sp3cial Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Guild Wars 2 και Candy Crush Saga :lol: :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. December 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2012 Επισης βλεπω καλα λογια για το LA Noire...Αξιζει?Ειναι στυλ GTA? Ούτε κατά διάνοια :p Πολύ πιο σοβαρό και με πολύ λιγότερη δράση .. Αν και προσωπικά θεωρώ το L.A. Noire δέκα φορές καλύτερο από οποιοδήποτε GTA ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2012 Πάει και το far cry 3. Τώρα που και που κανα multiplayer ή coop. Τρίτη έρχονται και οι νέοι χάρτες για bf3. Το θέμα είναι, μετά από hitman, far cry, assassin's creed, τι;; Το εχω ξεκινησει και δειχνει κουραστικο με τις 800 ειδοποιησεις,τις σαυρες,τις αγοροπωλησιες,λουλουδακια του αγρου,αντιπαλους που πρεπει να εξοντωσεις με μαχαιρι και οχι με το καλασνικωφ αλλιως χανεις. ειναι fps η κατι αλλο?:lol: Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Το εχω ξεκινησει και δειχνει κουραστικο με τις 800 ειδοποιησεις,τις σαυρες,τις αγοροπωλησιες,λουλουδακια του αγρου,αντιπαλους που πρεπει να εξοντωσεις με μαχαιρι και οχι με το καλασνικωφ αλλιως χανεις. ειναι fps η κατι αλλο?:lol: Γιατί δεν είναι fps? Ίσα ίσα που σου δίνει δυνατότητα αλλαγής παιξίματος. Θες να παίξεις τώρα αθόρυβα; πας με μαχαίρι ή με sniper. Βιάζεσαι να βγάλεις ένα κομμάτι; βουτάς το LMG και όποιον πάρει ο χάρος. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2013 Ξέρετε τι μου κάνει τρελή εντύπωση στο HITMAN; Ότι με την 6870 βγάζω στο benchmark γύρω στα 30fps, ενώ μέσα στο παιχνίδι είμαι στα 90-100. Αυτά με ανάλυση 2048 και όλα στα Ultra. Τρομερή απόκλιση Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dooby Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 League of legends :) Παράθεση TehDooby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Gears of War 3 τώρα και μόλις το τελειώσω λέω να πιάσω το Witcher 2. Α και λίγο guild wars 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 gta iv στο ps3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Τέλειωσα προχθές το Resistance 1 και έχω ήδη ξεκινήσει το 2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Eγω ξαναπαιζω το Μetal Gear Solid 4... Eιναι απο τους λιγους τιτλους που ξαναπαιζω ευχαριστα,πολλες φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. January 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2013 metal gear ε?! με βάζεις σε σκέψεις. εγώ ξεκίνησα λίγο το crysis 2 μιας και έρχεται και το 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 League of legends :) μπήκε το νέο Patch για την S3 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Mag στο ps3 απο τα καλύτερα παιχνίδια online !εδω κ δυο χρονια κ κάθε μέρα γίνεται πανικός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Football Manager 2010 με οικιακό online σερβερ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Το far cry 3 στο ps3 Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Όπου να ναι τελειώνω το Resistance 2 στο medium και ξεκινάω καπάκια το 3. Έχω αρρωστήσει λέμε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 τα έκαναν μαντάρα στο L.O.L. με το νέο rank system, οπότε το βάζουμε στην άκρη.. λέω να ξαναρχήσω το Archlord :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arte1234566 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Τι lol και βλακειες :p (συγνωμη για την εκφραση) αλλα L2 για παντα τοσα χρονια και ακομα no1 το θεωρω ολοι εναντιον ολων :lol: Παράθεση Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanobious Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 εγω παιζω dota 2! ειναι το μοναδικο παιχνιδι που παιζω γιατι καποτε ξενυχτουσα με αυτο χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 και το Archlord , αν και free2play, το έχουν κάνει να είσαι πολύ εξαρτώμενος από το κλασσικό "shop" με διάφορα items που σε boostάρουν. δηλαδή συμβαίνει το κλασσικό pay2win.. δυστυχώς. αν δεν είσαι τίγκα σε κάποια Items από Shop, ούτε grind μπορείς να κάνεις ούτε pvp ούτε τίποτα.. θα τσεκάρω το MECHWARRIOR ONLINE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cygamer Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Uncharted 3 στο PS3. Λιγο παλιο αλλα οτι καλυτερο εχω παιξει τον τελευταιο καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Εχει παιξει κανεις το the witcher να μου πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zapee995 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 Αν δεν εχεις ασχοληθεί με τη σειρά, τρεξε!! Δε χρειάζεται να πουμε πολλα, game of the year!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Εχει παιξει κανεις το the witcher να μου πει εντυπωσεις? Αν σου αρέσουν τα rpg είναι must!!! Εγώ παίζω το 2 τώρα, απολαυστικό μπορώ να πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Temple run γιατι μου θυμιζει καποιες πιστες του crash στο playstation1 Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts