Jump to content

[Επίσημο] Windows Phone 7 Series

niknik
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators

Απευθύνσου σε κάποιο κατάστημα Vodafone.

Ή περίμενε να πάρεις από τις πολλές αγγελίες μεταχειρισμένων που θα δεις σύντομα.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχουν έστω ελληνικό keyboard για search στο google?

- Υπαρχουν 2 ελευθερα ελληνικα πληκτρολογια στο marketplace (vodafone keyboard ,GreekWP7) ,τα οποια επιτρεπουν την ελληνικη γραφη μονο για sms,email,google και bing search, μεσα απο την ιδια την εφαρμογη.

- Το GreekWP7 παρεχει επιπλεον και copy-paste ,οποτε μπορεις να γραψεις ενα κειμενο στο pad της εφαρμογης ,να το αντιγραψεις και να το επικολλησεις σε καποια αλλη εφαρμογη, π.χ σε επαφες,ημερολογιο,σημειωσεις .... Ετσι το κανω προς το παρων στο LG optimus 7,αν και λιγο επωδυνο :(

- Μια αλλη παρατηρηση ειναι οτι εαν γραψεις μια λεξη λαθος ,δεν μπορεις να επεμβεις ενδιαμεσα στην λεξη για να διορθωσεις ενα γραμμα ;;; .... οταν πατησεις πανω στην λεξη βγαινει το copy-paste, αλλιως μπορεις μονο να πας στην αρχη ή το τελος της λεξης !!;; .... το ιδιο και χειροτερα συμβαινει στα παραπανω ελληνικα πληκτρολογια ,που αν γραψεις ενα κειμενο στο pad της εφαρμογης και βρεις καποιο λαθος ... πρεπει να σβησεις το κειμενο μεχρι το σημειο του λαθους , ... δεν μπορεις να επεμβεις ενδιαμεσα ;; :X ....

- Εχει παρατηρηθει απο αλλους;;;

- Stathis -

- Υπαρχουν 2 ελευθερα ελληνικα πληκτρολογια στο marketplace (vodafone keyboard ,GreekWP7) ,τα οποια επιτρεπουν την ελληνικη γραφη μονο για sms,email,google και bing search, μεσα απο την ιδια την εφαρμογη.

- Το GreekWP7 παρεχει επιπλεον και copy-paste ,οποτε μπορεις να γραψεις ενα κειμενο στο pad της εφαρμογης ,να το αντιγραψεις και να το επικολλησεις σε καποια αλλη εφαρμογη, π.χ σε επαφες,ημερολογιο,σημειωσεις .... Ετσι το κανω προς το παρων στο LG optimus 7,αν και λιγο επωδυνο :(

- Μια αλλη παρατηρηση ειναι οτι εαν γραψεις μια λεξη λαθος ,δεν μπορεις να επεμβεις ενδιαμεσα στην λεξη για να διορθωσεις ενα γραμμα ;;; .... οταν πατησεις πανω στην λεξη βγαινει το copy-paste, αλλιως μπορεις μονο να πας στην αρχη ή το τελος της λεξης !!;; .... το ιδιο και χειροτερα συμβαινει στα παραπανω ελληνικα πληκτρολογια ,που αν γραψεις ενα κειμενο στο pad της εφαρμογης και βρεις καποιο λαθος ... πρεπει να σβησεις το κειμενο μεχρι το σημειο του λαθους , ... δεν μπορεις να επεμβεις ενδιαμεσα ;; :X ....

- Εχει παρατηρηθει απο αλλους;;;

Έχει παρατηρηθεί αλλά μπορείς να πατήσεις παρατεταμένα πάνω εκεί που θες σου βγάζει 1 κερσορα και μπορείς να το μετακινήσεις εκεί που θες να διορθωσης τη λέξη π.χ.

αν και ψιλοπαιδεμα είναι μια λύση!

όσο για το keyboard πραγματικά δε χρειάζεται να παιδευεσαι με τα.2 keyboard του market μιας και μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να έχεις ελληνοαγγλικό keyboard παντού!!

Εγώ και με την αμέριστη βοήθεια του ΜΈΓΑ athanaso βεβαίως, το έκανα και δουλεύει τέλεια!:)

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Administrators
Ετσι το κανω προς το παρων στο LG optimus 7,αν και λιγο επωδυνο :(

Ειδικά στο LG το ξεκλείδωμα είναι πανεύκολο. Αξίζει για να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο... παντού!

Modpic.gif

Ειδικά στο LG το ξεκλείδωμα είναι πανεύκολο. Αξίζει για να έχεις ελληνικό πληκτρολόγιο... παντού!

- Αξιζει ,αλλα δεν γινεται τιποτα .... χρειαζεται το WP7 dev tools ,το οποιο απαιτει vista ή windows7, .... εγω εχω XP.

- Δοκιμαζω και τον οδηγο για "wp7 devTools on winXP" που εχω αναρτησει στο θρεντ του LG ,αλλα ενω μου επιτρεπει να κατεβασω, μολις ξεκιναει το κατεβασμα κολλαει και μου βγαζει "error occurred during setup" ... μηπως χρειαζεται και κατι αλλο; ... ολοι εδω εχετε vista ,windows7 και γι' αυτο δεν εχετε προβλημα;;;;; :rolleyes: ... Οσοι εχουμε XP ,παραμενουμε θεατες; :worry:

- Stathis -

Ρίξε μια ματιά και εδώ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920275

- Ευχαριστω ... δουλεψε !! ... εβγαλε κατι errors(3) κατα την εγκατασταση τα οποια δεν απεστειλα στην microsoft και συνεχισε μεχρι την ολοκληρωση ... πηρε αρκετη ωρα ομως !!

- Για καποιον που εχει XP και θελει να εγκαταστησει τα WPdeveloper tools κανει τα παρακατω:

1. Κατεβαζει το αρχειο WPDT_RTM_en1 στον υπολογιστη.

2. Κανει αποσυμπιεση το αρχειο "WPDT_RTM_en1" με winrar ή winzip σε ενα φακελο.

3. Κατεβαζει το vm_web.zip και το αποσυμπιεζει.

4. Περνει τα δυο αρχεια απο τον φακελο "Patch file baseline", του αποσυμπιεσμενου αρχειου του βηματος(3) και τα αντιγραφει στο φακελο του βηματος (2), (κανουμε αντικατασταση των υπαρχοντων με τα νεα).

5. Ανοιγει τον φακελο του βηματος (2) και εκτελει το batch file "Installa - Microsoft Windows Phone Developer Tools per Windows XP" .. (ειναι το ενα απο τα δυο αρχεια που βρηκε στο φακελο "Patch file baseline")

6. Εδω ξεκιναει η εγκατασταση των wp dev tools ,η οποια περνει καποια ωρα. Θα βγαλει καποια errors ... αγνοηστε τα πατωντας να μην αποσταλουν στην microsoft και η εγκατασταση θα ολοκληρωθει.

- Stathis -

Αχ θα σκάσω!!!!!

Έχω πρόβλημα με το Htc trophy μου δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το δίκτυο wifi και (gprs) και χάνω πολλά χρήματα....

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει???

Αχ θα σκάσω!!!!!

Έχω πρόβλημα με το Htc trophy μου δεν ξέρω πως να ρυθμίσω το δίκτυο wifi και (gprs) και χάνω πολλά χρήματα....

Αν δε θέλεις να χρεώνεσαι στο μενού settings - mobile network απενεργοποίησε την επιλογή 3G και Data Connection. Έτσι θα έχεις Internet μόνο μέσω WiFi.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Αχ ευχαριστώ παρα πολυ...

Μηπως ξερεις, οταν ανοιγω μια εφαρμογη πχ(internet explorer) πως να το βαλω να με ρωταει και με πιο δυκτιο να συνδεθω???

Από όσο έχω δει μέχρι στιγμής δεν προσφέρεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το λειτουργικό. Δεν ξέρω ωστόσο αν έχει βγει κάποιο registry hack ή app στο marketplace που να επιτρέπει τέτοιου είδους επιλογές.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

• Administrators
Ευχαριστω παρα πολυ, καινουργιος χτες το πηρα.....

και δυσκολευομαι ακομα πολυ...

To wifi προηγείται του 3G. Αν έχεις το πρώτο ανοιχτό και είσαι συνδεδεμένος μπαίνει με αυτό. Αλλά για να είσαι σίγουρος... απενεργοποίησε όποιο δεν χρειάζεσαι μιας και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παράπονα για υπέρογκες 3G χρεώσεις.

κατι ακομα το gps πως το χρησιμοποιω γιατι εχει bing maps αλλα δεν δουλευουν χωρις ιντερνετ

Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα προγράμματα πλοήγησης για τη συσκευή.

Και μην γράφεις συνεχόμενα μηνύματα, το απαγοροεύουν οι κανονισμοί. Γιαυτό υπάρχει η επιλογή της "Τροποποίησης" σε κάθε post μας.

Modpic.gif

To wifi προηγείται του 3G. Αν έχεις το πρώτο ανοιχτό και είσαι συνδεδεμένος μπαίνει με αυτό. Αλλά για να είσαι σίγουρος... απενεργοποίησε όποιο δεν χρειάζεσαι μιας και στο παρελθόν έχουν αναφερθεί παράπονα για υπέρογκες 3G χρεώσεις.

Νομίζω ότι αυτή είναι η καλύτερη πρακτική, ειδικά αν είσαι συνδρομητής συμβολαίου. Αν είσαι σπίτι για παράδειγμα, ή στη δουλεία όπου έχεις WiFi πρόσβαση δεν έχει νόημα να έχεις το 3G ανοιχτό, καθώς αυξάνει και την κατανάλωση μπαταρίας.(Εκτός αν κάνεις βιντεοκλήσεις, τότε νομίζω κλείνεις μόνο το Data Connection). Όταν βγεις εκτός και χρειαστείς πρόσβαση στο Internet/email κλπ άνοιξε το 3G και το Data Connection.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Έτσι ακριβώς. Επισημαίνω και εγώ ότι με κλειστό το 3G βελτιώνεται η αυτονομία.

για να μπορεις να κλεισεις το 3g και να μεταβεις σε απλο g πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το διακοπτακι να υπαρχει στα σεττινγκς μεσω registry δεν υπαρχει η επιλογη out of the box

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Administrators
για να μπορεις να κλεισεις το 3g και να μεταβεις σε απλο g πρεπει να εχεις ενεργοποιησει το διακοπτακι να υπαρχει στα σεττινγκς μεσω registry δεν υπαρχει η επιλογη out of the box

Έχεις διαθέσιμο το εν λόγω registry tweak;

Modpic.gif

Αχ θα σκάσω!!!!!

Στο settings > network βάλε το data στο off για αρχή.

Μόλις τώρα είδα ότι πρόλαβε να απαντήσει άλλος.... Κάτι δε μου αρέσει στο καινούργιο Look του myphone...

Edited by deadp
Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται!

- Εχω το LG optimus7 και οταν παω settings/mobile networks ,βρισκω δυο διακοπτες ,εναν "data connection" on-off και εναν "3G connection" on-off.

- Δεν εχω κανει κατι μεσω registry ,εκτος του ξεκλειδωματος απο το MFG menu.

- Νομιζω πως αυτες τις επιλογες τις εχουν ολα τα LG εξ αρχης. Οποτε ή κλεινω τελειως τα δεδομενα ,ή κλεινω μονο την γρηγορη διαμεταγωγη 3G ... πολυ καλο!!

- Το trophy δεν εχει τετοια επιλογη;;;;!!

NEWS

- ... "Upcoming WP7 Security Patch To Be Delivered Through Zune"

- ... "Microsoft Release Converter App From iOS To WP7"

Edited by hitech
- Stathis -

Γεια σε ολους τους φορουμερς, παιδια εβαλα το zune και οταν παω να το ανοιξω τα windows μου δινουν το εξης μυνημα " To στοιχειο Microsoft Zune σταματησε να λειτουργει" εκανα 5-6 φορες install/uninstall αλλα το προβλημα παραμενει. Ξερει κανεις τι φταιει? Edited by aytach

Γεια σε ολους τους φορουμερς, παιδια εβαλα το zune και οταν παω να το ανοιξω τα windows μου δινουν το εξης μυνημα " To στοιχειο Microsoft Zune σταματησε να λειτουργει" εκανα 5-6 φορες install/uninstall αλλα το προβλημα παραμενει. Ξερει κανεις τι φταει?

σε τι λειτουργικο το εχεις κανει εγκατασταση?