Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα υπαρχει καπιο προγραμα να μπορο να διαβαζω φορουμ κ σελιδες οπως ηταν το rapid read??? απλα το συγκεκριμενο δουλεψε μια φορα και δεν ξαναδουλεψε ποτε!!!

Ευχαριστω.Πραγματικα η τιμη ειναι τοσο χαμηλη που δεν ξερω αν ειναι και αξιοπιστη.

Για το desire η βαση και η μπαταρια μου ειχαν στπιχισει καπου 30 ευρω με τα μεταφορικα αλλα κανενα προβημα λειτουργιας.

Μέσα στο πακέτο εκτός από τον φορτιστή και την μπαταρία περιλαμβάνει 3 θήκες (2 σιλικόνης μαύρη & άσπρη και 1 διάφανη πλαστική) και 1 προστασία οθόνης.

Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 28 δολλάρια δηλαδή περίπου 20 ευρώ (με την προυπόθεση να μην περάσει τελωνείο)

Ίσως, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις

Γιώργος

Keep on riding...

• Administrators
καλησπερα υπαρχει καπιο προγραμα να μπορο να διαβαζω φορουμ κ σελιδες οπως ηταν το rapid read??? απλα το συγκεκριμενο δουλεψε μια φορα και δεν ξαναδουλεψε ποτε!!!

Έβαλες την τελευταία έκδοση; Δεν έχει προβλήματα.

Modpic.gif

Ευχαριστω.

Μαλλον αν και δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο και η αγγλικη περιγραφη δεν με βοηθαει αν η μπαταρια που δειχνει ειναι απλα μια extra μπαταρια ή αν μπορει να μπει στην βαση να φορτιζει απο εκει ωστε να υπαρχει παντα μια μπαταρια φορτισμενη.Εχω κατι τετοιο για το desire και με εχει βολεψει αλλα δεν ξερω αν κανει και για το hd2.

Αυτό το αξεσουάρ το έχω εγώ για το hd2 χωρίς όμως τις έξτρα θήκες

2 παρατηρήσεις

1.Το κινητό δε κουμπώνει πάνω στη βάση και κατά συνέπεια είναι σαν να μην υπάρχει η συγκεκριμένη υποδοχή.Για να γίνω πιο σαφής σε αυτό εννοώ ότι κινητό μπαίνει στην ειδική βάση αλλά δε "κάθεται" σωστά.Πρέπει να το ακουμπάς με το χέρι,αν το αφήσεις τινάζεται πάνω

2.Η μπαταρία που δίνεται στο πακέτο δε φορτίζει πάνω στο hd2,γιατί το κινητό για κάποιο λόγο δε διαβάζει σωστά την θερμοκρασία της

Το κομμάτι του φορτιστή όμως λειτουργεί τέλεια για τις 2 γνήσιες htc μπαταρίες που έχω

Edited by bbbb

Έβαλες την τελευταία έκδοση; Δεν έχει προβλήματα.[/QUO

απο που θα τη την κατεβασω να ξαναδωκιμασω?? AKYΡΟ ΤΟ βρηκα!!!!!!!!!!

Edited by manolis_33

Ναι γίνεται.

Θα βάλεις το s/n της συσκευής σου στο htc.com και όποια rom σου βγάλει για κατέβασμα, αυτή είναι και η official για τη συσκευή σου.

Δεν μπαίνεις μέσω του activesync. Διάβασε τις οδηγίες στο πρώτο post.

Δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και έχω πολύ καιρό να χρησιμοποιήσω συσκευή χωρίς το CHT και ειδικά τώρα που βγήκε η τελική έκδοση 2.0 θα κάνω πολύ καιρό ακόμα περισσότερο. Γνώμη μου είναι πως δεν νοείται πια Sense χωρίς CHT.

Ευχαριστώ athanaso77

για την άμεση ανταπόκρισή σου.

Ακολούθησα την συμβουλή σου

και το πρόβλημα επιλύθηκε.

Καλή συνέχεια

• Administrators
απο που θα τη την κατεβασω να ξαναδωκιμασω?? AKYΡΟ ΤΟ βρηκα!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νεότερα, στο σχετικό thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286608

Modpic.gif

Από χθες δοκιμάζω το cht2.0 κ ενώ είναι σαφώς καλύτερο απ το 1.85 που είχα έως τώρα με εξαίρεση κάποιους μικρόδισταγμούς στη γρήγορη χρήση το μόνο που δε βρήκα είναι πως απενεργοποιηώ το animation του ρολογιού στο manila μέσα απ τον editor μιας κ δε φαίνεται να έχει τέτοια εντολή κ όταν έβαλα 1 cabακη που σταματά το animation τότε κόλλησε και έκανα hard reset.Μήπως ξέρει κάποιος πως απενεργοποιήτε το animation του ρολογιού μέσω registry?

Κάποιος άλλος είχε ανάλογο θέμα με το νέο cht?Κατά τα αλλά πολύ καλή δουλειά απ τα παιδιά στο xda για 1 ακόμη φορά!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Από χθες δοκιμάζω το cht2.0 κ ενώ είναι σαφώς καλύτερο απ το 1.85 που είχα έως τώρα με εξαίρεση κάποιους μικρόδισταγμούς στη γρήγορη χρήση το μόνο που δε βρήκα είναι πως απενεργοποιηώ το animation του ρολογιού στο manila μέσα απ τον editor μιας κ δε φαίνεται να έχει τέτοια εντολή κ όταν έβαλα 1 cabακη που σταματά το animation τότε κόλλησε και έκανα hard reset.Μήπως ξέρει κάποιος πως απενεργοποιήτε το animation του ρολογιού μέσω registry?

Κάποιος άλλος είχε ανάλογο θέμα με το νέο cht?Κατά τα αλλά πολύ καλή δουλειά απ τα παιδιά στο xda για 1 ακόμη φορά!

Μπορείς μέσα από τον chteditor... Κάπου έχει επιλογή για flip clock... Κάπως έτσι... Νομίζω στα miscellaneous...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μπορείς μέσα από τον chteditor... Κάπου έχει επιλογή για flip clock... Κάπως έτσι... Νομίζω στα miscellaneous...

Στο προηγούμενο είχε σε αυτό δε βλέπω τίποτα δυστυχώς..

Παντα φιλικα Μανος

Στο προηγούμενο είχε σε αυτό δε βλέπω τίποτα δυστυχώς..

Ναι, sorry... Έκανα λάθος...

Πήγαινε widget settings > clocks > disable double flip

Ναι, sorry... Έκανα λάθος...

Πήγαινε widget settings > clocks > disable double flip

Σωστός!!!!!

Αυτό ήταν..

πες μου και εσυ τη γνώμη σου πως το βλέπεις το 2.0 σε εμένα ενώ είναι σαφώς ανώτερο σε χαρακτηριστικα σα να μου κάνει αμυδρά βεβαίως αλλά ενοχλητικα μικρό σπασίματα και όχι μόνο στη lock screen..και κάποιος άλλος με default rom 1.66 που το έχει περάσει ας μας πει τη γνώμη του

Παντα φιλικα Μανος

• Administrators
Η 2.0 έκδοση του CHT είναι στην ουσία η συνέχεια του παλιού καλού και γρήγορου 1.7.1. To 1.8.5 ήταν σαφώς πιο βαρύ από το 2.0 αλλά εξίσου σταθερό.

Modpic.gif

Είναι φανταστικό από κάθε άποψη!! Είναι must εφαρμογή...;) Το μόνο που με ενοχλεί κάθε φορά είναι μια μικρή καθυστέρηση, όταν γυρνάς στην αρχική οθόνη... Αλλά, it's ok... :p

Μέσα στο πακέτο εκτός από τον φορτιστή και την μπαταρία περιλαμβάνει 3 θήκες (2 σιλικόνης μαύρη & άσπρη και 1 διάφανη πλαστική) και 1 προστασία οθόνης.

Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 28 δολλάρια δηλαδή περίπου 20 ευρώ (με την προυπόθεση να μην περάσει τελωνείο)

Ίσως, αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις

Την προηγουμενη φορα που ειχα παρει κατι αναλογο για το desire μου ηρθε με ΕΛΤΑ και πληρωσα 3 ευρω τελωνειο.

Μαλλον θα το παραγγειλω αν εχω αυριο το hd2 που θελω με windows mobile 6.5 και android.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

καλησπέρα.

πολλές φορές κάνω εκτροπή από το σταθερό στο κινητό.

Αλλά έχω ένα θεματάκι, το HTC δεν γράφει πότε είναι η κλήση από εκτροπή και πότε όχι.

Ενώ παλαιότερα σε άλλη συσκευή έγραφε <<κλήση από εκτροπή>>,ή κάτι τέτοιο!

υπάρχει λύση?

ευχαριστώ

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Ερώτηση κουφή!! :X:O

Μήπως ξέρει κανείς πως και αν μπορώ να παίξω το Donkey Kong Country στο HD2? :p:rolleyes::O

• Administrators
Ερώτηση κουφή!! :X:O

Μήπως ξέρει κανείς πως και αν μπορώ να παίξω το Donkey Kong Country στο HD2? :p:rolleyes::O

Δύσκολο αλλά μπορείς να ρωτήσεις και στο Windows Mobile Software.

Modpic.gif

καλησπέρα.

πολλές φορές κάνω εκτροπή από το σταθερό στο κινητό.

Αλλά έχω ένα θεματάκι, το HTC δεν γράφει πότε είναι η κλήση από εκτροπή και πότε όχι.

Ενώ παλαιότερα σε άλλη συσκευή έγραφε <<κλήση από εκτροπή>>,ή κάτι τέτοιο!

υπάρχει λύση?

ευχαριστώ

Δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία μάλλον σε καμία WinMo συσκευή. Είναι κάτι που και εγώ θα ήθελα να υπάρχει.

καλημερα και απο εμενα.

αντιμετωπιζω ενα περιεργο προβλημα.

περασα το τελευταιο radio 2.15 και κατι ψιλα και επειδη δεν με ενθουσιασε θελησα να επαναφερω το 2.14 και κατι ψιλα αλλα με το που τρεχω το custommruu.exe δεν μπορει να διαβασει λεει το αρχειο με το radioκαι πεταει μηνυμα file error.

το δοκιμασα σε 2 πισι και εχω το ιδιο αποτελεσμα.(εννοειται οτι εχω μια σχετικη εμπειρια σε αλλαγη ρομ και radio αλλα πρωτη φορα συναντω κατι τετοιο)

μηπως γνωριζει κανεις τι μπορει να φταει?

• Administrators
Μήπως έχει πρόβλημα το αρχείο που κατέβασες; Δοκίμασε να το ξανακατεβάζεις και προσπάθησε ξανά.

Modpic.gif

δεν μου φαινεται πολυ πιθανο να εχει προβλημα γιατι ειναι το ιδιο αρχειο που ειχα εγκαταστησει το 2.14 κανα δεκαπενθημερο πριν βαλω το 2.15.

παρολα αυτα θα το κατεβασω και παλι γιατι ποτε δεν ξερεις...

θα ενημερωσω

ευχαριστω γιαννη

βγαζει error [238]

FILE READ

THe update utility could not open the requested file

please check your update utility