Jump to content

Blackberry Bold 9700

lilith240484
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω προς το παρων το Iphone και δεχομαι τα emaiL της δουλειας..το θελω σαν δευτερη συσκευη..!!οπως το ειπες...τηλ/sms μεχρι να το μαθω..!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τηλ/SMS, αλλά μόλις το μάθεις θα παίρνεις όλα τα email εκεί και το IPhone θα το έχεις για καμιά φωτογραφία ή κανένα παιχνιδάκι ;) Άντε επειδή είμαι καλός σήμερα και λίγο browsing...

χαχα..!!αντε με το καλο να ερθει στην wind..!!

ηταν να παρω το ε71 ή ε72...αλλα δεν αξιζει πιστευω...1000 φορες το 9700..!!

Στον κατάλογο του Γερμανού υπάρχει πάντως στα 499. Το είδα σήμερα. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο προφανώς.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Εμενα με χαλαει που το δερματακι στο πισω μερος φεναιτε περιορισμενο σε σχεση με το 9000 που φαινεται λες και πισω ειναι ολο δερμα.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Και στο vnp.gr είναι διαθέσιμο, στα 500 ευρώ.

Στον κατάλογο του Γερμανού υπάρχει πάντως στα 499. Το είδα σήμερα. Αλλά δεν είναι διαθέσιμο προφανώς.

Στο Γερμανό δηλ. COSMOTE τα Blackberry έχουν τυπωμένα στο πληκτρολόγιο τους και τους ελληνικούς χαρακτήρες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή πριν ειχα το 9000 να σου πω πωσ αυτό ειναι πολύ πιο κομψο. το δερματάκι δεν πάει σε όλη την πλάτη γιατί δεν ανοιγει όλη η πλάτη όπωσ το 9000. Ίσως το κάνανε για καλήτερη προστασία της κάμερας

Στο Γερμανό δηλ. COSMOTE τα Blackberry έχουν τυπωμένα στο πληκτρολόγιο τους και τους ελληνικούς χαρακτήρες.

Κ εγώ που το πήρα από WIND έχει Ελληνικούς χαρακτήρες..

Κ εγώ που το πήρα από WIND έχει Ελληνικούς χαρακτήρες..

Το έφερε η WIND;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έφερε η WIND;

Καιρό τώρα... Δες στα προηγούμενα ποστς. Εγώ τώρα αναφέρομαι στο σχόλιο του eleco για όλα τα ΒΒ γενικώς (OFF TOPIC)

Γειά σας. Επειδή κουράστικα με τα τηλεφωνάκια, αποφάσισα να πάρω ένα "Τηλέφωνο" ΒΒ. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Διάβασα σε προηγούμενα ποστάκια, ότι αν δεν έχεις την υπηρεσία ΒΒ δεν μπορείς να μπεις internet, e-mail κ.λ.π Και ερωτώ:

1)μόνο με χρήση wifi μπορώ να μπαίνω στο internet (όπου εργάζομαι έχει wifi);

2) Το GPS είναι A-GPS και αν ναι, μπορώ να το συνδέσω με bluetooth GPS (Nokia)

3)Το πρόγραμμα επικοινωνίας με υπολογιστή, παρέχει σύνδεση με Mac ή θέλει επιπλέον drivers με αμφίβολλα αποτελέσματα;

4) Το 9700 έχει βγει στην αγορά και αν ναι αγορά μόνο συσκευή πόσο έχει;

5) Sim 2 to 1 λειτουργεί;

ελπίζω να μην σας κούρασα. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ

Edited by dimperts

Εμενα παντως η γραμμη Bold2/Storm2 σε εμφανιση δεν μαρεσει.

Θελω να παρω το νεο Bold που τεχνολογικα ειναι πιο ανεπτυγεμνο, και με χαλαει που σε εμφανιση υστερη του 9000. Προσωπικη Αποψη.

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

σε εμφάνιση υστερεί του 9000. Προσωπική Άποψη.

Συμφωνώ 100%

Όταν δεν έχεις γνώση... Δεν δικαιούσαι να έχεις γνώμη...

(Πλάτων πριν από 2400 χρόνια)

Γειά σας. Επειδή κουράστικα με τα τηλεφωνάκια, αποφάσισα να πάρω ένα "Τηλέφωνο" ΒΒ. Θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Διάβασα σε προηγούμενα ποστάκια, ότι αν δεν έχεις την υπηρεσία ΒΒ δεν μπορείς να μπεις internet, e-mail κ.λ.π Και ερωτώ:

1)μόνο με χρήση wifi μπορώ να μπαίνω στο internet (όπου εργάζομαι έχει wifi);

2) Το GPS είναι A-GPS και αν ναι, μπορώ να το συνδέσω με bluetooth GPS (Nokia)

3)Το πρόγραμμα επικοινωνίας με υπολογιστή, παρέχει σύνδεση με Mac ή θέλει επιπλέον drivers με αμφίβολλα αποτελέσματα;

4) Το 9700 έχει βγει στην αγορά και αν ναι αγορά μόνο συσκευή πόσο έχει;

5) Sim 2 to 1 λειτουργεί;

ελπίζω να μην σας κούρασα. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ

1. ΒΒ χωρίς πρόγραμμα BIS είναι μισό τηλέφωνο. Ακόμα και αν κάνεις browsing μέσω wifi που νομίζω ότι μπορείς (μόνο αυτλο όμως), δεν αξίζει. Αν θές χρήση wifi μόνο, πάρε άλλο τηλεφωνο. Τα ΒΒ είναι φτιαγμένα για να δουλεύουν με *BIS και το δυνατό τους σημείο είναι τα μαιλ.

2. Εγώ έχω Bold και για αυτί ξέρω να σου πώ μόνο. Δεν είναι απλά A-GPS, κατεβάζει και τους χάρτες ΟΤΑ(*over the air) κοινώς κόβει αρκετά από το data plan...!Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν το χρησιμοποιώ, δική μοθ γνώμη, θα σου πούνε και άλλοι.

3. Κάπου στο φόρουμ λέγανε ότι είχαν προβλήματα με το mac και τις ελληνικές επαφές, ψάξτο.

4. Όχι ακόμα, αλλά έρχεται όπου να ναι. Λογικά υπολόγισε 500+, όσο και το bold όταν βγήκε και δεν λέει να πέσει κιόλας...

5. Δεν νομίζω, αλλά δεν ξέρω κιόλας

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Άκουσα πως σήμερα κάποια καταστήματα WIND το έχουν φέρει. Επιβεβαιώνεται από κανένα? Edited by moment_v

160 χαρακτήρες ελληνικά sms παίζουνε? greek spell check?

Σε διαφορά με το Curve έχει μεγάλη διαφορά στις διαστάσεις αν και απο το site βλέπω είναι σχεδόν ίδια εκτός απο το depth.

Επειδή παίζει και επιδότηση μπας και το τσιμπήσουμε. αυτό το παχουλόbold ήταν τρελό βάρος στις τσεπη μου γιαυτο και δεν το συμπάθησα, ενώ το curve φαίνεται λουκουμάκι.

έχουμε κανένα νεό απο Voda;

Επισκέπτης
Άκουσα πως σήμερα κάποια καταστήματα WIND το έχουν φέρει. Επιβεβαιώνεται από κανένα?

Τέλος αυτής της εβδομάδας/αρχές της άλλης θα υπάρχει επισημως στην Wind.

:)

Αυτό είναι link για σύνοτμα διαθέσιμο. Εγώ λέω πως η WIND μάλλον το έχει φέρει. Ίσως όπως λέει ο φίλος Bill να το έχει στα τέλη της εβδομάδας.

άντε να δουμε και η βοντα τι θα κάνει.

αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει

160 χαρακτήρες ελληνικά sms παίζουνε? greek spell check?

Το σύντομα διαθέσιμο σήμερα το πρωί έγινε πριν απο λίγο 499€ χωρίς σύνδεση.....περίμενα να είναι ακριβότερο...

Την επόμενη εβδομάδα και στην τιμή των 499 ευρώ θα το έχει η COSMOTE
[sIGPIC][/sIGPIC]