Xander Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Τελείωσα το God Of War 3 και πραγματικά ντρέπομαι που δεν το χα παίξει τόσο καιρό.. όντως είναι τέλειο το παιχνίδι.. εγώ τώρα θέλω να πάρω το god of war ascension αλλά λυπάμαι να δώσω 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα το τελειώσω σε τρείς μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
technologos Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Λόγω περιορισμένης ευθύνης λάπτοπ αναγκάζομαι και παίζω παιχνίδια των χρυσών 90s. Έτσι baldurs gate II,pharaoh+cleopatra,age of empires. Με το ζόρι retro mania ένα πράγμα.:lol: Πάντως με το BGII είδα τι σημαίνει RPG.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το resident evil 6 έχει πολύ άθλια κάμερα, μάλλον γιαυτό είναι και άθλιο στο χειρισμό, έχει πιο χάλια γραφικά από το resident evil 5, γενικά δεν ξετρελάθηκα, αλλά πέρασα πολύ ωραία, είχε ωραίες ώρες διασκέδασης. Κρίμα που το φτιάξανε τόσο πρόχειρα, δεν έπρεπε να το κάνουνε έτσι βιαστικά. Τελικά χαλάει όλη τη σειρά resident evil, εντελώς μέτριο παιχνίδι. Το assasins creed II, ξεκίνα το, είναι φοβερό παιχνίδι, εγώ το έχω τερματίσει εδώ και πολύ καιρό. Ωραία γραφικά, ωραία περιπέτεια. Το assasins creed I δεν το έχω παίξει για να μπορώ να το συγκρίνω. Μόνο έχε υπόψη σου ότι θέλει καλή κάρτα γραφικών, δηλαδή κάτι καλύτερο από 6870 amd, για να μπορείς να δεις όλα τα εφέ και anti - aliasing. Ειδάλλως θα σου ρίχνει πολλά fps κάτω και γενικά θα σου κολλάει. Σε ps3 θα το παιξω οποτε δεν υπαρχει θεμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Metin2 Reventon έτσι για να ξεσκάμε! Ωραίος private server! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 όντως είναι τέλειο το παιχνίδι.. εγώ τώρα θέλω να πάρω το god of war ascension αλλά λυπάμαι να δώσω 60 ευρώ για ένα παιχνίδι που θα το τελειώσω σε τρείς μέρες.. Βγήκε ήδη? Στο easy το 3 το τελείωσα σε 1μιση μέρα σκέψου χωρίς να χω ξαναπαίξει κάποιο gow.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Βγήκε ήδη? Στο easy το 3 το τελείωσα σε 1μιση μέρα σκέψου χωρίς να χω ξαναπαίξει κάποιο gow.. ναι έχει βγει το άτιμο και διαβάζω πολύ καλά σχόλια.. και εγώ το 3 κάπου εκεί το είχα τερματίσει.. αξίζει πάντως να παίξεις και τα δύο πρώτα παιχνίδια για να μπεις στο κλίμα.. υπάρχουν πολύ καλές προσφορές εγώ τα πήρα και τα δύο στα 20 ευρώ στην έκδοση που είναι optimized για ps3 σε hd.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos47 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Σταθερα League of legends θα ελεγα οτι ειναι το παιχνιδι που με εχει καθηλωσει,απο εκει και περα δοκιμασα Path of Exile το οποιο δε μου εκανε μεγαλη εντυπωση και τελος δυο παιχνιδια που δε μου αρεσαν και τα χρυσοπληρωσα ειναι το Diablo 3 (Collector's Edition) και Guild Wars 2,τζαμπα καθονται στα κουτια τους. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 call of duty 4 Mp σταθερη αξια :D Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Έχει ακόμα κόσμο το COD 4;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Έχει ακόμα κόσμο το COD 4;; Yeap! Τα καλα παιχνιδια εχουν για πολυυυυ καιρο πωρωμένους gamers Δεν παιζω και πολυ λογο σχολειου αλλα οποτε εχω χρονο σαββατοκυριακα,αργιες ;) Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. March 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2013 FM 2013 χροοονια τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 FM 2013 χροοονια τωρα Πόσα χρόνια δηλαδή παίζεις το FM 2013? :p Καλό το FM, αλλά δεν είμαστε για τέτοια λιωσίματα πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 god of war > max payne 3 > tomb raider Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 σωστή σειρά. πολύ καλά παιχνίδια και τα 3. ειδικά max payne και tomb raider, σε ζηλεύω που δεν τα έχεις παίξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 με ζηλεύεις που δεν τα έχω παίξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 θέλω να αγορασω ενα ποδοσφαιρακι για το ps3 και δεν βγάζω ακρη fifa η pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2013 θέλω να αγορασω ενα ποδοσφαιρακι για το ps3 και δεν βγάζω ακρη fifa η pro; Fifa. Πιστεύω πως εχει καλύτερη κίνηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Προ από εμένα, αλλά για συναισθηματικούς λόγος. Το fifa είναι ελάχιστα καλύτερο, το προ όμως χωρίς να ξέρω το γιατί μου φαίνεται πιο διασκεδαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2013 Crysis 3 και Tomb raider Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 Subway Surfers ;) Το έχω λιώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_1983 Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 GT 5 σε Playstation 3. Κολλημένος εδώ και 2 χρόνια περίπου. Το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Το παίζω κομπλέ σε gamestation με τιμονιέρα και 32΄ αρα HD . Ότι και να λέω δεν μπορώ να περιγράψω την αληθοφάνεια των γραφικών του. ΑΠΛΑ ΤΕΛΟΙΟ. Υ.Γ. Αν το παίζει και κάποιος άλλος θα ήθελα λίγη βοήθεια για να κάνω χρυσά 3 δοκιμασίες που μου έμειναν στο δίπλωμα . Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. Θύρα 4 Αγαπάτε Αλλήλους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 (edited) Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σαν μικρο παιδι :P Οταν ημουν πιο μικρο παιδι επεζα καποια games.. Ενα απο αυτο που κολησα ηταν το Age Of Mythology.. Προσφατα το ξεθαψα απο την ντουλαπα μου.. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα server για να παιζει το game online?? η τσαμπα χαρικα που το βρηκα Επισης κολημενος χρονια με Frozen throne και COD Edited April 8, 2013 by SourTouki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmw Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σαν μικρο παιδι :P Οταν ημουν πιο μικρο παιδι επεζα καποια games.. Ενα απο αυτο που κολησα ηταν το Age Of Mythology.. Προσφατα το ξεθαψα απο την ντουλαπα μου.. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ακομα server για να παιζει το game online?? η τσαμπα χαρικα που το βρηκα Επισης κολημενος χρονια με Frozen throne και COD http://support.microsoft.com/kb/331406 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 GT 5 σε Playstation 3. Κολλημένος εδώ και 2 χρόνια περίπου. Το παιχνίδι είναι πολύ καλοφτιαγμένο. Το παίζω κομπλέ σε gamestation με τιμονιέρα και 32΄ αρα HD . Ότι και να λέω δεν μπορώ να περιγράψω την αληθοφάνεια των γραφικών του. ΑΠΛΑ ΤΕΛΟΙΟ. Υ.Γ. Αν το παίζει και κάποιος άλλος θα ήθελα λίγη βοήθεια για να κάνω χρυσά 3 δοκιμασίες που μου έμειναν στο δίπλωμα . Συμφωνώ μαζί σου! Και μόλις τελειώσω με τις Πανελλήνιες ξαναρχίζει το λιώσιμο! Τα έχω περάσει όλα χρυσά. Που έχεις σκαλώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 http://support.microsoft.com/kb/331406 Σε ευχαριστω φιλε μου.. θα το κοιταξω μολις παω σπιτι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts