Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Current software version 7.1 (8107)... απο τοτε δεν εχω λαβει τιποτε ακομα, εχω το htc trophy...

7.10.8773.98... LG-E900:)

Γεια και απο μενα και χρονια πολλα για χθες στους εορταζωντες. Μια ερωτηση μονο. Εδω και κανα διμηνο εμφανιζεται στο ελληνικο site της νοκια ενα update που ομως το κινητο μου δεν βρισκει με τιποτα. Η εκδοση ειναι 1066.0000.8779.12201 ενω εγω εχω την 8773.12160. Τι μπορω να κανω? Υπαρχει περιπτωση τ κινητο να ειναι κλειδωμενο?

http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia610/

Ολα καλα τελικα. Μολις το δημοσιευσα τη βρηκε το κινητο. Βρε μπας και παρακολουθουν το φορουμ αυτοι της μικρομαλακης?:p

θελω να κανω μια ερωτηση ομως. Μπαινω στη συνομιλια του facebook απο το κινητο,(εχω προσθεσει το λογαριασμο για να συνομιλω) αλλα μου δειχνει μονο αυτους που μπαινουν απο τους υπολογιστες. Αυτοι που ειναι απο τα κινητα τους, δεν φαινονται σαν ενεργοι. Και ειναι και πολλοι περισσοτεροι απο τους αλλους.. Με εσας τι γινεται? Ειναι θεμα καποιας ρυθμισης που δεν εχω κανει ή ετσι γινεται? Ευχαριστω!

Καλησπέρα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή μου.. :P Μόνο να γράψω ότι η ενσωμάτωση του messenger στην εφαρμογή των μηνυμάτων μου έχει λύσει τα χέρια.. :D
Huawei Nova 5T

Ναι οντως ειναι πολυ βολικο! Εγω εχω καμια 10αρια φιλους που ειναι online απο PC και καμια 20αρια απο κινητο. Εχει το σηματακι του κινητου διπλα τους δλδ. Οταν ομως μπαινω απο το κινητο και γω, βλεπω μονο τους 10 απο το PC. Και οταν παω μονος μου να βρω καποιον συγκεκριμενο που ξερω οτι ειναι online απο το κινητο, μου λεει πως ειναι εκτος συνδεσης και με προτρεπει να στειλω SMS. Σε σενα σιγουρα δεν γινεται κατι τετοιο? Ουσιαστικα ετσι που μπαινουν πολλοι απο κινητο το chat ειναι αχρηστο..

Ναι οντως ειναι πολυ βολικο! Εγω εχω καμια 10αρια φιλους που ειναι online απο PC και καμια 20αρια απο κινητο. Εχει το σηματακι του κινητου διπλα τους δλδ. Οταν ομως μπαινω απο το κινητο και γω, βλεπω μονο τους 10 απο το PC. Και οταν παω μονος μου να βρω καποιον συγκεκριμενο που ξερω οτι ειναι online απο το κινητο, μου λεει πως ειναι εκτος συνδεσης και με προτρεπει να στειλω SMS. Σε σενα σιγουρα δεν γινεται κατι τετοιο? Ουσιαστικα ετσι που μπαινουν πολλοι απο κινητο το chat ειναι αχρηστο..

Δε μου έχει τύχει κάποιος να μπει στο msn του από κινητό. Ο γκατζετακιας της παρέας είμαι εγώ. :P

Έχω κι εγώ μια απορία.. Μπορώ να βάλω δεύτερο messenger στη συσκευή μου, πέρα από αυτόν που έχω, με το βασικό e - mail μου;. :worry:

Huawei Nova 5T

Παντως κατεβαζοντας την εφαρμογη fim μου δειχνει στο chat μεσω αυτης, ολους τους φιλους. Ετσι επρεπε να ειναι και αυτη των wp.. Ναι γινεται το εχω δοκιμασει. Αν θελεις μπορεις να το κανεις και συ και μετα να το σβησεις, σε αντιθεση με τον πρωτο. Εμφανιζεται και δευτερο εικονιδιο hotmail κλπ.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Καλησπέρα. Να γράψω κι εγώ μια ακόμη απορία μου: Ποιους χάρτες χρησιμοποιούν τα WP; Γιατί, όσες φορές και να έχω προσπαθήσει να βρω τη θέση μου μέσω 3G, έχω μια απόκλιση 8 - 9 τετράγωνα από εκεί που πραγματικά είμαι... :worry
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Να γράψω κι εγώ μια ακόμη απορία μου: Ποιους χάρτες χρησιμοποιούν τα WP; Γιατί, όσες φορές και να έχω προσπαθήσει να βρω τη θέση μου μέσω 3G, έχω μια απόκλιση 8 - 9 τετράγωνα από εκεί που πραγματικά είμαι... :worry

Χρησιμοποιούν το bing maps αλλά στην περίπτωση του κινητού μου έχουν πολύ καλή ακρίβεια (άλλο που πρακτικά είναι άχρηστοι λόγω greeklish και κουτσουρεμένου search).

Sent neither from iphone nor android phone

αυτό το θέμα το είχα και εγώ. Και το έχουν αρκετοί χρήστες wp7 καθώς έχει αναφερθεί πολλές φορές στο site ερωτήσεων και λύσης προβλημάτων της microsoft

Χρησιμοποιούν το bing maps αλλά στην περίπτωση του κινητού μου έχουν πολύ καλή ακρίβεια (άλλο που πρακτικά είναι άχρηστοι λόγω greeklish και κουτσουρεμένου search).

Καλά, το να μην μπορείς να ψάξεις όποιο δρόμο θέλεις, εισάγοντας χειροκίνητα το όνομα, είναι λίιιιγο άκυρο.. Ευτυχώς, υπάρχει και το ξεκλείδωμα.. :shifty: Ποια συσκευή έχεις, αν επιτρέπεται;

αυτό το θέμα το είχα και εγώ. Και το έχουν αρκετοί χρήστες wp7 καθώς έχει αναφερθεί πολλές φορές στο site ερωτήσεων και λύσης προβλημάτων της microsoft

Και - λογικά - θα το έχουν διορθώσει στα WP8.... :mad: :(

Huawei Nova 5T

παιδες εχω το γνωστο προβλημα με το zune.και παλια δεν θυμαμαι τι ειχα κανει.δηλαδη που αλλαζω γλωσσα εννοω.ξερω θα εχει απαντηθει εψαξα πισω δεν βρηκα κατι.βαζω τους κωδικους που εβαλα στο marketplace στο κινητο κανονικα και δεν με αφηνει να μπω δηλαδη.

Λες το ειχες. Τωρα εχει διορθωθει δηλαδη? Και γω ρωτησα εκει αλλα θυτε φωνη ουτε ακροαση. Απο το ελληνικο δεν ηξεραν και με παρεπεμψαν στο αγγλικο. Και ενω με ρβτησαν κανα δυο πραγματα μετα τιποτα..

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να πιάνει και άλλες συχνότητες στο ραδιόφωνο;

πχ <88 ή >108

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

καλα το viber λειτουργει σε αυτο το λειτουργικό? στελνω μηνυματα με την κοπελια αλλα τιιιποτα...δε φτανουν ποτε....εμενα μου έρχονται πάντως....

Είσαι σίγουρος οτι δεν φτάνουν ποτέ;;; :p:p:p

έχεις δίκιο :D μετά από κάνα 2ωρο...

Δεν ξέρω αν είναι βλακεία του προγραμματιστή ή περιορισμος των 7.5.

Εβαλα να ακουσω ραδιόφωνο κατα την απογευματινή μου βόλτα με το ποδήλατο (αυτό και μερικούς που λέγανε ποιος ακουει ραδιόφωνο την σημερινή εποχή στο κινητό), και στο γύρνα καθώς είχε νυχτώσει κιόλας, είπα να δοκιμάσω να ανοίξω ΚΑΙ το φωτάκι απο τις αναλογες εφαρμογες που έχω βρει στο market cameraLight Free και Flashlight-X.

Ε αυτό ήταν. ΔΕΝ λειτουργούν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

κωμικοτραγικές καταστάσεις. Οταν ανοιγόκλεινε το φωτάκι απο την εφαρμογη Flashlight-X ανοιγόκλεινε αντίστροφα το ραδιοφωνο κλπ

Ετσι λύθηκε και το πρόβλημα που έχω ΠΑΝΤΑ με το sports tracker. Οταν λειτουργεί αυτό και σε πάρουν τηλέφωνο 'Η μπεις στο internet απο το people τότε σταματάει το sports tracker