Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχει πολλες εφαρμογες και παιχνιδια και εχω αλλαξει καποια εικονιδια ...

Το διαχωριστικο ειναι ενα τρυκ που ανεβασε καποιος στο XDA...

Aν θελεις κατι συγκεκριμενο ρωτα το ???

Το διαχωριστικό δεν κατάλαβα,πως το έβαλες.......

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το διαχωριστικό δεν κατάλαβα,πως το έβαλες.......

Ειπα και πριν οτι το ανεβασα τις οδηγιες στο ποστ του φορουμ των εφαρμογων ΕΔΩ

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το βασικό live account χωρίς να κάνω resset ?

Μπορώ να ορίσω στα mail να φορτώνουν άμεσα τις εικόνες ?

Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για ΙΜ (MSN , Skype , Gtalk ) ?

Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το βασικό live account χωρίς να κάνω resset ?

Μπορώ να ορίσω στα mail να φορτώνουν άμεσα τις εικόνες ?

Υπάρχει κάποια αξιόλογη εφαρμογή για ΙΜ (MSN , Skype , Gtalk ) ?

Πρέπει να κάνεις reset δυστυχώς. Για το mail δεν ξέρω, δες αν υπάρχει επιλογή στα mail settings. Αξιόλογη IM εφαρμογή δεν υπάρχει προς το παρόν, τουλάχιστον επίσημα. Υπάρχει μια προσπάθεια για το skype που ονομάζεται skyper αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• 2 weeks later...
http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Ο καιρός θα δείξει. Επιλογές θα έχουμε. θα υπάρχουν και άλλες επιλογές ενδεχομένως για unlock, αλλά τώρα αυτή θα είναι approved by ms. Περίεργο ε;

Μάλλον ταιριάζει το "If you can't beat em, join them."

Ο καιρός θα δείξει. Επιλογές θα έχουμε. θα υπάρχουν και άλλες επιλογές ενδεχομένως για unlock, αλλά τώρα αυτή θα είναι approved by ms. Περίεργο ε;

Μάλλον ταιριάζει το "If you can't beat em, join them."

Aυτο ακριβως ειναι...περισσοτερες επιλογες ..και φθηνοτερες απο τα 99 δολ. το χρονο που θελει η ms για developers registration and unlock ..

http://briefcase.pathfinder.gr/download/Privateer2004/7783/221488/0/karaiskakh2.jpg

Εγώ θα συμφωνήσω με τα σχόλια απο κάτω. Και να το κάνει αυτό, αν χρειαστούμε και υπάρξει κάποιο καλό hack που απαιτεί αλλαγή registry θα βρεθεί τρόπος.

• Administrators
Και να το κάνει αυτό, αν χρειαστούμε και υπάρξει κάποιο καλό hack που απαιτεί αλλαγή registry θα βρεθεί τρόπος.

Πάντως μέχρι τώρα που ζούμε σε pre-mango εποχές... δεν έχει βρεθεί.

Modpic.gif

Έχετε κάνει dehydrate hack ? εγώ την πρώτη φορά που το έκανα κολλούσε στο HTC TROPHY και είπα να μην το επαναλάβω...(αλλά μερικές φορές είναι χρήσιμο το quick resume)
Less Is More

Έχετε κάνει dehydrate hack ? εγώ την πρώτη φορά που το έκανα κολλούσε στο HTC TROPHY και είπα να μην το επαναλάβω...(αλλά μερικές φορές είναι χρήσιμο το quick resume)

Ο δημιουργος ειχε απο την αρχη προειδοποιήσει για προβλήματα... Το δοκιμασα ειχα καποια προβλήματα...και δεν το χρησιμοποιώ

εδω δειχνει το πληκτρολογιο ποθ υποστηριζει ελληνικα στο mango

Ναι εχει ανακοινωθεί αυτο.....

Ναι εχει ανακοινωθεί αυτο.....

ναι το ξερω, εδω και πολυ καιρο, απλα ειναι απο τα πρωτα βιντεο που δειχνουν το πληκτρολογιο του mango και πως θ ειναι οι εναλαγες στις γλωσσες γιαυτο το ανεβασα!

στο xda λεει οτι το εχουν περασει καποιοι κανονικα.... για να δουμε....

Θα γινω πειραματοζωο ....θα κανω το update sto Trophy να δω πως θα παει....

και θα το εκτιμησουμε ιδιαιτερος αυτο φιλε μου! εχω δει που ποσταρεις και ζητας τα files, αν βρεις πως γινετε το update πες και σε μας να γινουμε ολοι πειραματοζωα ;)

καπου διαβασα πως θελει ενα μικρο κολπο για να μην σου ξανακλειδωσει .... με τα deloper tools mango beta 2 κατι τεοιο, δεν το θυμαμαι ακριβως

• Administrators

Περιμένουμε νεότερα/εντυπώσεις. :rolleyes:

Modpic.gif

και θα το εκτιμησουμε ιδιαιτερος αυτο φιλε μου! εχω δει που ποσταρεις και ζητας τα files, αν βρεις πως γινετε το update πες και σε μας να γινουμε ολοι πειραματοζωα ;)

καπου διαβασα πως θελει ενα μικρο κολπο για να μην σου ξανακλειδωσει .... με τα deloper tools mango beta 2 κατι τεοιο, δεν το θυμαμαι ακριβως

Tα αρχεια τα εχω ηδη ...μολις τα ζητησα πηρα αρκετα ΡΜ με τα λινκ, οκομη και κωδικους devs μου εστειλαν...

Ευτυχως εκει εχω βοηθησει πολλους και αν ζητησω κατι μου το δινουν αμεσως ...

Στο xda στο θεμα που ανοιξα εχθες το βραδυ γινεται πανικος ..πανω απο 30 σελ... Στο τελος βρεθηκε και καποιος και ανεβασε τα αρχεια για ολους ...

Δεν εχω ξεκαθαρισει ακομη αν ζηταει devoper id kai pass μετα το update...Αυτο θα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν ειναι ετσι...

Το θεμα ειναι να κατσω να κανω το backup και μετα να βρω 2-3 ωρες για το update...Μαλλον το βραδυ θα το κανω και θα ανεβασω εντυπώσεις...

Το κολπο που λες ειναι για LG συσκευες ...για HTC δεν χρειαζεται ...

Αν τελειωσω σε οποιον θελει θα δωσω αρχεια και οδηγιες ...

Edited by colossus_r

Καλησπέρα,

Έχω και εγώ ένα Optimus 7 σαν δεύτερο για να δοκιμάσω τα WP7 και θα με ενδιέφερε πολύ να δοκιμάσω το Mango.

Ευχαριστούμε για τις προσπάθειες σου!

Samsung Galaxy Note 9

Tα αρχεια τα εχω ηδη ...μολις τα ζητησα πηρα αρκετα ΡΜ με τα λινκ, οκομη και κωδικους devs μου εστειλαν...

Ευτυχως εκει εχω βοηθησει πολλους και αν ζητησω κατι μου το δινουν αμεσως ...

Στο xda στο θεμα που ανοιξα εχθες το βραδυ γινεται πανικος ..πανω απο 30 σελ... Στο τελος βρεθηκε και καποιος και ανεβασε τα αρχεια για ολους ...

Δεν εχω ξεκαθαρισει ακομη αν ζηταει devoper id kai pass μετα το update...Αυτο θα ειναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ αν ειναι ετσι...

Το θεμα ειναι να κατσω να κανω το backup και μετα να βρω 2-3 ωρες για το update...Μαλλον το βραδυ θα το κανω και θα ανεβασω εντυπώσεις...

Το κολπο που λες ειναι για LG συσκευες ...για HTC δεν χρειαζεται ...

Περιμένουμε..............:)

ελπιζω να ειναι κατι ευκολο για να το κανουμε και εμεις μετα.

:up:

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...