Jump to content

Πως να σπάσετε το S-Class στα LG Arena / Viewty Smart

mythoc
 Κοινοποίηση

Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?  

10 members have voted

1. 1. Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?

• Windows Style
      6
    • BL40 style
      4

Recommended Posts

θα ανεβάσω τα αρχεία για να τα περάσετε στο κινητό σας, δεν ασχολούμε με δικό μου firmware αυτον τον καιρο επειδή δεν χρησιμοποιώ το αρένα και πολύ λογο του ότι χρειάζομαι μπαταρία για τηλέφωνα και δεν αντεχει το αρενα.

κριμα 8α ηταν πολυ πιο ευκολο γι αυτους που δεν μπορουν να σπασουνε το αρενα :rolleyes:

• Απαντήσεις 513
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια ξερετε κανα τροπο να ανεβασουμε τον ηχο στο arena γτ ειναι πολυ χαμηλος στο media player χρησιμοποιω την v10h.

για σας παίδες,πήρα και το lg bl40(chocolate2) πραγματικά τα βίντεο είναι τέλεια...και το μέγεθος δεν είναι παντόφλα η τηλεκοντρόλ που το λένε μερικοί...anyway,αυτό που ήθελα να πω είναι ότι θα σπάσω την έκδοση αυτή,(αφού τελειώσει ο mythoc με την καινούργια)και θα προσθέσω themes κ.λ.π.....και θα την κάνω upload.πάντος για όποιον σκέφτεται τι από όλα τα lg να πάρει το chocolate είναι τρομακτικά τέλειο....(ακόμα και το μαύρο φαίνετε μαύρο σαν να είναι oled οθόνη....)τότε το thread θα λέγεται Πως να σπάσετε το s-class στα Arena και Viewty Smart,και lg bl40!
technoholic maniac reviewer

Μια ακόμη ερώτηση παιδιά ??

Τα χρώματα στις οθόνες των επαφών πολυμέσα συντομεύσεις κ.λ.π με τη τρόπο τις αλλάζουμε. :confused:

Το MAX σε 3 μέρες το firmware θα το έχω, ίσως και αύριο. Τους έδωσα 80λεπτά από μια πιστωτική που έληγε χθες, αλλά πήρα το 1/3 των πόντων δυστυχώς. :P
One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Το MAX σε 3 μέρες το firmware θα το έχω, ίσως και αύριο. Τους έδωσα 80λεπτά από μια πιστωτική που έληγε χθες, αλλά πήρα το 1/3 των πόντων δυστυχώς. :P

Δηλαδη δεν εχεις το license key που ζηταει στον installer?Το κατεβασα αλλα χωρις τα στοιχεια...:(Αν παντως τα εχεις και δεν θελεις να τα δημοσιευσεις στειλε pm.

Homtom HT7

Δηλαδη δεν εχεις το license key που ζηταει στον installer?Το κατεβασα αλλα χωρις τα στοιχεια...:(Αν παντως τα εχεις και δεν θεκεις να τα δημοσιευσεις στειλε pm.

όχι έχω 4300/4500 πόντους, το key το παίρω όταν συμπληρώσω τους πόντους:rolleyes:

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

παιδιά να φλασάρω το bl40 με το uptest με μια έκδοση που έχω kdz? είναι ρίσκο? βρήκα την καινούργια Europe BL40 ANEU V10d 00_2 2009-10-19 και θέλω να την περάσω στο κινητό,και μετά στο pc από το κινητό για να την χακάρω...

παιδιά να φλασάρω το bl40 με το uptest με μια έκδοση που έχω kdz? είναι ρίσκο? βρήκα την καινούργια Europe BL40 ANEU V10d 00_2 2009-10-19 και θέλω να την περάσω στο κινητό,και μετά στο pc από το κινητό για να την χακάρω...

Δεν νομιζω να παει κατι στραβα στο φλασαρισμα,αρκει να ταιριαζουν τα dll.Δεν εισαι και χθεσινος!:pΜετα ομως στο FlashTool λογικα δεν θα κανουν οι ιδιες τιμες στο upload και download.Οποτε πρεπει να αποσυμπιεσεις το kdz,στη συνεχεια το wdb και να τσεκαρεις το πρωτο αρχειο με το HexEditor και να παρεις απο εκει τις τιμες που θα χρειαστεις.Αν το εκανες στο αρενα το ιδιο ακριβως θα κανεις και στο BL40.(τελικα μου παει πολυ ο σκουφος:lol::lol::lol:)

Homtom HT7

όχι έχω 4300/4500 πόντους, το key το παίρω όταν συμπληρώσω τους πόντους:rolleyes:

και ποσους πρεπει να φτασεις?

Δεν νομιζω να παει κατι στραβα στο φλασαρισμα,αρκει να ταιριαζουν τα dll.Δεν εισαι και χθεσινος!:pΜετα ομως στο FlashTool λογικα δεν θα κανουν οι ιδιες τιμες στο upload και download.Οποτε πρεπει να αποσυμπιεσεις το kdz,στη συνεχεια το wdb και να τσεκαρεις το πρωτο αρχειο με το HexEditor και να παρεις απο εκει τις τιμες που θα χρειαστεις.Αν το εκανες στο αρενα το ιδιο ακριβως θα κανεις και στο BL40.(τελικα μου παει πολυ ο σκουφος:lol::lol::lol:)

ναι στο flashtool ξέρω απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι τα dll που έχω κάνουν στο bl40...μετά εύκολα το αλλάζω.χμμμ θα το κάνω!

ναι στο flashtool ξέρω απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι τα dll που έχω κάνουν στο bl40...μετά εύκολα το αλλάζω.χμμμ θα το κάνω!

να το κανεις......

το εκανα αλλά μου βγάζει στο phone check,chip type is not ipx.....?? για όνομα βάζω bl40 δεν ξέρω τι κάνω λάθος

το εκανα αλλά μου βγάζει στο phone check,chip type is not ipx.....?? για όνομα βάζω bl40 δεν ξέρω τι κάνω λάθος

κοιτα δν σκαμπαζω και πολυ ...πες καποιον που να κσερει...

Δεν κανεις κατι λαθος,δεν πρεπει να υποστηριζεται το κινητο.Πιστευω πως με τον παλιο τροπο θα γινει.Στο παλιο τροπο το βασικο προγραμμα που φλασαρει ειναι της LG,απλα το kp500utils το κανει ''κουμαντο''...

Homtom HT7

Δεν κανεις κατι λαθος,δεν πρεπει να υποστηριζεται το κινητο.Πιστευω πως με τον παλιο τροπο θα γινει.Στο παλιο τροπο το βασικο προγραμμα που φλασαρει ειναι της LG,απλα το kp500utils το κανει ''κουμαντο''...

ναι θα το κανω με τον παλιό τρόπο....είναι φοβερό το bl40 παιδιά έχει επιλογή να αλλάξεις και φόντο στις αρχικές οθόνες...τα έβαλα δίπλα δίπλα στο αρένα και έχει λίγο καλύτερα χρώματα το bl40 αλλά στα βίντεο και στις φωτό OMG! απίστευτη δουλειά της lg....και πλέον κάτι ακόμα: δεν έχω το πρόβλημα με το ίντερνετ που είχα με το arena! δεν κάνει disconnect και ακόμη σε landscape είναι σκέτη απόλαυση το browsing! πολύ πιο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες και δεν χρειάζετε operamini....απορώ γιατί δεν κυκλοφορεί όσο θα έπρεπε...καθόλου marketing...

edit: κολλάει στο 4% και δεν γίνεται τπτ από εκεί και πέρα με τα lgutils....μήπως φταίει το ότι έχω το lg pcsuite IV? το τελευταίο πράγμα που γράφει ειναι ********* 3GQCT Model.dll input Parameter End *********

ναι θα το κανω με τον παλιό τρόπο....είναι φοβερό το bl40 παιδιά έχει επιλογή να αλλάξεις και φόντο στις αρχικές οθόνες...τα έβαλα δίπλα δίπλα στο αρένα και έχει λίγο καλύτερα χρώματα το bl40 αλλά στα βίντεο και στις φωτό OMG! απίστευτη δουλειά της lg....και πλέον κάτι ακόμα: δεν έχω το πρόβλημα με το ίντερνετ που είχα με το arena! δεν κάνει disconnect και ακόμη σε landscape είναι σκέτη απόλαυση το browsing! πολύ πιο γρήγορα φορτώνει τις σελίδες και δεν χρειάζετε operamini....απορώ γιατί δεν κυκλοφορεί όσο θα έπρεπε...καθόλου marketing...

edit: κολλάει στο 4% και δεν γίνεται τπτ από εκεί και πέρα με τα lgutils....μήπως φταίει το ότι έχω το lg pcsuite IV? το τελευταίο πράγμα που γράφει ειναι ********* 3GQCT Model.dll input Parameter End *********

απο οτι λες καταλαβενω οτι η lg εκανα σοβαρη δουλεια σε αντι8εση με το arena:(:(

κριμα που δν μπορεις να σινεχισεις

από ότι διάβασα ακόμα δεν έχει βγει κάποιος τρόπος για να βάζεις δικές σου εκδόσεις στο bl40...πάντος ναι,αξίζει απο lg arena να πας σε bl40 υπάρχει μια διαφορά στο s-class γενικώς είναι πιο αναβαθμισμένο,με περισσότερα πράγματα,όπως έναν καλό player στη μουσική,νέα visualisations,ποιο καλός ήχος(και ποιο δυνατό ηχείο),πιο καλός video player(από κάτω από το βίντεο που πέζει έχει screenshot από διαφορετικά timing όπως τα dvd player,και επιλέγεις όποιο θες και συνεχίζει από εκεί η ταινία),και άλλα πολλά μικροπράγματα που όμως κάνουν την διαφορά...και είχα λίγο αμφιβολίες για το μέγεθος,αλλά άμα το πιάσεις στα χέρια σου νιώθεις την ποιότητα κατασκευής και πόσο λεπτό είναι και σε καμία περίπτωση μόλις δεις την οθόνη δεν θες να ήταν μικρότερη....(πορώθηκα πάλι) προτρέπω να πάτε να το δείτε πχ σε ένα κατάστημα vodafone,η όπου αλλού το έχει από κοντά και σε λειτουργία.και συγκρίνετέ το (την ποιότητα της οθόνης) με όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε εκεί...)σε όσους το έχω δίξει πάθανε την πλάκα τους και άτομα με το iphone 3gs(ας είχε appstore και τα λέμε!@@@ άντε και μία κάρτα γραφικών για games@@@άντε και ένα ποιο γρήγορο επεξεργαστή:X)

θα κάνω ένα βίντεο στο youtube εξηγώντας τις διαφορές για να καταλάβετε 100% για το τίνος πρόκειτε

πωπω ε8ιστηκες βλεπω :) σε 8εμα gaming πως παει?τρεχει πιο γρηορα απο το αρενα?

σε όλα είναι ποιο γρήγορο από το αρένα και στις εναλλαγές βίντεο και φωτό,και στο μενού,(μόνο όταν ανοίγεις το κινιτό ψιλοκολάει η εικόνα του κύβου που γυρνάει) έχει κάτι πολύ ωραία games μέσα (ανώτερα από java αν θα δείτε εδώ στα ελληνικά

)

και τα βίντεο τα μετατρέπεις σε divx ανάλυσης 800*344 και τα δείχνει τέλεια σε full screen δεν πιξελιάζει που και που τρέχει smooth και άμα έχεις και καλά ακουστικά η ταινία ακούγεται τέλεια! εγώ τα μετέτρεψα σε bitrate 1000 και τα βγάζει τζάμι,αλλά παραπάνω δεν ξέρω αν και κατα πόσο θα φαίνεται η διαφορά

anyway,αν έχω νεώτερα με το flasharisma (θα αργίσει νομίζω)η βρω τίποτα dll που να δουλέβουν στο bl40 θα ποστάρω....το lg arena δεν θα το αφήσω βέβαια είμαι περίεργος να δω το καινούργιο firmware και τα καινούργια πραγματάκια του...

Σήμερα έρχεται στα "χεράκια" μου η έκδοση :-)

Σήμερα έρχεται στα "χεράκια" μου η έκδοση :-)

αντε να δουμε...θα δουμε και μεις κανενα licence key?

Homtom HT7