nickx Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καλησπερα σε ολους αν περασω την topix, τι πρεπει να κανω για να εχω ελληνικα σε μενου και να στελνω μυνηματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες; Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καλησπερα σε ολους αν περασω την topix, τι πρεπει να κανω για να εχω ελληνικα σε μενου και να στελνω μυνηματα με 160 ελληνικους χαρακτηρες; Κανε 1 κοπο και πηγαινε στη..1η σελιδα να διαβασεις οπου ο athanasso τα εχει ολα τακτοποιημενα!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 πριν αλλαξουμε ΡΟΜ , υπαρχει καποιο προγραμμα που να κραταει backup ολα τα αρχεια κλπ για να μην τα ξανα περναμε ολα παλι μετα το hard reset? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 πριν αλλαξουμε ΡΟΜ , υπαρχει καποιο προγραμμα που να κραταει backup ολα τα αρχεια κλπ για να μην τα ξανα περναμε ολα παλι μετα το hard reset? Υπαρχει το SPB Backup π.χ. που χρησιμοποιω αν και προτεινω οταν αλλαζεις ΡΟΜ να κανεις καθαρη εγκατασταση Τα αρχεια ΡΙΜ(επαφες μηνυματα ημερολογιο κ.α.) μπορεις να τα περασεις με το ΡΙΜ Backup:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p8denu Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 More confirmation that all HTC HD2s have 576Mb of Ram http://www.mobiletechworld.com/2010/01/28/more-confirmation-that-all-htc-hd2s-have-576mb-of-ram/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπέρα καινούργια κάτοχος HD2 και έχω κάποιες ερωτήσεις.... Στο κινητό όταν πατούσα μια φορά το κουμπί κάτω δεξιά που είναι για να το απενεργοποιούμε μου κλείδωνε την οθόνη...τώρα ξαφνικά δεν κάνει τίποτα απλώς απενεργοποιεί τον φωτισμό...πως μπορώ να το επαναφέρω;;;; Επίσης διάβασα κάποιον που έλεγε ότι τα μηνύματα στο κινητό του φαίνονται στην οθόνη έναρξης και δεν το ήθελε εκείνος, εγώ που θέλω να φαίνονται πως μπορώ να το κάνω;;; Το κινητό μου είναι ελληνικό και έχει την τελευταία ρομ. PS. το thread το έχω διαβάσει όλο πριν μου δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα και δεν θυμάμαι που στις τριακόσιες τόσες σελίδες βρίσκεται η απάντηση.... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλησπέρα καινούργια κάτοχος HD2 και έχω κάποιες ερωτήσεις.... Στο κινητό όταν πατούσα μια φορά το κουμπί κάτω δεξιά που είναι για να το απενεργοποιούμε μου κλείδωνε την οθόνη...τώρα ξαφνικά δεν κάνει τίποτα απλώς απενεργοποιεί τον φωτισμό...πως μπορώ να το επαναφέρω;;;; Πας έναρξη, πατάς κάτω αριστερά κλείδωμα και στην συνέχεια θα σου κλειδώνει .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Πας έναρξη, πατάς κάτω αριστερά κλείδωμα και στην συνέχεια θα σου κλειδώνει .... Το ξέρω ότι κλειδώνει και έτσι, αλλά κλείδωνε και πατώντας το κουμπί της απενεργοποίησης....προτιμώ αυτό είναι πιο γρήγορο..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) η, πατα παρατεταμενα το κατω δεξι, πατα κλειδωμα συσκευης και μετα λογικα θα σου επανελθει η ρυθμηση..... Edited January 28, 2010 by nikosnt74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Το ξέρω ότι κλειδώνει και έτσι, αλλά κλείδωνε και πατώντας το κουμπί της απενεργοποίησης....προτιμώ αυτό είναι πιο γρήγορο..... Θα το κάνεις μια φορά μόνο αυτό που σου λέω...μετά θα δουλεύει και με το κουμπί απενεργοποίησης ... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αν μου επιτρέπεται να ρωτήσω κάτι: Βρήκα αυτή τη κάρτα σε class 6 : TRANSCEND 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 6 απο e-shop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785. Είναι συμβατή με το leo; Να την αγοράσω ή να επιλέξω κάποια άλλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) Παω να γραψω μηνυμα, και δεν μπορω... Μου βγαζει οτι λεξεις θελει... Χωρις να εχω επιλεξει το Τ9, και με το πληκτρολογιο της htc και με το finger keyboard... :blink: Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο? :( Edited January 28, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αν μου επιτρέπεται να ρωτήσω κάτι: Βρήκα αυτή τη κάρτα σε class 6 : TRANSCEND 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 6 απο e-shop: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785. Είναι συμβατή με το leo; Να την αγοράσω ή να επιλέξω κάποια άλλη;βεβαιως και ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anemelos1 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 βεβαιως και ειναι:) Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Είμαι μεταξύ της TRANSCEND 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 6 απο εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785 19,90 ευρώ. και της: SANDISK 16GB MOBILE ULTRA MICRO SD HIGH CAPACITY απο εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569196. 79,00 ευρώ. Αξίζει να πάρω την 16άρα με τόσα χρήματα διαφορά; Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την Transcend(αν και έχει ίσοβια εγγύηση); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airb Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Έχω την Transcend την 8αρα (class6) , και την δούλεψα σε diamond2 και HD2 χωρίς κανένα πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 για ποιο λογο Γιωργο ??:confused: μονο και μονο γιατι εχει λυθει 100% το προβλημα που εχει ο φιλος με τα sms και τη γυναικα του! :lol: λεγοντας σαβουρα ενοω οτι ειναι πολυ φορτωμενη Κωστη ετσι?;) μην νομισει κανεις οτι ενοω οτι δεν ειναι καλη η ρομ :confused αλλα αμα βλεπω copilot μεσα κλπ και 126 mb ελευθερο χωρο.... :wacko την δοκιμασα απο περιεργεια και μονο,δεν αλλαζω ρομ μετα την 1.1.7 του Kwbr παρα μονο με δικη του και μονο δουλεια!! το τηλ δουλευει αψογα και δεν βλεπω τον λογο να ψαχνομαι αδικα... ηρθε και το 2.07 το ραδιο και εδεσε το γλυκο :) μια χαρα ειμαστε :D ακριβώς αυτο το συνδιασμο εχω αρκετες μερες τωρα! ειναι οτι πιο καλο αυτη τη στιγμη! εγω δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα με τα sms! Παω να γραψω μηνυμα, και δεν μπορω... Μου βγαζει οτι λεξεις θελει... Χωρις να εχω επιλεξει το Τ9, και με το πληκτρολογιο της htc και με το finger keyboard... :blink: Το κανει και σε κανεναν αλλο αυτο? :( μηπως εγκατεστησες καποιο λεξικο Τ9 με περισσοτερες λεξεις; :wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) μηπως εγκατεστησες καποιο λεξικο Τ9 με περισσοτερες λεξεις; :wacko: Οχι, τιποτα που να εχει σχεση με sms...:worry: Θα κανω hard reset οταν το φορτισω να δω...:confused: edit: Τιποτα, παλι τα ιδια... Οποτε προφανως, και σε εσας ετσι θα πρεπει να τα βγαζει... Αλλιως θα τρελαθω!! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!:lol::lol: Εκει που γραφω μια φραση, ο κερσορας απομακρυνεται απο την λεξη που εγραφα και συνεχιζει να γραφει... Και μετα επανερχεται η λεξη διπλα στις πρωτες... Ετσι γινεται?? Βασικα, γινεται να απενεργοποιησω τον τροπο αποστολης μηνυματων μεσω του sense και να χρησιμοποιω τον default των wm?:worry: Edited January 28, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγω με του Kwbr πολλες φορες τα μηνυματα μου εφταναν διπλα η ακομα και τριπλα. Αυτο με την 1,66 δεν γινεται. Για μενα εχει λυθει εξολοκληρου το προβλημα. Επισης η αυτονομια εχει βελτιωθει αισθητα. Για οποιον δεν χρησιμοποιει τα footprints προτεινω να απενεργοποιησει το ταμπ, οπως και αυτο με τις μετοχες. Επισης ηρθε η στιγμη να δαιφωνησω σε κατι με τον Δημητρη. Για μενα και μετα απο πολυ ενασχοληση με το θεμα, το κινητο πρεπει να μεινει χωρις Task manager. Ετσι εχει σχεδιαστει να δουλευει. Το ολο ζητημα με τη μνημη και το εαν θα κλεινει η οχι το προγραμμα πατωντας το Χ, ειναι καθαρα ψυχολογικο. Γιατι 4-5 προγραμματα που χρησιμοπιουμε συνεχεια να μην τρεχουν στο παρασκηνιο. Ισα ισα που φορτονονται στο μπαμ! Και για οσους χρησιμοποιουν τον Resco File explorer στην καινουρια εκδοση 8 που κυκλοφορησε προχτες, συμπεριλαμβανεται πανεμορφος Task manager, ο οποιος απλα επιτρεπει να κλεισεις τα προγραμματα η να εναλασσεσαι μεταξυ τους με δυο τροπους, ή με συντομευση στην αρχικη οθονη, ή με το cabακι που κυκλοφορει στους XDA που σου δινει τη δυνατοτητα να εμφανιζεται με συνεχες πατημα του send key. Για μενα δεν ειναι καθολου τυχαιο που η HTC δινει το κινητο χωρις τασκ μανατζερ, και δεν ειναι καθολου τυχαιο που πλεον τον απλο τασκ μανατζερ που ηταν στις παλιερ ρομ προσβασιμος μονο απο το φακελο windows ή απο το settings->other->task manager, τον εχει πλεον πεταξει χυμα μεσα στο σταρτ μενου. Δημητρη πραγματικα παιξε λιγο με το κινητο χωρις τασκ μανατζερ και θα καταλαβεις τι εννοω,...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 το πακετο απο την wind non stop με τα 40ΜΒ μπορω να το βαλω? υπαρχουν ρυθμισεις? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Είμαι μεταξύ της TRANSCEND 8GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY CLASS 6 απο εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553785 19,90 ευρώ. και της: SANDISK 16GB MOBILE ULTRA MICRO SD HIGH CAPACITY απο εδώ: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569196. 79,00 ευρώ. Αξίζει να πάρω την 16άρα με τόσα χρήματα διαφορά; Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την Transcend(αν και έχει ίσοβια εγγύηση);το θεμα ειναι ποσο χωρο θελεις;αν σου ειναι απαραιτητα τα 16 τοτε πας για 79 ευρω:Oπροσωπικα σε εμενα μου ειναι υπερ αρκετα τα 8,αλλα ειπαμε ειναι προσωπικο θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Κάνε delete copilot, opera.exe, wallpapers, και move το google maps στη storage card και θα ελευθερώσεις 30mb. Μπρεις λιγο να μου πεις πως τα κανω αναλυτικα μη σβησω τπτ καταλαθος που δεν πρεπει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Οχι, τιποτα που να εχει σχεση με sms...:worry: Θα κανω hard reset οταν το φορτισω να δω...:confused: edit: Τιποτα, παλι τα ιδια... Οποτε προφανως, και σε εσας ετσι θα πρεπει να τα βγαζει... Αλλιως θα τρελαθω!! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!:lol::lol: Εκει που γραφω μια φραση, ο κερσορας απομακρυνεται απο την λεξη που εγραφα και συνεχιζει να γραφει... Και μετα επανερχεται η λεξη διπλα στις πρωτες... Ετσι γινεται?? Βασικα, γινεται να απενεργοποιησω τον τροπο αποστολης μηνυματων μεσω του sense και να χρησιμοποιω τον default των wm?:worry: Αυτό το έκανε πριν βγουν τα fixes από την htc! Τα έχεις εγκαταστήσει; :wacko: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αυτό το έκανε πριν βγουν τα fixes από την htc! Τα έχεις εγκαταστήσει; :wacko: Τα fixes τα απεσυρε η ιδια η HTC απο το support! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Οχι, τιποτα που να εχει σχεση με sms...:worry: Θα κανω hard reset οταν το φορτισω να δω...:confused: edit: Τιποτα, παλι τα ιδια... Οποτε προφανως, και σε εσας ετσι θα πρεπει να τα βγαζει... Αλλιως θα τρελαθω!! Θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!:lol::lol: Εκει που γραφω μια φραση, ο κερσορας απομακρυνεται απο την λεξη που εγραφα και συνεχιζει να γραφει... Και μετα επανερχεται η λεξη διπλα στις πρωτες... Ετσι γινεται?? Βασικα, γινεται να απενεργοποιησω τον τροπο αποστολης μηνυματων μεσω του sense και να χρησιμοποιω τον default των wm?:worry: Τι rom φορας? Γιατι οπως ειπε και ο EchiDNA αυτο το εκανε παλια και ειχαν βγει hotfixes που το ειχαν διορθωσει. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Τι rom φορας? Γιατι οπως ειπε και ο EchiDNA αυτο το εκανε παλια και ειχαν βγει hotfixes που το ειχαν διορθωσει. Την επίσημη ελληνικη... Και εχω κανει εγκατασταση ολα τα hotfixes...:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts