Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά να ρωτήσω κάτι?.. Ενώ είμαι σπίτι οπου το HD2 είναι συνδεμένο με το Wireless του σπιτιού μου (με πάρα πολύ καλό σήμα) και ενώ το έχω ρυθμίσει να κάνει Update τον καιρό κάθε 30 λεπτά, αυτό δεν κάνει...

Γιατίίίί ??....

ειναι ανοιχτη η συσκευη?δλδ, η οθονη σου ειναι ανοιχτη η σβηστη?

γιατι αν ειναι σβηστη η οθονη σου,δεν ειναι ανοιχτο το wifi(δεν κραταει το τηλ σε συνδεση,για οικονομια μπαταριας) μολις ανοιξει η οθονη,εκεινη την στιγμη θα συνδεθει αυτοματα παλι στο wifi :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ειναι ανοιχτη η συσκευη?δλδ, η οθονη σου ειναι ανοιχτη η σβηστη?

γιατι αν ειναι σβηστη η οθονη σου,δεν ειναι ανοιχτο το wifi(δεν κραταει το τηλ σε συνδεση,για οικονομια μπαταριας) μολις ανοιξει η οθονη,εκεινη την στιγμη θα συνδεθει αυτοματα παλι στο wifi :)

Γιατί το wifi απενεργοποιείται όταν κλείνεις την οθόνη! ;)

Υπάρχει όμως ρύθμιση στο BsBtweaks που το κρατάει συνεχώς ενεργοποιημένο, αλλά με κόστος την κατανάλωση μπαταρίας!

Ααααα!!!... ΟΚ . Δεν το ήξερα. My bad... :O

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Γιατι ρε Κωστη να πω κατι τετοιο ?:confused:

ωραιες δουλειες :) απο ωραιους ανθρωπους ;)

χαιρομαι να βλεπω τετοια αποτελεσματα,δειχνουν ψαξιμο και προσπαθεια και αυτο χρειαζονται αυτες οι συσκευες...χρηστες που εχουν κεφι και μερακι αλλα και χρονο να τις εκμεταλευτουν σωστα :)

δεν ξέρω ποτε θα έχει κέφι όμως το έτερον ήμισυ και εκεί που κάθομαι στο pc ολημερίς και ολυνυχτίς και σκαλίζω το leo θα μου έρθει καμια παντόφλα στο κεφάλι:lol::lol:

παρεπιπτόντως...με τον οδηγό που έδωσε ο φίλος mrdrifter σε προηγούμενο post τα παιχνίδια psx μπορώ να πω ότι τρέχουν τέλεια πλεον στο leo μας:D

για οποιον θέλει να ξαναθυμηθεί εποχές ps1 μια δοκιμη θα τον πείσει:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

[ROM][WWE][07.03.2010] Miri HD2 WM6.5 (21895) ROM :: V 7.1

XtraLight

Removed from it: Album, Opera, HTC Sense, HTC Footprints, HTC NaviPanel, HTC Lockscreen (uses default WM 6.5), MP3 Trimmer, RSS Hub, Voice Recorder and what is listed above (see. Removed from all versions)

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1666

Νομίζω ότι είναι μονόδρομος για όσους χρησιμοποιούν SPB Shell.

Για μένα χρειάστηκε επιπλέον να εγκαταστήσω μόνον τον Opera και Windows Live Messenger (για Hotmail).

Eυχαριστώ θα τη δοκιμάσω :)

Γιατί το wifi απενεργοποιείται όταν κλείνεις την οθόνη! ;)

Υπάρχει όμως ρύθμιση στο BsBtweaks που το κρατάει συνεχώς ενεργοποιημένο, αλλά με κόστος την κατανάλωση μπαταρίας!

Μενει ανοιχτο επίσης αν έχεις ανοιχτό το Push E-mail (και με κλειστή οθόνη μένει έτσι ανοιχτό το Wifi). Το Bsbtweaks κρατάει την οθόνη ανοιχτή ή όπως το Push E-mail κρατάει ανοιχτό το Wifi και με σβηστή οθόνη?

Μενει ανοιχτο επίσης αν έχεις ανοιχτό το Push E-mail (και με κλειστή οθόνη μένει έτσι ανοιχτό το Wifi). Το Bsbtweaks κρατάει την οθόνη ανοιχτή ή όπως το Push E-mail κρατάει ανοιχτό το Wifi και με σβηστή οθόνη?

κρατάει ανοιχτό το Wifi και με σβηστή οθόνη :)

Φιλικά Γιώργος

Κωστη τα αλλαξα τα χρωματα,ευχαριστω ειναι πολυ καλυτερα τωρα:)

το ειχα παντα ετσι,θεωρωντας το δεδομενο...μαθαμε και κατι καινουριο σημερα:D

για το 3d driver patch,εμενα το δεχτηκε κανονικα...καποιο θεμα που χρησιμοποιεις δεν αφηνει να εγκατασταθει μηπως;κανε μια επανεκινηση και δοκιμασε το παλι...μου φαινεται περιεργο...

δοκιμασε και κατι αλλο αν σε ενδιαφερει το rotation,μεσω του advanced configuration 3.3

βαλε το poling interval σε 90 (απο 200 που ειναι οεμ) στο tab του G-sensor;)

Ολα καλα το μονο που αρνηται το manila με οποιονδηποτε τροπο να γυρισει σε landscape.

Δεν θυμαμαι να εχω πειραξει την registry αλλα παρολο που περασα το cab ακι και δουλευει το all tab the same background, δεν γυρνα με τιποτα ακομα και αν κανω hold το call hardware button που ειναι ρυθμισμενο να γυρνα επιλεκτικα.

Εννοειται οτι τα tabs που δεχονται landscape, με την παραπανω ρυθμιση πανε σφαιρα.

Πολυ καλο και το chainfire.

To landscape θα μ᾽ενδιεφερε αν δουλευε και ο Dialer σε landscape, ωστε να μπορω να δουλεψω τα παντα ενω το εχω τοποθετημενο ετσι στο αυτοκινητο.

Η κονσολα μου εχει μια θεση που το τηλεφωνο στεκεται σε landscape χωρις να χρειαζεται βαση κλπ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ολα καλα το μονο που αρνηται το manila με οποιονδηποτε τροπο να γυρισει σε landscape.

Δεν θυμαμαι να εχω πειραξει την registry αλλα παρολο που περασα το cab ακι και δουλευει το all tab the same background, δεν γυρνα με τιποτα ακομα και αν κανω hold το call hardware button που ειναι ρυθμισμενο να γυρνα επιλεκτικα.

Εννοειται οτι τα tabs που δεχονται landscape, με την παραπανω ρυθμιση πανε σφαιρα.

Πολυ καλο και το chainfire.

To landscape θα μ᾽ενδιεφερε αν δουλευε και ο Dialer σε landscape, ωστε να μπορω να δουλεψω τα παντα ενω το εχω τοποθετημενο ετσι στο αυτοκινητο.

Η κονσολα μου εχει μια θεση που το τηλεφωνο στεκεται σε landscape χωρις να χρειαζεται βαση κλπ.

βαλε το max manila 2.5 v3.0 (beta)μαζι με τα 3 cabs

total landscape,bg all tabs + weather bg

αυτα εχω εγω μαζι με την αλλαγη της ταχυτητας,στο rotation μεσω advance config 3.3 κι δουλευει αψογα.

φυσικα στο igo\dest7 δεν βοηθαει καθολου.αλλα στα υπολοιπα μεσω και του BsB tweaks ,βαζεις οτι θελεις να γυριζει και συμπληρωνεις το πακετο rotation\landscape.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Επίσης εγκατέστησα και το WSTaskΜanager και νομίζω πως κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελα ε? Κλείνει τις εφαρμογές κατευθείαν απο το "Χ" χωρίς να τις κρατάει στη μνήμη!!

Αυτο που το βρισκω;

Καλησπέρα,

Κοίταξα το φορουμ να παρω πληροφορίες για πρόγραμμα πλοήγησης. Δεν βρήκα κάτι.

Ποιό πρόγραμμα "παίζει καλύτερα με το LEO???

Ευχαριστώ.

HTC HD2 Leo

IGO 8.3.2.71348

να και το δικό μου:)

μου αρέσουν οι διαφάνειες:D

ζαχαρακη μη με πεις επιδειξία:p:p

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=15762&d=1268161929

Πολυ ομορφο

Πως περνατε αυτα τα εικονιδια ;

( της φωτογραφικης της καμερας του σκληρου δισκου)

καταπληκτικο????

Δεν ξερω αν θα μου αρεσει στην πραξη αλλα ο ανθρωπος εχει κανει δουλεια.

Μπραβο του. Θα περιμενουμε να το δοκιμασουμε

βαλε το max manila 2.5 v3.0 (beta)μαζι με τα 3 cabs

total landscape,bg all tabs + weather bg

αυτα εχω εγω μαζι με την αλλαγη της ταχυτητας,στο rotation μεσω advance config 3.3 κι δουλευει αψογα.

φυσικα στο igo\dest7 δεν βοηθαει καθολου.αλλα στα υπολοιπα μεσω και του BsB tweaks ,βαζεις οτι θελεις να γυριζει και συμπληρωνεις το πακετο rotation\landscape.

Οκ θα το δοκιμασω με το max manila:)

Για το igo υπαρχει τροπος να γυρνα σε landscape απο την ρυθμιση στο μενου του.

Αν δεν εχεις το τροπο πες μου να δωσω λινκ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Οκ θα το δοκιμασω με το max manila:)

Για το igo υπαρχει τροπος να γυρνα σε landscape απο την ρυθμιση στο μενου του.

Αν δεν εχεις το τροπο πες μου να δωσω λινκ.

το ξερω ευχαριστω φιλε μου:)

πρεπει να εχει δωθει Κωστα παλι εδω μεσα,εμενα παντως δεν με ενδιαφερει αμεσα γιατι η βαση στο αμαξι δεν γυρναει πλαγια :lol:

ειμαι νυχτα αυτη την βδομαδα,οποτε το ξενυχτι ειναι δεδομενο,αν χρειαστεις κατι μιλα;)

Εχω περασει τον IGO8 και μολις τον ανοιγω και φορτωσει το προγραμμα ξεκιναει και ακουγονται κατι "κλικ-κλικ" συνεχεια και ασταματητα σαν να πατιεται συνεχεια καποιο κουμπι και οταν παω να γραψω διευθυνση μου εμφανιζει απο εκει που ειναι κανονικο το πληκτρολογιο, ενα πληκτρολογιο με μικρα γραμματα και δεν μπορω μα γραψω γιατι συνεχιζει το "κλικ-κλικ"!!!Ξερει καποιος κατι γι'αυτο!!!!Βοηθεια παιδες!!!

Yπάρχει κάποια rom που να μην έχει καθόλου το manilla;H κάποιος τρόπος να απενεργοποιηθεί ο dialer της htc και να έχω τον default των windows,χωρίς προβλήματα;

Kάνοντας την αλλαγή στο HKLM\SECURITY\PHONE\SKIN ενεργοποιείται ο dialer των wm αλλά μου βγάζει 2 προβλήματα.Πρώτον κάνοντας αναζήτηση επαφής,δεν εμφανίζει γράμματα και δεύτερον δε μπορώ να κάνω αποδοχή κλήσης από το bt ακουστικό.

rom χωρις manila

http://pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=286990&PN=1

http://pdamobiz.com/forum/forum_posts.asp?TID=283370&PN=2

Eβαλα του miri χωρίς το manila αλλά πάλι ο dialer των wm έχει πρόβλημα.Πιο πολύ αυτό με απασχολεί μιας και το sense μπορώ να το απενεργοποιήσω.

Εχω περασει τον IGO8 και μολις τον ανοιγω και φορτωσει το προγραμμα ξεκιναει και ακουγονται κατι "κλικ-κλικ" συνεχεια και ασταματητα σαν να πατιεται συνεχεια καποιο κουμπι και οταν παω να γραψω διευθυνση μου εμφανιζει απο εκει που ειναι κανονικο το πληκτρολογιο, ενα πληκτρολογιο με μικρα γραμματα και δεν μπορω μα γραψω γιατι συνεχιζει το "κλικ-κλικ"!!!Ξερει καποιος κατι γι'αυτο!!!!Βοηθεια παιδες!!!

Bάλε στο sys.txt

[device]

type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7 ή επέλεγε πριν ανοίξεις το igo8 ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc

Edited by bbbb

Eβαλα του miri χωρίς το manila αλλά πάλι ο dialer των wm έχει πρόβλημα.Πιο πολύ αυτό με απασχολεί μιας και το sense μπορώ να το απενεργοποιήσω.

αν δεν σε πειραζει να εχει και το sence(απλα το απενεργοποιεις) δοκιμασε την 1.5.2 την topix και στησε σε αυτην το spb mobile shell;)

Πολυ ομορφο

Πως περνατε αυτα τα εικονιδια ;

( της φωτογραφικης της καμερας του σκληρου δισκου)

εικονιδια εδω :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=638451

προγραμματακι για να αλλαξεις τα εικονιδια εδω:)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589459

περιμενω πως και πως να το δοκιμασω...:food:

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν δεν σε πειραζει να εχει και το sence(απλα το απενεργοποιεις) δοκιμασε την 1.5.2 την topix και στησε σε αυτην το spb mobile shell;)

Ευχαριστώ.Δε βάζω το spb mobile shell.Η today screen μου έχει resco today plugin,εορτολόγιο,spb weather και το κλασσικό messaging και είμαι καλυμμένος.Το manila με εκνευρίζει προσωπικά γιατί χρειάζεται να κάνω αρκετό scrolling δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω σε πράγματα που τα έχω με ένα κλικ με το τωρινό στήσιμο.Απλά θα ήθελα να χρησιμοποιώ και τον default wm dialer αλλά βλέπω ότι μάλλον πρέπει να το ξεχάσω:(

Χαίρετεεε

Κι όμως ούτε αυτό δούλεψε! Έβαλα τα 25 για το Manila 2.5.1921.1619 και μου έβγαζε error όταν πάταγα στο Menu και ότι πρέπει να στείλει error report στη MS κτλ...τεσπα το βγαλα πάλι. :(

Καμμιά ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό?

το manila που εχει η rom που εχεις ειναι η ιδια με το manila που εχουν οι συντομευσεις?

ποια ρομ εχεις βαλει?

Bάλε στο sys.txt

[device]

type="ALIAS_TOUCH HD"

sdcard_dsk_num=7 ή επέλεγε πριν ανοίξεις το igo8 ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που μου αφιερωσες!!!!Να'σαι παντα καλα!!!Πριν κανω αυτο εκανα επαναφορα αρχικων ρυθμισεων στο IGO8 και εφτιαξε!!!Αν ξαναχαλασει θα το κανω!!!Αλλα με αυτο τι κανεις ποθ μου εγραψες???Τι φταιει και το κανει???Και οσο για αυτο που λες "ή επέλεγε πριν ανοίξεις το igo8 ένα πληκτρολόγιο που δεν είναι της htc" τι εννοεις???Μπορω να περασω και αλλα πληκτρολογια??Εχεις καποιο καλο να μου προτεινεις???

Edited by fallen_angel58

Ενα πληκτρολόγιο σαν αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242312

Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι αν δεν βάλω την παραπάνω εντολή στο sys και ανοίξω το igo8 με επιλεγμένο το πληκτρολόγιο της htc δεν μπορώ να γράψω τίποτε.Επίσης το ίδιο πρόβλημα παρατηρείται και στο destinator

Ευχαριστώ.Δε βάζω το spb mobile shell.Η today screen μου έχει resco today plugin,εορτολόγιο,spb weather και το κλασσικό messaging και είμαι καλυμμένος.Το manila με εκνευρίζει προσωπικά γιατί χρειάζεται να κάνω αρκετό scrolling δεξιά-αριστερά-πάνω-κάτω σε πράγματα που τα έχω με ένα κλικ με το τωρινό στήσιμο.Απλά θα ήθελα να χρησιμοποιώ και τον default wm dialer αλλά βλέπω ότι μάλλον πρέπει να το ξεχάσω:(

υπαρχουν πολλοι που εχουν φτιαξει\τροποποιησει dialers στους xda που κανουν στο λεο..

ριξε ενα search,κανε ενα καλο backup και ξεκινα να δοκιμαζεις;)

Τωρα μολις παρατηρησα οτι το igo8 μου βγαζει μηνυμα οταν παει να κανει πλοηγηση,το παρακατω "Δεν βρεθηκε η διαδρομη,χαρτες απομονομενοι" Ξερεις κατι γι'αυτο??