Jump to content

Πως να σπάσετε το S-Class στα LG Arena / Viewty Smart

mythoc
 Κοινοποίηση

Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?  

10 members have voted

1. 1. Ποια εικονίδια για το custom firmware μου?

• Windows Style
      6
    • BL40 style
      4

Recommended Posts

αντε να δουμε...θα δουμε και μεις κανενα licence key?

κάτσε να πάνε όλα καλά, και θα τα δούμε όλοι, όλα :p

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

• Απαντήσεις 513
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το πήρα και άρχισα να φλασάρω..

χαλασμένο firmware... τζαμπα φλάσαρα...

One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena

Μηπως γινεται να το δοκιμασουμε και εμεις?

Homtom HT7

θα το ανεβάσω και θα το στείλω, έκανα extract τα αρχεία του και το μόνο που έχει αλλάξει από οτι βλέπω είναι τα εικονίδια στον κύβο και τα εικονίδια wifi... ΟΛΑ τα άλλα είναι γνήσια...

θα το ανεβάσω και θα το στείλω, έκανα extract τα αρχεία του και το μόνο που έχει αλλάξει από οτι βλέπω είναι τα εικονίδια στον κύβο και τα εικονίδια wifi... ΟΛΑ τα άλλα είναι γνήσια...

Σου ειχα πει πριν λιγες μερες οτι εχω κατεβασει τον installer,το μονο που μου λειπει ειναι τα στοιχεια (ονομα χρηστη,mail και κωδικος).Αν μπορεις και θελεις, μπορεις να μου τα στειλεις σε pm?

Homtom HT7

Αυτα που λεει τα εχει η τζαμπα ο κοπος να το κατεβασεις ?

Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

βλακείες για να πάρει λεφτά ο τύπος στο ίντερνετ μου φαίνετε....μπορεί επίτιδες να μην έχει την σωστή έκδοση για να μην μαθευτεί και την κυκλοφορήσουνε...και χασει τα δικαιώματα(φυσικα όχι τα πνευματικά αλλά του ρευστού...)
technoholic maniac reviewer

βλακείες για να πάρει λεφτά ο τύπος στο ίντερνετ μου φαίνετε....μπορεί επίτιδες να μην έχει την σωστή έκδοση για να μην μαθευτεί και την κυκλοφορήσουνε...και χασει τα δικαιώματα(φυσικα όχι τα πνευματικά αλλά του ρευστού...)

ολα για τα λεφτα δλδ?

Στο Link που είχε ανεβάσει με τη μετάφραση ο φίλος mythoc στο συγκεκριμένο site και στην εικόνα αυτή στην ενότητα 7

http://i203.photobucket.com/albums/aa82/adventure_photo/Flowers/S-CLASS.jpg

7. Change the background color on different desktops.

These need to make a file SERIDATA.VUI, located in the appropriate VUI file.

Χρησιμοποιώντας το Winhex μπορούμε να αλλάξουμε τους χρωματισμούς

στα συγκεκριμένα desktops ????

Όμως αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι που και με πιο τρόπο το κάνουμε αυτό αφού βρούμε τα συγκεκριμένα νούμερα που αναφέρει .

Τελικά τι έγινε με αυτό..; Έχει αυτά που λέει ή όχι..;

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

Τελικά τι έγινε με αυτό..; Έχει αυτά που λέει ή όχι..;

έκανε το λάθος που είχα κάνει και εγώ με τις εκδόσεις μου και δεν περνιέται το firmware του. Θα ανεβάσει άλλη είπε. Εγώ πήρα μερικά αρχεία απο την έκδοση του και τα πέρασα στο κινητό μου για να δώ αν αλλάζει τίποτα. Συνδύασα την custom blue έκδοση, τα όμορφα popup του unknown_user από το τοαρεναμου.com και έκανα μια κομπλέ έκδοση που έχει ότι θέλω :ninja: Δεν νομίζω να ασχοληθώ άλλο μέχρι τη νέα χρονιά με νέο firmware ή οποιαδήποτε αλλαγή... θα σας ενημερώνω πάντως για οτιδήποτε καινούριο!

Κανά καλό profile status πακέτο εικονιδίων έχει βρει κανείς? Αν ναι ρίξτε pm/reply :)

παιδια ολα ωραια και καλα και μπραβο για τις προσπαθειες σας.\ωστοσο θα ηθελα να ρωτησω εαν τα νεα <firmware ειναι πιο γρηγορα στο μενου και οταν ανοιγουμε π.χ. τις επαφες ή τα μηνυματα.\

ευχαριστω

παιδια ολα ωραια και καλα και μπραβο για τις προσπαθειες σας.\ωστοσο θα ηθελα να ρωτησω εαν τα νεα <firmware ειναι πιο γρηγορα στο μενου και οταν ανοιγουμε π.χ. τις επαφες ή τα μηνυματα.\

ευχαριστω

Τέτοιου είδους ερωτήσεις καλύτερα να πηγαίνουν στο τόπικ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=250822 !

Σαν χρήστης πολλών εκδόσεων, η V10F_00 μου φαίνεται καλύτερη απο τις προηγούμενες.

εχω ηδη την v10f, ωστοσο δεν βλεπω διαφορα στην ταχυτητα. αντιθετα με αυτο το firmware μου κολλαει πιο συχνα το touch keyboard και δεν ανταποκρινεται καποιες φορες οταν θελω να το χρησιμοποιησω απο standby.

Νεο βιντεο απο την σπασμενη εκδοση μου:)

Μετα απο 2 μερες προσπαθειας επιτελους καταφερα να αλλαξω την εικονα του λογοτυπου της lg οταν ανοιγει το κινητο.;)

Homtom HT7

ρε παιδια να σας πω..αφου απο τι βλεπω ξερετε πολυ καλα απο σπασιματα και τετοιου ειδους πραγματα γτ δεν ξεκιναμε και εμεις ως ελληνες να κανουμε port τα anroid στο αρενα??

ρε παιδια να σας πω..αφου απο τι βλεπω ξερετε πολυ καλα απο σπασιματα και τετοιου ειδους πραγματα γτ δεν ξεκιναμε και εμεις ως ελληνες να κανουμε port τα anroid στο αρενα??

Δεν είναι τόσο απλό το να περαστεί android στο αρένα. Δεν νομίζω να γίνει τελικά.. Και αμα γίνει κάαααααααααποτε θα ειναι αργά:p

ναι το ξερω οτι δεν ειναι τοσο απλο(βασικα για να το κανεις πρεπει να εισαι o προγραματιστης που εφτιαξε το λογισμικο του Lg)αλλα δεν νομιζω αμα κανουμε καμια προσπαθεια να μας κανει κακο...

ναι το ξερω οτι δεν ειναι τοσο απλο(βασικα για να το κανεις πρεπει να εισαι o προγραματιστης που εφτιαξε το λογισμικο του Lg)αλλα δεν νομιζω αμα κανουμε καμια προσπαθεια να μας κανει κακο...

Μπα οχι και κανα μεγαλο κακο μονο εαν κανουμε κανενα λαθος θα "ψησουμε" το κινητο μας !!!

Μπα οχι και κανα μεγαλο κακο μονο εαν κανουμε κανενα λαθος θα "ψησουμε" το κινητο μας !!!

σιγα μωρε λεπτομεριες....:)

σιγα μωρε λεπτομεριες....:)

:lol::lol::lol::lol:

γιατι ρε παιδια να ψηθει το κινητο στα αλλα forum που προσπαθουνε εχετε δει να εχουν ψηθει τα κινητα τους?? τουλαχιστον απο τι εχω δει δεν εχω παρατηρηση να εχουν αναφερει καμενο lg arena.

γιατι ρε παιδια να ψηθει το κινητο στα αλλα forum που προσπαθουνε εχετε δει να εχουν ψηθει τα κινητα τους?? τουλαχιστον απο τι εχω δει δεν εχω παρατηρηση να εχουν αναφερει καμενο lg arena.

Εαν δεις εδω http://androidarena.pytalhost.net/ και ψαξεις λιγο τα ποστ θα δεις οτι ενος παιδιου του fragger ι καπως ετσι του επαθε πολυ μεγαλη ζημια και το εστειλε για σερβις και του αλλαξαν την motherboard και μερικα αλλα νομιζω. Και δεν μπορεσε να το επαναφερει με τπτ με κανενα προγραμμα. Οι αλλοι που δεν εχουν παθει τπτ ειναι γτ φοβουνται να δοκιμασουν στο κινητο τους και περιμενουν να μαζεψουν λεφτα απο της δωρεες για να παρουν μια συσκευη για να πειραματιστουν