bbbb Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Kάπου μέσα στις ρυθμίσεις πρέπει να έχει τα regional settings όπου και επιλέγεις ελληνικά. Εγώ πάντως είμαι με original :p nand android Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Digitizer+LCD screen σε ένα κομμάτι γιατί και να πάρεις ξεχωριστά την LCD δεν μπορεί ένας αδαής να αφαιρέσει από την παλιά LCD το digitizer , κατ τ άλλα στο YouTube υπάρχουν tutorials για τα πάντα ... Πάντως και η αλλαγή LCD+digitizer στο Leo δεν είναι τόσο εύκολη όσο σε ένα Nokia ας πούμε . Δοκιμάστε αν μόνο το έχετε χαμένο για χαμένο ή έχετε αντίστοιχη εμπειρία ... Ξερεις καποιον που μπορει να το φτιαξει; καποιο καταστημα; αυτος θα μπορει να το φτιαξει αν παρουμε μονο το πανω κομματι; Πανω κομματι ειναι το digitizer, σωστα; Mπορεις να μου πεις ποιο προτεινεις; http://www.ebay.com/itm/Original-Full-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-assembly-For-HTC-HD2-T8585-/290713650180?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item43afe24404#ht_530wt_1396 http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-assembly-for-HTC-HD2-T8585-tools-/180865425169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1c6b5f11#ht_1737wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Original-Full-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-assembly-For-HTC-HD2-T8585-/290713650180?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item43afe24404#ht_530wt_1396 ή καποιο αλλο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Kάπου μέσα στις ρυθμίσεις πρέπει να έχει τα regional settings όπου και επιλέγεις ελληνικά. Εγώ πάντως είμαι με original :p nand android ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!!!!δεν μπορώ να το βρω με τίποτα λέμε....έχω κανένα 40λεπτο τώρα...πωωωω... αν θυμάται κανένας χριστιανός...please.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Ξερεις καποιον που μπορει να το φτιαξει; καποιο καταστημα; αυτος θα μπορει να το φτιαξει αν παρουμε μονο το πανω κομματι; Πανω κομματι ειναι το digitizer, σωστα; Mπορεις να μου πεις ποιο προτεινεις; http://www.ebay.com/itm/Original-Full-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-assembly-For-HTC-HD2-T8585-/290713650180?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item43afe24404#ht_530wt_1396 http://www.ebay.com/itm/LCD-Display-Touch-Digitizer-Screen-assembly-for-HTC-HD2-T8585-tools-/180865425169?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1c6b5f11#ht_1737wt_1396 http://www.ebay.com/itm/Original-Full-LCD-Display-Digitizer-Touch-Screen-assembly-For-HTC-HD2-T8585-/290713650180?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item43afe24404#ht_530wt_1396 ή καποιο αλλο; Κατ αρχάς (φτου-φτου) δεν μου έχει συμβεί το κακό για να αγοράσω , απλά το έψαχνα παλιότερα για κάθε ενδεχόμενο ... Πρώτο - τρίτο είναι ο ίδιος έμπορας , και γράφει t mobile (???) ας μας πει ο Χρήστος (bbbb) αν έχουν διαφορά στην απόδοση , γιατί κάτι τέτοιο έχω ακούσει .... δεν ξέρω αν το ένα είναι συμβατό με το άλλο (μάλλον είναι συμβατά) . Φαντάσου στην Ελλάδα θα δώσεις έως και 150 για την επισκευή .... και σκέψου... θέλει και δέσιμο μετά ... Edited May 20, 2012 by mimo Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 θέλει πολύ προσοχή..φίλος που το επιχείρησε στο τέλος δεν τα κατάφερε και κατέληξε να πετάει τα κομμάτια απο εδώ και απο εκεί...αν δεν ασχολείσαι δεν στο συνιστώ.. πήγαινε το καλύτερα σε κανένα μαγαζί που επισκευάζει κινητά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 (edited) Καταρχήν το t-mobile ειναι λίγο μεγαλύτερο σε διαστάσεις και νομίζω ότι δεν κάνει η οθόνη του στο κανονικό hd2.Η γνήσια οθόνη του t-mobile ειναι της sharp,ενώ του ευρωπαϊκού της auo.Διαφορά στην απόδοση σε ότι αφορά π.χ. το touch δεν είδα να υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά.Απλά σε ότι αφορά το android η sharp φαίνεται να "ξυπνάει" πιο γρήγορα από την αναμονή και είναι λιγότερο επιρρεπής στα sod.Προφανώς όμως αν έχεις το eu hd2 θα πάρεις γιαυτό digitiser Εδώ στο φόρουμ μας αν δεν κάνω λάθος ο demakhs κατάφερε να αλλάξει επιτυχώς την οθόνη στο hd2 του. Edit Σε κατάστημα την άλλαξε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4031017#post4031017 Edited May 20, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Kαλα εξω θα το δωσω αφου δεν ειναι ευκολο. Αλλωστε δεν πληρωνω εγω να με νοιαζει για κανενα 30αρι παραπανω που θα θελουν. Το θεμα ειναι ποια οθονη να του πω να παρει και που να το παει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω και εγω το κινητάκι μιας και έχει πέσει πολύ. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει βιντεοκληση και αν παίζει το igο8 απροβληματισα. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω και εγω το κινητάκι μιας και έχει πέσει πολύ. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει βιντεοκληση και αν παίζει το igο8 απροβληματισα. Ευχαριστώμια χαρα παιζει το igo,και γενικα δεν θα εχεις προβληματα με gps.δεν υπαρχει εφαρμογη για βιντεοκληση,αφου δεν εχει μπροστα καμερα.με ποσα χρηματα το εχεις βρει αν επιτρεπεται? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 23, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2012 καλημέρα παιδιά. Λέω να πάρω και εγω το κινητάκι μιας και έχει πέσει πολύ. Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει βιντεοκληση και αν παίζει το igο8 απροβληματισα. Ευχαριστώ Προτίμησε το igo primo. Είναι ανώτερο του igo8. Αμφότερα ωστόσο δουλεύουν άψογα σε αυτή τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 160 ευρώ το βρήκα στα γνωστα μαγαζάκια της πανεπιστημίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καινούργιο ελληνικό? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 μεταχειρισμένο ελληνικό σε καλή κατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 160 ευρώ το βρήκα στα γνωστα μαγαζάκια της πανεπιστημίου Καλή τιμή. Εγώ πούλησα πριν 5 μήνες το δικό μου 200 σε καλή κατάστασή. Δε ξέρω βέβαια τι τιμές παίζουν στην Αθήνα άλλα 160€ είναι πολύ λογική τιμή κατά τη γνώμη μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 (edited) Καλή τιμή αρκεί να ειναι κάποιο που δεν έχει ταλαιπωρημένα τα εμπρός hardware πλήκτρα και ειδικά το power και back που ειναι τα επίφοβα για να οδηγήσουν στο "θάνατο" της οθόνης αφής.Εν τω μεταξύ στο xda προχθες είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ που έλεγε οτι η οθόνη του hd2 κυκλοφορεί με 2 τύπους σύνδεσης στην πλακέτα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19367361&postcount=7 με μερικά ακόμη που διάβασα σε διάφορα παρόμοια ποστ,καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η οθόνη που μπορεί πιο εύκολα να καταστραφεί λόγω πατήματος των πλήκτρων ειναι αυτή που συνδέεται στην μητρική με τον solder τρόπο.To δικό μου γράφει 0χ50 στον bootloader αλλά δε το διακινδυνεύω και αποφεύγω όσο μπορώ την χρήση του power και back. Edited May 24, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Καλή τιμή αρκεί να ειναι κάποιο που δεν έχει ταλαιπωρημένα τα εμπρός hardware πλήκτρα και ειδικά το power και back που ειναι τα επίφοβα για να οδηγήσουν στο "θάνατο" της οθόνης αφής.Εν τω μεταξύ στο xda προχθες είχα πέσει πάνω σε ένα ποστ που έλεγε οτι η οθόνη του hd2 κυκλοφορεί με 2 τύπους σύνδεσης στην πλακέτα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=19367361&postcount=7 με μερικά ακόμη που διάβασα σε διάφορα παρόμοια ποστ,καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η οθόνη που μπορεί πιο εύκολα να καταστραφεί λόγω πατήματος των πλήκτρων ειναι αυτή που συνδέεται στην μητρική με τον solder τρόπο.To δικό μου γράφει 0χ50 στον bootloader αλλά δε το διακινδυνεύω και αποφεύγω όσο μπορώ την χρήση του power και back.η οθονη καταστρεφεται οταν παταμε τα συγκεκριμενα πληκτρα και εχουμε περασει android που δεν χρησιμοποιει κουμπια,η και σε οσους εχουν ακομα windows mobile rom στη συσκευη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2012 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Δεν έχει να κάνει με το ποιο λειτουργικό φοράει η συσκευή αλλά με το πόσο συχνά χρησιμοποιείς τα hardware keys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 Ακριβώς.Στο xda υπάρχουν πολλά ποστ με το συγκεκριμένο θέμα.Οταν η κατάσταση ειναι ένα στάδιο πριν τον "θάνατο" της οθόνης και σταματά να λειτουργεί,μπορεί να ξαναλειτουργήσει αν πατήσεις με πολύ δύναμη το power button.Και θα ξανασταματήσει να λειτουργεί,αν πατήσεις έστω και ελαφρά το power.Υπάρχουν και αναφορές που κάποιος το επανέφερε πατώντας το κουμπί με τα δόντια του :lol::lol: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1213809&page=2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2012 εχω εγκαταστησει μια εφαρμογη που ειχες προτεινει παλαιοτερα και αντικαθιστα τα hardware keys με soft keys.και σπανια παταω τα κουμπια.ελπιζω να μην βιωσω αυτη την εμπειρια να χαλασει η οθονη και να την επαναφερω με τα δοντια:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 μέχρι τώρα φαίνεται καλά. Παιδιά το skype λειτουργεί?κάνω ταξίδια συχνά και μιας και δεν κάνει βιντεοκληση μήπως μπορώ να κάνω την δουλειά μου με αυτο. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 (edited) Για να συνεχίσει να ειναι σε καλή κατάσταση,απέφευγε όσο μπορείς την χρήση των κουμπιών back και power.Από ότι θυμάμαι με την τελευταία wm έκδοση του skype (μιας και πλέον δεν αναπτύσσεται για wm) κλήσεις φωνής,έκανε κανονικά.Για βιντεοκλήση νομίζω δεν έκανε.Mε android κάνει και βιντεοκλήση με την πίσω κάμερα. Edited May 25, 2012 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 .Mε android κάνει και βιντεοκλήση με την πίσω κάμερα.πλακα κανεις! και πως γινεται αυτο?εγω χρησιμοποιω το skype αλλα δεν εχω κανει βιντεοκληση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος έχει την επιλογή force videocall ή κάπως έτσι και αν το επιλέξεις,κάνει κλήσεις με την πίσω κάμερα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος έχει την επιλογή force videocall ή κάπως έτσι και αν το επιλέξεις,κάνει κλήσεις με την πίσω κάμερα.δεν υπαρχει πουθενα αυτη η επιλογη:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2012 Aν και βγαίνουμε offtopic μιας και μιλάμε για android,πάτα μενού--->settings--->video and voice calls--->enable videocall. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts