eirhnh_k Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μανώλη, δεν έχω παρατήσει το RapidRead, απλώς έμπλεξα τόσο άσχημα με την δουλειά, που δεν προλαβαίνω να το τελειώσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω τελειώσει μέσα στον Ιανουάριο (πρώτα ο θέος), γιατί Φεβρουάριο με φωνάζει η μαμά πατρίδα να σας προστατέψω, οπότε θέλω να μπορώ να κάνω και posts απο το pda μου :) ανυπομονουμε!!! γιατι ειναι πραγματικα χρηστικο κι ωραιο το προγραμμα αυτο! ολοκληρωμενο θα ναι απιθανο! καλη συνεχεια!! :D Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 Μανώλη, δεν έχω παρατήσει το RapidRead, απλώς έμπλεξα τόσο άσχημα με την δουλειά, που δεν προλαβαίνω να το τελειώσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω τελειώσει μέσα στον Ιανουάριο (πρώτα ο θέος), γιατί Φεβρουάριο με φωνάζει η μαμά πατρίδα να σας προστατέψω, οπότε θέλω να μπορώ να κάνω και posts απο το pda μου :) θα σε περιμενουμε η καλη δουλια αργει να γινει ελεγε η γιαγια μου!! :) φανταρος πας?? αχ καλη δυναμη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Μανώλη, δεν έχω παρατήσει το RapidRead, απλώς έμπλεξα τόσο άσχημα με την δουλειά, που δεν προλαβαίνω να το τελειώσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το έχω τελειώσει μέσα στον Ιανουάριο (πρώτα ο θέος), γιατί Φεβρουάριο με φωνάζει η μαμά πατρίδα να σας προστατέψω, οπότε θέλω να μπορώ να κάνω και posts απο το pda μου :) Περιμένουμε Θοδωρή! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Πρίν λίγες μέρες αγόρασα το hd2 και εχω κάποιες απορίες και προβλήματα. προσπαθώντας να μπώ στο mail μου, yahoo και hotmail μέσω του explorer δεν δεχεται τα στοιχεια μου. Μπαίνοντας απο τον opera τα δέχεται. Επίσης αν μπώ στο facebook msn mesenger μέσω των εφαρμογών που υπάρχουν στο κινητό δέν δέχεται επίσης τα στοιχεία μου. facebook + opera= ok. Επίσης έχει έναν χάρτη ndrive στην συσκεβασία με κωδικό. Προσπαθώντας να κάνω ενεργοποίηση του χάρτη και δεν δέχεται τον κωδικό. HEELP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνουμε οτ κινητό μας να τραβάει hd video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 παιδιά γίνεται με κάποιο τρόπο να κάνουμε οτ κινητό μας να τραβάει hd video? ......όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λοιπόν φιλαράκο η μπαταρία με το G που με συμβούλεψες να σετάρω,είναι δύο μέρες και έχει φτάσει στο 72%.Οπότε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Λοιπόν φιλαράκο η μπαταρία με το G που με συμβούλεψες να σετάρω,είναι δύο μέρες και έχει φτάσει στο 72%.Οπότε ευχαριστώ! Έτσι είναι,αυτό είναι γενικός κανόνας ρε αυτές τις συσκευές και όχι μόνο.Αν στη περιοχή που είμαστε δεν έχει καλό σήμα 3G τότε κατευθείαν το γυρνάμε σε gsm και η διαφορά ρε απόδοση είναι πολύ μεγάλη..εγώ προσωπικα το 3G σχεδόν πάντα το εχω off και επίσης αν το δούλευα σα τηλέφωνο θα είχα off και το πομπόδέκτη το βράδυ αν δε το χρειαζόμουν.Επίσης ρύθμιση οθόνης πάντα στο αυτόματο και WiFi bluetooth μόνο όταν τα χρησιμοποιούμε και έτσι θα έχουμε σίγουρα καλύτερη αυτονομία..:):) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vkb Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Το G,3G κλπ διάβασα ότι κάπως το βγάζεις αν σετάρεις ένα νέο Modem ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το δοκιμάζω μην κάνω καμία βλακεία ή αν μια στις χίλιες χρειαστώ internet και δεν έχω wifi. Edit.Λοιπόν με έπιασε τσιγκουνιά και έκοψα και την gsm.Τσεκάρω μπαταρία τις επόμενες μέρες. Edited December 22, 2010 by vkb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το G,3G κλπ διάβασα ότι κάπως το βγάζεις αν σετάρεις ένα νέο Modem ή κάτι τέτοιο Τι να το βγάλεις; Σε αυτά οφείλει την λειτουργία το τηλέφωνο. :confused: Edit.Λοιπόν με έπιασε τσιγκουνιά και έκοψα και την gsm. Πως το έκανες αυτό; H 3G ή GSM πρέπει να έχεις για να λειτουργεί το τηλέφωνο. Ομολογώ ότι με έχεις μπερδέψει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Το G,3G κλπ διάβασα ότι κάπως το βγάζεις αν σετάρεις ένα νέο Modem ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν το δοκιμάζω μην κάνω καμία βλακεία ή αν μια στις χίλιες χρειαστώ internet και δεν έχω wifi. Edit.Λοιπόν με έπιασε τσιγκουνιά και έκοψα και την gsm.Τσεκάρω μπαταρία τις επόμενες μέρες. δηλαδη; πως γινεται αυτο; σε κατασταση αεροπλανου το εβαλες; εγω παλι ειμαι της γνωμης, πως αν αρχιζουμε τις περικοπες σε τετοιες εξελιγμενες συσκευες, τοτε χανεται η μαγεια τους και καπου «υπολειτουργουν»... οταν την αγορασαμε, ολοι ξεραμε πως τιμημα θα ηταν μικρη αυτονομια.. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 οταν την αγορασαμε, ολοι ξεραμε πως τιμημα θα ηταν μικρη αυτονομια.. Δυστυχώς Ειρήνη 1 απ τους βασικούς λόγους που δε χρησιμοποιώ σα τηλέφωνα τέτοιες συσκευές είναι και η περιορισμένη τους αυτονομία. Με την ευκαιρία άλλος λόγος είναι το μέγεθος αν δε χρειάζεσαι internet on the road συνέχεια και επίσης η οθόνη που συνήθως κάτω από καλοκαιρινή ηλιοφάνεια γίνετε καθρέφτης και μάλιστα βρώμικος...τελευταίος να πω ότι είναι και το κόστος μιας και είναι γενικά ευαίσθητες συσκευές και στις κακουχίες τις καθημερινότητας έξω απ το σπίτι η τω αμάξι πιο εύκολα μπορεί να σου πέσει να γρατσουνιστη η να σπάσει η οθόνη οπότε.. πάντως πάντα εχω μια τέτοια συσκευή συνήθως wm γιατί μου λύνει τα χέρια χώρια που περνάω ευχάριστα και δημιουργικά μαζί της και τη χρησιμοποιώ σα mini netbook,GPS και σπάνια ανοίγω το πομποδέκτη του τηλεφώνου.. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 πάντως πάντα εχω μια τέτοια συσκευή συνήθως wm γιατί μου λύνει τα χέρια χώρια που περνάω ευχάριστα και δημιουργικά μαζί της και τη χρησιμοποιώ σα mini netbook,GPS και σπάνια ανοίγω το πομποδέκτη του τηλεφώνου.. Πάντως όταν έχεις μια συσκευή σαν το HD2, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς και άλλη μαζί σου μιας και σαν τηλέφωνο δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Πάντως όταν έχεις μια συσκευή σαν το HD2, γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάς και άλλη μαζί σου μιας και σαν τηλέφωνο δουλεύει άψογα. συμφωνω... αλλωστε για μενα ειναι λιγακι τραβηγμενο να εχω αλλη συσκευη για τηλεφωνο, αλλη για gps αλλη για pda... 1 τσαντα μονο για τις συσκευες μου θα ηθελα... προτιμω καποια σαν το leo που τα ενσωματωνει ολα, και καλυτερα να κουβαλαω μαζι 1 δευτερη μπαταρια, η ενα φορτιστη! σιγουρα το βαρος ειναι μικροτερο! :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 συμφωνω... αλλωστε για μενα ειναι λιγακι τραβηγμενο να εχω αλλη συσκευη για τηλεφωνο, αλλη για gps αλλη για pda... 1 τσαντα μονο για τις συσκευες μου θα ηθελα... προτιμω καποια σαν το leo που τα ενσωματωνει ολα, και καλυτερα να κουβαλαω μαζι 1 δευτερη μπαταρια, η ενα φορτιστη! σιγουρα το βαρος ειναι μικροτερο! :) Τότε γιατί πήρες και το Desire HD; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με το bt στο HD2?εχω δοκιμασει ενα samsung και ενα itech και με τα δυο πολλες φορες δεν ακουω ουτε απο το ακουστικο ουτε απο το bt και χανω την κληση ετσι!εαν κλεισω και ξανα ενεργοποιησω το bt απο το κινητο τοτε ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Με ένα SE αλλά και με ένα Plantronics δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη σύνδεση του bluetooth και την ποιότητα της επικοινωνίας, σε οποιαδήποτε rom σε όσα HD2 πέρασαν από τα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Εγώ πάλι είχα πρόβλημα με 2 bt ακουστικά που δε κατάφερα ποτέ να τα συνδέσω σωστά στα wm στο hd2.Ενα motorola h300 και ένα ακόμη noname από mediamarkt δε συνδέονται σωστά.Το πρώτο δεν μεταφέρει τον ήχο και το δεύτερο με το που μπει το κινητό στην αναμονή,αποσυνδέεται.Το περίεργο είναι ότι και τα 2 στο android συνδέονται κανονικά με sense roms,ενώ με non sense roms όχι.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Τότε γιατί πήρες και το Desire HD; :p ηταν δωροοοοοο! δεν το επεδιωξααα! χιχι:p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Εγώ πάλι είχα πρόβλημα με 2 bt ακουστικά που δε κατάφερα ποτέ να τα συνδέσω σωστά στα wm στο hd2.Ενα motorola h300 και ένα ακόμη noname από mediamarkt δε συνδέονται σωστά.Το πρώτο δεν μεταφέρει τον ήχο και το δεύτερο με το που μπει το κινητό στην αναμονή,αποσυνδέεται.Το περίεργο είναι ότι και τα 2 στο android συνδέονται κανονικά με sense roms,ενώ με non sense roms όχι.. Ίσως τελικά να έχει να κάνει με τη συμβατότητα του εκάστοτε hands-free με τον συνδυασμό λειτουργικό/συσκευή. Για παράδειγμα έχω ένα (παλιό πια) Sony Ericsson Bluetooth HBH-PV708 που έχει δουλέψει άψογα σε όλα σχεδόν τα (windows mobile) HTC της αγοράς. http://www.plaisio.gr/ProductImages/250x250/1054724.JPG Edited December 22, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 εαν απομακρυνθω και χαθει η συνδεση μετα ενω το εικονιδιο δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενα ,στην πραξη δεν ειναι και τοτε μονο με κλεισιμο/ανοιγμα του bt μεσω του μενου του κινητου διορθωνει το προβλημα! και τι θα κανουμε θα αγοραζουμε 5 ακουστικα μηπως και δουλεψουν με το κινητο που εχουμε?εχει καταντησει να δινουμε 200 ευρω για τα 3-4 ακουστικα μηπως και "ταιριαξουν" με το εκαστοτε κινητο μας!ελεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημερα μπορει να μου θυμησει καπιος πως μπορουμε να παρουμε τα αγαπημενα μας απο τον υπολογιστη και να τα βαλουμε στον οπερα γιατι δεν το βρισκω??? θυματε καπιος?? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Καλημερα μπορει να μου θυμησει καπιος πως μπορουμε να παρουμε τα αγαπημενα μας απο τον υπολογιστη και να τα βαλουμε στον οπερα γιατι δεν το βρισκω??? θυματε καπιος?? :X http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3130029#post3130029 Υπάρχει το link στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sisferas_sax Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με το bt στο HD2?εχω δοκιμασει ενα samsung και ενα itech και με τα δυο πολλες φορες δεν ακουω ουτε απο το ακουστικο ουτε απο το bt και χανω την κληση ετσι!εαν κλεισω και ξανα ενεργοποιησω το bt απο το κινητο τοτε ολα οκ. με itech music 802 δεν εχω κανενα προβλημα Παράθεση Ανδρεας χ500- htc cruise - htc diamond-htc hd-htc hd2-Htc one destinator 7 & 8 - iGO PrimoAndroid Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim84 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Παιδιά, θέλω να πάρω μια δεύτερη μπαταρία και είδα αυτή: http://www.expansys.com.gr/expansys-standard-battery-for-htc-hd2-1300-mah-202783/ Ξέρω γενικά ότι έχουμε πει πως οι κινέζικες noname δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά επειδή την πουλά το expansys (και είναι και πολύ καλή τιμή) είπα μπας και αξίζει... Την έχει αγοράσει κανείς?? Edited December 22, 2010 by Jim84 Παράθεση Δημήτρης HTC HD2 (rom 1.66 ELL official) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts