Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Δεν μου απάντησες όμως ποιο Co0kies Home Tab (CHT) έχεις εγκαταστήσει ακριβώς (εκτός του Editor). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 (edited) Δεν μου απάντησες όμως ποιο Co0kies Home Tab (CHT) έχεις εγκαταστήσει ακριβώς (εκτός του Editor). δεν έχω τέτοιο:O. ποιο μου προτείνεις σε παρακαλώ? Τελικά τα κατάφερα έβαλα το Co0kie.HomeTab_v1.8.5 τώρα μένει να το προσαρμόσω όπως όπως!!!!!!!!! ευχαριστώ για το ενδιαφερον Edited November 25, 2010 by skstelios Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 Το σημαντικότερο είχες ξεχάσει. Εντούτοις, θα πρότεινα να βάλεις το 2.0 αντί του 1.8.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εγκατεστησα το cht+chteditor 2.0 και επειτα τα εβγαλα γιατι δε μου αρεσαν. το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη επαψε να λειτουργει το cab που εμποδιζει το flip του ρολογιου. δεν το βρισκω στα applications, ωστε να το απεγκαταστησω και να το βαλω ξανα, κι οταν παω να το εγκαταστησω πανω απ το ηδη υπαρχον, δε το εγκαθιστα γιατι δεν αφαιρειται το προηγουμενο. καμια λυση; :) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εγκατεστησα το cht+chteditor 2.0 και επειτα τα εβγαλα γιατι δε μου αρεσαν. το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη επαψε να λειτουργει το cab που εμποδιζει το flip του ρολογιου. δεν το βρισκω στα applications, ωστε να το απεγκαταστησω και να το βαλω ξανα, κι οταν παω να το εγκαταστησω πανω απ το ηδη υπαρχον, δε το εγκαθιστα γιατι δεν αφαιρειται το προηγουμενο. καμια λυση; :) Λογικά δεν υπάρχει στη λίστα απεγκατάστασης. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις, αφού πρώτα απενεργοποιήσεις το sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Μετα απο 15 ημερες που δεν ειχα χρησιμοποιησει το κινητο πηγα να το ανοιξω σημερα αλλα δεν ανοιγε.Υποθεσα οτι δεν ειχε μπαταρια και πηγα να το φορτισω.Το πρασινο λαμπακι δεν αναψε,το κινητο "ξεκινησε" εδειξε το λογοτυπο της htc και εσβησε.Αφου αυτο εγινε 2-3 φορες εσβησε εντελως.Του εβγαλα τη μπαταρια για αρκετη ωρα και υστερα το εβαλα να φορτισει αλλα παλι τιποτα.Αν και δε νομιζω μπορω να κανω κατι; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSXRI Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Γιά τους απαισιόδοξους που έλεγαν διάφορα, ακόμα δεν κυκλοφόρησαν καλά καλά και ξεκλειδώθηκε το marketplace. Δηλαδή δεν χρειάζεται να συνδεθείς σε αυτό για να βάλεις εφαρμογές στο τηλέφωνο. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=851453 Νομίζω οτι κάποια στιγμή θα μπορούν να γίνονται στα 7 ότι και στα 6.5. Οσον αφορά τον Cotulla στο twitter του είπε ότι η ρομ είναι έτοιμη αλλά δεν υπάρχει υποστήριξη από τα cloud services, όμως με την παραπάνω εφαρμογή δεν είναι τόσο αναγκαίο αυτό. Σε λίγο καιρό εδώ θα συζητάμε και τα προβλήματα της ρομ wm7, ελπίζω...... Edited November 26, 2010 by NIKOSXRI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Μετα απο 15 ημερες που δεν ειχα χρησιμοποιησει το κινητο πηγα να το ανοιξω σημερα αλλα δεν ανοιγε.Υποθεσα οτι δεν ειχε μπαταρια και πηγα να το φορτισω.Το πρασινο λαμπακι δεν αναψε,το κινητο "ξεκινησε" εδειξε το λογοτυπο της htc και εσβησε.Αφου αυτο εγινε 2-3 φορες εσβησε εντελως.Του εβγαλα τη μπαταρια για αρκετη ωρα και υστερα το εβαλα να φορτισει αλλα παλι τιποτα.Αν και δε νομιζω μπορω να κανω κατι; ¨Εχω ακούσει να έχει συμβεί το ίδιο σε άλλες δύο περιπτώσεις. Στο τέλος και μετά από πολλή ώρα φόρτισης της εντελώς άδειας μπαταρίας, το κινητό λειτούργησε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 ¨Εχω ακούσει να έχει συμβεί το ίδιο σε άλλες δύο περιπτώσεις. Στο τέλος και μετά από πολλή ώρα φόρτισης της εντελώς άδειας μπαταρίας, το κινητό λειτούργησε κανονικά. Ελπιζω να ειναι αυτο.Ευχαριστω Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) Λογικά δεν υπάρχει στη λίστα απεγκατάστασης. Δοκίμασε να το εγκαταστήσεις, αφού πρώτα απενεργοποιήσεις το sense. θα προσπαθησω ετσι! ευχαριστω πολυ!:) διορθώθηκε με αυτόν τον τρόπο! τέλεια! Edited November 26, 2010 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εγκατεστησα το cht+chteditor 2.0 και επειτα τα εβγαλα γιατι δε μου αρεσαν. το θεμα ειναι οτι απο εκεινη τη στιγμη επαψε να λειτουργει το cab που εμποδιζει το flip του ρολογιου. δεν το βρισκω στα applications, ωστε να το απεγκαταστησω και να το βαλω ξανα, κι οταν παω να το εγκαταστησω πανω απ το ηδη υπαρχον, δε το εγκαθιστα γιατι δεν αφαιρειται το προηγουμενο. καμια λυση; :) Γιατί να βάλεις το cab αφού μπορείς να το ρυθμίσεις αυτό που θέλεις μέσα από τις ρυθμίσεις του CHTEditor; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stranger72 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Γιατί να βάλεις το cab αφού μπορείς να το ρυθμίσεις αυτό που θέλεις μέσα από τις ρυθμίσεις του CHTEditor; :confused: Αφού τα απεγκατέστησε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αφού το απεγκατέστησε όντως. :rolleyes: Πρέπει να είναι από τους ελάχιστους που προτιμούν Sense χωρίς CHT. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Αφού το απεγκατέστησε όντως. :rolleyes: Πρέπει να είναι από τους ελάχιστους που προτιμούν Sense χωρίς CHT. παιζει να μαι και η μοναδικη Γιαννη? χαχα! διορθωθηκε το προβλημα οπως μου προτεινε ο stranger! :happy::happy: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Εγω παντως παιδια μετα απο πολλες μερες με το cht2.0 δε καταφερα να συνηπαρξω μαζι του κυρια λογο των σπαστικων μικροκολειματων που κανει οταν γυριζεις στην οθονη αναμονης και που απουσαιαζουν τελειως απ το 1.85 αλλα και το μαμισιο sense!Οποτε ξαναγυρισα στα σταθερα 1.85 παρ ολο που ειναι λιγο πιο βαρια σε RAM και οχι ισως τοσο φαντεζι και ξαναβρηκα την υσηχια μου!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotisdiv Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) Ναι όντως το 2.0 έχει θεματάκια. Όταν το δοκίμασα έφυγε μέσα σε 5 λεπτά και φυσικά ξαναγύρισα στην αγκαλιά του 1.8.5 Βλέπω σε λίγες μέρες θέμα με τίτλο: HTC HD2 Windows Phone Development :p Edited November 27, 2010 by sotisdiv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 καλημερα σε ολους Μολις πηρα και εγω το θηριο και ειμαι ολο αποριες.Ας αρχισω απο τις εφαρμογες Εκτος marketplace που αλλου βρισκουμε Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Μετα απο 15 ημερες που δεν ειχα χρησιμοποιησει το κινητο πηγα να το ανοιξω σημερα αλλα δεν ανοιγε.Υποθεσα οτι δεν ειχε μπαταρια και πηγα να το φορτισω.Το πρασινο λαμπακι δεν αναψε,το κινητο "ξεκινησε" εδειξε το λογοτυπο της htc και εσβησε.Αφου αυτο εγινε 2-3 φορες εσβησε εντελως.Του εβγαλα τη μπαταρια για αρκετη ωρα και υστερα το εβαλα να φορτισει αλλα παλι τιποτα.Αν και δε νομιζω μπορω να κανω κατι; Ειχα παθει το ιδιο με ενα κ750 που ειχα. Οσο και να το φορτιζα δεν εκανε τπτ! Τελικα το πηγα στο γερμανο και ενας τυπος στο σερβις συνδεσε την μπαταρια πανω σε ενα μηχανημα και της εδωσε λιγο ρευμα οπως μου ειπε γιατι το κινητο δεν ηταν ικανο να τη φορτισει απο τοσο χαμηλα! Μετα πηγα σπιτι και το εβαλα στην πριζα, φορτισε κανονικα και ανοιξε!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan2 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 καλημερα.επειδη δεν εχω παρακολουθησει και πολυ τα γεγονοτα για τις εφαρμογες,για το cht editor απλα κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση το cab αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590 την1.8.5.1 ας πουμε?εχω τη μαμα ρομ ελλληνικη. Παράθεση HTC Desire s Sonyericsson Neo V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ψάχνοντας βρήκα αυτό, http://www.powermat.com/us/receiver-door-for-htc-hd2.html υποθέτω όμως ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Έτσι λοιπόν όποιος γνωρίζει ας εμπλουτίσει τις γνώσεις μας. ευχαριστώ Υ Γ-και ένα ΜΕΓΆΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον athanaso77 για τις άμεσες και καίριες απαντήσεις του Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 καλημερα.επειδη δεν εχω παρακολουθησει και πολυ τα γεγονοτα για τις εφαρμογες,για το cht editor απλα κατεβαζεις και κανεις εγκατασταση το cab αυτο? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=633590 την1.8.5.1 ας πουμε?εχω τη μαμα ρομ ελλληνικη. Εκτός από αυτό χρειάζεται πρώτα να έχεις εγκαταστήσει το CHT. Αυτό κάνει όλη τη δουλειά. Ο editor που αναφέρεσαι χρησιμοποιείται απλά για την παραμετροποίησή του. Εντούτοις συνιστώ πλέον την 2.0 έκδοση με τον αντίστοιχο editor φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα κ βρηκα κατι εδω που λεει μπορουμε να ακουμε το ραδιο χωρις να βαλουμε ακουστικα?? http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-284446.html ξερεις κανεις κανενα κολπο να ακουμε ραδιο? δεν μπορω να κρατω μαζι μου τα ακουστικα να ταχω για κεραια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 ΚΑΛΗΜΕΡΑ τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα κ βρηκα κατι εδω που λεει μπορουμε να ακουμε το ραδιο χωρις να βαλουμε ακουστικα?? http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-284446.html ξερεις κανεις κανενα κολπο να ακουμε ραδιο? δεν μπορω να κρατω μαζι μου τα ακουστικα να ταχω για κεραια!! Αυτό το "tweak" απλά προσπερνά τον έλεγχο αν υπάρχουν συνδεδεμένα ακουστικά για να ανοίξει το ραδιόφωνο και το ραδιόφωνο ανοίγει αλλά δεν βρίσκει σταθμούς γιατί απλά δεν έχει κεραία (τα ακουστικά). Κατά συνέπεια... δώρον άδωρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ τα αγγλικα μου δεν ειναι καλα κ βρηκα κατι εδω που λεει μπορουμε να ακουμε το ραδιο χωρις να βαλουμε ακουστικα?? http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-284446.html ξερεις κανεις κανενα κολπο να ακουμε ραδιο? δεν μπορω να κρατω μαζι μου τα ακουστικα να ταχω για κεραια!! Φιλε μανωλη, να σου πω τι κανω εγω και αν σε βολευει καντο. παρε καποια ακουστικα τα πιο φθηνα που θα βρεις (βρισκεις και με 2 ευρω). κοψε το καλωδιο με ενα ψαλιδι και αφησε μονο το καρφακι (3.5 jack). οποτε θελεις να ακουσεις ραδιο, απλα βαλε το καρφακι και εισαι μια χαρα. πιανει σταθμους κανονικα και δεν χρειαζεται να εχεις ακουστικα μαζι σου. απλα μεσα στο ραδιοφωνο επελεξε να ακουγεταια απο το ηχειο και εισαι ετοιμος. ειναι κατι που μπορεις να το εχεις παντα μαζι σου. μπορεις αν θελεις επισης, να κολησεις και στο καρφακι που θα κοψεις ενα strap, και να το περασεις απο την υποδοχη που εχει το hd2 για να βαλεις λουρακι, οποτε θα το εχεις παντα μαζι σου. edit : απο εκει και περα, εγω χρησιμοποιω το bluetooth handsfree της sony, και συγκεκριμενα το sony ericsson mw600, το οποιο ειναι απο τα καλυτερα που κυκλοφορουν και εχει και ραδιοφωνο ενσωματωμενο. εχει 49 ευρω απο τα multiramma και ειναι σουπερ. για δες το και αυτο : http://www.multirama.gr/products/product?pid=0453421&catid=100503 Edited November 27, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 καλημερα σε ολους Μολις πηρα και εγω το θηριο και ειμαι ολο αποριες.Ας αρχισω απο τις εφαρμογες Εκτος marketplace που αλλου βρισκουμε Ευχαριστω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=83 Ναι όντως το 2.0 έχει θεματάκια. Όταν το δοκίμασα έφυγε μέσα σε 5 λεπτά και φυσικά ξαναγύρισα στην αγκαλιά του 1.8.5 Το "κακό" με την έκδοση 2.0 του CHT είναι ότι έχει τόσα πολλά νέα πράγματα και τέτοιες δυνατότητες παραμετροποίησης, που στην αρχή ξενίζει με τη διαφορετικότητά του. Αν κάποιους (που του αρέσει να "πειράζει" τη συσκευή του) του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία και ασχοληθεί λίγο παραπάνω, δεν θα το αποχωριστεί. ψάχνοντας βρήκα αυτό, http://www.powermat.com/us/receiver-door-for-htc-hd2.html υποθέτω όμως ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις. Έτσι λοιπόν όποιος γνωρίζει ας εμπλουτίσει τις γνώσεις μας. Νέα τεχνολογία που φαίνεται να αποτελεί το μέλλον. Τα $40 για το καπάκι και τα $60 για τον φορτιστή δεν είναι απαγορευτικά όμως; :O (Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts