Jump to content

Ποιό παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό;

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πειτε ενα καλο παιχνιδακι να εγκαινασω το καινουργιο μου λαπτοπ ρε παιδια...:p

Σκεφτομαι τα eldev scrolls v,thief,καποιο απο τα τελευταια assassins creed,και το(ξεμπαρκο ομολογουμενως) nfs rivals...

Αν καποιος εχει καποια αλλη προταση δεκτη...(Ειμαι φαν των resident evil,silent hill και metal gear solid για να βοηθησω για το στυλ που μ αρεσει...)

Αυτα,ευχαριστω εκ των προτερων και πιστευω να μην ποσταρα σε λαθος τοπικ...

(Ειμαι φαν των resident evil,silent hill και metal gear solid για να βοηθησω για το στυλ που μ αρεσει...)

ωτσε ετσι εε?:cool:

παιξε το alan wake

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

• 2 weeks later...
Ρε παιδιά το black flag το τελείωσα στο 55% και τώρα έχω τα contracts. Τι παίζει έτσι θα φτασει στο 100% πάει το σενάριο?
Θοδωρής

Εγώ τερμάτισα το Tomb Raider (2013) στο 72% και τώρα παίζω για το platinum trophy (πρεπει να το φτάσω στο 100% completion)

Γενικότερα βαρίεμαι να βρω όλα τα collectibles σε ένα παιχνίδι όμως αυτό εδώ είναι πάρα πάρα πολύ καλό και δεν με χαλάει καθόλου η ενασχόληση μετά τον τερματισμό.

Θυμίζει πολύ Uncharted, το ξεκίνησα με μεγάλες επιφυλάξεις όμως κόλλησα. Καταπληκτικός τίτλος, τον προτείνω με 1000.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ τερμάτισα το Tomb Raider (2013) στο 72% και τώρα παίζω για το platinum trophy (πρεπει να το φτάσω στο 100% completion)

Γενικότερα βαρίεμαι να βρω όλα τα collectibles σε ένα παιχνίδι όμως αυτό εδώ είναι πάρα πάρα πολύ καλό και δεν με χαλάει καθόλου η ενασχόληση μετά τον τερματισμό.

Θυμίζει πολύ Uncharted, το ξεκίνησα με μεγάλες επιφυλάξεις όμως κόλλησα. Καταπληκτικός τίτλος, τον προτείνω με 1000.

Το τελείωσα πέρυσι, κάπου 82% completion αλλά δεν είχα το κουραγιο να παω για platinum, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ το σκηνικό. Σε ολα τα υπολοιπα συμφωνω ομως, ειναι κορυφαιο και με εξαρετικα γραφικα!

The last of us, PS3.

Άργησα λίγο, αλλά απίστευτο παιχνίδι.

Έχω ακούσει ένα κάρο ωραία σχόλια για αυτό το παιχνίδι συν το ότι βγήκε παιχνίδι της χρονιάς αν δεν κάνω λάθος. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το ευχαριστηθώ γιατί δεν έχω PS3. Θα περιμένω να βγεί η πιθανή ταινία για να πάρω μια ιδέα τι γίνεται! :shifty:

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Έχω ακούσει ένα κάρο ωραία σχόλια για αυτό το παιχνίδι συν το ότι βγήκε παιχνίδι της χρονιάς αν δεν κάνω λάθος. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να το ευχαριστηθώ γιατί δεν έχω PS3. Θα περιμένω να βγεί η πιθανή ταινία για να πάρω μια ιδέα τι γίνεται! :shifty:

Και εγω σαν εσένα είμαι. Απο οτι εχω διαβάσει και έχω δει μιλαμε για ενα παιχνίδι που πάνω απο ολα έχει σενάριο. Έτσι εχω καταλάβει τουλάχιστον. Θα ήθελα πολύ να το είχα. Φίλοι μου νοίκιασαν ps3 για να το δοκιμάσουν και κατέληξαν να πληρώσουν πολλα γιατί δεν ξεκολλουσαν.

Δεν ξέρω ας μας πουν τα παιδιά που το έχουν τι παίζει

Θοδωρής

Uncharted 3 και Shadow of the Colossus HD.

Πολύ καλό το πρώτο, φανταστικό το δεύτερο το οποίο το γνωρίζω από το PS2

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Roulette φυσικά.ζέσταμα στο κινητό και πράξη μετά στο καζίνο.

Απεστάλη από LG-D802 μέσω Greek Forums, δημιουργήθηκε απο το appyet.com

Είμαι μια ξεδιάντροπη trophy-whore. Μιας και δεν έχω κάποιο πλατινένιο τρόπαιο στο PS3, νοίκιασα απόψε το "Terminator: Salvation" αφού και έχει μόλις 12 trophies (11 χρυσά & 1 platinum) σε 6-7 ώρες παιχνιδιού.

Ναι οκ, το παιχνίδι είναι μετριότατο στην καλύτερη των περιπτώσεων (με σώζει βέβαια το ότι είμαι φαν της σειράς ταινιών) όμως μπρος στην πλατίνα τι είναι ο "πόνος".

Ακολουθεί το Megamind που πρέπει να δίνει πλατίνα σε ένα 4ώρο.

Eνταξει δεν θα πέσω τόσο χαμηλά, αστειεύομαι με το Megamind (αν το πετύχω κάπου βέβαια σε μτχ θα το παρω). Η αλήθεια είναι πως μου την έσπαγε που δεν είχα έστω ένα κορυφαίο τρόπαιο.

Αυτά!

I'll be back

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Είμαι μια ξεδιάντροπη trophy-whore

Τρου τρόφι χάντερ .. Λιώνω και εγώ ένα free to play του Vita για τα trophies του :")

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

Είμαι μια ξεδιάντροπη trophy-whore. Μιας και δεν έχω κάποιο πλατινένιο τρόπαιο στο PS3, νοίκιασα απόψε το "Terminator: Salvation" αφού και έχει μόλις 12 trophies (11 χρυσά & 1 platinum) σε 6-7 ώρες παιχνιδιού.

Ναι οκ, το παιχνίδι είναι μετριότατο στην καλύτερη των περιπτώσεων (με σώζει βέβαια το ότι είμαι φαν της σειράς ταινιών) όμως μπρος στην πλατίνα τι είναι ο "πόνος".

Eνταξει δεν θα πέσω τόσο χαμηλά, αστειεύομαι με το Megamind (αν το πετύχω κάπου βέβαια σε μτχ θα το παρω). Η αλήθεια είναι πως μου την έσπαγε που δεν είχα έστω ένα κορυφαίο τρόπαιο.

Αυτά!

I'll be back

Το θεμα ειναι να ευχαριστιεσε το platinum trophy που θα παρεις.Παρε trophy απο uncharted god of war last of us infamous και ας σου παρει περισσοτερο χρονο

Αυτά!

I'll be back

Μου θυμίζεις το αγαπημένο μου κανάλι στο youtube! Νομίζω ότι θα σου άρεσε!

https://www.youtube.com/playlist?list=PL37DA718ACF6B1323

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Αυτά!

I'll be back

Xaxaxa, δεν είναι τυχαίο, αρκετοί έχουμε κάνει την ίδια σκέψη. Το θέμα είναι όπως είπαν και απο πάνω, να είσαι ικανοποιημένος με τα tasks που έχεις φέρει εις πέρας για την πλατίνα :p

Xaxaxa, δεν είναι τυχαίο, αρκετοί έχουμε κάνει την ίδια σκέψη. Το θέμα είναι όπως είπαν και απο πάνω, να είσαι ικανοποιημένος με τα tasks που έχεις φέρει εις πέρας για την πλατίνα :p

Αλλά σαν τη γλύκα να τα παίρνεις στην τύχη δεν έχει!

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Να πάρεις στην τύχη platinum trophy; Συμβαίνει, άλλα πολύ πολύ δύσκολο στην πλειοψηφία των παιχνιδιών.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λεω να αγοράσω payday 2. Θα είναι το πρώτο online που θα δοκιμάσω να παίξω. Είναι κανείς να μου πει τι να κάνω κλπ. Νουμπας στο online gaming στα 25 μου
Θοδωρής

Να πάρεις στην τύχη platinum trophy; Συμβαίνει, άλλα πολύ πολύ δύσκολο στην πλειοψηφία των παιχνιδιών.

Γενικά trophies, ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν headshots και τα σχετικά ;)

Δυστυχώς όμως το ps έχει καταλήξει ένα ακόμα διακοσμητικό με σεμεδάκι λόγω δουλειάς :'(

Twitter: twitter.com/gerakinasson

Ναι ρε οκ γι αυτά. Άλλα πριν λέγαμε για πλατινουμ. Το όποιο συνήθως θέλει διάβασμα κάποιου trophy guide.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂