tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπερα,εκανα εγκατασταση το hdwall και μου λεει οτι απαιτηται νεοτερη εκδοση microsoft .NET...κτλ,και οτι χρειαζετε νεοτερη....τι κανουμε...?:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) ποιο πρόγραμμα πρέπει να περάσω για να μικρύνω τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και να τις αυξήσω από 3 που έχει π.χ να τις κάνω 4 ή 5 ή 6 ? .'εχω μικρίνει το ρολόϊ του HTC sense και οι συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας είναι πολύ μεγαλες και από πάνω από αυτές έχει χώρο για να μπουν και άλλες συντομεύσεις . γίνετε αυτό ? Καλησπερα,εκανα εγκατασταση το hdwall και μου λεει οτι απαιτηται νεοτερη εκδοση microsoft .NET...κτλ,και οτι χρειαζετε νεοτερη....τι κανουμε...?:( στη πρώτη σελίδα υπάρχει το NETCFv35.wm.armv4i.cab πέρνα το και θα λυθεί το πρόβλημα --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 20, 2010 by athanaso77 Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης" Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ποιο πρόγραμμα πρέπει να περάσω για να μικρύνω τις συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας και να τις αυξήσω από 3 που έχει π.χ να τις κάνω 4 ή 5 ή 6 ? .'εχω μικρίνει το ρολόϊ του HTC sense και οι συντομεύσεις της επιφάνειας εργασίας είναι πολύ μεγαλες και από πάνω από αυτές έχει χώρο για να μπουν και άλλες συντομεύσεις . γίνετε αυτό ? Πρώτο post... - Co0kie's Home Tab - Extended QuickLinks, Appointments and More & Co0kie's Home Tab Editor & Advanced Home Tab for Co0kie's Home Tab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 στη πρώτη σελίδα υπάρχει το NETCFv35.wm.armv4i.cab πέρνα το και θα λυθεί το πρόβλημα Και αλλη μια βοηθεια,κατεβασα σε μορφη .cab ,ταπετσαριες να το πω,κατι ''κυριες'':X,τις ετρεξα,και τωρα πως φαινονται στο κινητο,στις ταπετσαριες δεν ειναι....:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Και αλλη μια βοηθεια,κατεβασα σε μορφη .cab ,ταπετσαριες να το πω,κατι ''κυριες'':X,τις ετρεξα,και τωρα πως φαινονται στο κινητο,στις ταπετσαριες δεν ειναι....:( Και κατι αλλο,εκανα εγκατασταση τα αρχεια,ορισμενα απο την αρχικη σελιδα,και κολλαει το τηλ,παταω δηλ εναρξη με πηγαινει στο μενου και δεν scrollarei.....:O Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 (edited) Πρώτο post... - Co0kie's Home Tab - Extended QuickLinks, Appointments and More & Co0kie's Home Tab Editor & Advanced Home Tab for Co0kie's Home Tab και τα τρία αρχεία ? έχω περάσει μόνο το τρίτο και μετά πόσες συντομεύσεις θα έχει στην επιφάνεια εργασίας? Edited March 20, 2010 by gkionis Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 και τα τρία αρχεία ? έχω περάσει μόνο το τρίτο και μετά πόσες συντομεύσεις θα έχει στην επιφάνεια εργασίας? τρέξε και το δεύτερο ώστε να μπορείς να κάνεις edit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 να προτεινω εναν καλο task manager για οποιον δεν του αρεσει ο μαμα που εχει το hd2 και δεν του αρεσει και ο wtask. ονομαζεται ArkSwitch v1.1.0 και ειναι δωρεαν. μπορεις να κανεις εναλαγη μεταξυ των προγραμματων και μπορεις επισης να ρυθμισεις σε ποιο σημειο της πανω μπαρας θελεις να πατας και να εμφανιζεται ο task manager. το δοκιμασα και ειναι ελαφρυ, ευκολο και αρκετα ευχρηστο. για οποιον ενδιαφερεται θα το βρει εδω : http://www.freewareppc.com/utilities/arkswitch.shtml Πολύ καλός task manager τελικά ο ArkSwitch v1.1.0 Τον δοκιμάζω απο το πρωι και μου αρεσει πολυ. Ειναι οπως τα ειπες: ελαφρύς, εύκολος και εύχρηστος. Θα το δοκιμασω λιγο ακομα και μαλλον θα τον κρατησω. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 και τα τρία αρχεία ? έχω περάσει μόνο το τρίτο και μετά πόσες συντομεύσεις θα έχει στην επιφάνεια εργασίας? Το σημαντικότερο είναι το πρώτο και το δεύτερο. Το τρίτο δεν το συνιστώ εκτός και αν θέλεις τον καιρό δίπλα από το ρολόι. Το πρώτο κάνει όλη τη δουλειά και το δεύτερο σε βοηθάει να το ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδια κατι γινετε...;)να ρωτησω εβαλα το ''CH EDITOR'' & ''ΗDWALLS,τωρα ποια ειναι τα επομενα βηματα μου,εκτος απο το να βρω wallpapers σε μορφη .cab..... ΥΓ:Aν κανω καποιο σφαλμα σας παρακαλω διορθωστε με....αντε βημα-βημα....να μαθαινουμε... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλησπερα σε ολους. Εβαλα και χρησιμοποιω τον WKTASK. Ποια ειναι η ρυθμιση ωστε με το Χ να κλεινουν τα προγραμματα και οχι να τα κανει minimize πανω δεξια? Απο το μενου του στα Preferences εχω βαλει στο tap---> close/ok αλλα δεν κλεινουν... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδια κατι γινετε...;)να ρωτησω εβαλα το ''CH EDITOR'' & ''ΗDWALLS,τωρα ποια ειναι τα επομενα βηματα μου,εκτος απο το να βρω wallpapers σε μορφη .cab..... ΥΓ:Aν κανω καποιο σφαλμα σας παρακαλω διορθωστε με....αντε βημα-βημα....να μαθαινουμε... αλλο το πρωτο αλλο το δευτερο.το "ch editor" ειναι οι ρυθμισεις για τις συντομευσεις στo "cookies home" ενω το δευτερο ειναι για να περνας hqwallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Πως να βάλουμε το εορτολόγιο στο ημερολόγιο του HD2 με το πρόγραμμα PimBackup Προστέθηκε στο πρώτο post. Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 αλλο το πρωτο αλλο το δευτερο.το "ch editor" ειναι οι ρυθμισεις για τις συντομευσεις στo "cookies home" ενω το δευτερο ειναι για να περνας hqwallpaper Αν μπορει καποιος να με βοηθησει διοτι εχω κολλησει.......... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Αν μπορει καποιος να με βοηθησει διοτι εχω κολλησει.......... τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις???να βαλεις απλος wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 τι ειναι αυτο που θελεις να κανεις???να βαλεις απλος wallpaper? Wallpaper,& να αλλαξω τα εικονιδια,και κατι αλλο οταν παω στο CHTEditor,και αλλο ρυθμισεις πως περνιουνται στο κινητο,με το Menu--->Apply changes ? Ετσι το κανω αλλα δεν γινετε τιποτα...:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derti21 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Παιδιά καλησπέρα . Μόλις έβαλα την topix και πάω να βάλω το Leo_RADIO_15.34.50.07U_2.08.50.05 για ράδιο αλλά δεν το τρέχει . Μου βγάζει ένα μεγάλο κείμενο όταν το κλικάρο . Μήπως δεν έχω κατεβάσει το σωστό αρχείο ; Το έχω κατεβάσει από εδώ http://www.megaupload.com/?d=EIM2LVSE . PLZ παιδιά βοήθειαααα Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Wallpaper,& να αλλαξω τα εικονιδια,και κατι αλλο οταν παω στο CHTEditor,και αλλο ρυθμισεις πως περνιουνται στο κινητο,με το Menu--->Apply changes ? Ετσι το κανω αλλα δεν γινετε τιποτα...:( ενα-ενα...για τον chteditor καταρχας.για να δουλεψει και να κανεις ολες τις απαρετητες ρυθμισεις θα πρεπει πρωτα απ'ολα να εχεις κανει εγκατασταση το Co0kie's Home Tab v1.6.1(ειναι η τελευταια εκδοση) το εχεις κανει? για wallpaper εισαι σε καλο δρόμο αλλα πρεπει να τρεξεις και εδω το HQWallpaperPatch_v1.21. τα εικονιδια τελος μπορεις να τα αλλαξεις πολυ ευκολα κατεβαζοντας καποιο .cab αρχειο σου προτείνω(DINIK's "Anastasia" IconSet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Πολύ καλός task manager τελικά ο ArkSwitch v1.1.0 Τον δοκιμάζω απο το πρωι και μου αρεσει πολυ. Ειναι οπως τα ειπες: ελαφρύς, εύκολος και εύχρηστος. Θα το δοκιμασω λιγο ακομα και μαλλον θα τον κρατησω. Για δες το Γιαννη αν και ο Χ1 που χρησιμοποιω εγω ειναι κι αυτος αρκετα καλος. Τα προβληματα που ειχα με τα notifications δεν εχουν εμφανισθει ξανα απο την στιγμη που εβγαλα τον WkTask. Για να δουμε. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 ενα-ενα...για τον chteditor καταρχας.για να δουλεψει και να κανεις ολες τις απαρετητες ρυθμισεις θα πρεπει πρωτα απ'ολα να εχεις κανει εγκατασταση το Co0kie's Home Tab v1.6.1(ειναι η τελευταια εκδοση) το εχεις κανει? για wallpaper εισαι σε καλο δρόμο αλλα πρεπει να τρεξεις και εδω το HQWallpaperPatch_v1.21. τα εικονιδια τελος μπορεις να τα αλλαξεις πολυ ευκολα κατεβαζοντας καποιο .cab αρχειο σου προτείνω(DINIK's "Anastasia" IconSet) Λοιπον,το Co0kie's Home Tab v1.6.1 το εχω εγκαταστστησει,HQWallpaperPatch_v1.21 αυτο δεν το εχω αλλα που το βρισκω...και για τα εικονιδια το ετρεξα....αυτα,αν μπορειτε να μου πειτε που το βρισκω.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Και ξαφνικα δε μπορει να συγχρονιστεί με το activesync… Εκανα το τσεκ που μου ζήτησε και μου εβγαλε την παρακάτω καρτελα… http://img528.imageshack.us/img528/228/53082894.jpg Να ξερα τι πρέπει να κανω κιολας καλα θα ήταν… Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλημέρα.... Είχατε βάλει σε κάποια προηγούμενη σελίδα, την οποία δεν μπορώ να βρω :O, το link για ένα cub που σου έδινε 3 επιλογές στα ελληνικά με ωραία γραφικά: Αναμονή - Απενεργοποίηση - Επανεκκίνηση. Σε ποια σελίδα ήταν; Ευχαριστώ. Ρεβέκκα. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Λοιπον,το Co0kie's Home Tab v1.6.1 το εχω εγκαταστστησει,HQWallpaperPatch_v1.21 αυτο δεν το εχω αλλα που το βρισκω...και για τα εικονιδια το ετρεξα....αυτα,αν μπορειτε να μου πειτε που το βρισκω.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Καλημέρα.... Είχατε βάλει σε κάποια προηγούμενη σελίδα, την οποία δεν μπορώ να βρω :O, το link για ένα cub που σου έδινε 3 επιλογές στα ελληνικά με ωραία γραφικά: Αναμονή - Απενεργοποίηση - Επανεκκίνηση. Σε ποια σελίδα ήταν; Ευχαριστώ. Ρεβέκκα. Στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Στο πρώτο post. Ποιο είναι....; Εννοώ πως λέγεται; :O Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts