Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σας

ξερετε αν τα win7 mobile μπορουν να εγκαταστησουν τον flash player ?

Προς το παρόν οχι ...Καποιοι λένε οτι μετα το mango θα υπάρχει εκδοση του flash για WP7

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προς το παρόν οχι ...Καποιοι λένε οτι μετα το mango θα υπάρχει εκδοση του flash για WP7

Flash... πιστεύω με την ΗΤΜL 5 o flash player θα μοιάζει σαν νόκια 3310.

=========================================================

επίσης παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με το inbox του facebook;

Τι εννοώ; Μπήκα από την εφαρμογή του κινητού στο facebook και είδα 2 μηνύματα που μου έστειλαν.

Μετά μπήκα από το netbook και τα μηνύματα δεν εμφανίστηκαν στο inbox.

Το έπαθε κανείς αυτός;

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Administrators

Εγώ πάλι από τα λίγα που έχω δει δεν πιστεύω ότι η HTML5 μπορεί να αντικαταστήσει το Flash. Ίδωμεν...

Modpic.gif

=========================================================

επίσης παιδιά είχε κανείς πρόβλημα με το inbox του facebook;

Τι εννοώ; Μπήκα από την εφαρμογή του κινητού στο facebook και είδα 2 μηνύματα που μου έστειλαν.

Μετά μπήκα από το netbook και τα μηνύματα δεν εμφανίστηκαν στο inbox.

Το έπαθε κανείς αυτός;

Τα μηνηματα που βλεπεις απο το κινητο μετα εμφανιζονται σαν αναγνωσμενα στο FB ...

Για να εξαφανιστουν πρεπει να τα σβησεις

Εγώ πάλι από τα λίγα που έχω δει δεν πιστεύω ότι η HTML5 μπορεί να αντικαταστήσει το Flash. Ίδωμεν...

Ουτε και εγω νομίζω οτι θα γινει αυτο αμεσα....αλλα ποτε δεν ξέρεις ..

Η HTML5 ειναι ανοιχτη σε ολους και χωρις δικαιωματα και πολυ πιο γρηγορη και πιο ελαφρια απο το flash...οποτε δεν αποκλειεται τιποτα ..

Kαι αυτα που της λειπουν μπορει να προστεθουν

Edited by colossus_r

Τα μηνηματα που βλεπεις απο το κινητο μετα εμφανιζονται σαν αναγνωσμενα στο FB ...

Για να εξαφανιστουν πρεπει να τα σβησεις

Το θεμα είναι πως δεν μυο εμφανίζονται καθόλου στο στο facebook όταν μπαίνω από τον Η/Υ ενώ από το κινητό όλα good!

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Το θεμα είναι πως δεν μυο εμφανίζονται καθόλου στο στο facebook όταν μπαίνω από τον Η/Υ ενώ από το κινητό όλα good!

Μυστηρια πραγματα ...Δεν υπαρχει τετοιο θεμα στο τηλεφωνο ....Κοιτα το pc σου

Μυστηρια πραγματα ...Δεν υπαρχει τετοιο θεμα στο τηλεφωνο ....Κοιτα το pc σου

Τίποτα το ίδιο! στο facebook από τον Η/Υ δεν έχει εμφανιστεί!

Υπάρχει κάποιος με οποιαδήποτε WP7 συσκευή που έκανε αυτό το update;

μου έβγαλε το update, το έκανα και τώρα έχω :

https://picasaweb.google.com/lh/photo/-PSBQ1spZwrdx5eWMYud82lm2e9GMxssPQ3SGIa9Ty0?feat=directlink

δεν έχω προσέξει τίποτα καινούργιο, λίγο η περιστροφή φαίνεται να είναι διαφορετική, δεν έχει και πολύ σημασία φαντάζομαι αφού με το mango θα αλλάξει πάλι. παραθέτω video :

https://picasaweb.google.com/lh/photo/kZ3cQ7zrxtspJqO9H7e6qmlm2e9GMxssPQ3SGIa9Ty0?feat=directlink

μου έβγαλε το update, το έκανα και τώρα έχω :

https://picasaweb.google.com/lh/photo/-PSBQ1spZwrdx5eWMYud82lm2e9GMxssPQ3SGIa9Ty0?feat=directlink

δεν έχω προσέξει τίποτα καινούργιο, λίγο η περιστροφή φαίνεται να είναι διαφορετική, δεν έχει και πολύ σημασία φαντάζομαι αφού με το mango θα αλλάξει πάλι. παραθέτω video :

https://picasaweb.google.com/lh/photo/kZ3cQ7zrxtspJqO9H7e6qmlm2e9GMxssPQ3SGIa9Ty0?feat=directlink

και εγώ σε 7392 είμαι και δεν το βρίσκει πως το εξηγείς αυτό??

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Firmware update είναι και όχι software, μην περιμένεις ορατές διαφορές.

οκ, ευχαριστω.

επειδή δεν μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα, μήπως ξέρει κάποιος αν με το windows live mesh μπορούμε να συνχρονίσουμε mp3 και mp4 από το ιντερντ;

δοκίμασα με skydrive, dropbox και email αλλά δεν γίνεται, μόνο αρχεία office, pdf και φωτογραφίες μπόρεσα να κατεβάσω στην συσκευή.

αν γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο, please share.

thanks.

οκ, ευχαριστω.

επειδή δεν μπορώ να το δοκιμάσω άμεσα, μήπως ξέρει κάποιος αν με το windows live mesh μπορούμε να συνχρονίσουμε mp3 και mp4 από το ιντερντ;

δοκίμασα με skydrive, dropbox και email αλλά δεν γίνεται, μόνο αρχεία office, pdf και φωτογραφίες μπόρεσα να κατεβάσω στην συσκευή.

αν γνωρίζει κανείς κανένα τρόπο, please share.

thanks.

Στο Skydrive (που εχει free 25gb το Livemesh εχει 2gb) μπορεις να ανεβασεις μουσικη και video και να την ακους με streaming αν εχεις mango...

Γιατι πρεπει να κανεις συγχρονισμο με μουσικη απο το ιντερνετ ??? Η μουσικη μπαινει απο το zune !!!

Στο Skydrive (που εχει free 25gb το Livemesh εχει 2gb) μπορεις να ανεβασεις μουσικη και video και να την ακους με streaming αν εχεις mango...

Γιατι πρεπει να κανεις συγχρονισμο με μουσικη απο το ιντερνετ ??? Η μουσικη μπαινει απο το zune !!!

το streaming θέλει wifi αλλιώς πάνε τα MB της κινητής...

στην δουλειά πχ. δεν έχω βάλει το zune στο pc (είναι που είναι χώμα...)

και αν κατεβάσω κάποιο τραγούδι ή video και θέλω να το δω/ακούσω στο μετρό στην επιστροφή, δεν θα το έχω.

όπως και στις διακοπές όπου δεν βρίσκεις εύκολα internet, θα βόλευε όταν έχεις πρόσβαση να μπορείς να κατεβάσεις

mp3 και video στην συσκευή...

είμαι ο μόνος;

το streaming θέλει wifi αλλιώς πάνε τα MB της κινητής...

στην δουλειά πχ. δεν έχω βάλει το zune στο pc (είναι που είναι χώμα...)

και αν κατεβάσω κάποιο τραγούδι ή video και θέλω να το δω/ακούσω στο μετρό στην επιστροφή, δεν θα το έχω.

όπως και στις διακοπές όπου δεν βρίσκεις εύκολα internet, θα βόλευε όταν έχεις πρόσβαση να μπορείς να κατεβάσεις

mp3 και video στην συσκευή...

είμαι ο μόνος;

Ναι ..ειναι ιδιαζουσα η περιπτωση σου ...Βαλε Zune ..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι καθώς είμαι ψιλοάσχετος.'Εχω το optimus7 ξεκλείδωτο,μετέτρεψα κάποια mp3 σε wma και με το Chevron ringtone installer έφτιαξα ενα xap για να το μεταφέρω στην συσκευή (προφανώς με το Τομ).

Αν δεν μου κάνουν σαν ήχοι θα τα σβήσω απλά απο την συσκευή και θα είναι Ok?Επειδή θα γίνει κάτι σαν εγκατάσταση αν εχω καταλάβει καλά.

Άλλη μια ερώτηση ιστορικό με διάρκεια κλήσεων κρατάει??

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Άλλη μια ερώτηση ιστορικό με διάρκεια κλήσεων κρατάει??

Οχι δεν κραταει...Αυτα τα προγραμματα θα βγουν τωρα που δοθηκαν τα ΑΡΙ στους προγραμματιστες...

Δεν ξέρω αν είδε κανείς, αλλά υπήρξε ένα leaked video(πιθανότατα fake) με ένα νέο WP7 μοντέλο της NOKIA(όχι SeaRay). Πλέον έχει διαγραφεί από παντού. Αν βρει κάποιος κάτι σχετικό ας ποστάρει εδώ.

Αυτό ήταν μάλλον το βίντεο , και τελικά μάλλον πρόκειται για fake.

http://www.youtube.com/watch?v=x-X67i8IsZo

Edited by tsabasid

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

ακομα δεν εχουμε στα χερια μας το MANGO πολουνται συσκευες με DEV TANGO !!!! :wacko: σε λιγο θα χακαρουν και το tango και το mango ακομα θα περιμενουμε να βγει χαχαχ

http://www.wpcentral.com/hd7-early-build-windows-phone-tango-sale

ακομα δεν εχουμε στα χερια μας το MANGO πολουνται συσκευες με DEV TANGO !!!! :wacko: σε λιγο θα χακαρουν και το tango και το mango ακομα θα περιμενουμε να βγει χαχαχ

http://www.wpcentral.com/hd7-early-build-windows-phone-tango-sale

Ναι αρχισε ο πολεμος ...Παντως το mango 7720 το εχουν οι DFT και ετοιμαζονται ΡΟΜ με αυτο ...

Και επισης εχει προχωρησει και το customization...Συντομα...

Ναι αρχισε ο πολεμος ...Παντως το mango 7720 το εχουν οι DFT και ετοιμαζονται ΡΟΜ με αυτο ...

Και επισης εχει προχωρησει και το customization...Συντομα...

ναι το ξερω και μακαρι να δουμε συντομα κατι... αν και να σου πω την αληθεια με το xperia x1 wm που ειχα, εμπλαξα με τις rom! εκτος του οτι καθε βδομαδα εβγαινε αναβαθμηση ακι φλασαρα συνεχεια στο τελος το κινητο ουτε για ξυπνητηρι δεν ειχα εμπιστοσυνη να το χρησιμοποιησω! τωρα στο wp7 προς το παρον θα μεινω σε official γιατι μου αρεσει η σταθεροτητα απιστευτα στα wp7! αυτο που περιμενω πιο πολυ ειναι να βγουμε προγραμματα που θα μασ διευκολινουν την ζωη! αν και ολο ετσι λεω και στο τελος καταληγω να φλασαρω χαχααχ παντος αν η μικροσοφτ θα κανει αυτα που λεει δεν θα χρειαστει να ψαχνουμε νεα ρομ!!! θα τα εχει ολα μεσα ;)

Ασχετο... εισαι προγραμματιστης? θελω να φτιαξω το εορτολογιο σε app στα wp7 αλλα tutorial με silverlight δεν βρισκω πουθενα καλα! και επιδη δεν εχω ασχοληθει καν με τετοιου ηδους προγραμματισμο τα εχω παρατησει, αυτο που θελω ειναι πως μπορω να διαωασω δεδομενα απο url και να τα δειχνω σε ενα textblock!

Edited by ViEL

ναι το ξερω και μακαρι να δουμε συντομα κατι... αν και να σου πω την αληθεια με το xperia x1 wm που ειχα, εμπλαξα με τις rom! εκτος του οτι καθε βδομαδα εβγαινε αναβαθμηση ακι φλασαρα συνεχεια στο τελος το κινητο ουτε για ξυπνητηρι δεν ειχα εμπιστοσυνη να το χρησιμοποιησω! τωρα στο wp7 προς το παρον θα μεινω σε official γιατι μου αρεσει η σταθεροτητα απιστευτα στα wp7! αυτο που περιμενω πιο πολυ ειναι να βγουμε προγραμματα που θα μασ διευκολινουν την ζωη! αν και ολο ετσι λεω και στο τελος καταληγω να φλασαρω χαχααχ παντος αν η μικροσοφτ θα κανει αυτα που λεει δεν θα χρειαστει να ψαχνουμε νεα ρομ!!! θα τα εχει ολα μεσα ;)

Ασχετο... εισαι προγραμματιστης? θελω να φτιαξω το εορτολογιο σε app στα wp7 αλλα tutorial με silverlight δεν βρισκω πουθενα καλα! και επιδη δεν εχω ασχοληθει καν με τετοιου ηδους προγραμματισμο τα εχω παρατησει, αυτο που θελω ειναι πως μπορω να διαωασω δεδομενα απο url και να τα δειχνω σε ενα textblock!

Ριξε μια ματια εδω που εχει πολλα tutorial και παρα πολλα free apps (with source) και code samples ....

http://www.windowsphonegeek.com/Resources

Σε LG Optimus 7 έχει κανείς πρόβλημα με τα location services ; Τα ανοίγω και κάποιες φορές παίζουν κανονικά ενώ κάποιες άλλες όχι :S

Άντε μακάρι να βγει και επίσημα, ώστε να αρχίσουν να κυκλοφορούν και στο marketplace οι συμβατές εφαρμογές που θα εκμεταλεύονται πλήρως το multitasking. Στο ίδιο άρθρο πάντως λέει και για την κυκλοφορια των ΝΟΚΙΑ WP7 η οποία θα είναι στις 26 Οκτώβρη, δηλαδή 2 μήνες μετά από τους άλλους. Δεν τα αφήνουν μωρέ για το Tango λέω γω; Χρόνος υπάρχει...
Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!!