Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοίτα να δεις για το τελευταίο που είπες applications και ιντερνετ .. μέχρι την ver 6 δεν βλέπω να έχεις τύχη με το bb καλύτερα να πας στο 4! Αν θέλεις αυτονομία mails pms twitter facebook να βλέπεις να ανεβάζεις φώτος και τέτοια μέσα είσαι. Αν θέλεις πολλά applications πας iphone ....

Το ένα είναι game phone (iphone 4) και το άλλο ειναι business phone ...

Ελπίζω να βοηθάω κάπως...

Βοήθησες πολυ!:) τωρά πάω να αποφασίσω αν μπορώ να απαρνηθώ τα applications μου για το bb. (mouble mouble mouble...)

lI'm multi-talented: I can talk and piss you off at the same time.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβως, εχει προγραμμα και καλα για ΒΒ, και οταν εχεις το μηλο η ρυθμισεις ειναι ετοιμες και ολα καλα. Ετσι το ειχα και εγω πριν λιγο καιρο. Απλα τωρα εχω μονο το ΒΒ.

Έχω μπει σε 6458374 σελίδες και προσπαθώ να καταλάβω λίγο τη 'φιλοσοφία' blackberry. Και παρόλο που το μήλο ταιρίάζει νομίζω περισσότερο σε αυτά που θέλω/ψάχνω σε ένα κινητό, το μουρο μου αρέσει πάρα πολύ!!! Άλλα η vodafone δεν το έχει λευκό νομίζω γμτ!

Άσε που μόλις ανακάλυψα και το torch! Θεϊκό τηλέφωνο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Anyway σήμερα θα αποφασίσω και θα βάλω και την ανάλογη φώτο στο προφίλ μου:D

Το μαύρο είναι πολύ όμορφο, μην ανησυχείς.

Το torch έχει άλλη φιλοσοφία (touch screen, νέο λειτουργικό) και πολύ λίγο χρόνο αναμονής σύμφωνα με τα reviews (1 ημέρα).

Νομίζω ότι αν είναι να πας για το torch καλύτερα να πάρεις το iphone 4. Αλλιώς, 9700. Πολύ δυνατή, όμορφη και αξιόπιστη συσκευή.

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Τώρα που αποφάσισα για το 9700, με πήραν από βονταφον και δεν βγαίνει η επιδότησή μου αλλά βγαίνει για μηλο 3g. Αλλά τώρα εγώ έχω πορωθεί με το 9700!!! μάλλον θα κάνω την κλασσική εκβιαστική κίνηση 'αλλάζω πάροχο' και βλέπουμε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)

Τώρα που αποφάσισα για το 9700, με πήραν από βονταφον και δεν βγαίνει η επιδότησή μου αλλά βγαίνει για μηλο 3g. Αλλά τώρα εγώ έχω πορωθεί με το 9700!!! μάλλον θα κάνω την κλασσική εκβιαστική κίνηση 'αλλάζω πάροχο' και βλέπουμε. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)

Για πόση διαφορά σου λένε δλδ ?

Εμένα το iphone 4 πέταξε για άλλο αφεντικό έμεινα με το 9700 και κοιτάζω λίγο στην γωνία το 9800 :cool:

καλημέρα,

νέος χρήστης ΒΒ, μόλις χθες ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία ΒΙS.

θα ήθελα μία επιβεβαίωση σχετικά με τα email αν κατα τη λήψη τους έρχετε μόνο η επικεφαλίδα και το κείμενο και όχι το συνημμένο αρχείο. Το πακέτο data που έχω είναι για 100ΜΒ και σίγουρα τα email που λαμβάνω μηνιαίως πιθανότατα ξεπερνούν το όριο αυτό. Αν δεν γίνετε on line download το συνημμένο τότε δεν έχω πρόβλημα γιατί θα μπορώ να δω επιλεκτικά οτι θέλω. Ειναι έτσι όμως???

Υπάρχει κάποιος χρόνος ελέγχου της λήψης email γιατί άλλα έρχονται άμεσα και άλλα με καθυστέρηση 15 λεπτά....

Τέλος αν λειτουργώ το google maps με wi-fi , γνωρίζετε αν "χρεώνομαι" μέσω BIS ή όχι ???

Ευχαριστώ, αυτά για την ώρα

Someone, Somewhere in Summer Time

καλημέρα,

νέος χρήστης ΒΒ, μόλις χθες ενεργοποιήθηκε η υπηρεσία ΒΙS.

θα ήθελα μία επιβεβαίωση σχετικά με τα email αν κατα τη λήψη τους έρχετε μόνο η επικεφαλίδα και το κείμενο και όχι το συνημμένο αρχείο. Το πακέτο data που έχω είναι για 100ΜΒ και σίγουρα τα email που λαμβάνω μηνιαίως πιθανότατα ξεπερνούν το όριο αυτό. Αν δεν γίνετε on line download το συνημμένο τότε δεν έχω πρόβλημα γιατί θα μπορώ να δω επιλεκτικά οτι θέλω. Ειναι έτσι όμως???

Υπάρχει κάποιος χρόνος ελέγχου της λήψης email γιατί άλλα έρχονται άμεσα και άλλα με καθυστέρηση 15 λεπτά....

Τέλος αν λειτουργώ το google maps με wi-fi , γνωρίζετε αν "χρεώνομαι" μέσω BIS ή όχι ???

Ευχαριστώ, αυτά για την ώρα

Όχι όλο αν είναι μεγάλο .... συνημένα οχι τα κατεβάζεις εσυ αν θέλεις

Για το google maps δεν χρεώνεσαι έξτρα απλα δεν κάνει συμπίεση μου είναι το μεγάλο προσόν του bb αν είσαι συνέχεια στο gmaps θα τα φας γρήγορα τα 100 mb

Για πόση διαφορά σου λένε δλδ ?

Εμένα το iphone 4 πέταξε για άλλο αφεντικό έμεινα με το 9700 και κοιτάζω λίγο στην γωνία το 9800 :cool:

Μου είπαν ότι πρέπει να δώσω 120 ευρώ περίπου παραπάνω. Θα καταφέρω λές να τα πάρω με τον 'εκβιασμο'? Είχα καιρο να θελήσω ένα κινητό τόσο πόλυ γμτ... θα παλέψω μέχρι τέλους! να δούμε ποιος θα κερδίσει εγώ ή η πολυεθνική! :-)

Μου είπαν ότι πρέπει να δώσω 120 ευρώ περίπου παραπάνω. Θα καταφέρω λές να τα πάρω με τον 'εκβιασμο'? Είχα καιρο να θελήσω ένα κινητό τόσο πόλυ γμτ... θα παλέψω μέχρι τέλους! να δούμε ποιος θα κερδίσει εγώ ή η πολυεθνική! :-)

Καλά πιστεύω έχει ίδια τιμή με το 3gs και δεν ξέρω γιατί δεν σου το δίνουν ... δεν νομίζω να έχουν διαφορά....

Καλά πιστεύω έχει ίδια τιμή με το 3gs και δεν ξέρω γιατί δεν σου το δίνουν ... δεν νομίζω να έχουν διαφορά....

Προφανώς τους έχουν μείνει αρκετά απούλητα 3gs και θέλουν να τα "σπρώξουν"...

"There's a story still unread"

Προφανώς τους έχουν μείνει αρκετά απούλητα 3gs και θέλουν να τα "σπρώξουν"...

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά δεν έχει να κάνει στην προκειμένη περίπτωση γιατί στον φίλο δίνουν το iphone 4

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο αλλά δεν έχει να κάνει στην προκειμένη περίπτωση γιατί στον φίλο δίνουν το iphone 4

Του δίνουν το 3g/4 και με +120 ευρώ το 9700 απ' ότι κατάλαβα.

Προφανώς θέλουν να πουλήσουν iphone και ειδικά το 3g.

Για να πάρω το iphone 3g θα μου δώσουν υπερεπιδότηση (1 1/2 χρόνο συμβόλαιο) και vodafone unlimited 55 με απεριόριστο ιντερνετ. Μου είπε λoιπόν το παιδί εκεί ότι θα πληρώνω τσάμπα ιντερνετ αν κάνω το ίδιο για να πάρω bb γιατί το bb έχει δικό του ιντερνετ. κάτι τέτοιο. ελπίζω να καταλάβετε περίπου γιατί και εγώ λίγο μπερδεύομαι.:wacko:

Για να πάρω το iphone 3g θα μου δώσουν υπερεπιδότηση (1 1/2 χρόνο συμβόλαιο) και vodafone unlimited 55 με απεριόριστο ιντερνετ. Μου είπε λoιπόν το παιδί εκεί ότι θα πληρώνω τσάμπα ιντερνετ αν κάνω το ίδιο για να πάρω bb γιατί το bb έχει δικό του ιντερνετ. κάτι τέτοιο. ελπίζω να καταλάβετε περίπου γιατί και εγώ λίγο μπερδεύομαι.:wacko:

Ναι, για το 9700 ρώτα με κάποιο πρόγραμμα που δεν έχει ιντερνετ, που δεν δίνει δωρεάν ΜΒ, αλλιώς θα το πληρώνεις χωρίς να το χρησιμοποιείς.

Και αυτό γιατί θα προσθέσεις εσύ το BIS με 13 ή 18 ευρώ το μήνα (για Vodafone).

ΤΟ βασικό είναι να κάνεις ενα συμβόλαιο μόνο φωνής χωρίς ιντερνετ και μια σύνδεση επάνω στο συμβολαιο blackerberry (BIS 250 MB) και είσαι σαν απεριόριστο στο iphone . ;)

Tα μετακινείς ανάλογα με την προτίμησή σου στο κεντρικό μενού. Αντίστοιχα αλλάζουν στο home screen χωρίς να φαίνονται όμως τα hidden.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Πατώντας το πλήκτρο με το μούρο στο μενού, σου δίνει την επιλογή "hide". Έτσι κρύβεις ένα εικονίδιο, το οποίο μετά φαίνεται μόνο αν πατήσεις πάλι το πλήκτρο αυτό και επιλέξεις "show all". Όταν είναι ενεργοποιημένο το show all, τα κρυμμένα φαίνονται μόνο στο κεντρικό μενού και όχι στη home screen.

Th|eF

το gsm γτ αναβει?αυτο δεν ειναι οταν κατι γινετε με το νετ?

ΥΓ εστειλα ενα μνμ και εστειλε μεσα στο μνμ κατι δικα του σαν να προσδιοριζει καποια πραγματα στην προταση εντελως χαζα πως τα απενεργοποιω αυτα?

Edited by kampamarou

Τι εννοείς "ανάβει" το GSM;

Στο μήνυμα τι δικά του έστειλε; Σου είχε αντικαταστήσεις λέξεις; ή έβγαζε περίεργους χαρακτήρες;

Να θυμίσω ότι η γραφή τύπου sms (γτ, μνμ) δεν επιτρέπεται.

Th|eF

εκει που λεει 3g διπλα στο σημα λεει συνεχεια GSM,στο μηνυμα προσθεσε κατι (επικεφαλης) (την επικεφαλης)

Όταν λέει gsm σημαίνει ότι είσαι σε σημείο που δεν έχεις ικανοποιητική κάλυψη δικτύου για υπηρεσίες δεδομένων. Όταν γράφει GSM, δε λειτουργεί το BIS.

Για το μήνυμα, δοκίμασε αυτό. Αν δε λειτουργήσει, πες μου.

Th|eF

τιποτα...πχ θελω να γραψω "σου στελνω αυτο το μηνυμα",οταν παταω στο "το" κενο γραφει "σου στελνω αυτο καιρο (τον καιρο)" τι ασχετο ειναι αυτο?

ΥΓ το gsm λογικα το βγαζει ουτως η αλλως σε περιπτωση που δεν εχει σημα γιατι εγω δεν εχω bis

Edited by kampamarou