NIKOLAOS68 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Και το Tytn όταν το εόχα πάει για επισκευή ήταν ήδη 3 ετών. Ευχαριστώ για τις ευχές.:) Τι κάνει το γατάκι; :cat::oops::offtopic::dizzy: Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Και το Tytn όταν το εόχα πάει για επισκευή ήταν ήδη 3 ετών. Ευχαριστώ για τις ευχές.:) Τι κάνει το γατάκι; :cat::oops::offtopic::dizzy: Σωστά! Χρόνια πολλά - ετεροχρονισμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Και το Tytn όταν το εόχα πάει για επισκευή ήταν ήδη 3 ετών. Ευχαριστώ για τις ευχές.:) Τι κάνει το γατάκι; :cat::oops::offtopic::dizzy: Ε τοτε μαλλον επεσες στην περιπτωση γιατι η πιο συχνη βλαβη των hd2, ειναι η πλακετα! Εγω οταν πηγα το hd2 για επιδιορθωση του led, το πηρα αμεσα και δωρεαν απο ενα γλυκυτατο κυριο! Κι οταν πηγα το iphone 3gs γι αλλαγη dock connector, το πηρα σε 1 μερα! Αυτο εννοουσα οταν αναφερα προσωπικη εμπειρια! :O Εγω ειμαι το γατακι; :p Καλα ειμαι! Μεγαλωνω και ταλαιπωρω κοσμο! :p Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Και το Tytn όταν το εόχα πάει για επισκευή ήταν ήδη 3 ετών. Είναι γνωστό το πρόβλημα της έλλειψης πλακέτας για τη συγκεκριμένη συσκευή και αυτό δεν έχει να κάνει με τo service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Είναι γνωστό το πρόβλημα της έλλειψης πλακέτας για τη συγκεκριμένη συσκευή και αυτό δεν έχει να κάνει με τo service. Γιαννη αληθεια, εφοσον εχει σταματησει η παραγωγη της συσκευης, και τα προβληματα των υπαρχοντων με τις πλακετες υφιστανται... Τ' ανταλλακτικα ειναι ΟΕΜ που χρησιμοποιουνται τωρα; Γιατι η αλλαγη πλακετας, ειναι σημαντικη βλαβη οχι κατι "τυχαιο".. Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τ' ανταλλακτικα ειναι ΟΕΜ που χρησιμοποιουνται τωρα; Υπάρχουν και ΟΕΜ ανταλλακτικά αλλά και refurbished από συσκευές που έχουν επιστραφεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Πάντως, το "ιντερνέτι" πάει ΚΑΛΥΤΕΡΑ με την WIND, τώρα (απ' ό,τι με την Cosmo, πριν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 @athanaso77: Α σωστα! Και οι refurbished ειναι μες στο παιχνιδι!!! Ευχαριστω Γιαννη! Πραγματικα το ειχα απορια! :happy: @andrewmaslim: Εγω εχω καταργησει πλεον την Cosmote εδω και κανενα 3μηνο.. Μαλλον δε μου χρειαζεται πλεον, γιατι δεν εχω κανεναν Cosmote να επικοινωνω (κι ομως)! :rolleyes: Παραυτα, με αλλον παροχο, το hd2 δε θεωρειται καθολου παρωχημενο! Ταχυτητα συνδεσης και download, εφαμιλλο των συγχρονων smartphones σχεδον!! (και με μια γερη rom, πεταει) Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 @athanaso77: Α σωστα! Και οι refurbished ειναι μες στο παιχνιδι!!! Ευχαριστω Γιαννη! Πραγματικα το ειχα απορια! :happy: @andrewmaslim: Εγω εχω καταργησει πλεον την Cosmote εδω και κανενα 3μηνο.. Μαλλον δε μου χρειαζεται πλεον, γιατι δεν εχω κανεναν Cosmote να επικοινωνω (κι ομως)! :rolleyes: Παραυτα, με αλλον παροχο, το hd2 δε θεωρειται καθολου παρωχημενο! Ταχυτητα συνδεσης και download, εφαμιλλο των συγχρονων smartphones σχεδον!! (και με μια γερη rom, πεταει) Μα καταρχάς, ξεχνάτε/παραβλέπετε κάτι: ΤΩΡΑ, στις μέρες μας, γίνεται λόγος για ΔΙΠΥΡΙΝΟΥΣ επεξεργαστές, έτσι; Το Leo, ΕΙΧΕ ΗΔΗ διπύρινο - κινητό 2.5 ετών!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μα καταρχάς, ξεχνάτε/παραβλέπετε κάτι: ΤΩΡΑ, στις μέρες μας, γίνεται λόγος για ΔΙΠΥΡΙΝΟΥΣ επεξεργαστές, έτσι; Το Leo, ΕΙΧΕ ΗΔΗ διπύρινο - κινητό 2.5 ετών!!! Δεν είχε διπύρηνο, λάθος κάνεις. Μονοπύρηνος ήταν ο επεξεργαστής του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Δεν είχε διπύρηνο, λάθος κάνεις. Μονοπύρηνος ήταν ο επεξεργαστής του. Του T-Mobile HD2; ARM Cortex A9 1GHz dual-core processor έχει! Γιατί νομίζεις έφαγα 1.5 χρόνο να βρω ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Leo, όταν εδώ (Ελλάδα/Ευρώπη) υπήρχε "άμμος" από "ευρωπαϊκές" εκδόσεις του;;; ---------- Ρε παιδιά... ναι μεν θεωρώ ότι είμαι έμπειρος WinMo user, αλλά έχω "κολλήσει" με κάτι γελοίο (νομίζω)... Θέλω να 'χω σε QuickLink στην Home screen το Co0kie 2.0, ένα κουμπί που να ενεργο-απενεργοποιεί το 3G ΔΙΚΤΥΟ - όταν κι όποτε θέλω να σερφάρω στο διαδίκτυο, για να 'χω πιο γρήγορη αλλαγή σε σελίδες κτλ. Πως διάολο το κάνω, ρε γ%#^@ ;;; ΔΕΝ θυμάμαι πως να το κάνω... Edited December 9, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Του T-Mobile HD2; ARM Cortex A9 1GHz dual-core processor έχει! Γιατί νομίζεις έφαγα 1.5 χρόνο να βρω ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Leo, όταν εδώ (Ελλάδα/Ευρώπη) υπήρχε "άμμος" από "ευρωπαϊκές" εκδόσεις του;;; ---------- 1GHz Qualcomm Snapdragon processor εδω λεει http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=hd2%20tmobile&source=web&cd=5&ved=0CFcQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.pcmag.com%2Farticle2%2F0%2C2817%2C2361983%2C00.asp&ei=aALiTsiTEoaV8QPst5jsAw&usg=AFQjCNGaeHOFPFErm05_myGFk0yTuC5KfA&cad=rja Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Του T-Mobile HD2; ARM Cortex A9 1GHz dual-core processor έχει! Γιατί νομίζεις έφαγα 1.5 χρόνο να βρω ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Leo, όταν εδώ (Ελλάδα/Ευρώπη) υπήρχε "άμμος" από "ευρωπαϊκές" εκδόσεις του;;; ---------- Ρε παιδιά... ναι μεν θεωρώ ότι είμαι έμπειρος WinMo user, αλλά έχω "κολλήσει" με κάτι γελοίο (νομίζω)... Θέλω να 'χω σε QuickLink στην Home screen το Co0kie 2.0, ένα κουμπί που να ενεργο-απενεργοποιεί το 3G ΔΙΚΤΥΟ - όταν κι όποτε θέλω να σερφάρω στο διαδίκτυο, για να 'χω πιο γρήγορη αλλαγή σε σελίδες κτλ. Πως διάολο το κάνω, ρε γ%#^@ ;;; ΔΕΝ θυμάμαι πως να το κάνω... :) εεεμ, δεν ξέρω που διαβάζεις τα specs που λες αλλά είναι γνωστό από την έλευση του ότι φοράει Snapdragon.....για την ακρίβεια είναι το πρώτο που τον φόρεσε ποτέ και είναι μονοπύρηνος.... Εκείνη την εποχή ούτε στην φαντασία τους δεν υπήρχαν διπύρινοι επεξεργαστές ;) Εδώ τα specs του Αμερικάνικου Leo.... http://www.pdadb.net/index.php?m=specs&id=2059&c=t-mobile_htc_hd2_htc_leo Και εδώ συγκεκριμένα τα specs του επεξεργαστή :) http://www.pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a8250&c=qualcomm_snapdragon_qsd8250 Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 (edited) Μα οι διπυρηνοι πριν ~1 χρονο εμφανιστηκαν και πρωτο τους φορεσε το LG Optimus 2x. Αν δεν κανω λαθος φορουσε Cortex A9 χρονισμενο στο 1gHz... Καμια σχεση το Leo.. Μονοπυρηνος Snapdragon επισης χρονισμενος στο 1gHz ομως.. @andrewmaslim: Τα μπερδεψες Ανδρεα... Τον διπυρηνο ARM φορεσε πρωτο το 2x... ;) Edited December 9, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Δεν ξερει τι εχει ο Ανδρικος Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδιά sos:( πρόβλημα στα καλά του καθουμένου.... και ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος.... δεν λειτουργεί καθόλου το ηχείο παρά μόνο η δόνηση...ενώ είναι τέρμα στον ήχο... δεν έπεσε ούτε κάτω ούτε χτυπήθηκε κάπου... help please??? δώστε καμιά ιδέα πριν κάνω την κίνηση να το στείλω στο σέρβις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 παιδιά sos:( πρόβλημα στα καλά του καθουμένου.... και ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος.... δεν λειτουργεί καθόλου το ηχείο παρά μόνο η δόνηση...ενώ είναι τέρμα στον ήχο... δεν έπεσε ούτε κάτω ούτε χτυπήθηκε κάπου... help please??? δώστε καμιά ιδέα πριν κάνω την κίνηση να το στείλω στο σέρβις... Έχεις μήπως χρησιμοποιήσει τα ακουστικά; Μήπως δηλαδή φταίει το βύσμα; Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 9, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Του T-Mobile HD2; ARM Cortex A9 1GHz dual-core processor έχει! Γιατί νομίζεις έφαγα 1.5 χρόνο να βρω ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Leo, όταν εδώ (Ελλάδα/Ευρώπη) υπήρχε "άμμος" από "ευρωπαϊκές" εκδόσεις του;;; Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, φυσικά δεν ισχύουν τα ανωτέτω (όπως ειπώθηκε ήδη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Έχεις μήπως χρησιμοποιήσει τα ακουστικά; Μήπως δηλαδή φταίει το βύσμα; απο τα ακουστικά ακούγεται κανονικά... δεν λειτουργεί το ηχείο μόνο ... καμία ιδέα κανείς? αν το στείλω για σέρβις πόσο να κοστίσει άραγε??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2011 Μπας και καηκε; :wacko: hard reset εκανες; Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Μπας και καηκε; :wacko: hard reset εκανες; καλημέρα αυτό ετοιμάζομαι να κάνω,,, αλλά απ οτι πιστεύω και εγω μάλλον κάηκε :( το θέμα είναι οτι δεν εχω δεύτερο τηλ εφεδρικό εδω που ειμαι και χρειάζομαι ξυπνητήρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 καλημέρα αυτό ετοιμάζομαι να κάνω,,, αλλά απ οτι πιστεύω και εγω μάλλον κάηκε :( το θέμα είναι οτι δεν εχω δεύτερο τηλ εφεδρικό εδω που ειμαι και χρειάζομαι ξυπνητήρι... Καλημερα! :) κανε ενα hard reset να εξασφαλισεις οτι δεν ειναι θεμα software.. Αν δεν δουλεψει, τοτε μαλλον καηκε.. Και συμπτωματικα πριν μερες, το αναφεραμε εδω οτι ενιοτε καιγονται τα ηχεια του.. Ελπιζω να μην επεσες στην περιπτωση Κωστα.. :( Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 παιδιά sos:( πρόβλημα στα καλά του καθουμένου.... και ξαφνικά σταμάτησε ο ήχος.... δεν λειτουργεί καθόλου το ηχείο παρά μόνο η δόνηση...ενώ είναι τέρμα στον ήχο... δεν έπεσε ούτε κάτω ούτε χτυπήθηκε κάπου... help please??? δώστε καμιά ιδέα πριν κάνω την κίνηση να το στείλω στο σέρβις... Kαλημερα φιλε το πιο πιθανο ειναι να σου καηκε το ακουστικο ,το ιδιο επαθα ξαφνικα με το mini http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265826&page=85 post # 1268 και οντως αυτο ηταν ,παραγγειλα απο ebay ακουστικο μου στοιχισε 6 ευρω το ανοιξαμε με ενα φιλο {δεν εχω πια εγγυηση το εχω ξανα ανοιξει για αλλο πραγμα } Το ακουστικο εχει 2 ακιδες η μια ηταν σπασμενη ,αν εχεις ακομα εγγυηση στειλτο στο service η αν εχεις καποιον να πιανουν τα χερια του{πρεπει να ανοιχτη σχεδον ολη η συσκευη για να το αλλαξεις} παραγγειλε ακουστικο να το αλλαξετε μονοι σας. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) Kαλημερα φιλε το πιο πιθανο ειναι να σου καηκε το ακουστικο ,το ιδιο επαθα ξαφνικα με το mini http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=265826&page=85 post # 1268 και οντως αυτο ηταν ,παραγγειλα απο ebay ακουστικο μου στοιχισε 6 ευρω το ανοιξαμε με ενα φιλο {δεν εχω πια εγγυηση το εχω ξανα ανοιξει για αλλο πραγμα } Το ακουστικο εχει 2 ακιδες η μια ηταν σπασμενη ,αν εχεις ακομα εγγυηση στειλτο στο service η αν εχεις καποιον να πιανουν τα χερια του{πρεπει να ανοιχτη σχεδον ολη η συσκευη για να το αλλαξεις} παραγγειλε ακουστικο να το αλλαξετε μονοι σας. μάλλον ετσι θα κάνω και εγω... μετά απο hard reset και δεν έστρωσε... μόνο που σε εμένα ειναι το ηχείο απο πίσω και οχι το ακουστικό όταν δέχομαι κλήση τον ακούω τον αλλο κανονικά αλλά όταν με καλούν δεν χτυπάει δώστε κανένα λινκ απο ebay γιατί χάθηκα.... Speaker Buzzer Ringer ψάχνω??? όπως αυτό??? http://www.ebay.co.uk/itm/HTC-HD2-HD-2-II-Leo-Speaker-Buzzer-Ringer-Tools-/160694310867?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item256a2097d3 Edited December 10, 2011 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Γνωμη μου, πριν επιχειρησεις οτιδηποτε μονος σου, ρωτησε στο service.. Εαν το ποσο ειναι μειδαμινο, δεν αξιζει να μπεις στη διαδικασια "εγχειρησης" που απαιτει φυσικα λεπτοτατους χειρισμους... Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts