eirhnh_k Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 χαχαχαχα Καλημέρα Ειρήνη, μάλλον το σώμα σου "σκοτώνει" το σήμα.... που δεν έχει να κάνει με ωμική αντίσταση γιατί δεν περνάει κάποιου είδους ρεύμα από αυτό αλλά μάλλον με κάποιο τρόπο βραχυκυκλώνεις την κεραία του :p:p:p:p Να ρωτήσω όμως.... σκοτώνει και του iphone ή μόνο το Leo το παθαίνει? :) Καλημερα Θοδωρη! :) Απορω με την υπαρξη μου δηλαδη απο ενα σημειο και μετα, κι αρχισα τα τεστ. Ητοι: στο ΝΟΚΙΑ Ν95, καμια αλλαγη. Ισως γιατι ειναι πλαστικο. Στο iPhone 4, καμια αλλαγη. Στο iPhone 3gs, πτωση ισχυος σηματος, αλλα οχι σε τραγικο βαθμο. Στο Leo το συγκεκριμενο, λες και με αντιπαθει. Να σημειωσω ειναι εκτος θηκης ολα τα παραπανω τηλεφωνα και δυστυχως για το Leo, κατι δερματινες θηκες που μου ειχαν κανει δωρο και κατι αλλες απλες, τις εδωσα οταν το πουλησα. Δεν εχω καμια θηκη υποτυπωδως να βαλω το Leo του αδερφου μου να δω αν αλλαζει κατι. :( @andrewmaslim: Ανδρεα που κοροιδευεις, μην υπολογιζεις τη βοηθεια μου στα μηλα. :p written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Xαχαχαχαχαχα!!! Γέλασες όμως, παραδέξου το... (Σύντομα, υπολογίζω, θα βρεθούμε για καφεδάκι, θα μου φέρεις και κάνα... DVD με "καλούδια" για το "Μήλο" και θα με βοηθήσεις, ναι; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Xαχαχαχαχαχα!!! Γέλασες όμως, παραδέξου το... (Σύντομα, υπολογίζω, θα βρεθούμε για καφεδάκι, θα μου φέρεις και κάνα... DVD με "καλούδια" για το "Μήλο" και θα με βοηθήσεις, ναι; ) Το παραδεχομαι! :p Ναι οποτε θες πες μου να σου κανω μαθημα live για τα μηλα. Κι ελπιζω να μην ριχνω και στη δικη σου συσκευη το σημα. :wacko: Δε θα στα φερω σε dvd εχει αλλη φιλοσοφια το συστημα... Θα στα φερω σε χαρτακι γραμμενα τι να κατεβασεις και με ποια σειρα! ;) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Το παραδεχομαι! :p Ναι οποτε θες πες μου να σου κανω μαθημα live για τα μηλα. Κι ελπιζω να μην ριχνω και στη δικη σου συσκευη το σημα. :wacko: Δε θα στα φερω σε dvd εχει αλλη φιλοσοφια το συστημα... Θα στα φερω σε χαρτακι γραμμενα τι να κατεβασεις και με ποια σειρα! ;) written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Oκ, χρυσό μου... Ευελπιστώ να 'χω σύντομα πωλήσει το άψογο USA HD2 Leo μου και μετά, έχω ανακαλύψει 2-3 φοβερές περιπτώσεις (οικονομικές) για 16άρι "Μήλο" 4... (Πάντως, Ειρηνάκι, ΤΟ ΕΙΔΑ το νέο "Μήλο" - το 4ς - και απ' ό,τι έλεγε κι ο φίλος που το 'χε κι έδωσε το 4άρι του γι' αυτό, δεν "πηδήχτηκε απ' το παράθυρο"! Δηλαδή, ναι μεν σούπερ επεξεργαστής αλλά ΔΕΝ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ κάπου σε κάποια εφαρμογή - για να πεις ότι τον χρειάζεσαι, το design είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ το ίδιο με το 4 - ούτε καν μια ελάχιστη νέα "πινελιά" δεν έχει, ενώ η πολυδιαφημιζόμενη digital "γκόμενα/γραμματέας" SIRI που σε βοηθά... δεν είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην ΕΛΛΑΔΑ, διότι πρέπει να 'σαι τυχερός σαν εμένα να 'χεις γεννηθεί στην Βρετανία ή σ' άλλες χώρες που υποστηρίζει την αντίστοιχη γλώσσα η SIRI, γιατί χρειάζεται ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΦΟΡΑ να 'χεις για να σε καταλαβαίνει!!!... Έβαλα "UK/British English" στου φίλου μου και άρχισα να μιλώ με την SIRI, ενώ βέβαια έχω χάσει κατά 20% περίπου την άρτια προφορά που είχα - λόγο των ετών που είμαι εδώ, οπότε ψιλο-δυνοπάθησα στην αρχή για να με καταλάβει η SIRI. Φαντάσου πχ. ο... "κυρ-αντιπρόεδρος" Βενιζέλος, που μιλά με ΑΙΣΧΟΣ προφορά, τι... "φοβερή" βοήθεια θα του δίνει η SIRI - που παρεπιπτόντως, ΗΔΗ έγινε "χακ" και την έβαλαν και το 4άρι το απλό!) Σόρρυ για το οφ-τόπικ, παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 Ανδρεα ειναι πολιτικη της εταιρειας ενα major κι ενα minor update ανα νεα συσκευη. Το 4s ανηκει στο minor update. Εξ ου και η διατηρηση του σασι. Οσο για τη Siri, δεν απαιτει αψεγαδιαστη προφορα, αλλα γνωση της αγγλικης απλα. Εχω γεννηθει στην Αθηνα, και μεγαλωσα στην Καλαματα Μεσσηνιας. Με τη δεσποινιδα Siri σε US English, τα βρηκαμε αψογα. Απλως τυγχανω κατοχος profficiency κι ακομα κι αν υστερω σε pronounciation, η ροη του λογου, της αρκει. ;) Περιμενω ποτε θα γινει ported απο την jailbreak κοινοτητα και στα 4. Κοντευει... ;) Τελος offtopic. written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 (edited) Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη ... Μπορεί κάποιος να μου προτείνει οικονομικό κατάστημα επισκευών για αντικατάσταση digitizer; Προυπολογισμός επισκευης από ARVATO ============================ Αντικατάσταση digitizer και υποχρεωτικά και οθόνης: 131.25 + ΦΠΑ (ανταλλακτικό) + 25.00 (εργασία) :lol: Ούτε με σφαίρες ... Δύο άλλα καταστήματα που έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει ζητάνε 25 ευρώ για εργασία, δέχονται να τους πας εσύ το ανταλλακτικό αλλά θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι digitizer + οθόνη. Κάθε βοήθεια από προηγούμενη εμπειρία, ευπρόσδεκτη. Διαφορετικά, κάποια στιγμή προς ANDROID μεριά, ARC S ή προς την υπεροθόνη του GALAXY NOTE. Edit: Νέα προσφορά από service στον Άγιο Δημήτριο (Λεωγ.Βουλιαγμένης): 95 ευρώ (genuine digitizer) και από ότι φαίνεται τηρεί υψηλές προδιαγραφές (κλιβάνους για τη συγκόληση κλπ). Edited October 31, 2011 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Προυπολογισμός επισκευης από ARVATO ============================ Αντικατάσταση digitizer και υποχρεωτικά και οθόνης: 131.25 + ΦΠΑ (ανταλλακτικό) + 25.00 (εργασία) :lol: Ούτε με σφαίρες ... Δύο άλλα καταστήματα που έχω μέχρι στιγμής επικοινωνήσει ζητάνε 25 ευρώ για εργασία, δέχονται να τους πας εσύ το ανταλλακτικό αλλά θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι digitizer + οθόνη. Κάθε βοήθεια από προηγούμενη εμπειρία, ευπρόσδεκτη. Διαφορετικά, κάποια στιγμή προς ANDROID μεριά, ARC S ή προς την υπεροθόνη του GALAXY NOTE. Edit: Νέα προσφορά από service στον Άγιο Δημήτριο (Λεωγ.Βουλιαγμένης): 95 ευρώ (genuine digitizer) και από ότι φαίνεται τηρεί υψηλές προδιαγραφές (κλιβάνους για τη συγκόληση κλπ). "Ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηηη".... :lol: Θα παω να ρωτησω στο καταστημα που εχω δει... Στο υψος της Ομονοιας ειναι... Απλα να συγκρινουμε τιμες... Αυριο απογευμα θα περασω απο εκει! :happy: Προσωπικα εγω, θα περνουσα σε αγορα καινουριου απο το να επισκευασω αυτο μ ενα 100αρικο (χοντρικα τοσο θα βγει περιπου).. :rolleyes: written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 "Ειναι πολλα τα λεφτα Αρηηηη".... :lol: Θα παω να ρωτησω στο καταστημα που εχω δει... Στο υψος της Ομονοιας ειναι... Απλα να συγκρινουμε τιμες... Αυριο απογευμα θα περασω απο εκει! :happy: Προσωπικα εγω, θα περνουσα σε αγορα καινουριου απο το να επισκευασω αυτο μ ενα 100αρικο (χοντρικα τοσο θα βγει περιπου).. :rolleyes: written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Πράγματι, Ειρήνη είναι πολλά τα λεφτα. Αλλά έχουμε πληρώσει πολύ ακριβότερα, παλιές βλακείες. Αν μάθεις κάτι συμφερότερο σε παρακαλώ πες μου. Σ'ευχαριστώ, Λευτέρης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Πράγματι, Ειρήνη είναι πολλά τα λεφτα. Αλλά έχουμε πληρώσει πολύ ακριβότερα, παλιές βλακείες. Αν μάθεις κάτι συμφερότερο σε παρακαλώ πες μου. Σ'ευχαριστώ, Λευτέρης. Μεινε ησυχος Λευτερη! Περναω σχεδον καθημερινα απο εκει κι εχει διαφορα μαγαζια που εμπορευονται και επισκευαζουν μεταχειρισμενα οπως εχω δει. :) Αυριο θα κατεβαινα ουτως ή αλλως ν αγορασω ενα sleeve για το MacBook απο το public, οποτε ευκαιρια να ρωτησω σε ο,τι βρω τριγυρω! Δε μου κανει κοπος! :happy: Θα σ ενημερωσω με πμ. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχει "φορέσει" κανείς την συγκεκριμένη μπαταρία? http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-hd2-t8585/mugen-power-htc-hd2-t8585-1500mah-extended-replacement-battery.html Αν ναι, εντυπώσεις σε σχέση με την "μαμά HTC"? Χρειάζεται και άλλο καπάκι ή ταιριάζει απόλυτα? (Αν και αναφέρει ότι δεν χρειάζεται στην περιγραφή, ρωτάω καλού-κακού γιατί πολλά συμβαίνουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλημέρα σε όλους, Έχει "φορέσει" κανείς την συγκεκριμένη μπαταρία? http://www.mugen-power-batteries.com/htc/htc-hd2-t8585/mugen-power-htc-hd2-t8585-1500mah-extended-replacement-battery.html Αν ναι, εντυπώσεις σε σχέση με την "μαμά HTC"? Χρειάζεται και άλλο καπάκι ή ταιριάζει απόλυτα? (Αν και αναφέρει ότι δεν χρειάζεται στην περιγραφή, ρωτάω καλού-κακού γιατί πολλά συμβαίνουν). Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Eγώ αυτή "φορώ" τώρα που σου γράφω: http://www.obostore.com/1600mah-andida-battery-for-htc-touch-hd2-leo-tmobile-hd2-p-28.html#shopzilla Είναι 1600άρα και ΠΑΜΦΘΗΝΗ, πολύ καλή (δεν θέλει άλλο καπάκι). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Eγώ αυτή "φορώ" τώρα που σου γράφω: http://www.obostore.com/1600mah-andida-battery-for-htc-touch-hd2-leo-tmobile-hd2-p-28.html#shopzilla Είναι 1600άρα και ΠΑΜΦΘΗΝΗ, πολύ καλή (δεν θέλει άλλο καπάκι). Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Η μπαταρία που αναφέρεις είναι για το αμερικάνικο HD2 (TMobile US). Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και δεν ξέρω αν θα ταιριάζει. Ρώτησα για την Mugen γιατί έχω ακούσει ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Η μπαταρία που αναφέρεις είναι για το αμερικάνικο HD2 (TMobile US). Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και δεν ξέρω αν θα ταιριάζει. Ρώτησα για την Mugen γιατί έχω ακούσει ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Mα... την ίδια μπαταρία έχουν, απ' όσο ξέρω. Καλή είναι και η Mugen, αλλά η άλλη κοστίζει... 7 ευρώ ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Η μπαταρία που αναφέρεις είναι για το αμερικάνικο HD2 (TMobile US). Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και δεν ξέρω αν θα ταιριάζει. Ρώτησα για την Mugen γιατί έχω ακούσει ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. H ίδια μπαταρία είναι.Την παλιά που έχω από το ευρωπαϊκό hd2 μου,την χρησιμοποιώ κανονικά και στο t-mobile Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 (edited) Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση, Η μπαταρία που αναφέρεις είναι για το αμερικάνικο HD2 (TMobile US). Εγώ έχω το ευρωπαϊκό και δεν ξέρω αν θα ταιριάζει. Ρώτησα για την Mugen γιατί έχω ακούσει ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Με κάθε επιφύλαξη, δεν νομίζω ότι τα δύο μοντέλα διαφέρουν στην εσωτερική διάσταση της μπαταρίας. Από όσο θυμάμαι διαφέρουν 1-2 χιλιοστά στο συνολικό ύψος μόνο..... :confused: Οπότε φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά στην θήκη της μπαταρίας..... EDIT: Πάντως επειδή τις είχα και τις δύο παραπάνω μάρκες σε διαφορετικά μοντέλα, η MUGEN ήταν άλλη "κλάση" μπαταρίας....καμία σχέση..... Πολύ περισσότερη ενέργεια από την εργοστασιακή (αυτή που είχα εγώ). Την Andida την είχα στο HD μου και ενώ όπως και αυτή ήταν πολύ παραπάνω από την ονομαστική, στην ουσία σε απόδοση ήταν ακριβώς όσο και η εργοστασιακή....όχι παραπάνω.... Φυσικά για τα χρήματά της αυτό για πολλούς μπορεί να είναι μια χαρά. Τα σχόλια των χρηστών σε αυτή που διαβάζω μάλλον σε αυτό συνηγορούν και αυτά..... Πιστεύω ότι η MUGEN θα είναι καλύτερη λίγο και σε απόδοση αλλά φυσικά κοστίζει και άλλα χρήματα..... οπότε κλασικά... ότι πληρώνει κανείς.... :) Edited November 1, 2011 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Με κάθε επιφύλαξη, δεν νομίζω ότι τα δύο μοντέλα διαφέρουν στην εσωτερική διάσταση της μπαταρίας. Από όσο θυμάμαι διαφέρουν 1-2 χιλιοστά στο συνολικό ύψος μόνο..... :confused: Οπότε φαντάζομαι δεν θα έχει διαφορά στην θήκη της μπαταρίας..... EDIT: Πάντως επειδή τις είχα και τις δύο παραπάνω μάρκες σε διαφορετικά μοντέλα, η MUGEN ήταν άλλη "κλάση" μπαταρίας....καμία σχέση..... Πολύ περισσότερη ενέργεια από την εργοστασιακή (αυτή που είχα εγώ). Την Andida την είχα στο HD μου και ενώ όπως και αυτή ήταν πολύ παραπάνω από την ονομαστική, στην ουσία σε απόδοση ήταν ακριβώς όσο και η εργοστασιακή....όχι παραπάνω.... Φυσικά για τα χρήματά της αυτό για πολλούς μπορεί να είναι μια χαρά. Τα σχόλια των χρηστών σε αυτή που διαβάζω μάλλον σε αυτό συνηγορούν και αυτά..... Πιστεύω ότι η MUGEN θα είναι καλύτερη λίγο και σε απόδοση αλλά φυσικά κοστίζει και άλλα χρήματα..... οπότε κλασικά... ότι πληρώνει κανείς.... :) Eγώ που έχω την Andida (και την εργοστασιακή), ΟΝΤΩΣ βλέπω διαφορά στην ενέργεια/αναμονή της μπαταρίας... αλλά βέβαια ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ "και καλά" 1600άρα! Την άλλη την Mugen, την έχει φίλος και είναι όντως φοβερή... Αλλά προσωπικά, προτιμώ να 'χω δύο παρόμοιες μπαταρίες (όπου η Andida κοστίζει... τρίχες, για να την αγοράσεις), απ' το να τα "χώσω" αρκετά για την Mugen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παλιο παρέα!! τι λέει, τα βγάλατε εντελώς τα WinMo απο το HD2? Τέλος η Omega? Απο τότε που πήρα το GS2 σταμάτησα να πολύ πατάω εδώ :(, το HD2 όμως δεν το δίνω. Προσωρινά το έχω δώσει στο πατέρα μου να κάνει τη δουλειά του με τα Android. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Τέλος η Omega? . E αφού ο μάγειρας μας παράτησε :lol: εμείς θα μέναμε με τα wm; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 παλιο παρέα!! τι λέει, τα βγάλατε εντελώς τα WinMo απο το HD2? Τέλος η Omega? Απο τότε που πήρα το GS2 σταμάτησα να πολύ πατάω εδώ :(, το HD2 όμως δεν το δίνω. Προσωρινά το έχω δώσει στο πατέρα μου να κάνει τη δουλειά του με τα Android. ΦΥΣΙΚΑ και έχουμε (έχω) τα WinMo 6.5 με Sense 2.5 στο Leo!!! Προσωπικά, το Android το ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ! Έβαλα μια κορυφαία (ίσως την καλύτερη) Android ρομ του Leo και την "σούταρα" στις 3 βδομάδες - τόσο την "άντεξα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Ανδρεα μαλλον εισαι απο τους τελευταιους με hd2 και wm... Παιζει κι ο τελευταιος... Η απουσια υποστηριξης,πληθωρας εφαρμογων, οι "δυσκινητες εκτελεσεις" σε καθημερινα πραγματακια, σε συνδυασμο με τα resets σε οδηγουν στο android θελοντας και μη πλεον. Παραυτα το android το σιχαινομαι κι εγω, γι αυτο και εδωσα το hd2, αλλα απλα δεν συγκρινεται με τα μακαριτικα wm. (και δυστυχως η υποστηριξη για wp στο hd2, ειναι μαλλον σε βρεφικο σταδιο κι ελλειπης). written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 στα καθημερινά πραγματάκια τα winmo, κάνουν πιο εύκολα την δουλειά σου. Resets δεν υπάρχουν, ποτέ μου δεν έφαγα ένα reset όσο είχα το HD2, και το D2. Εφαρμογές υπάρχουν και μάλιστα πολλές. Μην κοιτάς τα android που έχεις 500 προγράμματα για να κάνουν μία δουλειά. Και τέλος δεν θυμάμαι να κάνω στα android κάτι πιο εύκολα απο τα winmo. Ο μόνος λόγος που πήγα σε android είναι κάποιες εφαρμογές που δυστυχώς δεν υπάρχουν στα WinMo, και τέλος η πολύ καλή λειτουργία που υπάρχει και ο συνδιασμός με ότι έχει να κάνει σχέση με το internet. Αχχχ εποχές WinMo. Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Αν και υποκειται στην χρηση του καθενος, διαφωνω οτι τα wm εκαναν κατι πιο ευκολα απο android ή ios (εκτος ισως απο το να lagαρουν)... Τι πιο απλο για ενα smartphone απο μια απλη περιηγηση στο internet και δη στο facebook? ακομα κι εκει, εστω για να ανοιξει μια φωτο, τα wm προβλημα εκαναν. Το οτι υστερουν τα wm εναντι των λοιπων λειτουργικων, φαινεται κι απο τη διακοπη της υποστηριξης απο την εταιρεια αρχικα, την διακοπη κυκλοφοριας τους επειτα, και μια microsoft να δηλωνει πως ουδεμια σχεση, συγγενικα, εχουν τα wp με τα wm, σα να θελει ακομα και η ιδια να αποταξει και την τελευταια ρανιδα τους. (και λογικο αν σκεφτει κανεις τις συσκευες για τις οποιες προοριστηκαν, και την εποχη που "επαιξαν μπαλα".) Οσο για τα resets, δεν τα λεω εγω, αλλα εκατονταδες fora, και πλειαδα custom roms, που μικραινε το χασμα μεταξυ λειτουργικου και χρηστη (προσωπικα ομως τα βιωσα, και ηταν ενας βασικος λογος που "μετανιωσα" την αγορα του hd2). Φιλικα.. written on Tapatalk by my sexy iPad 2 Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Tα windows mobile στο hd2 σαφώς και τρέχουν σχεδόν καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη συσκευή που κυκλοφόρησαν με αυτό.Αλλά και πάλι το lag στην καθημερινή χρήση,δεν έλειπε.Πριν το hd2 είχα το acer s200 που έχει τον ίδιο επεξεργαστή με το hd2 αλλά 256mb ραμ.Παρόλα όμως τα 256mb ραμ, το κινητό αυτό κάποιες στιγμές πήγαινε πιο γρήγορα από το hd2.Μπορεί σαν κατασκευή να ήταν χάλια μπροστά στο hd2 αλλά σε ταχύτητα δε παιζόταν.Μόλις έβγαλα τελείως το htc sense βάζοντας την omega titanium version,πραγματικά είδα άλλο πρόσωπο στο hd2 και αν είχαν internet like android dolphin hd browser ίσως και να το είχα ακόμη με wm Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2011 Εννοείται ότι μιλάμε σε φιλικό περιβάλλον, Αν εξαιρέσουμε το Flash και σχετικά την ταχύτητα της φόρτωσης, το browsing ήταν αρκετά παρόμοιο με τώρα όταν μιλάμε για Opera. Και όπως και να το κάνουμε καθημερινότητα δεν είναι για όλους το να μπαίνεις στο FB. άρα εδώ έρχεται το θέμα που λέμε ότι ο κάθε χρήστης έχει τις δικές του ανάγκες (και δυστυχώς πάμε να βγούμε off-topic). Για να ανοίξει φωτό είχε πρόβλημα? Μιλάμε για το HD2? Τι να πω, εμπειρίες σας και εμπειρίες μου. Τα WinMo διακόπηκαν επειδή έπρεπε να γραφτεί ξανά η πλατφόρμα που υπήρχε απο το 2000 (και πριν...)!, ώστε να ακολουθήσει την τεχνολογία του σήμερα(πρώτος λόγος). Επίσης διακόπηκαν γιατί ήταν δημιουργία του Bill και όχι του Steve (αλλά αυτός είναι ο τελευταίος λόγος). Φυσικό είναι να μην θέλει η MS να λέει ότι τα WP δεν έχουν σχέση με τα WinMo. Κανείς δεν θέλει. Αν θυμάσαι όταν βγήκαν τα WP ήταν η απόλυτη αποτυχία, που για κανένα λόγο δεν μπορούσε να συγκριθεί με τα WinMo, και την ανωτερότητα που είχαν. Όταν ο κόσμος έβγαλε νύχια, τότε η MS αποφάσισε να διορθώσει κάποια πράγματα. Όπως το copy paste.... ή το MultiTasking.... ή το πόσο κλειστό και απαγορευτικό ήταν... Σίγουρα ήταν κακογραμμένα, γιατί καμία συσκευή ΕΚΤΟΣ απο το HD2 δεν μπόρεσε να τα τρέξει όπως θα έπρεπε, αλλά στήριξαν μια τεράστια εποχή επαγγελματιών. WinCe??? Αυτά όσο αναφορά για τα WinMo. Δυστυχώς δεν υπάρχει λόγος να τα υπερασπιζόμαστε πλέον, αλλά απλώς να έχουμε ωραίες αναμνήσεις με roms, cooking, ΠΟΛΥ ψάξιμο και μεράκι. Αυτό ήταν το ωραίο. Για αυτό τα αγάπησαν χιλιάδες. Όσο αφορά το HD2, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ συσκευή που θα λατρευτεί περισσότερο για το τι μπορούσε να κάνει. :) Πολύ καληνύχτα σας και μην παρεξηγήσετε τα post μου. Απλά υποστηρίζω ότι με υποστήριξε τόσο καιρό. Θοδωρής Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. November 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2011 Όσο αφορά το HD2, δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ποτέ συσκευή που θα λατρευτεί περισσότερο για το τι μπορούσε να κάνει. :) Πολύ καληνύχτα σας και μην παρεξηγήσετε τα post μου. Απλά υποστηρίζω ότι με υποστήριξε τόσο καιρό. Θοδωρής Γειά σου ρε Θοδωρή!! Αν και το android και σα πιο φρέσκο είναι ΌΝΤΩΣ άλλη κλάση(ειδικά με το galaxy 2) δε μπορώ πάρα να συμφωνήσω ΑΠΌΛΥΤΑ σχετικά με το respect και τη λατρεία για το HD2 το πιο αγαπημένο μου gadget ever!!:) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts