staurakis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 να ρωτησω πως γινεται να μπορω το hd2 μεσω bluetooth?οταν το κανω αναζητηση απο το Ν8 δεν το βρισκει.αν το κανω απο το hd2 βρισκω το Ν8.μονο αν τα κανω γνωστες συσκευες μπορω να στειλω και να παρω αρχεια απο το ενα στο αλλο.μηπως υπαρχει ρυθμιση που κανει το hd2 και φαινεται κρυφο?ολα αυτα με τη μαμα ρομ windows 6.5 Για να δεις μια συσκευή πρέπει πρώτα να την κάνεις γνωστή και μετά να την αποθηκεύσεις εκεί που θέλεις ως γνωστή. Την επόμενη φορά δεν χρειάζεται να είναι "ορατή". Σχετική ρύθμιση υπάρχει στο HD2 στο: settings --> bluetooth (σε εμένα υπάρχει σχετικό application από τη μαμά ROM. Αλλιώς πήγαινε στα properties της bluetooth σύνδεσης και κάνε το ορατό. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) πως παω στα properties του bluetooth?παντα πρεπει να την κανω pair οποια συσκευη θελω για να μπορεσω να στειλω οτιδηποτε? Edited August 30, 2011 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 πως παω στα properties του bluetooth?παντα πρεπει να την κανω pair οποια συσκευη θελω για να μπορεσω να στειλω οτιδηποτε? Δεν είναι υποχρεωτικό να την κάνεις pair. Απλά ορατή για να την δει η άλλη συσκευή. Για τις ρυθμίσεις πήγαινε στο τελευταίο tab και επέλεξε το wireless manager. Εκεί πάτησε πάνω στο bluetooth (όχι στο διακόπτη) για να σε πάει στις ρυθμίσεις του (αν θυμάμαι καλά όλα αυτά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 οκ.το βρηκα.ηταν αρχικη οθονη σκρολαρισμα στης ρυθμισεις μετα παταμε μενου - περισοτερα και εκει που λεει bluetooth στο εικονιδιο με τα γραναζια και το κανουμε παντα ορατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 οκ.το βρηκα.ηταν αρχικη οθονη σκρολαρισμα στης ρυθμισεις μετα παταμε μενου - περισοτερα και εκει που λεει bluetooth στο εικονιδιο με τα γραναζια και το κανουμε παντα ορατο. Το πάντα ορατό δεν θα το πρότεινα.... για λόγους ασφαλείας θα πρότεινα να το ανοιγοκλείνεις κατά βούληση όταν αυτό είναι αναγκαίο.... Καλύτερα να μην είναι πάντα ορατή μια οποιαδήποτε bluetooth συσκευή.... ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 δεν το εχω παντα ανοιχτο.μονο οταν θελω να παρω η να στειλω κατι το ανοιγω το bluetooth.σε ολες της συσκευες που ειχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_lover_69 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 (edited) Καλησπέρα παίδες... λοιπόν χθές έκανα μια επεμβασούλα πάλι - αλλαγή οθόνης, που την πήρα απο το παλίο το δικό μου - και όλα φαίνονται να λειτουργούνε άψογα... εκτός την αφή... :Ρ παίζει να μην σίνδεσα σοστά κάτι η απλά έχει πρόβλημα το DIGITIZER?! Έχω και ανταλακτικό αλλά πριν πάω να κάνω και αυτό είπα να ρωτλησω μύπως φταιει κάτι άλλο. Το συγκεριμένο τρβούσε καποια κολήματα και παλιά πατούσε μόνο του σε ένα σημείο αλλα δούλευε.. τώρα έχω 0 απόκριση... Βασικά το άνοιξα το πίσω μέρος λίγο απο κάτο γιατί έπρεπε να αλάξω την ταινία με τα κουμπία γιατί ήταν κομένη... Τελικά είναι δύσκολο να χορίσεις οθόνη με αφή... τα έσπασα και τα 2.. χαχαχα μάλον δεν τα ζέστανα αρκετά καλά... σνιφ.. τέσπα θα παραγκίλω σετ οθόνη με αφή μαζί τώρα και κρατάμε την αφή ανταλακτικό πάλι!!! Edited September 2, 2011 by greek_lover_69 Παράθεση HTC ONE Venom Viper Rom HTC ONE X Venom Viper Rom HTC Inspire 4g ICS 4.0.4 HTC Sensation CyanogenMod 9 Nightly & Energy™ HTC HD2 T-Mobile MAGLDR TyphooN CyanogenMod 7 Nightly Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Μερικές φορές, τα χρώματα στην οθόνη τρεμοπαίζουν και κάνουν κάτι γραμμές και μετά από λίγη ώρα όλη η οθόνη γίνεται πιο άσπρη ή πιο πράσινη. Το κάνει και στα win και στο Android. Αυτό μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες, άλλες φορές φτιάχνει με επανεκίνηση και άλλες όχι, τώτε φτιάχνει μόνο του όποτε θέλει. Μου το έχει κάνει έντονα 2 φορές. Μάλλον να ετοιμάζομαι για σέρβις; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 τα ιδια συμπτωματα ειχα πριν μερικους μηνες με την αλλη συσκευη μου.το εδωσα στο service και μεταξυ αλλων,μου αλλαξαν και την καλωδιοταινια που συνδεει την οθονη με την μητρικη. πιστευω οτι πρεπει η να μην κανει καλη επαφη η ταινια μετα απο καποια πτωση,η θελει αλλαγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Μάλλον να ετοιμάζομαι για σέρβις; Αν είσαι εντός εγγύησης... και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Αν είσαι εντός εγγύησης... και γρήγορα. Γιατί γρήγορα; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 για να μην βγεις εκτος εγγυησης μαλλον... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Και την εγγύηση πώς την αποδεικνείουμε; Φαίνεται από το imei της συσκευής ή πρέπει να ψάξω να βρω τα τιμολόγια αγοράς; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 εγω τα στελνω με την αποδειξη αγορας,αλλα εχω διαβασει εδω,οτι αρκει το imei για να δουν αν ειναι εντος εγγυησης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 εγω τα στελνω με την αποδειξη αγορας,αλλα εχω διαβασει εδω,οτι αρκει το imei για να δουν αν ειναι εντος εγγυησης Όχι, η απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητο να συνοδεύει τη συσκευή. για να μην βγεις εκτος εγγυησης μαλλον... Όχι μόνο για αυτό... αλλά γιατί υπάρχει και έλλειψη αποθέματος ανταλλακτικών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Είναι κάτι όμως που εμφανίζεται περιοδικά. Θα μπορέσουν να καταλάβουν τι έχει; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Είναι κάτι όμως που εμφανίζεται περιοδικά. Θα μπορέσουν να καταλάβουν τι έχει;και σε μενα περιοδικα αλλαζε χρωμα η οθονη.το εγραψα σε αυτη την σελιδα που συμπληρωσα για το service,και τα βρηκαν ολα,πιστευω δεν θα εχουν προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 η φοβερή συσκευή μας έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα που το ανακάλυψα σήμερα το πρωί Είναι αδιάβροχη. και όποιος δεν με πιστεύει ας ρωτήσει τον δίχρονο γιό μου! που αφού το έπλυνε (όπως είπε) μου το έφερε στα χέρια. η δύστυχη η συσκευή ακόμη δουλευε!!!!!!!!!!!!!και αφού εβγαλα μπαταρία καρτες το στεγνωσα με πιστολάκι περιμενα 5 ωρες (το είχα αφήσει πάνω στο router που είναι αρκετα ζεστο) τελικά ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ακόμη βέβαια κάνει κατι νερά που είναι πιο εντονα στο λευκό αλλά ευτυχώς οι λοιπές λειτουργίες είναι οκ τα δύσκολα πέρασαν ??? ή να φοβαμαι ακόμη?:!::!: και Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 η φοβερή συσκευή μας έχει ένα ακόμη πλεονέκτημα που το ανακάλυψα σήμερα το πρωί Είναι αδιάβροχη. και όποιος δεν με πιστεύει ας ρωτήσει τον δίχρονο γιό μου! που αφού το έπλυνε (όπως είπε) μου το έφερε στα χέρια. η δύστυχη η συσκευή ακόμη δουλευε!!!!!!!!!!!!!και αφού εβγαλα μπαταρία καρτες το στεγνωσα με πιστολάκι περιμενα 5 ωρες (το είχα αφήσει πάνω στο router που είναι αρκετα ζεστο) τελικά ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ακόμη βέβαια κάνει κατι νερά που είναι πιο εντονα στο λευκό αλλά ευτυχώς οι λοιπές λειτουργίες είναι οκ τα δύσκολα πέρασαν ??? ή να φοβαμαι ακόμη?:!::!: και Αδιάβροχη δεν είναι σίγουρα. Μακάρι να τη γλυτώσεις και να μην πάθει τίποτε. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 τα δύσκολα πέρασαν ??? ή να φοβαμαι ακόμη?:!::!: Αν ισχύουν όλα αυτά, τα δύσκολα όχι μόνο δεν πέρασαν, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα. Η συσκευή σου αν μείνει έτσι θα κρατήσει υγρασία που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε διάβρωση της πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 τα δύσκολα πέρασαν ??? ή να φοβαμαι ακόμη?:!::!: καισιγουρα κραταει μεσα υγρασια οπως λεει ο γιαννης,αλλα θα σου πω οτι μια παλαιοτερη συσκευη μου ειχε φαει ενα μπουκαλι κρασι και το καθαρισα μετα απο δυο ωρες γιατι εκει που βρισκομουν μονο μπαταρια μπορουσα να βγαλω και ενα σκουπισμα να κανω,δεν ειχα πιστολακι να το στεγνωσω. παρ ολα αυτα,ακομα λειτουργει κανονικα,και ας μου ειπαν απο το service που το εστειλα για αλλο λογο,να αλλαξουν πλακετα γιατι ειδαν οτι ειχε σημαδια διαβρωσης.δεν ειχα δεχθει γιατι ζητουσαν χρηματα που δεν αξιζε το κινητο αφου ηταν ηδη παλιο. και τωρα δυομιση χρονια μετα,ακομα δουλευει κανονικα:)ηταν το htc cruise Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monicos Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 καλημέρα φίλοι. Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό στο φορουμ και βλεπω αλλαγές στην πρώτη σελίδα. Που βρίσκονται οι ρομ για φλασάρισμα; Άλλαξε κάτι στις custom roms? Επειδή θα πάρω πάλι πισω το leo μου (αμερικάνικο) από σέρβις (αλλαγή μεμβράνης αφής) πρεπει να ξέρω κάτι; ευχαριστω εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Αν ισχύουν όλα αυτά, τα δύσκολα όχι μόνο δεν πέρασαν, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα. Η συσκευή σου αν μείνει έτσι θα κρατήσει υγρασία που αργά ή γρήγορα θα οδηγήσει σε διάβρωση της πλακέτας. Καλημέρα αν και σήμερα είναι πολύ καλύτερα η συσκευή δηλ. τα <<νερά>> που είχε χτες εχουν μειωθεί κατα 50%. υπάρχει κάτι που προτείνεις?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 καλημέρα φίλοι. Επέστρεψα μετά από πολύ καιρό στο φορουμ και βλεπω αλλαγές στην πρώτη σελίδα. Που βρίσκονται οι ρομ για φλασάρισμα; Άλλαξε κάτι στις custom roms? Επειδή θα πάρω πάλι πισω το leo μου (αμερικάνικο) από σέρβις (αλλαγή μεμβράνης αφής) πρεπει να ξέρω κάτι; ευχαριστω εκ των προτέρων.δεν εχει αλλαξει η πρωτη σελιδα.μηπως ψαχνεις την πρωτη σελιδα της omega? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 υπάρχει κάτι που προτείνεις?? Υπάρχουν δύο λύσεις, η official και η unofficial... Official: Το πας σε έναν τεχνικό, το ανοίγει και ακολουθεί όλες τις διαδικασίες για καθαρισμό της συσκευής. Unofficial: Βύθισε το σε ένα μπολ με ρύζι (είναι γνωστό για τις ιδιότητες του απέναντι στην υγρασία) για ένα 24ωρο. Εννοείται ότι ο δεύτερος τρόπος έχει λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts