mr_47 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλησπέρα. Ακόμα μία απορία.. Στο Skype, σε WP7.8 συσκευή, δε μπορούμε να κάνουμε login με τον msn λογαριασμό, που έχουμε συνδέσει όταν μας ζητήθηκε; Γιατί δε βρίσκω επιλογή... Τελικά θα το κάνω το hard reset και ό,τι γίνει, έγινε. Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα του hard reset. Ευτυχώς που δεν το έκανα και έλεγξα πριν το ιστορικό αγορών. Η MS έχει διαφορετική άποψη για το ποιες από τις εφαρμογές μας πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα και έτσι, από τις 22 εφαρμογές που έχω στη συσκευή, εμφανίζει μόνο τις 5, ενώ έχει συμπεριλάβει μερικές από τις οποίες μόνο για δοκιμή τις εγκατέστησα και τώρα δεν τις έχω στη συσκευή. Επίσης, μία συγκεκριμένη που την είχα εγκαταστήσει ενώ ήταν δωρεάν, αλλά στο τελευταίο update της έγινε επί πληρωμή, δεν την εμφανίζει με τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο πληρώνοντας μπορώ να την έχω, δηλαδή να βγάλω πιστωτική. Thanks MS!! :mad: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Καλησπέρα. Επανέρχομαι με το θέμα του hard reset. Ευτυχώς που δεν το έκανα και έλεγξα πριν το ιστορικό αγορών. Η MS έχει διαφορετική άποψη για το ποιες από τις εφαρμογές μας πρέπει να εμφανίζονται στη λίστα και έτσι, από τις 22 εφαρμογές που έχω στη συσκευή, εμφανίζει μόνο τις 5, ενώ έχει συμπεριλάβει μερικές από τις οποίες μόνο για δοκιμή τις εγκατέστησα και τώρα δεν τις έχω στη συσκευή. Επίσης, μία συγκεκριμένη που την είχα εγκαταστήσει ενώ ήταν δωρεάν, αλλά στο τελευταίο update της έγινε επί πληρωμή, δεν την εμφανίζει με τίποτα, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο πληρώνοντας μπορώ να την έχω, δηλαδή να βγάλω πιστωτική. Thanks MS!! :mad: Στο τελευταιο φλασαρισμα που εκανα οσες εφαρμογες ειχα τις ξαναεβαλα χωρις προβλημα ακομη και αν δεν εμφανιζονταν στο σαιτ της ms ...Ακομη και εφαρμογες που ηταν δωρεαν για λιγο και τις ειχα βαλει τοτε τις εγκατεστησα χωρις προβλημα. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Στο τελευταιο φλασαρισμα που εκανα οσες εφαρμογες ειχα τις ξαναεβαλα χωρις προβλημα ακομη και αν δεν εμφανιζονταν στο σαιτ της ms ...Ακομη και εφαρμογες που ηταν δωρεαν για λιγο και τις ειχα βαλει τοτε τις εγκατεστησα χωρις προβλημα. Χμ.. Για μία "καίγομαι", τη Metrotube. Γιατί και να θέλω, πιστωτική δε μπορώ να βγάλω. Αλλά, απ' αυτά που διάβασα και σε άλλο thread, ούτε με hard reset δε διορθώνεται κάπως η μειωμένη αυτονομία. Πάντως, είναι γενικότερο πρόβλημα της αναβάθμισης ( που το αναγνώρισε και η MS, αν θυμάμαι καλά ), οπότε επιφυλάσσομαι για ένα διορθωτικό update. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Χμ.. Για μία "καίγομαι", τη Metrotube. Γιατί και να θέλω, πιστωτική δε μπορώ να βγάλω. Αλλά, απ' αυτά που διάβασα και σε άλλο thread, ούτε με hard reset δε διορθώνεται κάπως η μειωμένη αυτονομία. Πάντως, είναι γενικότερο πρόβλημα της αναβάθμισης ( που το αναγνώρισε και η MS, αν θυμάμαι καλά ), οπότε επιφυλάσσομαι για ένα διορθωτικό update. Υπαρχει ενα Bug στα live tile που ειναι δεδομενο ... Το Metotube ηταν μεσα σε αυτες που ξαναεβαλα και μου δουλεψε κανονικα Αλλα αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αλλος τροπος Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Υπαρχει ενα Bug στα live tile που ειναι δεδομενο ... Το Metotube ηταν μεσα σε αυτες που ξαναεβαλα και μου δουλεψε κανονικα Αλλα αν εισαι ξεκλειδωτος υπαρχει και αλλος τροπος Καλησπέρα. Ναί, αλλά μέχρι να βγάλει πάλι update η Microsoft, θα πάει 2014.. Και όπως είναι η συσκευή μου, θέλει οπωσδήποτε 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα. Οπότε, γυρνάω στα 7.5.. Και όποτε έρθει το update, βλέπουμε. Επειδή είδα ότι έχεις 7.8, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση, από τα 7.5; Καλά, μη μιλήσω για το ιστορικό αγορών. Μου εμφανίζει μόνο 7 από τις 20 περίπου εφαρμογές μου. :mad: Edited March 2, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Καλησπέρα. Ναί, αλλά μέχρι να βγάλει πάλι update η Microsoft, θα πάει 2014.. Και όπως είναι η συσκευή μου, θέλει οπωσδήποτε 2 φορτίσεις μέσα στη μέρα. Οπότε, γυρνάω στα 7.5.. Και όποτε έρθει το update, βλέπουμε. Επειδή είδα ότι έχεις 7.8, έχεις παρατηρήσει κάποια μείωση, από τα 7.5; Καλά, μη μιλήσω για το ιστορικό αγορών. Μου εμφανίζει μόνο 7 από τις 20 περίπου εφαρμογές μου. :mad: Ναι εχει διαφορα ... αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες σε γραφειο δεν ειναι τεραστιο προβλημα για μενα ... Το ιστορικο των αγορων αρχισε να εχει προβληματα μετα τα 8αρια ..μεχρι τοτε ηταν ολα καλα ... Εγω εχω πολυ περισσοτερες αλλα παλι δεν τις δειχνει ολες ... Ανεξαρτητα ομως αν τις δειχνει η οχι ..οταν βαζεις μια αγορασμενη εφαρμογη την δεχεται Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Ναι εχει διαφορα ... αλλα επειδη ειμαι αρκετες ωρες σε γραφειο δεν ειναι τεραστιο προβλημα για μενα ... Το ιστορικο των αγορων αρχισε να εχει προβληματα μετα τα 8αρια ..μεχρι τοτε ηταν ολα καλα ... Εγω εχω πολυ περισσοτερες αλλα παλι δεν τις δειχνει ολες ... Ανεξαρτητα ομως αν τις δειχνει η οχι ..οταν βαζεις μια αγορασμενη εφαρμογη την δεχεται Και τους έχουν πει και στο forum ( ; ) της Microsoft για το θέμα της αυτονομίας, όπως και κάποια αλλά περίεργα, όπως αυξημένη κατανάλωση data.. Όλα αυτά μετά από το update σε 7.8. Καλά, αν εσείς πρόσβαση σε πρίζα δεν είναι και τόσο πρόβλημα, αλλά όπως και να το κάνουμε περιορίζει. Η περίπτωσή μου είναι περίεργη. Έχω μια εφαρμογή που για όσο υπήρχε στο Marketplace ήταν free. Και την είχα κατεβάσει όσο ήταν free. Από το τελευταίο update και μετά έχει γίνει με χρέωση και είναι μια από αυτές που δεν εμφανίζονται στο ιστορικό. Πιστωτική δεν έχω, οπότε όσο και να θέλω να την αγοράσω, δε μπορώ. Στο τέλος, στέλνω mail στον developer. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuaron_bee Δημ. March 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2013 Έχω το zte tania και εδω και ένα μηνα το λειτουργικό άρχισε να μου βγάζει προβλήματα. Στην αρχή δεν μου άνοιγε δεύτερη (τρίτη...) καρτέλα στο ie, τώρα δεν μου ανοίγει καν το ie, δεν δουλέυει η εφαρμογή του youtube κ.α. πολλά. Γενικά τα έχει παίξει και είναι μεγάλη απογοήτευση. Αν επαναφέρω το λειτουργικό στην προηγούμενη αναβάθμιση (την τελευταία την είχα βάλει νοέμβριο), μήπως θα χάσω ότι έχω καταχωρίσει από τότε μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Έχω το zte tania και εδω και ένα μηνα το λειτουργικό άρχισε να μου βγάζει προβλήματα. Στην αρχή δεν μου άνοιγε δεύτερη (τρίτη...) καρτέλα στο ie, τώρα δεν μου ανοίγει καν το ie, δεν δουλέυει η εφαρμογή του youtube κ.α. πολλά. Γενικά τα έχει παίξει και είναι μεγάλη απογοήτευση. Αν επαναφέρω το λειτουργικό στην προηγούμενη αναβάθμιση (την τελευταία την είχα βάλει νοέμβριο), μήπως θα χάσω ότι έχω καταχωρίσει από τότε μέχρι τώρα. Αυτα που λες ειναι περιεργα προβληματα ... δεν τα εχω ξανακουσει για εφαμρογες οπως ο ie ... Ισως καποια εφαρμογή που εβαλες και τρεχει στο παρασκηνιο να ειναι το προβλημα ... θα σου συνιστουσα πρωτα να απενργοποιησεις απο τις ρυθμισεις τις εργασιες παρασκηνιου για ολες τις εφαρμογες και αν δεν φτιαξει ...να βγαλεις μια μια τις εφαρμογες που εβαλες τελευταια και να δεις μηπως ειναι καποια απο αυτες Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν κάποιοι έχουν άποψη να την καταθέσουν . θέλω να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο Sony Xperia Z και το htc one θα ήθελα τη γνώμη σας ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 Θέλω να κάνω μια ερώτηση και αν κάποιοι έχουν άποψη να την καταθέσουν . θέλω να αγοράσω ένα κινητό και είμαι ανάμεσα στο Sony Xperia Z και το htc one θα ήθελα τη γνώμη σας ευχαριστώ . Είσαι σε λάθος νήμα και τα δυο είναι android κινητά, μπες στην "Επιλογή συσκευής" και άνοιξε καινούριο θέμα. Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλησπέρα. Τελικά το πρόβλημα με τη μπαταρία δημιουργείται από το τελικό update ( 8858 ). Μόλις "γύρισα" τη συσκευή μου στο 8773. Αυτά που θα μου "λείψουν" από τα 7.8 είναι τα διάφορα μεγέθη των tiles, που όντως βολεύουν, και 1 - 2 παραπάνω χρώματα που χρησιμοποιούσα και δεν έχουν τα 7.5. Πάντως, οι αρχικές ενδείξεις είναι πολύ ενθαρρυντικές. Από εκεί που στο Estimated Battery Life έβλεπα 8 - 12 ώρες, ακριβώς μετά από τη φόρτιση είδα 3 μέρες και 1 ώρα. P.S.: Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft αυτή τη φορά θα το κάνει σωστά, στο διορθωμένο update.... :shifty: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Καλησπέρα. Τελικά το πρόβλημα με τη μπαταρία δημιουργείται από το τελικό update ( 8858 ). Μόλις "γύρισα" τη συσκευή μου στο 8773. Αυτά που θα μου "λείψουν" από τα 7.8 είναι τα διάφορα μεγέθη των tiles, που όντως βολεύουν, και 1 - 2 παραπάνω χρώματα που χρησιμοποιούσα και δεν έχουν τα 7.5. Πάντως, οι αρχικές ενδείξεις είναι πολύ ενθαρρυντικές. Από εκεί που στο Estimated Battery Life έβλεπα 8 - 12 ώρες, ακριβώς μετά από τη φόρτιση είδα 3 μέρες και 1 ώρα. P.S.: Ας ελπίσουμε ότι η Microsoft αυτή τη φορά θα το κάνει σωστά, στο διορθωμένο update.... :shifty: Ειναι γνωστο το προβλημα με τα live tiles και την μπαταρια !!! Ελπιζουμε να λυθει συντομα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2013 Ειναι γνωστο το προβλημα με τα live tiles και την μπαταρια !!! Ελπιζουμε να λυθει συντομα Αυτό περιμένω κι εγώ. Γιατί, πραγματικά είναι πρακτικά τα tiles των WP8. :) Και στο Microsoft Community γίνεται ψιλοχαμός. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Ρε παιδιά το θέμα με το always on wifi που λύθηκε στα 8 με το update στα 7.8 λύθηκε ή οχι? Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Ρε παιδιά το θέμα με το always on wifi που λύθηκε στα 8 με το update στα 7.8 λύθηκε ή οχι? Μπααα... :mad: Ας ελπίσουμε με τη διόρθωση που κάνει η Microsoft στα 7.8, έτσι ώστε να ξανακυκλοφορήσει, να συμπεριλάβει και το wifi... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuaron_bee Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Δοκίμασα αυτά που έγραψε ο colossus_r αλλά τίποτα. Ουσιαστικά έχω σβήσει όλες τις εφαρμογές εκτος από αυτές που είχε από μόνο του. Αν το επαναφέρω στην προηγούμενη αναβάθμιση (Νοέμβριος '12) θα χάσω διάφορες καταχωρίσεις που έχω κάνει από τότε μέχρι σήμερα, ή δεν υπάρχει προβλημα; Τελικά την αναβάθμιση 7.8 πότε θα την πάρουμε; Είχαν πει πως μέχρι τον Μάρτιο θα την έχουν όλοι. Τελικά το βρήκα στο youtube, υπάρχει θέμα όταν το έχεις ρυθμίσεις με να ανοίγει νέα καρτέλα. Στα σχόλια λένε πως πρέπει να κάνεις soft + hard resset. Τι είναι αυτό, πως γίνεται και έχει κάποια επίπτωση; Γενικά αρχίζω και απογοητεύομαι σιγά σιγά με το λειτουργικό (εκτος αν έχεις nokia). Υποτίθεται πως είναι κλειστό, πως θα δουλευει ρολόι και πως θα έχεις την Windows από πίσω. Αντ'αυτού περιμένουμε κάπου τέσσερις μήνες για μια τελική αναβάθμιση και σχεδον όλες οι καλές εφαρμογές και παιχνίδια είναι με πληρωμή. Μια ολόκληρη Microsoft δεν μπορεί να φτιάξει ούτε μια εφαρμογή instagram, μια viber ώστε να κάνεις και κλίσεις και να κάνει το skype να δουλεύει στο buckround (στο 7.5 ή 7.8). Γενικά αν δεις και την ανταπόκρηση σε αυτό το forum φαίνεται πως ελάχιστοι ασχολούνται. Edited March 12, 2013 by cuaron_bee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά πάγωσαν την ενημέρωση σε 7.8. (www.techcommunity.gr/?p=21195) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα. Μια απορία κι από μένα.. Έχω κάνει pin το tile Me στη homescreen. Και έχω το facebook περασμένο στη συσκευή μου ( το mail, όχι την εφαρμογή ). Αλλά δε χτυπάει κάποια ειδοποίηση σε like η comment, ούτε εμφανίζεται κάποιος αριθμός στο tile.. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Το Windows Phone 7.8 επανακυκλοφόρησε με αριθμό 8860. Έφτιαξαν τα Live Tiles. [πηγή] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Καλησπέρα. Μια απορία κι από μένα.. Έχω κάνει pin το tile Me στη homescreen. Και έχω το facebook περασμένο στη συσκευή μου ( το mail, όχι την εφαρμογή ). Αλλά δε χτυπάει κάποια ειδοποίηση σε like η comment, ούτε εμφανίζεται κάποιος αριθμός στο tile.. Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :) Αν στις επαφες σου δειχνει τις επαφες του ΦΒ τοτε στo πισω μερος του τιλ δειχνει ολες τις ειδοποιησεις που εχεις ...Δεν χτυπαει !!!! Το Windows Phone 7.8 επανακυκλοφόρησε με αριθμό 8860. Έφτιαξαν τα Live Tiles. [πηγή] Τωρα το διαβαζα στο wpcentral Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Κατεβάζω το update τώρα,στο LG-E900.....:D Μπήκε....το καλό είναι ότι δεν κλείδωσε.... Edited March 14, 2013 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 (edited) Μολις μου βρηκε κι εμενα ενημερωση απο Dynamics V2 (8858) σε 8860.142!! Αντε να δουμε!! EDIT: Στα καπακια περναει η 8862.144!! Χαμος λεμεεεε!! EDIT: Τελος ενημερωσεων ολα καλα και το τηλεφωνο ξεκλειδωτο κανονικα!! Edited March 15, 2013 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Μολις μου βρηκε κι εμενα ενημερωση απο Dynamics V2 (8858) σε 8860.142!! Αντε να δουμε!! EDIT: Στα καπακια περναει η 8862.144!! Χαμος λεμεεεε!! EDIT: Τελος ενημερωσεων ολα καλα και το τηλεφωνο ξεκλειδωτο κανονικα!! Τι τηλεφωνο εχεις ...προσπαθησα με την dynamic sto Titan και δεν την κανει απο το zune Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 και σε trophy 7 προσπαθώ με dynamics αλλα τιποτα... Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts