steff08 Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 μην το κανεις φιλε μου παει χαμενο το κινητο σου. αλλωστε το κοστος ενεργοποιησης του bis ξεκιναει απο 7 ευρω αναλογα τον παροχο. μετα δεν θα ξεκολλας Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2010 Έχει καρτοκινητό, το γράφει και παραπάνω. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλησπερα και απο εμενα παιδια. το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω δεν εχω κανενα απολυτος μηνυμα στο bbm μου εχει εγκατασταθει ενα ωραιοτατο εικονιδιο ειδοποιησης μηνυματος στην αρχικη μου οθονη χωρις να μπορω να το βγαλω.αν καποιος απο τους φιλους εχει καποια ιδεα θα ηθελα πολυ να την ακουσω Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 καλησπερα και απο εμενα παιδια. το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω δεν εχω κανενα απολυτος μηνυμα στο bbm μου εχει εγκατασταθει ενα ωραιοτατο εικονιδιο ειδοποιησης μηνυματος στην αρχικη μου οθονη χωρις να μπορω να το βγαλω.αν καποιος απο τους φιλους εχει καποια ιδεα θα ηθελα πολυ να την ακουσω εγω θα πηγαινα στον φακελο Μηνυματα (όπου βγάζει τα συνολικα σου μηνυματα από sms, emails κτλ) και θα πατουσα Σήμανση προηγουμενων ως αναγνωσμενων. Κατι αλλο δεν μου ερχεται στο μυαλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ευχαριστω φιλε μου το εκανα δεν βοηθησε σε κατι ομως.εξαλου πιστευω οτι εξαντλησα ολα οσα ηξερα.ευχαριστω παντως Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hrliakop Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 ευχαριστω φιλε μου το εκανα δεν βοηθησε σε κατι ομως.εξαλου πιστευω οτι εξαντλησα ολα οσα ηξερα.ευχαριστω παντως τσεκαρε το εξης: αν εχεις βαλει καποιο κανονα στο email σου ωστε τα μηνυματα απο συγκεκριμενο αποστολεα να πηγαινουν αυτοματα σε καποιον φακελο, πιθανον στο bb να μην εμφανιζονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Είναι σίγουρα το εικονίδιο του bbm? Μήπως είναι κάποιο άλλο, πχ κάποια αναβάθμιση του AppWorld? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Είναι σίγουρα το εικονίδιο του bbm? Μήπως είναι κάποιο άλλο, πχ κάποια αναβάθμιση του AppWorld? Ειναι του bbm σιγουρα. Εχω ειδικο ηχο μονο για bbm και οταν λαμβανω μηνυμα απο αυτο μου δειχνει οτι εχω 2 μηνυματα γιατι συμπεριλαμβανει και αυτο που δεν μπορω να σβησω Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_s Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλημέρα. Εχω ένα bold 9700 και έχω μία απορία. Όταν το κινητό μου είναι κλειστό και καποιος μου στείλει sms, τότε μόλις ανοίξω το κινητό μου, αυτό ναι μεν έρχεται, όμως σαν ώρα, εμφανίζεται η ώρα που το παρέλαβα. Δηλαδή αν κάποιος μου το στείλει 1 τα ξημερώματα, κι εγώ το ανοίξω 8 το πρωί, τότε δίπλα στο sms σαν ώρα θα εμφανίζεται η 8η πρωινή. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Γεια σας. Χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό τον official Twitter client στο 9700 μου και το έχω ρυθμίσει να κάνει refresh στα tweets κάθε μια ώρα. Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε παρατήρησα χρεώσεις WAP κάθε μία ώρα, δηλαδή κάθε φορά που το twitter κάνει refresh. Από ότι έχω καταλάβει συνδέεται μέσω WAP. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτο; υ.γ. έχω ΒIS από COSMOTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλημέρα. Εχω ένα bold 9700 και έχω μία απορία. Όταν το κινητό μου είναι κλειστό και καποιος μου στείλει sms, τότε μόλις ανοίξω το κινητό μου, αυτό ναι μεν έρχεται, όμως σαν ώρα, εμφανίζεται η ώρα που το παρέλαβα. Δηλαδή αν κάποιος μου το στείλει 1 τα ξημερώματα, κι εγώ το ανοίξω 8 το πρωί, τότε δίπλα στο sms σαν ώρα θα εμφανίζεται η 8η πρωινή. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ και στο storm φιλε μου το ιδιο συμβαινει. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_s Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 και δεν υπάρχει τρόπος να βρει κανείς τι ώρα εστάλει το μήνυμα? πολλές φορές χρειάζεται να ξερεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Γεια σας. Χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό τον official Twitter client στο 9700 μου και το έχω ρυθμίσει να κάνει refresh στα tweets κάθε μια ώρα. Στον τελευταίο λογαριασμό που μου ήρθε παρατήρησα χρεώσεις WAP κάθε μία ώρα, δηλαδή κάθε φορά που το twitter κάνει refresh. Από ότι έχω καταλάβει συνδέεται μέσω WAP. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξει αυτο; υ.γ. έχω ΒIS από COSMOTE και εγώ είχα προβλήματα με τέτοιες χρεώσεις πιθανότατα και από άλλα προγράμματα όπως (ίσως) google maps, msn κλπ και αφού πλήρωσα 15 ευρώ για χρήση wap ζήτησα άμεσα διακοπή wap από την cosmote. Τώρα δουλεύουν όλες οι εφαρμογές μέσω BIS. Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παιδια?εγω δεν εχω app world γιατι οταν παω να το εγκαταστησω...μου λεει οτι στην χωρα μου δεν ειναι διαθεσιμο... τι κανω?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 H χώρα μας δεν υποστηρίζεται από το AppWorld. Το έχουμε πει τόσες φορές: εγκατάσταση μέσω wifi με κλειστό το δίκτυο κινητής. Κατόπιν, όποτε το χρησιμοποιείς θα είσαι πάλι με wifi. Καλό είναι να κάνουμε ένα search πρώτα, υπάρχει και επίσημο θέμα για το AppWorld... Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 γεια σας εχω το blackberry 9700 bold pos περναω στο κινητο OTA arxia???? kai pos mporo na vro to opera?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. October 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2010 γεια σας εχω το blackberry 9700 bold pos περναω στο κινητο OTA arxia???? kai pos mporo na vro to opera?? το οπερα μπορεις να τα βρεις απο το σιτε , mobile opera κατι τετοιο , αν μπεις απο το κινητο θα σε παει αναλογα εκει , και κανε download τον οπερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. October 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2010 (edited) ευχαριστω φιλε μου.....με wifi pos mporo να μπω???κανει συνδεση με το router mou λεει συνδεση επιτυχης αλλα οταν ανοιγω den mpeni internet εχω κανει συνδεση wifi εχει συνδεθει αλλα οταν παο να μπω απο τον browzer mou lei δεν ειναι δυνατη η συνδεση στο internet προσπαθηστε αργοτερα....γιατι γινετε ΑΦΤΟ αφου εχει γινει επιτυχως η συνδεση με το router mou Edited October 30, 2010 by thief Συνεχόμενα μηνύματα - μπορείς να χρησιμοποιείς την "τροποποίηση" κάτω από το αρχικό μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 6.0.0.344 leaked http://*****berry.com/finally-leaked-get-blackberry-6-your-blackberry-bold-9700-now Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rokko1974 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 (edited) Το έχω βάλει εδώ και 1 ώρα... Έκανα και κάποιες παρεμβάσεις ;) και παίζει τζάμι προς το παρόν.. Συνεχίζω 90ΜΒ ελεύθερη μνήμη με εγκατεστημένες όλες τις εφαρμογές μου Edited November 2, 2010 by rokko1974 Παράθεση Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη... (Πλάτων πριν από 2400 χρόνια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 Καλησπερα και απο μενα.Πριν λιγο εκανα κ εγω την αναβαθμιση του 9700 κ ολα καλα.Παρολα αυτα το 9700 θα μεινει στον παγκο μολις γυρισω Ελλαδα γιατι εχω παραγγειλει εδω κ μερες το 9780 απο το εξπανσυς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steff08 Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 καλημερα. μολις εγκατεστησα την leaked 6 (6.0.0.344) στο 9700 και απλα ειναι τελεια. παρα τις αναφορες για διαφορα bugs εγω δεν εχω δει κανενα ως τωρα.το bold ειναι τελειως διαφορετικο τηλεφωνο Παράθεση DEVICE:torch 9800OS:6.0.0.337 PIN 2286F30E Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 social feeds δεν έχουμε? :wacko: Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Κανείς με πρόβλημα στον browser να μην δουλευει χωρίς wifi???? Να λέει οτι δεν έχεις bis ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Κάποιος γράφει στο crakberry για τα social feeds: Just plug your device to your PC, run Blackberry Desktop Manager and let it update all the social apps: Twitter, Facebook, WLM. I did it and Social Feeds is showing everything. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts