volcom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 εχω προς το παρων το Iphone και δεχομαι τα emaiL της δουλειας..το θελω σαν δευτερη συσκευη..!!οπως το ειπες...τηλ/sms μεχρι να το μαθω..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Τηλ/SMS, αλλά μόλις το μάθεις θα παίρνεις όλα τα email εκεί και το IPhone θα το έχεις για καμιά φωτογραφία ή κανένα παιχνιδάκι ;) Άντε επειδή είμαι καλός σήμερα και λίγο browsing... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 χαχα..!!αντε με το καλο να ερθει στην wind..!! ηταν να παρω το ε71 ή ε72...αλλα δεν αξιζει πιστευω...1000 φορες το 9700..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Στον κατάλογο του Γερμανού υπάρχει πάντως στα 499. Το είδα σήμερα. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο προφανώς. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2010 Εμενα με χαλαει που το δερματακι στο πισω μερος φεναιτε περιορισμενο σε σχεση με το 9000 που φαινεται λες και πισω ειναι ολο δερμα. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stars Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Και στο vnp.gr είναι διαθέσιμο, στα 500 ευρώ. Στον κατάλογο του Γερμανού υπάρχει πάντως στα 499. Το είδα σήμερα. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο προφανώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Στο Γερμανό δηλ. COSMOTE τα Blackberry έχουν τυπωμένα στο πληκτρολόγιο τους και τους ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Επειδή πριν ειχα το 9000 να σου πω πωσ αυτό ειναι πολύ πιο κομψο. το δερματάκι δεν πάει σε όλη την πλάτη γιατί δεν ανοιγει όλη η πλάτη όπωσ το 9000. Ίσως το κάνανε για καλήτερη προστασία της κάμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Στο Γερμανό δηλ. COSMOTE τα Blackberry έχουν τυπωμένα στο πληκτρολόγιο τους και τους ελληνικούς χαρακτήρες. Κ εγώ που το πήρα από WIND έχει Ελληνικούς χαρακτήρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Κ εγώ που το πήρα από WIND έχει Ελληνικούς χαρακτήρες.. Το έφερε η WIND; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Το έφερε η WIND; Καιρό τώρα... Δες στα προηγούμενα ποστς. Εγώ τώρα αναφέρομαι στο σχόλιο του eleco για όλα τα ΒΒ γενικώς (OFF TOPIC) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 (edited) Γειά σας. Επειδή κουράστικα με τα τηλεφωνάκια, αποφάσισα να πάρω ένα "Τηλέφωνο" ΒΒ. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Διάβασα σε προηγούμενα ποστάκια, ότι αν δεν έχεις την υπηρεσία ΒΒ δεν μπορείς να μπεις internet, e-mail κ.λ.π Και ερωτώ: 1)μόνο με χρήση wifi μπορώ να μπαίνω στο internet (όπου εργάζομαι έχει wifi); 2) Το GPS είναι A-GPS και αν ναι, μπορώ να το συνδέσω με bluetooth GPS (Nokia) 3)Το πρόγραμμα επικοινωνίας με υπολογιστή, παρέχει σύνδεση με Mac ή θέλει επιπλέον drivers με αμφίβολλα αποτελέσματα; 4) Το 9700 έχει βγει στην αγορά και αν ναι αγορά μόνο συσκευή πόσο έχει; 5) Sim 2 to 1 λειτουργεί; ελπίζω να μην σας κούρασα. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ Edited January 16, 2010 by dimperts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Εμενα παντως η γραμμη Bold2/Storm2 σε εμφανιση δεν μαρεσει. Θελω να παρω το νεο Bold που τεχνολογικα ειναι πιο ανεπτυγεμνο, και με χαλαει που σε εμφανιση υστερη του 9000. Προσωπικη Αποψη. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 σε εμφάνιση υστερεί του 9000. Προσωπική Άποψη. Συμφωνώ 100% Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthe Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Γειά σας. Επειδή κουράστικα με τα τηλεφωνάκια, αποφάσισα να πάρω ένα "Τηλέφωνο" ΒΒ. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Διάβασα σε προηγούμενα ποστάκια, ότι αν δεν έχεις την υπηρεσία ΒΒ δεν μπορείς να μπεις internet, e-mail κ.λ.π Και ερωτώ: 1)μόνο με χρήση wifi μπορώ να μπαίνω στο internet (όπου εργάζομαι έχει wifi); 2) Το GPS είναι A-GPS και αν ναι, μπορώ να το συνδέσω με bluetooth GPS (Nokia) 3)Το πρόγραμμα επικοινωνίας με υπολογιστή, παρέχει σύνδεση με Mac ή θέλει επιπλέον drivers με αμφίβολλα αποτελέσματα; 4) Το 9700 έχει βγει στην αγορά και αν ναι αγορά μόνο συσκευή πόσο έχει; 5) Sim 2 to 1 λειτουργεί; ελπίζω να μην σας κούρασα. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ 1. ΒΒ χωρίς πρόγραμμα BIS είναι μισό τηλέφωνο. Ακόμα και αν κάνεις browsing μέσω wifi που νομίζω ότι μπορείς (μόνο αυτλο όμως), δεν αξίζει. Αν θές χρήση wifi μόνο, πάρε άλλο τηλεφωνο. Τα ΒΒ είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν με *BIS και το δυνατό τους σημείο είναι τα μαιλ. 2. Εγώ έχω Bold και για αυτί ξέρω να σου πώ μόνο. Δεν είναι απλά A-GPS, κατεβάζει και τους χάρτες ΟΤΑ(*over the air) κοινώς κόβει αρκετά από το data plan...!Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν το χρησιμοποιώ, δική μοθ γνώμη, θα σου πούνε και άλλοι. 3. Κάπου στο φόρουμ λέγανε ότι είχαν προβλήματα με το mac και τις ελληνικές επαφές, ψάξτο. 4. Όχι ακόμα, αλλά έρχεται όπου να ναι. Λογικά υπολόγισε 500+, όσο και το bold όταν βγήκε και δεν λέει να πέσει κιόλας... 5. Δεν νομίζω, αλλά δεν ξέρω κιόλας Παράθεση One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Άκουσα πως σήμερα κάποια καταστήματα WIND το έχουν φέρει. Επιβεβαιώνεται από κανένα? Edited January 19, 2010 by moment_v Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 160 χαρακτήρες ελληνικά sms παίζουνε? greek spell check? Σε διαφορά με το Curve έχει μεγάλη διαφορά στις διαστάσεις αν και απο το site βλέπω είναι σχεδόν ίδια εκτός απο το depth. Επειδή παίζει και επιδότηση μπας και το τσιμπήσουμε. αυτό το παχουλόbold ήταν τρελό βάρος στις τσεπη μου γιαυτο και δεν το συμπάθησα, ενώ το curve φαίνεται λουκουμάκι. έχουμε κανένα νεό απο Voda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Άκουσα πως σήμερα κάποια καταστήματα WIND το έχουν φέρει. Επιβεβαιώνεται από κανένα? Τέλος αυτής της εβδομάδας/αρχές της άλλης θα υπάρχει επισημως στην Wind. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 http://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/details-42026.action Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Αυτό είναι link για σύνοτμα διαθέσιμο. Εγώ λέω πως η WIND μάλλον το έχει φέρει. Ίσως όπως λέει ο φίλος Bill να το έχει στα τέλη της εβδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 άντε να δουμε και η βοντα τι θα κάνει. αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει 160 χαρακτήρες ελληνικά sms παίζουνε? greek spell check? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Το σύντομα διαθέσιμο σήμερα το πρωί έγινε πριν απο λίγο 499€ χωρίς σύνδεση.....περίμενα να είναι ακριβότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 αυριο πρωί εφυγα στη voda για αξιοποίηση της επιδότησης μουαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Την επόμενη εβδομάδα και στην τιμή των 499 ευρώ θα το έχει η COSMOTE Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Werra Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 160 χαρακτήρες ελληνικά sms παίζουνε? greek spell check? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts