gkapitso Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 παιδια, ειχα ξαναρωτησει παλιοτερα, αλλα θελω μια απαντηση γιατι δεν ξερω τι συμβαινει... εχει παρατηρησει κανεις οτι τον τελευταιο μηνα τα updates απο το μαρκετπλεϊς εχουν σχεδον σταματησει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Ναι,τα αναβαθμισαν σε mango και παπαλα Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εγώ έχω καμιά 90αριά εφρμογές και παιχνίδια και σχεδόν καθημερινά όλο και κάτι εμφανίζεται για αναβάθμιση. Σε σχέση με τo iPod touch μπορώ να πω ότι οι αναβαθμίσεις είναι πολύ πιο συχνές. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkapitso Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 απο τοτε που εβαλ ατο μανγκο, πολυ σπανια παιρνω αναβαθμισιες... εχω περιοχη στο τηλεφωνο και στο πι σι ΗΠΑ, παιζει κανενα ρολο αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 απο τοτε που εβαλ ατο μανγκο, πολυ σπανια παιρνω αναβαθμισιες... εχω περιοχη στο τηλεφωνο και στο πι σι ΗΠΑ, παιζει κανενα ρολο αυτο Πήγαινε μαρκετ και μπες σε μια εφαρμογή σου που ξέρεις ότι έχει βγει αναβάθμιση...Μετά βγες αμεσως από τη σελίδα της εφαρμογής και ξαναμπες. Την δεύτερη φορα θα δεις το κουμπι της αναβάθμισης. Καντο σε δυο τρεις εφαρμογες και θα ξεκολησει From my Asus Tablet Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Το γεγονος οτι δεν τα εχουμε χωρις να κανουμε τιποτα ειναι ευθυνη τις Vodafone που πριν να πουλησει τα τηλεφωνα στην Ελλαδα δεν εβαλε το κλειδι στην registry οτι ειναι για Ελλαδα. Βαλανε το δικό τους θέμα vodafoneRed αλλα οχι την γλώσσα (το ιδιο εγινε και για πολλες αλλες χωρες). Χμμμμ...για αυτό σε ένα HTC RADAR που περιεργαζόμουν προ ολίγου, βγάζει το σήμα της Vodafone στο ξεκίνημα και έχει ένα tile με τίτλο MyWeb??? Θα συνεχιστεί πολύ αυτή η...αηδία ή με το που θα φτάσουν περισσότερες συσκευες με Mango preinstalled θα μπορεί κανεις να αγοράσει ένα "καθαρό" Windows Phone τηλέφωνο?? :mad: ΥΓ: Btw, η εμπειρία χρήσης με τα Windows με ενθουσίασε...! Λιτή ομορφιά, απλά ανύπαρκτο lag αλλα και eyecandy απείρως περισσότερο από Gingerbread, σαν να συγκρίνεις παλιο Linux με...Windows Vista. Να είχε και υποστήριξη flash... Πάντως αν η ICS 4.0 που περιμένω στο NexusS δεν μου προσφέρει αντίστοιχο ενθουσιασμό, με βλέπω να αλλάζω σύντομα..."οικοσύστημα" :O Edited November 14, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να παίζει youtube playlists και στο παρασκήνιο; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Χμμμμ...για αυτό σε ένα HTC RADAR που περιεργαζόμουν προ ολίγου, βγάζει το σήμα της Vodafone στο ξεκίνημα και έχει ένα tile με τίτλο MyWeb??? Θα συνεχιστεί πολύ αυτή η...αηδία ή με το που θα φτάσουν περισσότερες συσκευες με Mango preinstalled θα μπορεί κανεις να αγοράσει ένα "καθαρό" Windows Phone τηλέφωνο?? :mad: ΥΓ: Btw, η εμπειρία χρήσης με τα Windows με ενθουσίασε...! Λιτή ομορφιά, απλά ανύπαρκτο lag αλλα και eyecandy απείρως περισσότερο από Gingerbread, σαν να συγκρίνεις παλιο Linux με...Windows Vista. Να είχε και υποστήριξη flash... Πάντως αν η ICS 4.0 που περιμένω στο NexusS δεν μου προσφέρει αντίστοιχο ενθουσιασμό, με βλέπω να αλλάζω σύντομα..."οικοσύστημα" :O Απλά να επισημάνω ότι πλέον η adobe σταματά την υποστήριξη του flash σε mobile συσκευές και tablets.... Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να παίζει youtube playlists και στο παρασκήνιο; easytube κατεβαζει και παιζει τα yt βιντεο με κλειστη οθονη αν εννοεις αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εννοω να παιζουν τα βιντεο στο παρασκηνιο και ταυτοχρονα να σερφαρω με τον explorer Sent from my HD2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Απλά να επισημάνω ότι πλέον η adobe σταματά την υποστήριξη του flash σε mobile συσκευές και tablets.... Ναι ναι πολύ σωστά, από συνήθεια μου ξέφυγε γιατί μέχρι προχθές το θεωρούσα βασικό κριτήριο επιλογής. Τώρα, HTML5 και ξερό ψωμί :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 Εννοω να παιζουν τα βιντεο στο παρασκηνιο και ταυτοχρονα να σερφαρω με τον explorer Sent from my HD2 Απορία...!!! Τι να το κανεις το βιντεο αφου δεν θα το βλέπεις ??? Μονο Μουσική ???? Γιατι οχι mp3 ??? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2011 (edited) Φτιάχνω youtube playlists με τα αγαπημενα μου κομμάτια και μου αρέσει να τις ακούω απευθείας.Aν θέλω να δω το βιντεο πάω στο πρόγραμμα και το βλέπω.Στο android υπάρχει πρόγραμμα που παίζει τις λίστες σε html5 φορματ και έτσι έλεγα μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο και σε wp7.Και γενικά αν υπάρχει τρόπος και για live streaming.π.χ. Θέλω να μπορώ να βλέπω το justin.tv Για iphone από ότι είδα υπάρχει εφαρμογή.Στο android το βλέπω μέσω flash.Στα wp7 mango στις μερικές ώρες που τα έβαλα στο leo,έψαξα στο marketplace αλλά δε βρήκα κάτι Edited November 14, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Και αν εγώ θέλω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ το κινητό μου htv trophy 7 να του βάλω ελληνικά τι κάνω? Το πάω στη vodafone που το αγόρασα και ΑΠΑΙΤΩ να μου περάσει ελληνικά ακόμα και αν το κινητό μου είναι εκτός εγγύησης ή κάνω κάτι μόνος μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2011 Και αν εγώ θέλω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ το κινητό μου htv trophy 7 να του βάλω ελληνικά τι κάνω? Το πάω στη vodafone που το αγόρασα και ΑΠΑΙΤΩ να μου περάσει ελληνικά ακόμα και αν το κινητό μου είναι εκτός εγγύησης ή κάνω κάτι μόνος μου? Δεν μπορείς χωρίς να το πειράξεις. Στη vodafone δεν μπορείς να το απαιτήσεις αυτό, γιατί δεν σου είπαν οτι θα πάρει Ελληνικά. Ήταν με Αγγλικό μενού και αγγλικό πληκτρολόγιο όταν το πήρες, άρα τζίφος. Προτείνω custom rom (touch-it). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Μα δεν γίνετε ρε φίλε να ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κινητό που να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ... Είναι δυνατόν ρε παιδιά? Οπότε τώρα που βγήκε το ΕΛΛΗΝΙΚΟ πιστεύω μπορείς να πας και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να σου βάλουν το ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Χμμμμ...για αυτό σε ένα HTC RADAR που περιεργαζόμουν προ ολίγου, βγάζει το σήμα της Vodafone στο ξεκίνημα και έχει ένα tile με τίτλο MyWeb??? Θα συνεχιστεί πολύ αυτή η...αηδία ή με το που θα φτάσουν περισσότερες συσκευες με Mango preinstalled θα μπορεί κανεις να αγοράσει ένα "καθαρό" Windows Phone τηλέφωνο?? :mad: Αυτό το Radar που δοκίμασες από Vodafone δεν έχει ελληνικά; Γιατί εγώ ένα Radar που είδα στο Πλαίσιο είχε ελληνικά. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Έχει ελληνικά και μάλιστα και στο πληκτρολόγιο και στο μενου. Εγώ γκρινιάζω γιατί με αυτά που έγραψα πριν, θυμίζει κάτι Vodafone branded NOKIA του παλαι ποτέ...μόνο η στάμπα στο καπάκι του έλειπε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2011 Έχει ελληνικά και μάλιστα και στο πληκτρολόγιο και στο μενου. Εγώ γκρινιάζω γιατί με αυτά που έγραψα πριν, θυμίζει κάτι Vodafone branded NOKIA του παλαι ποτέ...μόνο η στάμπα στο καπάκι του έλειπε... Και γω Γερμανικό Vodafone έχω, και εκτός από το σηματάκι της Vodafone που πετούσε στο start-up, όλα τα άλλα έγιναν uninstall μέσα σε 3 δευτερόλεπτα. Βέβαια αυτό δεν είναι θέμα Vodafone αλλά ο τρόπος που λειτουργεί η MS με τα WP7. Δηλαδή θα δεις και Vodafone, και O2, και Orange, και T-Mobile και και και. Άσε που τα αμερικάνικα με AT&T κτλ, έχουν και στάμπα πάνω στο κινητό, όχι μόνο μέσα στο μενού. Άρα πάλι καλά να λες που θα βλέπεις Vodafone μία στο τόσο που θα ανοιγοκλείνεις το κινητό. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ξέρουμε κάτι για νέο update ? στο twitter γίνονται διάφορες αναφορές εδώ Do you have a #WP7 HTC HD7, Trophy or Mozart? HTC have just released an update that provides new features for these phones. Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Ξέρουμε κάτι για νέο update ? στο twitter γίνονται διάφορες αναφορές εδώ Αρχισε για HD7 αρκετοι φιλοι απο xda το εκαναν..Βαζει την επιλογη για Internet sharing... Αλλα οχι σε ολους .. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Αρχισε για HD7 αρκετοι φιλοι απο xda το εκαναν..Βαζει την επιλογη για Internet sharing... Αλλα οχι σε ολους .. μολις μου ηρθε σε mozart και το περναω, htc update λεει edit το ιnternet sharing περασε, Edited November 17, 2011 by ViEL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosm10 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 (edited) Για όσους δεν θέλουν να κλείνει το wifi όταν το τηλέφωνο είναι σε sleep mode ,για να μπορούν να λαμβάνουν mail push notification κλπ., κυκλοφορεί μια μπακαλίστικη λύση: Κατεβάζουμε την εφαρμογή Spotify,την τρέχουμε και απλά φροντίζουμε να μην χαθεί απο το multitask.....To δοκίμασα στο optimus 7 και όντως δεν χάνεται καθόλου η σύνδεση με το ρουτερ.... Για όποιον θέλει πάντως να γίνει main χαρακτηριστικό των wp7 ας ψηφίσει εδω στο Feature Suggestions Forum της MS.... Edited November 17, 2011 by nikosm10 Παράθεση Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2 Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Για όσους δεν θέλουν να κλείνει το wifi όταν το τηλέφωνο είναι σε sleep mode ,για να μπορούν να λαμβάνουν mail push notification κλπ., κυκλοφορεί μια μπακαλίστικη λύση: Κατεβάζουμε την εφαρμογή Spotify,την τρέχουμε και απλά φροντίζουμε να μην χαθεί απο το multitask.....To δοκίμασα στο optimus 7 και όντως δεν χάνεται καθόλου η σύνδεση με το ρουτερ.... Για όποιον θέλει πάντως να γίνει main χαρακτηριστικό των wp7 ας ψηφίσει εδω στο Feature Suggestions Forum της MS.... ....και με την κατανάλωση μπαταρίας,τι γίνεται...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flik Δημ. November 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2011 Η αλήθεια είναι πως για μένα είναι βολικό αυτό. Τα emails κτλ, με το που το ξεκλειδώνεις μπορεί να έρθουν. Γενικά σπανίως γίνεται απο κάποιον παρατηρίσιμο οτι κλείνει το wifi. Βέβαια αν υπήρχε σε option θα ήταν το ιδανικότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts