vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) βασιλη γειτονα εισαι υπηρεσια σημερα και βοηθας κοσμο?:lol::lol:δοκιμασα την νεα εκδοση android και ειναι φανερα βελτιωμενη.μπορεις δηλαδη να το δουλεψεις κανονικα να κανεις κλησεις μηνυματα να κατεβασεις εφαρμογες κτλ Τολη πια εβαλες την New Froyo build by dan1j3l V1 η την HTC Sense (HTC Desire base rom) v4 (19-July-2010)? εβαλες και το νεο doubleboot? Ποσες μερες το δουλευεις, μαυρες οθονες και τετοια, συμβαινουν? Με ποια ROM RADIO εισαι? Edited July 20, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 πως μπορω να βαλω ενα τραγουδι ως ηχο κλησης επαφης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Καλημέρα μολις χτες εβαλα ως ηχο κλησης ενα τραγουδάκι mp3 αλλα όταν με καλούν .μετα απο 22 δευτερόλεπτα κλείνει την γραμμη Πως θα γίνει να αυξησω αυτόν το χρόνο? ευχαριστω ΥΓ-- οποιος μπει στον κοπο να απαντησει,παρακαλω να το κάνει αναλυτικότατα διοτι ειμαι ασχετότατος ευχαριστω Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 πως μπορω να βαλω ενα τραγουδι ως ηχο κλησης επαφης? εχτες αυτο εκανα απο το pc εκανα μετα φορα στο htc στην καρτα μνημης και απο εκει ρυθμισεις-->μενου-->περισσοτερα-->ηχοι ειδοποιησεις -->ειδοποιησεις αυτα Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Παω να περασω το HSPL και αφοθ βγαλει στην οθονη του κινητο τα 3χρωματα...μετα μου βγαζει μηνυμα στο PC και λεει: CRITICAL ERROR FLOW: 00000001 Error Code: 00000002 Description: USB Connect Failed Τι να φταιει???Καμια ιδεα??? Μου το εβγαζε και εμενα ...Απλα οταν συνδεεις το κινητο με το pc για να κάνεις hspl φροντισε να μην εισαι στην lock Screen .. Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Λοιπον παιδες... Χρησιμοποιω εδω και κατι μερες, απο το Σαββατο, την καινουρια ρομ Omega v4.0 XT WWE. Λοιπον ξεχωρα το οτι ειναι πολυ γρηγορη και λειτουργικη το κινητο το φορτησα τελευταια φορα το Σαββατο βραδυ κ απο τοτε δν το ξαναεκλεισα. Εκανα μια μεση χρηση και εχω ακομα 21% μπαταρια!!! πραγματατικα ειναι απιστευτη ρομ και με τον συνδιασμο της με RADIO 2.12 πεταει...!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Λοιπον παιδες... Χρησιμοποιω εδω και κατι μερες, απο το Σαββατο, την καινουρια ρομ Omega v4.0 XT WWE. Λοιπον ξεχωρα το οτι ειναι πολυ γρηγορη και λειτουργικη το κινητο το φορτησα τελευταια φορα το Σαββατο βραδυ κ απο τοτε δν το ξαναεκλεισα. Εκανα μια μεση χρηση και εχω ακομα 21% μπαταρια!!! πραγματατικα ειναι απιστευτη ρομ και με τον συνδιασμο της με RADIO 2.12 πεταει...!!!;) δεν την εχω δοκιμασει την omega ακομα,αλλα θα τη βαλω να δω πως ειναι απο μπαταρια,γιατι εχω βαλει αυτο το radio με την energy αλλα φορτιζω δυο φορες τη μερα:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 δεν την εχω δοκιμασει την omega ακομα,αλλα θα τη βαλω να δω πως ειναι απο μπαταρια,γιατι εχω βαλει αυτο το radio με την energy αλλα φορτιζω δυο φορες τη μερα:rolleyes: εγω με το ιδιο ραδιο με το δικο σου και την ενερτζι επισης, με σκληρη χρηση βγαζω σχεδον 2 μερες:wacko::blink::blink::blink: Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 με πιο πρόγραμμα μπορούμε να κάνουμε εγγραφή από το ράδιο??? κάποια απάντηση για αυτό please????:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) εγω με το ιδιο ραδιο με το δικο σου και την ενερτζι επισης, με σκληρη χρηση βγαζω σχεδον 2 μερες:wacko::blink::blink::blink: ποτε δεν εχω βγαλει δυο μερες χωρις να φορτισω,με οποια ρομ και να εχω δοκιμασει! μαλλον το"σκληρη χρηση"ειναι σχετικο. δηλ μπορει εσυ να το εχεις και να το σκαλιζεις ολη μερα,αλλα να μιλας μιση ωρα,ενω εγω μιλαω περιπου συνολικα δυο ωρες τη μερα στο τηλεφωνο... αλλη εξηγηση δεν βρισκω!:rolleyes: Edited July 20, 2010 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 εχτες αυτο εκανα απο το pc εκανα μετα φορα στο htc στην καρτα μνημης και απο εκει ρυθμισεις-->μενου-->περισσοτερα-->ηχοι ειδοποιησεις -->ειδοποιησεις αυτα Αφού πρώτα έχεις πετάξει τα mp3 σου στον φάκελο /Storage Card/My Documents Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 προγραμα για να μπορουμε να στειλουμε μια επαφη απο τον τηλεφονικο μας καταλογο με bluetooth??? επισεις προγραμα γ σμσ τσατ??? γνωριζει κανεις????:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 κατι λιγο off topic, υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναγνωριζει το σταθμο βασης που λαμβανει το κινητο και να αλλαζει καποιες ρυθμισεις ή να εκτελει καποιες εφαρμογες; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 κατι λιγο off topic, υπαρχει καποια εφαρμογη που να αναγνωριζει το σταθμο βασης που λαμβανει το κινητο και να αλλαζει καποιες ρυθμισεις ή να εκτελει καποιες εφαρμογες; Σαν τι ρυθμίσεις να αλλάζεις δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 δεν την εχω δοκιμασει την omega ακομα,αλλα θα τη βαλω να δω πως ειναι απο μπαταρια,γιατι εχω βαλει αυτο το radio με την energy αλλα φορτιζω δυο φορες τη μερα:rolleyes: φιλε μου οι energy καταναλωνουν ΠΟΛΥ μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Σαν τι ρυθμίσεις να αλλάζεις δηλαδή; στα symbian υπρχει τετοια εφαρμογη.μπορει να κανει τα παντα να αλλαξει προφιλ στο τηλεφωνο, να ανοιγοκλεισει bluetooth, wifi, να τρεξει καποια εφαρμογη κ.α. και ολα αυτα οταν συνδεθει ή αποσυνδεθει απο καποια κεραια. για παραδειγμα μπορεις να το ρυθμισεις οταν θα λαμβανει σημα απο την κεραια που εξυπηρετει την περιοχη που βρησκεται η δουλεια σου ,να μπαινει στο αθορυβο, οταν φευγεις παλι απο το γραφειο να μπαινει στο δυνατο. υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 φιλε μου οι energy καταναλωνουν ΠΟΛΥ μπαταρια... μπορει να ειναι ετσι.. .αλλα επειδη εχω δοκιμασει τις πιο πολλες ρομ και απο ενεργεια περιπου στα ιδια ειμαι,σκεφτομαι μηπως φταιει οτι στο δικο μου leo τρεχουν παντα στο background δυο προγραμματα.το photo contacts pro,και το inesoft phone. ειναι πολυ πιθανο να μου τρωνε αυτα τη μπαταρια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Να σας ρωτησω το μονο που βλεπω αρνητικο στην Omega 4.0 XT ELL είναι οτι νομιζω οτι το ηχειο δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο στην official 1.66 ELL.... κανω λαθος???Δεν ειμαι ικανοπποιημενος απο την ενταση...κανω λαθος????Οι δικες σας παρατηρησεις πανω σ'αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Να σας ρωτησω το μονο που βλεπω αρνητικο στην Omega 4.0 XT ELL είναι οτι νομιζω οτι το ηχειο δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο στην official 1.66 ELL.... κανω λαθος???Δεν ειμαι ικανοπποιημενος απο την ενταση...κανω λαθος????Οι δικες σας παρατηρησεις πανω σ'αυτο το θεμα? Καλησπερα Δημητρη Νομιζω οτι κανεις λαθος, δεν βλεπω καμια διαφορα :) Αν θελεις καλο ειναι να γραφεις σε αυτο το θεμα για οτι αφορα την Omega http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 Ας το επιβεβαιώσει αυτο αν μπορει και καποιος αλλος στον Δημητρη. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosfil13 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 παιδια εχετε να μου δωσετε καποιο browser με pitch to zoom? νομιζα οτι ειχε το οπερα 9.7 το βρηκα το φορτωσα αλλα τιποτα... τωρα εβαλα το οπερα 10 που και αυτο δεν εχει. Τουλαχιστον μπορω να βρω το αρχικο οπερα που πρωτοειχε το κινητο μεσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Να σας ρωτησω το μονο που βλεπω αρνητικο στην Omega 4.0 XT ELL είναι οτι νομιζω οτι το ηχειο δεν ακουγεται τοσο δυνατα οσο στην official 1.66 ELL.... κανω λαθος???Δεν ειμαι ικανοπποιημενος απο την ενταση...κανω λαθος????Οι δικες σας παρατηρησεις πανω σ'αυτο το θεμα? Για ποιό ηχείο μιλάς? μήπως εννοείς ακουστικό? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 (edited) παιδια εχετε να μου δωσετε καποιο browser με pitch to zoom? νομιζα οτι ειχε το οπερα 9.7 το βρηκα το φορτωσα αλλα τιποτα... τωρα εβαλα το οπερα 10 που και αυτο δεν εχει. Τουλαχιστον μπορω να βρω το αρχικο οπερα που πρωτοειχε το κινητο μεσα? Γιωργο ο Opera 9 εχει pinch to zoom και λειτουργει μια χαρα. εχει επισης και το διπλο πατημα (σαν διπλο κλικ) που κανει παλι ζουμ. για δοκιμασε το παλι και πες μας. ========================= Κατι αλλο τωρα. Λοιπον, για να σας φτιαξω την διαθεση μιας και εχει ζεστη και εχουμε σκασει ολοι, σας δινω μια δωρεαν εφαρμογη η οποια για μενα αξιζει αρκετα και σας κανει πιο ευκολη την καθημερινη λειτουργια της συσκευης. Η εφαρμογη ονομαζεται Zlaunchy V0.3.2. Μερικες φορες μας κουραζει να φτιαχνουμε ολα αυτα τα quicklinks στο cookie home tab. πολλες φορες επισης ισως να ειναι λιγο κουραστικο να πρεπει να κανω scroll down για να παω απο την αρχικη οθονη με το ρολοι στην απο κατω οθονη που εχει τα quicklinks ωστε να βρω αυτο που θελω. Συν οτι οσο πιο πολλα quicklinks εχουμε στο cookie home tab, το αργει και περισσοτερο και το βαραινει γενικως. πολλοι επισης καταφευγουν σε λυσεις τυπου spb mobile shell για να κανουν πιο ευκολη την δουλεια τους με τις συντομευσεις. Η εφαρμογη αυτη θα μπορουσαμε να πουμε με πολυ απλα λογια οτι ειναι ενας ταχυτατος launcher ο οποιος χρησιμοποιει την δυνατοτητα της αμεσης αναζητησης. με πολυ απλα λογια, η εφαρμογη οταν την εκτελεις σου εμφανιζει εναν dialpad και πατωντας τα πληκτρα σου κανει αναζητηση μεσα στη συσκευη σου και σου εμφανιζει οτι βρει απο εφαρμογες, επαφες, ημερολογιο κ.τ.λ. ειναι μια πολυ καλη εφαρμογη η οποια μπορει να χρησιμοποιηθει σαν ενας ταχυτατος application launcher, και αντι να μπαινει καποιος στο μενου εναρξη η να ψαχνει στα quicklinks, απλα τρεχει αυτο το προγραμμα, γραφει τα δυο-τρια πρωτα γραμματα της εφαρμογης που θελει, του την εμφανιζει, παταει πανω και την τρεχει. την εχω δοκιμασει και σε παλιοτερες συσκευες μου και ειναι σουπερ. Την ειχα μονιμα και στο touch cruise αλλα και στο diamond και λειτουργουσε μια χαρα. την ειχα ξεχασει εντελως και σημερα την θυμηθηκα και προσπαθουσα να θυμηθω το ονομα της. ευτυχως μετα απο αρκετο ψαξιμο και αναζητησεις, την βρηκα και την εβαλα και στο hd2 μου. την εχω βαλει στην πρωτη γραμμη των quicklinks στην αρχικη οθονη με το ρολοι, και την εχω αντιστοιχισει και στο πληκτρο της κλησης οποτε την ανοιγω σε οποια οθονη και αν βρισκομαι. πιανει περιπου 4-5mb στην μνημη. εχει επιλογη στα settings (βρισκονται στον dialpad πατωντας το ερωτηματικο) μολις βρειτε την εφαρμογη μετα την αναζητηση, και μολις πατησετε να ανοιξετε κατι, μετα το zlaunchy να μενει ανοιχτο στη μνημη η να κλεινει αυτοματα μονο του. εγω το αφηνω παντα ανοιχτο μιας και δεν πιανει και τρελη μνημη. ουτως η αλλως και να επιλεξετε απο τις ρυθμισεις να κλεινει καθε φορα, παλι οταν την ανοιγετε ανοιγει πολυ γρηγορα. δοκιμαστε το και πειτε μου. μολις την συνηθισετε θα ξεχασετε το ψαξιμο στην εναρξη και στα quicklinks !!!! περιμενω τις εντυπωσεις σας. εδω ειναι και το link του δημιουργου απ' οπου μπορειτε να κατεβασετε την τελευταια εκδοση η οποια ειναι η 0.3.2 : http://endorser.org/en/downloads/wm-software/zlaunchy αυτη την εφαρμογη την εχει και στο xda αλλα εχουν ξεχασει να την ανανεωσουν και στο xda εχει την εκδοση 0.2 γι'αυτο σας εδωσα το Link του δημιουργου να την κατεβασετε απο εκει. ειναι δωρεαν οπως ειπα. δοκιμαστε την και πειτε μου την γνωμη σας. Edited July 20, 2010 by TonyK Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Για ποιό ηχείο μιλάς? μήπως εννοείς ακουστικό? Για το μεγαφωνο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Για το μεγαφωνο!!! Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο... Εχεις προσπαθήσεις να ρυθμίσεις την ένταση από το πλήκτρο στο πλάι της συσκευής? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Εννοειται....και απο το πλαι....και απο μεσα.... τα εχω τεζαρει ολα!!! Λες να κουφαθηκα εγω...????Τιποτα χαπια να μου γραψετε εχετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts