Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κάνω check in απο το profil μου, και θέλω να προσθέσω και 2-3 φίλους που είμαστε μαζί.

στο facebook το λέει "who are with"

δηλαδή να λέει "ο Βαγγέλης είναι στο μπλα μπλα μαζί με αυτόν και αυτόν και 3 άλλους"

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κάνω check in απο το profil μου, και θέλω να προσθέσω και 2-3 φίλους που είμαστε μαζί.

στο facebook το λέει "who are with"

δηλαδή να λέει "ο Βαγγέλης είναι στο μπλα μπλα μαζί με αυτόν και αυτόν και 3 άλλους"

Ναι μπορεις ..

Aν το κανεις απο την εφαρμογή του Facebook. Mολις επιλεξεις που κανεις τσεκιν θα σου δωσει επιλογη για "tag friends with you" ...

Edited by colossus_r

απλά ρωτάω αν μπορώ να το κάνω απο το "ME"
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

απλά ρωτάω αν μπορώ να το κάνω απο το "ME"

Οχι απο εκει δεν γινεται !!!

Μπορεί να φτιάξει σε λίγες μέρες, ίσως επειδή είναι αρχή.

Εγώ κράτησα τα ονόματά μου σε alias, και αργότερα όταν είναι να κάνω reset θα κάνω την μετατροπή. Πάλι σε τρέξιμο μας έχει η ms.

Μπορεί να φτιάξει σε λίγες μέρες, ίσως επειδή είναι αρχή.

Εγώ κράτησα τα ονόματά μου σε alias, και αργότερα όταν είναι να κάνω reset θα κάνω την μετατροπή. Πάλι σε τρέξιμο μας έχει η ms.

Κι εγώ το ίδιο έκανα, έφτιαξα ένα νέο email στο outlook.com και θα το χρησιμοποιήσω όταν στο μέλλον κάνω reset στη συσκευή ή αν αγοράσω συσκευή windows 8, αν και προς το παρόν είμαι τόσο ευχαριστημένος με τη συσκευή που έχω, που δεν βλέπω το λόγο να δαπανήσω πολύτιμα χρήματα για να πάρω νέα με w8. :)

Πάντως, νομίζω πως το πρόβλημα είναι μάλλον θέμα ρυθμίσεων ώστε οι συσκευές με w7.5 να βλέπουν τα mail του outlook.

Καλησπέρα! :) Επειδή απάντηση δεν πήρα στο επίσημο θέμα της συσκευής, ποστάρω την απορία μου κι εδώ..

Νέο πρόβλημα με το Omnia W... Με μια κάρτα της Q, ενεργοποιημένο το 3G και το roaming, η καλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι G ( έτσι δείχνει στην ένδειξη ). Τις περισσότερες φορές πιάνω μέχρι Edge... Ενώ, με την ίδια κάρτα sim, στις ίδιες περιοχές, σε ένα Nokia N8, πιάνω ταχύτητες 3,5G... :/

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Επειδή απάντηση δεν πήρα στο επίσημο θέμα της συσκευής, ποστάρω την απορία μου κι εδώ..

Νέο πρόβλημα με το Omnia W... Με μια κάρτα της Q, ενεργοποιημένο το 3G και το roaming, η καλύτερη ταχύτητα που έχω πιάσει είναι G ( έτσι δείχνει στην ένδειξη ). Τις περισσότερες φορές πιάνω μέχρι Edge... Ενώ, με την ίδια κάρτα sim, στις ίδιες περιοχές, σε ένα Nokia N8, πιάνω ταχύτητες 3,5G... :/

Έχεις ενεργοποιήσει το HSDPA από τις ρυθμίσεις δικτύου, έτσι;

Έχεις ενεργοποιήσει το HSDPA από τις ρυθμίσεις δικτύου, έτσι;

Εννοείς στη διαδρομή: Ρυθμίσεις --> Mobile Network ( το έχω στα Αγγλικά ), σωστά; Και να έχω ενεργοποιημένα τα: Σύνδεση Δεδομένων, Περιαγωγή και 3G σύνδεση; :worry:

Huawei Nova 5T

Λύθηκε το πρόβλημα και το γράφω για όσους ίσως το ψάξουν στο μέλλον: Στην επιλογή τύπου λογαριασμού πρέπει να επιλέξεις Outlook ή Windows live και ΟΧΙ other account.

http://www.winsupersite.com/article/windows-live/outlookcom-tip-configure-windows-8-windows-phone-143946

Εννοείς στη διαδρομή: Ρυθμίσεις --> Mobile Network ( το έχω στα Αγγλικά ), σωστά; Και να έχω ενεργοποιημένα τα: Σύνδεση Δεδομένων, Περιαγωγή και 3G σύνδεση; :worry:

Ναι,ενεργοποιημένο το Data Connection και στο Highest Connection Speed το 3G.

Ναι,ενεργοποιημένο το Data Connection και στο Highest Connection Speed το 3G.

Δε μου το έχει σαν Highest Speed Connection, αλλά σαν 3G connection και επιλογή μόνο On/Off. Χμ.. :confused:

Huawei Nova 5T

Ανεξαρτητα με το τι δειχνει (g η 3g ) η ταχυτητα μηπως ειναι 3g ??? Οι καρτες της q εχουν διαφορα θεματα και με android τηλεφωνα ...

Η μηπως θελει να βαλεις "manual" το apn !!!!

Ανεξαρτητα με το τι δειχνει (g η 3g ) η ταχυτητα μηπως ειναι 3g ??? Οι καρτες της q εχουν διαφορα θεματα και με android τηλεφωνα ...

Η μηπως θελει να βαλεις "manual" το apn !!!!

G έχω δει μόνο σε μία περιοχή και ούτε καν κέντρο. Συνέχεια την ένδειξη Ε έχω... :/ Και η ταχύτητα μόνο 3G δεν είναι.. Έχω προσπαθήσει να ανοίξω βίντεο με την ένδειξη Ε και δεν το άνοιγε, ενώ στο Ν8, με ένδειξη 3G και στην ίδια ακριβώς περιοχή ( δεν μετακινήθηκα καθόλου και έβαλα την κάρτα sim στο Nokia ), όχι μόνο άνοιξε το βίντεο, αλλά και πολύ γρήγορα και παρακολούθησα και άλλα μετά από το 1ο.. Το apn χειροκίνητα το έχω βάλει ( μόνο το myq συμπληρωμένο ).. :worry:

Επίσης, με Ε σήμα, κάνω είσοδο στον Messenger απο την εφαρμογή των μηνυμάτων και 1 - 2 φορές, κατά τη διάρκεια που θα είμαι συνδεδεμένος, θα χάσει το σήμα ( το Gprs φαντάζομαι, χάνετε ένα "Τριγωνάκι" από τις ενδείξεις στην κορυφή της οθόνης ) και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα το ξαναβρεί...

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

G έχω δει μόνο σε μία περιοχή και ούτε καν κέντρο. Συνέχεια την ένδειξη Ε έχω... :/ Και η ταχύτητα μόνο 3G δεν είναι.. Έχω προσπαθήσει να ανοίξω βίντεο με την ένδειξη Ε και δεν το άνοιγε, ενώ στο Ν8, με ένδειξη 3G και στην ίδια ακριβώς περιοχή ( δεν μετακινήθηκα καθόλου και έβαλα την κάρτα sim στο Nokia ), όχι μόνο άνοιξε το βίντεο, αλλά και πολύ γρήγορα και παρακολούθησα και άλλα μετά από το 1ο.. Το apn χειροκίνητα το έχω βάλει ( μόνο το myq συμπληρωμένο ).. :worry:

Επίσης, με Ε σήμα, κάνω είσοδο στον Messenger απο την εφαρμογή των μηνυμάτων και 1 - 2 φορές, κατά τη διάρκεια που θα είμαι συνδεδεμένος, θα χάσει το σήμα ( το Gprs φαντάζομαι, χάνετε ένα "Τριγωνάκι" από τις ενδείξεις στην κορυφή της οθόνης ) και μετά από λίγα δευτερόλεπτα θα το ξαναβρεί...

Για να αποκλεισεις προβλημα συσκευης ..δοκιμασε με αλλη καρτα αλλης εταιριας ..

Αν δεν το κανει τοτε ειναι θεμα q ..παρτους μηπως θελει ρυθμιση το apn

Για να αποκλεισεις προβλημα συσκευης ..δοκιμασε με αλλη καρτα αλλης εταιριας ..

Αν δεν το κανει τοτε ειναι θεμα q ..παρτους μηπως θελει ρυθμιση το apn

Πρόβλημα συσκευής;... :cry: Μια φορά είπα να πάρω κι εγώ Samsung.... Η Vodafone έχει καλό σήμα 3G στην Αθήνα; Επειδή έχω μια κάρτα sim της εν λόγω εταιρείας, για να κάνω τη δοκιμή...

P.S.: Sorry για το offtopic.. :O

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Επιστρέφω με ανάμικτα νέα. Έκανα μια δοκιμή με σιμ της Vodafone και η καλύτερη ταχύτητα που είχα ήταν G, που συμφωνούσε και με το σύμβολο στην κορυφή της οθόνης. Μετά ξαναέβαλα την Q πίσω και ενώ έχω ξεχάσει σε On τη Σύνδεση 3G, τη σύνδεση δεδομένων και την περιαγωγή, βλέπω ξαφνικά την ένδειξη 3G!!!!! Σκέφτομαι κι εγώ ότι πρέπει να βάλω και το όνομα του Apn. Μόλις το γράφω και το αποθηκεύω, η ταχύτητα πέφτει αμέσως σε Edge. Με το που το διαγράφω, πάει όχι μόνο σε 3G , αλλά 3G+... Και έρχομαι με νέα απορία... Για να σερφάρω μέσω 3G, αρκεί να έχω επιλέξει από τον Wireless Manager το Automatic Apn, χωρίς να βάλω myq στο όνομα του Apn; :worry:

P.S.: Sorry για το συνεχόμενο και μεγάλο post... :O

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα. Επιστρέφω με ανάμικτα νέα. Έκανα μια δοκιμή με σιμ της Vodafone και η καλύτερη ταχύτητα που είχα ήταν G, που συμφωνούσε και με το σύμβολο στην κορυφή της οθόνης. Μετά ξαναέβαλα την Q πίσω και ενώ έχω ξεχάσει σε On τη Σύνδεση 3G, τη σύνδεση δεδομένων και την περιαγωγή, βλέπω ξαφνικά την ένδειξη 3G!!!!! Σκέφτομαι κι εγώ ότι πρέπει να βάλω και το όνομα του Apn. Μόλις το γράφω και το αποθηκεύω, η ταχύτητα πέφτει αμέσως σε Edge. Με το που το διαγράφω, πάει όχι μόνο σε 3G , αλλά 3G+... Και έρχομαι με νέα απορία... Για να σερφάρω μέσω 3G, αρκεί να έχω επιλέξει από τον Wireless Manager το Automatic Apn, χωρίς να βάλω myq στο όνομα του Apn; :worry:

P.S.: Sorry για το συνεχόμενο και μεγάλο post... :O

Q = automatic!

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Q = automatic!

Τελικά, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα. Όποιος έχει θέμα με την κάρτα σιμ του και το 3G του, μπορεί να κάνει αυτό που έκανα και δούλεψε: Έβγαλα την "προβληματική" κάρτα σιμ ( μια της Q ) και έβαλα μια άλλης εταιρείας ( της Vodafone ). Ενεργοποίησα Περιαγωγή, Σύνδεση Δεδομένων και 3G Σύνδεση. Επίσης, στην Ασύρματη Διαχείρηση, έβαλα Ναί στο Αυτόματο Apn. Μετά, έκλεισα τη συσκευή, έβγαλα τη sim και έβαλα την κάρτα της Q. Από εκείνη τη στιγμή, έχω και 3G+ ταχύτητες. :up:

Huawei Nova 5T

Έχω το HTC HD7 μου βγάζει εδω και πολύ καιρό ότι υπάρχει αναβάθμιση και όσο και αν προσπαθώ μου βγάζει στο τέλος ότι η αναβάθμιση δεν έγινε γιατί υπάρχει σφάλμα μήπως αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ευχαριστώ .

Έχω το HTC HD7 μου βγάζει εδω και πολύ καιρό ότι υπάρχει αναβάθμιση και όσο και αν προσπαθώ μου βγάζει στο τέλος ότι η αναβάθμιση δεν έγινε γιατί υπάρχει σφάλμα μήπως αντιμετωπίζει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; αν κάποιος έχει κάποια ιδέα ευχαριστώ .

Κανε μια αναζητηση στο ιντερνετ με τον κωδικο σφαλματος που σου βγαζει να δεις παρομοιες περιπτωσεις, πιστευω πως δεν εχεις εργοστασιακη rom

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια, η αναβαθμιση απο 7.5 σε τανγκο θα γινει τελικα, η θα περασει κατευθειαν σε 7.8;;;;;

'Εχει γίνει το Tango update..........

Γεια και απο μενα και χρονια πολλα για χθες στους εορταζωντες. Μια ερωτηση μονο. Εδω και κανα διμηνο εμφανιζεται στο ελληνικο site της νοκια ενα update που ομως το κινητο μου δεν βρισκει με τιποτα. Η εκδοση ειναι 1066.0000.8779.12201 ενω εγω εχω την 8773.12160. Τι μπορω να κανω? Υπαρχει περιπτωση τ κινητο να ειναι κλειδωμενο?

http://www.nokia.com/gr-el/support/product/lumia610/