artakian Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Να και ο πρώτος που το άνοιξε για να δώσει πληροφορίες σχετικά με το τσιπάκι! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624331 Τελικά επιβεβαιώθηκε, δηλαδή πως φοράει το broadcom BCM4329 chip. Broadcom's most integrated 65 nm single-chip combo device with single-band (2.4 GHz) 802.11b/g/n or dual-band (2.4 GHz and 5 GHz) 802.11a/b/g/n, plus Bluetooth 2.1 + EDR and FM receiver and transmitter features http://www.broadcom.com/products/Bluetooth/Bluetooth-RF-Silicon-and-Software-Solutions/BCM4329#features Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Κάνε delete copilot, opera.exe, wallpapers, και move το google maps στη storage card και θα ελευθερώσεις 30mb. καλημερα Κωστα :) φιλε μου ειναι παντα μεσα στη ρομ οσες φορες και να τα σβησεις...μετα απο ενα HR θα ειναι παλι εκει...;) και δεν μου αρεσουν αυτα :O προτιμω καθαρες και οσο πιο Lite ρομς,ωστε να εχω μεσα οτι ΕΓΩ χρειαζομαι και θελω :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 δεν ξερω αν εχετε βγαλει ποτε φωτογραφια ενα προσωπο σε ενα σκοτεινο μεροσ αλλα βγαζει πολυ εντονο φλασ..."ασπριζει" το προσωπο...ασχημα ομωσ οχι καλαισθητα.....υπαρχει καποιοσ τροπος να μειωσουμε την ενταση????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 δεν ξερω αν εχετε βγαλει ποτε φωτογραφια ενα προσωπο σε ενα σκοτεινο μεροσ αλλα βγαζει πολυ εντονο φλασ..."ασπριζει" το προσωπο...ασχημα ομωσ οχι καλαισθητα.....υπαρχει καποιοσ τροπος να μειωσουμε την ενταση????? αυτο και αν ειναι αξιο αναφορας Κωστα :blink: και ειδικα σε κανονικες συνθηκες,που χρειαζεται ομως το φλας, φωτιζεται περισσοτερο η αριστερη πλευρα της φωτογραφιας :O το παραδοξο ομως ειναι αλλου...:rolleyes: τοσα χρονια ζηταγαμε μια τιμια καμερα και φλας στα wm της htc :O τωρα που επιτελους εχουμε και καλη καμερα αλλα και δυνατο φλας,ζηταμε να φωτιζει λιγοτερο :lol::lol: δεν μας το βρισκει κανεις τελικα πουθενα :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 αυτο και αν ειναι αξιο αναφορας Κωστα :blink: και ειδικα σε κανονικες συνθηκες,που χρειαζεται ομως το φλας, φωτιζεται περισσοτερο η αριστερη πλευρα της φωτογραφιας :O το παραδοξο ομως ειναι αλλου...:rolleyes: τοσα χρονια ζηταγαμε μια τιμια καμερα και φλας στα wm της htc :O τωρα που επιτελους εχουμε και καλη καμερα αλλα και δυνατο φλας,ζηταμε να φωτιζει λιγοτερο :lol::lol: δεν μας το βρισκει κανεις τελικα πουθενα :happy: θελουμε να γινομαστε καλυτεροι...οσο μπορουμε.....xxaaxaxaxa Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Καλημέρα. Χθες έβαλα την 1.66 και μετά απο Spbbackup επανέφερα τα πάντα. η rom μετονομάστηκε μόνη της ξανά σε 1.48 !!!! πρέπει να τα ξαναστήσω απ την αρχή μάλον.... ενα ένα και βαριέμαι. Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Που βρίσκουμε την Kwbr Topix 1.2 Sense 2.5; Έφυγα από την 1.1.7 Topix και φλασάρισα του Λαυρέντη την 3 για την ROM 1.66 αλλά δεν... Αλήθεια Δημήτρη Ζαχ. φαίνεσαι ότι είσαι beta tester και στην 3 αλλά μάλλον έχει ξεμείνει εκεί από τη προηγούμενη έκδοση. Ετσι είναι; Φιλικά Τάκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Που βρίσκουμε την Kwbr Topix 1.2 Sense 2.5; Eδω... http://www.xs4all.nl/~titanxs/theboiler/ ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αλήθεια Δημήτρη Ζαχ. φαίνεσαι ότι είσαι beta tester και στην 3 αλλά μάλλον έχει ξεμείνει εκεί από τη προηγούμενη έκδοση. Ετσι είναι; Φιλικά Τάκης εκτος των Laurentius26/Kwbr ,εχω διατελεσει και σε αλλους μαγειρες beta tester.. καποιοι απο αυτους,μου στελνουν ΠΑΝΤΑ καθε νεα δουλεια τους να την δοκιμασω χρονια τωρα... οπως κανει ο Λαβρεντης παντα;) τις περισσοτερες φορες δεν εμφανιζομαι σε καποια λιστα,οπου αυτο εχει γινει κατα καιρους ειναι επιλογη των σεφ και οχι δικη μου και δεν εχει "ξεχαστει " εκει ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1GHTM4R3 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 @zaxarakis η V3 του λαβρεντη τη λεει? να το αναβαθμησω η μια χαρα ειναι και με την 2,1? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 @zaxarakis η V3 του λαβρεντη τη λεει? να το αναβαθμησω η μια χαρα ειναι και με την 2,1? μερικα μηνυματα πιο πισω λεω τι κανω εγω :) απο εκει και μετα εσεις αποφασιζετε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 χρησιμοποιωντας το bsb tweak βαζω να περιστρεφεται το destinator και δεν το κανει.....καμια λυση????????? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγω στο Destinator 7 ψαχνω να βρω πως γινεται να μην κλεινει ο φωτισμος της οθονης, αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Καμια βοηθεια?:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 λεγοντας σαβουρα ενοω οτι ειναι πολυ φορτωμενη Κωστη ετσι?;) μην νομισει κανεις οτι ενοω οτι δεν ειναι καλη η ρομ :confused: αλλα αμα βλεπω copilot μεσα κλπ και 126 mb ελευθερο χωρο.... :wacko: την δοκιμασα απο περιεργεια και μονο,δεν αλλαζω ρομ μετα την 1.1.7 του Kwbr παρα μονο με δικη του και μονο δουλεια!! το τηλ δουλευει αψογα και δεν βλεπω τον λογο να ψαχνομαι αδικα... ηρθε και το 2.07 το ραδιο και εδεσε το γλυκο :) μια χαρα ειμαστε :D Αρε Μητσο ποσο ζηλευω, μαμω τα μηλα μου:lol: Ετσι μουρχεται στις 15 φλεβαρη να το κανω ανταλλαγη με κανα HD2;) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argal Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγω στο Destinator 7 ψαχνω να βρω πως γινεται να μην κλεινει ο φωτισμος της οθονης, αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Καμια βοηθεια?:O Πηγαινε start/settings/sound & display/backlight/ και στο "On external power" ξετσεκαρησε και τα δυο items. Παράθεση Αρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 εχει βγει η ρομ 1,66 αλλα για τισ ελληνικεσ σθσκεθεσ δεν κανει...ΣΩΣΤΑ?η κανω εγω κατι λαθοσ και δε μπωρω να την κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 (edited) εχει βγει η ρομ 1,66 αλλα για τισ ελληνικεσ σθσκεθεσ δεν κανει...ΣΩΣΤΑ?η κανω εγω κατι λαθοσ και δε μπωρω να την κατεβασω. Δε κανει,περιμενουμε λιγο να βγει και για μας!!:) Παρεπιπτωντος να πω οτι με ενα καρο προγραμματα πανω το δουλευω με 147MB χωρο και ξεκιναω με 200 κ κατι ΜΒ RAM! Καθολου ασχημα πιστευω και δε βρισκω αυτη τη στιγμη ΚΑΝΕΝΑ λογο εκτος απο απλη περιεργια για δοκιμες να μπενω σε τριπακι φλασαρισματος για το..φλασαριαμα!! Oι 2 φωτος ειναι πριν απο λιγο και ενω εχει δουλεψει το τηλεφωνο αρκετη ωρα(μειωση RAM) Edited January 28, 2010 by manan69t ROM RAM Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Αρε Μητσο ποσο ζηλευω, μαμω τα μηλα μου:lol: Ετσι μουρχεται στις 15 φλεβαρη να το κανω ανταλλαγη με κανα HD2;) Η αληθεια ειναι πως μας εχεις λειψει Κωστα.... Τεχω για μια μερα ολοκληρη την μαμα 1,66. Ναι ειναι φωρτομενη αλλα παει σφαιρα. Λες να προσελαβαν κανεναν απο XDA μερια?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καταφερα να περασω τις επαφες στο outlook. εκανα συχρονισμο αλλα δεν μου τις περναει στο τηλεφωνο. μεσα στο outlook υπαρχουν κανονικα οι επαφες. τι μπορει να φταιει? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εγω στο Destinator 7 ψαχνω να βρω πως γινεται να μην κλεινει ο φωτισμος της οθονης, αλλα δεν το βρισκω πουθενα... Καμια βοηθεια?:O Μονο οταν εχεις ενεργο τον χαρτη στην οθονη και οχι τις βασικες ρυθμισεις του προγραμματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καταφερα να περασω τις επαφες στο outlook. εκανα συχρονισμο αλλα δεν μου τις περναει στο τηλεφωνο. μεσα στο outlook υπαρχουν κανονικα οι επαφες. τι μπορει να φταιει? Αποσύνδεσέ το από το pc, κάνε ένα restart και στα 2 και ξαναπροσπάθησε. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 καταφερα να περασω τις επαφες στο outlook. εκανα συχρονισμο αλλα δεν μου τις περναει στο τηλεφωνο. μεσα στο outlook υπαρχουν κανονικα οι επαφες. τι μπορει να φταιει? Αν συγχρονίζεις με activesync νομίζω ότι έχει σαν προεπιλογή να συγχρονίζει τις επαφές μέσω outlook express. Εκεί πρέπει να επιλέξεις να συγχρονίζει μέσω outlook. Αν το θυμάμαι καλά... Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimiost Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Η τελευταια του λαυρεντιου ειναι σαν κακοφτιαγμενη τουρτα ετοιμη ν αδιαλυθει Ο τοπιξ εκανε καλη δουλεια στο κυκνειο ασμα του...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Εχουμε καποιο link για απευθειας κατεβασμα της ελληνικης 1.66 rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thimiost Δημ. January 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2010 Μαλλον ακομα θα περιμενουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts