NIKOLAOS68 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πριν μερικά χρόνια η HTC (Qtec παλαιότερα) ήταν τουλάχιστον 2 γενιές μπροστά από τους άλλες εταιρίες. Ειδικά όταν βγήκε το HD2, η επιλογή του ήταν μονόδρομος. Έχοντας αλλάξει στη σειρά τρεις συσκευές της HTC (TytnI, TytnII & HD2), δεν είδα τίποτε το εξαιρετικό στα νέα της μοντέλα και αυτή τη φορά επέλεξα άλλη μάρκα. Μακάρι να συνέλθουν γιατί φυσιολογικά αυτή η μάρκα πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ποια omega rom ειναι ποιο ελαφρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 ποια omega rom ειναι ποιο ελαφρια? Το ίδιο είναι όλες της σειράς 30. Μπορείς να ψάξεις στις παλαιότερες εκδόσεις και να βάλεις τη nosense rom titanium. Για περισσότερα απευθύνσου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Πριν βγει η υλοποίηση hd2-android, και πόσο μάλλον πριν ωριμάσει, όπως αυτή την περίοδο, τι μόνο μέτρο σύγκρισης ήταν οι υπόλοιπες υλοποιήσεις wm και το iPhone. Η HTC πρώτα με το tf3d και αργότερα με το sense είτε σε wm είτε σε Android, έφτιαξε ένα σήμα κατατεθέν, έκανε αναγνωρίσιμες τις συσκευές της με μια "λειτουργικότητα κατά HTC ". Τώρα όμως που η πλήρης παραμετροποιηση του Android όμως έχει φτάσει σε επίπεδο ουσιαστικής χρηστικότητας και όχι γραφικών παιχνιδιών η ιδέα της HTC φαντάζει παρωχημένη, αν μου επιτρέπετε, καθώς "φορτώνει " ένα λειτουργικό πάνω σε ένα άλλο λειτουργικό με συνέπεια να θέλει πυρηνικό αντιδραστήρα για να μην είναι laggy το πακέτο, είτε native συσκευή είτε χακερια, όπως είναι το hd2. Εμείς δε οι χρήστες είδαμε την πραγματικότητα , καθώς αλλάζοντας καθημερινά sense-nonsense roms σαν beta testers βγάλαμε τα συμπερασματα μας.... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Παιδιά μια βοήθεια.. τα αμερικανάκια hd2 της T-Mobile δουλεύουν σε εμάς? Δεν πρόλαβα να το πουλήσω, και το φέρνει πάλι μία κουμπάρα των γονιών μου, το δικό της μεταχειρισμένο να μου το χαρίσει, επειδή ξέρει την ερωτική μου σχέση με τα ηλεκτρονικά. Μου το είπε σε mail. Θέλω να το στήσω για τον αδερφό μου. Απαιτεί κάποιο unlock αυτό να δουλέψει σε εμάς? Νομίζω gsm δίκτυο έχει η T-Mobile σωστά? written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Gsm είναι αλλά αν στην αμερική το είχε με t-mobile sim,για να δουλέψει με άλλη sim,χρειάζεται sim unlock.Υπάρχουν σελίδες που το ξεκλειδώνουν με μικρή χρέωση,αλλά δε το έψαξα παραπάνω γιατί το δικό μου ήταν ήδη ξεκλείδωτο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Gsm είναι αλλά αν στην αμερική το είχε με t-mobile sim,για να δουλέψει με άλλη sim,χρειάζεται sim unlock.Υπάρχουν σελίδες που το ξεκλειδώνουν με μικρή χρέωση,αλλά δε το έψαξα παραπάνω γιατί το δικό μου ήταν ήδη ξεκλείδωτο Δεν ξέρω με τι το δούλευε.. δεν ήξερα καν ότι το είχε.. :confused: για να δούμε.. γιατί το θέλει ο μικρός με android μέσα και δεν ξέρω την τύφλα μου... :O Όσο αφορά τη φόρτιση δεν θα έχει πρόβλημα έτσι? written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν υπάρχει πρόβλημα με την φόρτιση. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Δεν υπάρχει πρόβλημα με την φόρτιση. Ευχαριστώ Χρήστο. Μάλλον θα σε ξαναενοχλησω σε λίγες μέρες αν κολλήσω κάπου. Μία αναβαθμίσεις του iOS, μια φλασαρισματα στο android κάπου αρχίζω και χάνω τη μπάλα και θα τα κάνω αχταρμά όλα. :confused: written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Ευχαριστώ Χρήστο. Μάλλον θα σε ξαναενοχλησω σε λίγες μέρες αν κολλήσω κάπου. Μία αναβαθμίσεις του iOS, μια φλασαρισματα στο android κάπου αρχίζω και χάνω τη μπάλα και θα τα κάνω αχταρμά όλα. :confused: written on Tapatalk Και να βάλεις ios 5 στο hd2 δεν υπάρχει πρόβλημα.... from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Και να βάλεις ios 5 στο hd2 δεν υπάρχει πρόβλημα.... from THE hd2 Παίρνει????? Όχι γιατί αν παίρνει, πρώτον θα πάθω σοκ, και δεύτερον θα το επιβάλλω στον μικρό θέλει δε θέλει... :lol: Αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι στους xda! written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Παίρνει????? Όχι γιατί αν παίρνει, πρώτον θα πάθω σοκ, και δεύτερον θα το επιβάλλω στον μικρό θέλει δε θέλει... :lol: Αλλά δεν έχει πάρει το μάτι μου κάτι στους xda! written on Tapatalk Να διαγραφεί. Λανθασμένο post. Ευχαριστώ written on Tapatalk Το βρήκες πώς μπαίνει; :rolleyes: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2011 Το βρήκες πώς μπαίνει; :rolleyes: Μήπως "πειράζετε" την τάση μου προς το iOS? :lol: Δεν μπαίνει βρε παιδιά στο hd2.. Είπαμε... μηλιά's rulezz! :lol: ( αν έμπαινε πάντως, εννοείται ότι δε θα έβαζα το Ρομποκοπ) Ελπίζω πάντως να μην είναι κλειδωμένο αυτό που θα μου δώσει γιατί θα μπλέξω. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 εσπασε ενας ακροδεκτης στο σημειο που κανει επαφη με την μπαταρια,με αποτελεσμα να μην αναβει η συσκευη,ουτε να φορτιζει! μαλλον απο τα πολλα φλασαρισματα και το βαλε βγαλε την μπαταρια εγινε η ζημια... μηπως γνωριζει κανεις ποσα περιπου θα μου ζητησουν στο service? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Το έχω στα χέρια μου το αμερικάνικο Leo... είναι unlocked καθώς είδα.. στο φλασαρισμα νέας rom η διαδικασία είναι ίδια με το ευρωπαϊκό σωστά? Απλώς η nand android rom είναι κοινή? Στις wm rom, οι TMOUS έκαναν για τα αμερικάνικα.. ίδια να ψάξω και τώρα? Ευχαριστώ παιδιά.. Υ.Γ: σαν να τραβάει καλύτερες φώτο αυτό η ιδέα μου είναι? EDIT: solved! Xda's rules... :) εαν το τουβλισω, πωλειται γι ανταλλακτικα.. Το δηλωνω.. :wacko: :O written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Kαλορίζικο.Πρόσεξε να μην του φλασάρεις ράδιο 2.51.xxx που είναι μόνο για το eu γιατί θα το μπρικάρεις.Το 2.15.50.14 λειτουργεί κανονικάΚατά τα άλλα η διαδικασία είναι ίδια και οι nand android roms καθώς και ο οδηγός μου και για τα 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2011 Kαλορίζικο.Πρόσεξε να μην του φλασάρεις ράδιο 2.51.xxx που είναι μόνο για το eu γιατί θα το μπρικάρεις.Το 2.15.50.14 λειτουργεί κανονικάΚατά τα άλλα η διαδικασία είναι ίδια και οι nand android roms καθώς και ο οδηγός μου και για τα 2 Χααα οχι! Υποψιασμενη για το radio, εβαλα αυτο που ειχα και στο δικο μου! Το 2.15.50.14.. Η διαδικασια εγινε, και στεφθηκε με επιτυχια.. Απλως παρατηρω, οτι στις android roms, η ποιοτητα της φωτογραφικης χαλαει.. Νομιζα οτι ηταν στην cm7 που ειχα βαλει, αλλα και στην american android δε βλεπω διαφορα.. Οχι οτι τον ενδιαφερει τον μικρο αυτο, απλως διαπιστωση! Ευχαριστω Χρηστο! Καλοριζικο δεν το λες, 1.5 χρονου ειναι, αλλα σε αψογη κατασταση το βρηκα! :happy: EDIT: η μπαταρια κυμαινεται σε καλυτερα επιπεδα απο το πρωην δικο μου.. Ισως ομως να φταιει η rom.. Και παλι ευχαριστω! Καλη συνεχεια στο thread παιδια.. Στα ios threads εαν κι οποτε ερθετε, σειρα μου να βοηθησω! :D written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Kατάλαβα... Μάλιστα. Όσο για το "Άι-φόνι", ΗΔΗ έχω ξεκινήσει και "παίζω" σε δημοπρασίες στο "ι-Μπέι"! Βασικά αυτά μην τα εμπιστεύεσαι και τυφλά, γιατί μπορεί να βρεθείς με κανένα spy phone, η hi phone.. :wacko: EDIT: μία τελευταία απορία έχω παιδιά από το Leo.. φλασαρα nand android όπως είπα. Η rom έχει παραμείνει μέσα στην sd. το αρχείο zip είναι απαραίτητο να υπάρχει? Να αλλάξει sd από αυτήν που χρησιμοποίησα για την εγκατάσταση γίνεται? Έβγαλα την κάρτα εντελώς, και το τηλέφωνο έδειχνε να λειτουργεί. Ισχύει στην πράξη όμως αυτό? written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Βασικά αυτά μην τα εμπιστεύεσαι και τυφλά, γιατί μπορεί να βρεθείς με κανένα spy phone, η hi phone.. :wacko: EDIT: μία τελευταία απορία έχω παιδιά από το Leo.. φλασαρα nand android όπως είπα. Η rom έχει παραμείνει μέσα στην sd. το αρχείο zip είναι απαραίτητο να υπάρχει? Να αλλάξει sd από αυτήν που χρησιμοποίησα για την εγκατάσταση γίνεται? Έβγαλα την κάρτα εντελώς, και το τηλέφωνο έδειχνε να λειτουργεί. Ισχύει στην πράξη όμως αυτό? written on Tapatalk Γίνεται να βάλει άλλη κάρτα απλά και εύκολα.χωρίς κάρτα δουλεύει αλλά η κάρτα στο Android χρειάζεται για κάποιες εφαρμογές Sent from my HD2 using Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Καλημέρα σε όλους. Προσπαθώ να περάσω την official, είμαι με Android στη nand, πρέπει να περάσω κάποια win rom και να περάσω μετά την official; Ακολουθώ τον οδηγό που υπάρχει και μένει στην οθόνη με τα 4 χρώματα. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2011 Γίνεται να βάλει άλλη κάρτα απλά και εύκολα.χωρίς κάρτα δουλεύει αλλά η κάρτα στο Android χρειάζεται για κάποιες εφαρμογές Sent from my HD2 using Tapatalk Ωραίος Χρηστο! Ευχαριστώ φίλε... ήθελε τη δική του sd μέσα. @Ανδρέας: έτσι πρόσεχε τα πολύ αυτά! Με το καλό να το αγοράσεις, και υπολόγιζε στη βοήθεια μου για το στήσιμο και την παραμετροποίηση. @Νικόλας: απ' όσο γνωρίζω, δεν απαιτείται κάτι ιδιαίτερο. Σε bootloader mode, περνάς από πανω την official wm. Πρόσεξε συμβατότητα rom, hspl. Χτες μάλιστα το διάβαζα σε έναν γαλλικό οδηγό πως επιστρέφεις από android σε wm και μου εντυπώθηκε. Δε νομίζω να έχω λάθος. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) η ace σταματησε να κανει service τα htc.μηπως ξερει κανεις πως λεγεται η εταιρεια που ανελαβε το service? \ edit ενταξει το βρηκα! arvato ΑΕ λεωφορος κηφισου 38α 3ος οροφος τκ 12133 περιστερι 2105197500 Edited October 17, 2011 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 η ace σταματησε να κανει service τα htc.μηπως ξερει κανεις πως λεγεται η εταιρεια που ανελαβε το service? \ edit ενταξει το βρηκα! arvato ΑΕ λεωφορος κηφισου 38α 3ος οροφος τκ 12133 περιστερι 2105197500 Πήγαινα να σου απαντήσω εφόσον είχες κάνει και το post μου παράθεση πριν λίγο, αλλά το βρήκες μονός σου. Δεν αναλαμβάνει μονο την HTC αυτη. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 17, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 (edited) @όλους: Το HD2 μπορεί να βρίσκεται στη δύση του, ωστόσο κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμα. Ας κάνουμε λοιπόν πιο εύκολη τη ζωή τους μειώνοντας το off-topic chat. Για ευνόητους λόγους έγινε το σχετικό καθάρισμα. Edited October 17, 2011 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2011 Πήγαινα να σου απαντήσω εφόσον είχες κάνει και το post μου παράθεση πριν λίγο, αλλά το βρήκες μονός σου. Δεν αναλαμβάνει μονο την HTC αυτη. επειδη πηγα τη συσκευη για επισκευη,δινουν απο την εταιρεια αυτη τη σιευθυνση επειδη πριν λιγες μερες αλλαξε η αριθμιση του κιφησου. στην πραγματικοτητα ειναι κιφησου 100 μεσα στα πρακτορεια αριστερα στον τριτο ροφο. written on Tapatalk @όλους: Το HD2 μπορεί να βρίσκεται στη δύση του, ωστόσο κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμα. Ας κάνουμε λοιπόν πιο εύκολη τη ζωή τους μειώνοντας το off-topic chat. το θεμα αλλαγης του service δεν νομιζω οτι ειναι offtopic φιλε γιαννη.(θα σε ρωτησω κατι ασχετο σε pm γιατι αυτο σιγουρα θα ειναι offtopic):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts