%, χωρίς να φτάνει ποτέ στο 100%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η φόρτιση να μη σταματά ποτέ. Μία "λύση" ήταν/είναι να βγάζω το φορτιστή από την πρίζα και πάλι πίσω και μόνο τότε έφτανε/φτάνει στο 100%. Επειδή σκέφτηκα ότι μπορεί να ευθύνεται το update, πήγα πίσω στα 7.5 και το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Αλλά, επειδή είναι πιο πρακτικά τα tiles των 7.8, τα ξαναεγκατέστησα. Αλλά και πάλι το πρόβλημα της φόρτισης εμφανίστηκε... :worry: Ξέρετε τι μπορεί να φταίει με τα 7.8; Το έχει και κάποιος άλλος το πρόβλημά μου; Omnia W η συσκευή..
Huawei Nova 5T

Η ενεργοποίηση μεταφοράς δεδομένων μέσω USB, μας δίνει την δυνατότητα με ένα απλό "κλικ" να χρησιμοποιούμε την αγαπημένη μας συσκευή Lumia 7.5 η 7.8 δίχως την εφαρμογή Zune.

Όταν το κινητό Lumia συνδεθεί στον υπολογιστή μας, θα εμφανίζεται πλέων ως συσκευή αποθηκευτικού χώρου.

Παράλληλα, η δυνατότητα σύνδεσης μεσώ Zune δεν διακόπτετε, και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε κανονικά.

Η εφαρμογή δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα απλό "κλικ" και επανεκκίνηση του υπολογιστή.

https://www.dropbox.com/s/93m7x2h627plp0n/NokiaRevo_Wp7UsbStorageEnabler.rar

Καλησπέρα. Το πρόβλημα με τη φόρτιση λύθηκε.. Αλλά μια καινούρια απορία έκανε την εμφάνισή της. Μου έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό το mail για την αναβάθμιση σε Skype και πριν που το διάβασα, για την αναβάθμιση απ' το κινητό, αλλά δεν αναφέρει τα WP7, μόνο τα 8... Ξέρω, ψιρίζω, αλλά γνωρίζει κανείς αν γίνεται η αναβάθμιση μέσω κινητού με WP7.5/7.8;
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Το πρόβλημα με τη φόρτιση λύθηκε.. Αλλά μια καινούρια απορία έκανε την εμφάνισή της. Μου έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό το mail για την αναβάθμιση σε Skype και πριν που το διάβασα, για την αναβάθμιση απ' το κινητό, αλλά δεν αναφέρει τα WP7, μόνο τα 8... Ξέρω, ψιρίζω, αλλά γνωρίζει κανείς αν γίνεται η αναβάθμιση μέσω κινητού με WP7.5/7.8;

Tι ακριβως ρωτας ? Αναβαθμιση ποιου προγραμματος ?

Αν μιλας για το skype που θα παρει την θεση του messenger θα το κανεις απο το pc. Πολυ απλα κανε login στο σκαιπ με τους κωδικους του Hotmail και θα εχει εκει και τις επαφες απο το msn

Tι ακριβως ρωτας ? Αναβαθμιση ποιου προγραμματος ?

Αν μιλας για το skype που θα παρει την θεση του messenger θα το κανεις απο το pc. Πολυ απλα κανε login στο σκαιπ με τους κωδικους του Hotmail και θα εχει εκει και τις επαφες απο το msn

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση! Ακριβώς γι' αυτό ρωτούσα. :) Άρα, μόνο από υπολογιστή.

Huawei Nova 5T

Υπάρχει κανένα πρόγραμμα για battery calibration;

'Η πρέπει να αλλάξουμε και τις δύο μπαταρίες στο trophy;

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS