rokko1974 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Επιλογές>Επιλογές για προχωρημένους>Πρόγραμμα περιήγησης> και βάζεις εκεί Πρόγραμμα περιήγησης hotspot Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_pap Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Επιλογές>Επιλογές για προχωρημένους>Πρόγραμμα περιήγησης> και βάζεις εκεί Πρόγραμμα περιήγησης hotspot Ok το έφτιαξα! Ευχαριστώ πολύ! Η έκδοση που εχω η πιο καινούργια δεν είναι? (εκτός από leaked) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Φυσικά όχι :) Μη σου πω ότι είναι και αρχαία :p Έχει βγει os6 για το 9700 επίσημα εδώ και καιρό Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_pap Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 (edited) Φυσικά όχι :) Μη σου πω ότι είναι και αρχαία :p Έχει βγει os6 για το 9700 επίσημα εδώ και καιρό Ωραια :lol: πως το κανω update? (απο το applications update δεν εχει κατι) Αν εχεις χρονο και θες να με βοηθήσεις στειλτο σε πμ ώστε να μην ενοχλούμε το φορουμ. Edited April 13, 2011 by periklis_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Εδώ θα τα βρεις όλα... Διάβασε και θα βρεις πολλά άλλα... Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorypappas Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 παιδια καποιος εναν οδηγο για το πως μπορω να το περασω ελληνικα? τι προγραμματα θα χρειαστω?? ειναι το πρωτο μου bb εχω Iphone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_pap Δημ. April 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2011 Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε πμ (αν πιστεύεται πως θα θεωρηθεί διαφήμιση) ένα ελληνικό κατάστημα που να πουλάει Housing για Bold 9700 (πιο πολύ με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο αλλά και όλο το πακέτο δεν με χαλάει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 ποια η διαφορα σε housing και σε ΟΕΜ ? θελω να αλλαξω το περιβλημα του ...τι θα προτιμησω ? αν και στο ΕΒΑΥ ειναι λιγο μπερδεμενα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Housing (κάλυμμα, ας πούμε) λέγεται και το ΟΕΜ και το μη ΟΕΜ. Στο ebay η συντριπτική πλειοψηφία είναι μη-ΟΕΜ. Οι διαφορά είναι στη συναρμογή, αφού ένα ανταλλακτικό ΟΕΜ σχεδόν πάντα έχει καλύτερη εφαρμογή, στα υλικά κατασκευής, αφού τα μη-ΟΕΜ τείνουν να έχουν σημαντικά μικρότερο χρόνο ζωής και στην ποιότητα/λεπτομέρεια του ανταλλακτικού. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κατά την αποστολή email στο πεδίο "προς", μπορεί κάποιος να μου πεί πως γίνετε να κάνω ανεύρεση από επαφή ??? Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 κατά την αποστολή email στο πεδίο "προς", μπορεί κάποιος να μου πεί πως γίνετε να κάνω ανεύρεση από επαφή ??? Πατάς μέσα ένα γράμμα. Αγγλικό ή Ελληνικό ανάλογα πως έχεις γραμμένες τις επαφές σου Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 Housing (κάλυμμα, ας πούμε) λέγεται και το ΟΕΜ και το μη ΟΕΜ. Στο ebay η συντριπτική πλειοψηφία είναι μη-ΟΕΜ. Οι διαφορά είναι στη συναρμογή, αφού ένα ανταλλακτικό ΟΕΜ σχεδόν πάντα έχει καλύτερη εφαρμογή, στα υλικά κατασκευής, αφού τα μη-ΟΕΜ τείνουν να έχουν σημαντικά μικρότερο χρόνο ζωής και στην ποιότητα/λεπτομέρεια του ανταλλακτικού. χιλια ευχαριστω για την πληροφορια... αρα ψαχνω για κατι που να ειναι original... και κατι αλλο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη... πως γινεται οταν μπαινω στο ιντερνετ να συνδεομαι μονο μεσω wifi και να μην χρεωνεται το gprs/3g ? πολλες φορες χωρις να το καταλαβω ενω υποτιθεται οτι εχω συνδεθει με wifi με χρεωνει gprs/3g !! σιγουρα εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβαινω...(η μεταβαση απο iPhone σε ΒΒ ειναι δυσκολη) !!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklis_pap Δημ. April 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2011 χιλια ευχαριστω για την πληροφορια... αρα ψαχνω για κατι που να ειναι original... και κατι αλλο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη... πως γινεται οταν μπαινω στο ιντερνετ να συνδεομαι μονο μεσω wifi και να μην χρεωνεται το gprs/3g ? πολλες φορες χωρις να το καταλαβω ενω υποτιθεται οτι εχω συνδεθει με wifi με χρεωνει gprs/3g !! σιγουρα εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβαινω...(η μεταβαση απο iPhone σε ΒΒ ειναι δυσκολη) !!:cool: Έχεις OS6 ? και δεύτερη ερώτηση έχεις ενεργοποίηση το BIS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 (edited) Έχεις OS6 ? και δεύτερη ερώτηση έχεις ενεργοποίηση το BIS? Δεν έχω ενεργοποιήσει το bis , και είμαι με os6 . Προς το παρόν το δουλεύω με καρτοκινητο ! Edited April 22, 2011 by mger Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. April 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2011 Το αγαπημενο μου bold δοκιμαστηκε απο ελευθερη πτωση, εκτοτε η οθονη εχει ασπρίσει σημαντικά, φαίνονται όλα και λειτουργεί κανονικα, αλλά ολα ασπρα και φωτεινα....το εχει παθει κανείς? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Πατάς μέσα ένα γράμμα. Αγγλικό ή Ελληνικό ανάλογα πως έχεις γραμμένες τις επαφές σου Λίγη βοήθεια ακόμη?? Compose email ώστε να δημιουργήσω νέο email.. στο πεδίο "Το" ή "Προς" πως μορώ να αναζητήσω ένα email από τις επαφές μου... Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Λίγη βοήθεια ακόμη?? Compose email ώστε να δημιουργήσω νέο email.. στο πεδίο "Το" ή "Προς" πως μορώ να αναζητήσω ένα email από τις επαφές μου... Πατάς μέσα ένα γράμμα. Αγγλικό ή Ελληνικό ανάλογα πως έχεις γραμμένες τις επαφές σου :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. April 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2011 Πατάς μέσα ένα γράμμα. Αγγλικό ή Ελληνικό ανάλογα πως έχεις γραμμένες τις επαφές σου :mad: το πατάω αλλά δεν κάνει κάτι, ούτε καταλαβαίνω από το μενού να γίνετε κάποια ανεύρεση...:blink: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 χιλια ευχαριστω για την πληροφορια... αρα ψαχνω για κατι που να ειναι original... και κατι αλλο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη... πως γινεται οταν μπαινω στο ιντερνετ να συνδεομαι μονο μεσω wifi και να μην χρεωνεται το gprs/3g ? πολλες φορες χωρις να το καταλαβω ενω υποτιθεται οτι εχω συνδεθει με wifi με χρεωνει gprs/3g !! σιγουρα εχει απαντηθει αλλα δεν καταλαβαινω...(η μεταβαση απο iPhone σε ΒΒ ειναι δυσκολη) !!:cool: καποιος για απαντηση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. April 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2011 θα βλεπεις το εικονιδιο με τα μουρα μολις παει διπλα στο σημα του wifi, εισαι jet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 θα βλεπεις το εικονιδιο με τα μουρα μολις παει διπλα στο σημα του wifi, εισαι jet ???? δηλαδή τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνω ? (ώστε να μην χρεώνομαι) ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 Να συνδεθείς σε ασύρματο δίκτυο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εχω παθει αυτην την ζημια γνωριζετε που μπορω να το φτιαξω αμεσα κ με τι κοστος ? http://img534.imageshack.us/img534/6738/bberry.jpg ευχαριστω Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 εχω παθει αυτην την ζημια γνωριζετε που μπορω να το φτιαξω αμεσα κ με τι κοστος ? http://img534.imageshack.us/img534/6738/bberry.jpg ευχαριστω επειδη δεν μπορω να καταλαβω ειναι η ζημια στο ασημενιο?bezel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. April 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2011 κ στο ασημενιο αλλα κ στο μαυρο το καπακι εκει που ειναι το κουμπι του lock Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts