Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Ποιος φιλος θα μου στειλει το bubble breaker?

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

• Administrators

Υπάρχει ήδη μέσα στη συσκευή σου. Μπες με το resco explorer στο φάκελο windows αφού πρώτα επιλέξεις να βλέπεις τα hidden & system files.

Εκεί θα βρεις το .exe file του οποίου θα φτιάξεις ένα shortcut στον φάκελο /windows/Start menu/Programs/Games.

Modpic.gif

• Administrators
Γιαννη το 1.42.0000 μου εχει περασει..... την 1.66 ελληνικη φλασαρα...αυτο δεν ειναι????

Τελευταία ασχολούμαι με μια αμερικάνικη συσκευή και δεν είμαι σε θέση να σου πω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να γράφει στο SPL 1.66.0000.

Anyway, δοκίμασε όπως είναι τώρα η συσκευή σου να ξαναπεράσεις την τελευταία official αλλά από τον υπολογιστή. Λογικά θα περάσει κανονικά.

Modpic.gif

Να υποθέσω ότι αλλάζεις τα regional settings σε greek, σωστά;

Nαι, δεν ειναι αυτο δυστυχως. Εχω αλλαξει τα regional, εχω δοκιμασει να κατεβασω το ελληνικο windows live απο το ελληνικο marketplace, εχω δοκιμασει να αλλαξω την κωδικοποιηση των χαρακτηρων πριν στειλω το μεηλ, βασικα εχω δοκιμασει τα παντα.

Κατι εχουν οι ελληνικες εκδοσεις του λειτουργικου (στο ΤΡ2 νομιζα πως ειχε να κανει μονο με την εργοστασιακη ΡΟΜ, αλλα βαζοντας στο Leo την Artemis συνειδητοποιησα πως δεν ειναι η μοναδικη) που οι αγγλικες δεν το εχουν και δεν μπορω να καταλαβω ποιο στοιχειο ειναι αυτο για να το κανω port. :cry:

Το δε τρελο ειναι πως αυτο συμβαινει μονο στο hotmail.

Σε gmail δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με τους ελληνικους χαρακτηρες. Ως λυση στελνω μονο greeklish απο τον λογαριασμο αυτον, αλλα ειναι καπως ενοχλητικο. Βεβαια αν μου στειλει καποιος ελληνικα τα διαβαζει κανονικοτατα. Αρα εχει να κανει καθαρα με τα windows mobile, ανεξαρτητως συσκευης...

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

για να βαλω την ελληνικη official 1.66 πρεπει πρωτα να βαλω το hspl(ποιο???)μετα το radio(ποιο ταιριαζει για αυτην την ρομ???) και μετα την ρομ ετσι???

• Administrators

Φαντάζομαι θα έχεις αγγλική συσκευή για να ψάχνεις HSPL, σωστά;

Χρησιμοποίησε το HSPL2 και πέρασε το 1.66.HSPL.

Σε πρώτη φάση πέρασε την official rom που περιέχει και το radio της και μετά βλέπεις αν θα χρειαστείς άλλο.

Modpic.gif

Ναι οντως δουλευει πολυ καλά.

Το μονο που παρατηρω ολο αυτον τον καιρό που το χρησιμοποιω, είναι ότι στο ξεκλείδωμα εμφανιζει στιγμιαια την home page πριν πάει στην lock screen.

Πραγματικα ειναι λιγο απαστικο αυτο αλλα κυριως το οτι το εικονιδιο με το λουκετακι θα επρεπε να μπορουσαμε να το βαλουμε σε καποιο ταμπ κατω ωστε να ειναι απειρος πιο βολικο στο πατημα οταν θελουμε να κλειδωσουμε τη συσκευη!!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Πρωι-πρωι Δευτεριάτικα και η συσκευή τρελάθηκε. Εξηγούμαι: Αρχικά δέχθηκα όμορφα όμορφα μια κλήση, ακολούθως τσέκαρα μια λέξη στο SlovoED λεξικό, και μετά επιχείρησα να ανοίξω το Manila Birthday....αυτό ήταν..δεν κατέστη δυνατό να ανοίξει το πρόγραμμα. Μου έβγαζε να πατήσω τερματισμό και να προσπαθήσω ξανά πράγμα όμως που δεν βοήθησε. Στη συνέχεια έκανα soft reset οπότε άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα :mad::mad:. Δεν μπορούσε να μπεί στο HTC Sence.Μου έβγαζε: "Αδύνατη η έναρξη του HTC Sence, πιέστε εδώ για να προσπαθήσετε ξανά." Φυσικά δεν γινόταν τίποτε, ούτε προχωρούσε στη διαδικασία να πατήσω το PIN και να ενεργοποιήσω το τηλέφωνο. Ο χρόνος πίεζε και χρειαζόμουν το τηλέφωνο ¨ζωντανο¨. Το Hard reset ήταν αναπόφευκτο.

Ερώτηση: 1)Γιατί συνέβη αυτό, απο τη στιγμή που δεν είχα βάλει τίποτε καινούργιο στη συσκευή τους τελευταίους μήνες και δούλευε τέλεια και απροβλημάτιστα. (..ήμουν τόσο χαρούμενος....χε χε)

2) Έχω (φαντάζομαι) την τελευταία official Rom (1.66.482.1 ELL) αλλα στο official site είδα αυτή 1.72.161.3 που όμως μου βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου ( το S/N μου). Στη πρώτη σελίδα του forum δεν βλέπω κάτι νεό. Δεν πιστεύω να μου ξέφυγε καμία καινούργια ΡΟM γιατί τώρα είναι ευκαιρία για αναέώσεις:O:O

クリストス.....Χρήστος....

• Administrators
Η συσκευή σου φοράει την επίσημη ελληνική by default ή την έχεις περάσει εσύ; Η συγκεκριμένη rom που αναφέρεις είναι για συσκευές της vodafone (τέτοια έχεις; ) και δεν είναι ελληνική. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό... δοκίμασε τη.

Modpic.gif

Η συσκευή σου φοράει την επίσημη ελληνική by default ή την έχεις περάσει εσύ; Η συγκεκριμένη rom που αναφέρεις είναι για συσκευές της vodafone (τέτοια έχεις; ) και δεν είναι ελληνική. Εάν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό... δοκίμασε τη.

Φοράω την επίσημη Ελληνική by default και θέλω Ελληνικά οπότε μένω ως έχω. Ευχαριστώ πολύ.

クリストス.....Χρήστος....

υπάρχουν εδώ κάποιοι που

έχουν μαγειρέψει ελληνικές

ρομ με πολύ καλα αποτελέσματα

όσο αφορα τη σταθερότητα και

την κατανάλωση.αν θέλεις μπορείς

να τις δοκιμάσεις. υπάρχει σχετικό

ποστ γιαυτές

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

παιδια μολις εφτασε στα χερια μου απο το ebay to hd2 της tmobile. ωστοσο αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα καθως με την καρτα της cosmote που εβαλα μ ζηταει εναν unlock code.ξερει κανεις πως να το ξεκλειδωσω?

Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο τοπικ πώς μπορούμε να βάλουμε ισοτιμίες νομισμάτων στο stocks.... το έψαξα αλλά δεν το βρήκα, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ΑΚΥΡΟ: Το βρήκα μόνος μου, πάς στο Yahoo finance, απ' όπου παίρνει τα στοιχεία και βρίσκεις μόνο σου το σύμβολο, π.χ. για ισοτιμία ευρώ/Δολ είναι EURUSD=X, για χρυσό είναι GCK10.CMX κτλ.... δυστυχώς δεν το βρίσκει με μέρος του συμβόλου. Βάζεις αυτό στην Προσθήκη και είσαι έτοιμος....

Edited by EagerToPhone
There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο τοπικ πώς μπορούμε να βάλουμε ισοτιμίες νομισμάτων στο stocks.... το έψαξα αλλά δεν το βρήκα, μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ΑΚΥΡΟ: Το βρήκα μόνος μου, πάς στο Yahoo finance, απ' όπου παίρνει τα στοιχεία και βρίσκεις μόνο σου το σύμβολο, π.χ. για ισοτιμία ευρώ/Δολ είναι EURUSD=X, για χρυσό είναι GCK10.CMX κτλ.... δυστυχώς δεν το βρίσκει με μέρος του συμβόλου. Βάζεις αυτό στην Προσθήκη και είσαι έτοιμος....

Φίλε μήπως ξέρεις πως μπορώ να βάλω Ελληνικές μετοχές??ή κάποιος άλλος αν ξέρει?

Φίλε μήπως ξέρεις πως μπορώ να βάλω Ελληνικές μετοχές??ή κάποιος άλλος αν ξέρει?

Κανονικά και με το νόμο... :) Βάζεις είτε σύμβολο είτε όνομα και τις βρίσκει...αν θέλεις μου λες και σε βοηθάω....

There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed!

Αξίζει να βάλω τον Opera 10 ???για να τον εγκαταστησω πρεπει να απεγκαταστησω την προηγουμενη εκδοση του εε?

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

Απ΄ότι γνωρίζω γίνεται μόνο για τιμές διαπραγμάτευσης Ελληνικών μετοχών ή μεριδίων τους σε ξένα όμως χρηματιστήρια και όχι τις τιμές διαπραγμάτευσης τους στο χρηματιστήριο της Αθήνας.

Edited by elti

Αξίζει να βάλω τον Opera 10 ???για να τον εγκαταστησω πρεπει να απεγκαταστησω την προηγουμενη εκδοση του εε?

Νομιζω αν ο οπερα 9.7 ειναι μαγειρεμενος μεσα στην ρομ δεν γινεται απεγκατασταση..

Μπορεις να εχεις και τους δυο και να δουλευεις τον 10 μονο..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

για να βαλω προγραμματα και fix χωρις να εχω περασει το hspl μπορω να το κανω???

Ναι μπορείς.

Τουλάχιστον τα official fix, για τα άλλα εξαρτάται και από τη ROM ή το Radio

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε την ακριβη διαδρομη για αυτο : Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές)

καλησπερα παιδια!

μετα απο καποιο καιρο και λιωσιμο σε δουλειες, εχω παλι χρονο να ασχοληθω με τον λεοντα μου

αντιμετωπιζω ενα θεμα τις τελευταιες μερες και θα ηθελα τις συμβουλες σας

λοιπον το θεμα ειναι το εξης:

οταν συνδεω το κιν με το pc μεσω του καλωδιου, δεν γινεται τπτ και το κιν απλα φορτιζει

ουτε το μενου που σου λεει να επιλεξεις μεταξυ activesync/disk drive/ internet sharing εμφανίζεται ουτε τπτ

απλα φορτιζει και το windows mobile center στπ pc δεν το βλεπει, ουτε σαν εξωτερικη μοναδα δισκου το βλεπει (οταν επιλεξω απο τις ρυθμισεις τους αντιστοιχους τροπους συνδεσης)

το περιεργο ειναι οτι εκανα clear storage και περασα το τελευταιο μπακ απ του SPB που ειχα παρει και παλι δεν γινεται τπτ

περασα και παλαιοτερο μπακ απ αλλα παλι το ιδιο

εκανα και hard reset με τα κουμπια του volume και και χωρις να περασω back up προσπαθησα να το συνδεσω με το pc αλλα τπτ

εχετε καμια συμβουλη???

ολες οι αλλες λειτουριες δειχνουν κανονικες...

στο κιν εχω ακομη topix 1.2 wwe με radio 2.07.51.05_2 και το pc τρεχει windows 7 professional

Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος!

http://www.tubeleecher.com/