Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@όλους:

Το HD2 μπορεί να βρίσκεται στη δύση του, ωστόσο κάποιοι το χρησιμοποιούν ακόμα. Ας κάνουμε λοιπόν πιο εύκολη τη ζωή τους μειώνοντας το off-topic chat.

Για ευνόητους λόγους έγινε το σχετικό καθάρισμα.

Καλως ηρθες κι ενεργα φιλε Γιαννη! :happy:

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Καλησπερες. Να κανω μια ερωτηση. Το Ευρωπαικο HD2 με 447mb ram ειναι? και αν ναι, γιατι στο δικο μου γραφει 412? Ευχαριστω:)

• Administrators
το θεμα αλλαγης του service δεν νομιζω οτι ειναι offtopic φιλε γιαννη.

Δεν είναι και γιαυτό δεν αφαιρέθηκε.

Καλησπερες. Να κανω μια ερωτηση. Το Ευρωπαικο HD2 με 447mb ram ειναι? και αν ναι, γιατι στο δικο μου γραφει 412? Ευχαριστω:)

Είναι διαφορετική η ονομαστική τιμή από την πραγματική. Μην δίνεις σημασία.

Modpic.gif

Καλησπερα σε όλους σας.

θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό: http://www.ebay.com/itm/LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-HTC-HD2-T8585-/230669695016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b4fc3828 κάνει για το κινητό μου το οποίο μου επεσε από την μηχανή εν κινήσι και το αποτέλεσμα ήταν να σπασει η οθόνη αλλα και το touch, για να το παραγγείλω για να το δώσω να μου το φτιάξουν.

Ευχαριστώ πολύ.

Καλησπερα σε όλους σας.

θα ήθελα να ρωτήσω αν αυτό: http://www.ebay.com/itm/LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-HTC-HD2-T8585-/230669695016?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b4fc3828 κάνει για το κινητό μου το οποίο μου επεσε από την μηχανή εν κινήσι και το αποτέλεσμα ήταν να σπασει η οθόνη αλλα και το touch, για να το παραγγείλω για να το δώσω να μου το φτιάξουν.

Ευχαριστώ πολύ.

αυτο ειναι,εκτος και αν η συσκευη σου ειναι απο αμερικη,γιατι γραφει οτι δεν κανει για τα αμερικανικα t-mobile
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρέλαβα χθες το HD2 μετα απο αλλαγή οθόνης λόγο προβλήματος στο touch.

Έχω την εντύπωση ότι ειναι καλυτερη. Τα χαρτιά της επισκευής γράφουν sharp.

Το εστησα απο την αρχη και φρικαρα μετα απο 16 μήνες που είχα να ασχοληθώ με windows 6.5:rolleyes:

Ευτυχώς που υπάρχουν οι rom του Γιάννη.

Δεν του πέρασα android γιατι φοβάμαι τα hard buttons και επειδή το έχει η κόρη μου, δεν θα μπορει να τα βγάλει πέρα με τα μικροπροβλήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παρέλαβα χθες το HD2 μετα απο αλλαγή οθόνης λόγο προβλήματος στο touch.

Έχω την εντύπωση ότι ειναι καλυτερη. Τα χαρτιά της επισκευής γράφουν sharp.

Το εστησα απο την αρχη και φρικαρα μετα απο 16 μήνες που είχα να ασχοληθώ με windows 6.5:rolleyes:

Ευτυχώς που υπάρχουν οι rom του Γιάννη.

Δεν του πέρασα android γιατι φοβάμαι τα hard buttons και επειδή το έχει η κόρη μου, δεν θα μπορει να τα βγάλει πέρα με τα μικροπροβλήματα.

Κωστα δεν υπαρχουν μικροπροβληματα. Ανταποκρινεται οπως ενα αμιγως android. Το εχω τσεκαρει σε 2 συσκευες hd2, και τον αδερφο μου που βλεπω, ασχετος εντελως με την τεχνολογια κι αδιαφορος, το δουλευει μια χαρα αυτο που του εστησα. Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις!

Αν και θεωρω οτι με τα mango θα εδειχνε καλυτερα ως συσκευη... Απλως δε γνωριζω σε τι σταδιο βρισκεται η αναπτυξη των...

Υ.Γ: το μονο αρνητικο που παρατηρω τις 2-3 μερες που το παρακολουθω του αδερφου μου, ειναι οτι στο σπιτι μου, στην Αθηνα κεντρο μενω, με android εχει πιο αδυναμο σημα σε σχεση με τα wm. Δε νομιζω να ειναι ιδεα μου...

written on Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Κώστα υπάρχουν 3 τουλάχιστον τρόποι για να αποφεύγεις την χρήση των hard πλήκτρων

Κώστα υπάρχουν 3 τουλάχιστον τρόποι για να αποφεύγεις την χρήση των hard πλήκτρων

ο ενασ ειναι το button savior...οι αλλοι???

Samsung Galaxy S8 plus.....

Ναι ομως αντιμετωπισε κανεις θεμα με αυτα; Με cm7 και στα 2 τηλεφωνα κι ανταποκρινονταν τελεια. Εκτος κι αν ειμαι τοσο ασχετη, ή συνηθισμενη στο μοναδικο hard button του μηλου, που δεν προσεξα δυσλειτουργιες.. :O

written on Tapatalk

www.macspot.gr

H δυσλειτουργία θα έρθει με τον καιρό.Τα κουμπιά δε πρόκειται να σταματήσουν να λειτουργούν ποτέ.Η οθόνη θα αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα από την συχνή χρήση του power και του back πλήκτρου.το προηγούμενο hd2 μου,εμφάνισε αυτό το πρόβλημα μετά από 14 μήνες χρήσης.στο xda υπάρχει θέμα με αυτό το ζήτημα http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=12105680&postcount=1\

επίσης αναφέρονται περιπτώσεις όπου κάποιος μετά από αυτό το πρόβλημα,του επέστρεψαν την συσκευή με καινούρια οθόνη,με την οποία όμως μόνο στο android δε λειτουργεί πια,ο g-sensor και ο proximity sensor.Κάτι που το αποδίδουν σε διαφορετική χρήση hardware που χρειάζεται και διαφορετικούς drivers στον kernel για να λειτουργήσει σωστά.

Κωστα δεν υπαρχουν μικροπροβληματα. Ανταποκρινεται οπως ενα αμιγως android. Το εχω τσεκαρει σε 2 συσκευες hd2, και τον αδερφο μου που βλεπω, ασχετος εντελως με την τεχνολογια κι αδιαφορος, το δουλευει μια χαρα αυτο που του εστησα. Θα σου ελεγα να το δοκιμασεις!

Αν και θεωρω οτι με τα mango θα εδειχνε καλυτερα ως συσκευη... Απλως δε γνωριζω σε τι σταδιο βρισκεται η αναπτυξη των...

Υ.Γ: το μονο αρνητικο που παρατηρω τις 2-3 μερες που το παρακολουθω του αδερφου μου, ειναι οτι στο σπιτι μου, στην Αθηνα κεντρο μενω, με android εχει πιο αδυναμο σημα σε σχεση με τα wm. Δε νομιζω να ειναι ιδεα μου...

written on Tapatalk

Παιδιά σας ευχαριστώ.

Το πρόβλημα ειναι ότι βρίσκομαι μακριά και αν χρειαστεί κάτι δεν θα μπορω να την βοηθήσω.

Όπως είπα μόλις το παρελαβα απο το service με το πρόβλημα που περιγράφει ο Χρήστος.

Μου άλλαξαν οθόνη και κάποια αλλα πράγματα.

Φοβάμαι ότι δεν θα χρησιμοποιεί τα soft buttons και δεν ξέρω μήπως δεν δέχεται πλέον android.

Ένα το μεταξύ λήγει η εγγύηση σε μερικούς μήνες και δεν θέλω να το ρισκαρω.

By the way, πολυ εξυπηρετικό και γρηγορο το νέο service center για HTC.

Έτσι κι αλλιώς έχει iPad, οπότε το HD2 το χρησιμοποιεί για τα βασικά, τα οποία γίνονται μια χαρά. Της έβαλα την V30 του Γιάννη και ειναι κομπλέ.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Kώστα sharp οθόνη έχει και το t-mobile και προσωπική μου άποψη είναι ότι συμπεριφέρεται κάπως καλύτερα σε θέματα ακρίβειας στην αφή,σε σχέση με την auo που έχει το ευρωπαϊκό.

Παιδιά σας ευχαριστώ.

Το πρόβλημα ειναι ότι βρίσκομαι μακριά και αν χρειαστεί κάτι δεν θα μπορω να την βοηθήσω.

Όπως είπα μόλις το παρελαβα απο το service με το πρόβλημα που περιγράφει ο Χρήστος.

Μου άλλαξαν οθόνη και κάποια αλλα πράγματα.

Φοβάμαι ότι δεν θα χρησιμοποιεί τα soft buttons και δεν ξέρω μήπως δεν δέχεται πλέον android.

Ένα το μεταξύ λήγει η εγγύηση σε μερικούς μήνες και δεν θέλω να το ρισκαρω.

By the way, πολυ εξυπηρετικό και γρηγορο το νέο service center για HTC.

Έτσι κι αλλιώς έχει iPad, οπότε το HD2 το χρησιμοποιεί για τα βασικά, τα οποία γίνονται μια χαρά. Της έβαλα την V30 του Γιάννη και ειναι κομπλέ.

Πραγματι ειναι πολυ εξυπηρετικοι αυτοι στην εταιρεια που ανελαβαν το service. Το διαπιστωσα πριν λιγο καιρο οταν πηγα να επιδιορθωσω το led στο δικο μου πριν το πουλησω. Ουτε με ρωτησαν για branded κλπ..

Οντως η χρηση ipad, ειδικα του 2, δε συγκρινεται Κωστα! Ξεχνας ο,τι αλλο ειχες για browsing, και μιλω ως χρηστης/κατοχος εδω και 4 μερες! :happy:

Εφοσον δε χρησιμοποιει για "βαριες" δουλειες το Leo, ουτε για εφαρμογες, με wm θα χει καλυτερη μπαταρια και σημα (νομιζω εγω για το δευτερο).

@bbbb: Ισχυει Χρηστο νομιζω. Η οθονη ειναι πιο "ακριβης" στο αμερικανακι απ οτι στο πρωην δικο μου. Και για καποιο λογο, και η καμερα μου φαινεται πιο καλη...

written on Tapatalk

www.macspot.gr

@bbbb: Ισχυει Χρηστο νομιζω. Η οθονη ειναι πιο "ακριβης" στο αμερικανακι απ οτι στο πρωην δικο μου. Και για καποιο λογο, και η καμερα μου φαινεται πιο καλη...

written on Tapatalk

Kαι ΟΧΙ μόνο αυτά! "Βρέθηκε" γείτονας που διαθέτει το ΛΕΟ (το ευρωπαικό) και είναι "η μέρα με την νύχτα" σε πολλά πράγματα, όπως στην διαχείρηση μνήμης, στην διαχείριση της μπαταρίας, στην ανταπόκριση του κινητού και πολλά άλλα...

Μα ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ είχα "φαγωθεί" τόσα χρόνια, να βρω ένα σχετικά φθηνό ΛΕΟ αλλά ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ;;;

αυτο ειναι,εκτος και αν η συσκευη σου ειναι απο αμερικη,γιατι γραφει οτι δεν κανει για τα αμερικανικα t-mobile

Εδώ τα αγόρασα. Μήπως πρέπει να κοιτάξω τίποτα άλλο στο κινητό ή στο ανταλλακτικό?

Εδώ τα αγόρασα. Μήπως πρέπει να κοιτάξω τίποτα άλλο στο κινητό ή στο ανταλλακτικό?
δεν χρειαζεται να κοιταξεις τιποτα αλλο,γιατι το ανταλλακτικο αυτο λεει οτι ειναι για το ευρωπαικο μοντελο,οχι για το αμερικανικο.

αφου το αγορασες απο ελλαδα,η μονη περιπτωση να ειναι αμερικανικο,ειναι να το πηρες μεταχειρισμενο και αυτος που το ειχε να το ειχε φερει απο αμερικη

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν χρειαζεται να κοιταξεις τιποτα αλλο,γιατι το ανταλλακτικο αυτο λεει οτι ειναι για το ευρωπαικο μοντελο,οχι για το αμερικανικο.

αφου το αγορασες απο ελλαδα,η μονη περιπτωση να ειναι αμερικανικο,ειναι να το πηρες μεταχειρισμενο και αυτος που το ειχε να το ειχε φερει απο αμερικη

Ακριβώς. Εδώ στην Ελλάδα ΔΕΝ υπήρχε το αμερικάνικο μοντέλο, ΜΟΝΟ με την T-Mobile εταιρεία κινητής (αμερικάνικη) έβγαινε.

Εάν το πήρες μεταχειρισμένο και το... μοσχοαγόρασες, τότε μάλλον είναι αμερικάνικο, διότι ΠΟΛΛΟΙ "ξύπνιοι" εδώ στην Ελλάδα ΕΦΕΡΝΑΝ από Αμερική τέτοια μοντέλα, τα "χάκαραν", τους περνούσαν και κάνα-δυο έξτρα λειτουργικά (και κάνα GPS... "oλίγον"... πειρατικό) και μετά τα πολούσαν (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ και μετά από 1-2 χρόνια)... 400-450 ευρώ!!! (Και ζήτημα να τους τα 'στειλα από ΗΠΑ, περισσότερο από 300 δολλάρια!)...

Τα γράφω αυτά γιατί ΠΑΝΩ από 1 χρόνο το 'ψαξα ΠΑΡΑ πολύ, για να βρω από Ελλάδα ή Αγγλία ή απ' όπου να 'ναι, αμερικάνικο ΛΕΟ...

Οχι από ΠΛΑΙΣΙΟ το πηρα.

Σ' ευχαριστω πολύ.

Γνωρισμα χαρακτηριστικο του αμερικανικου ειναι τα χρωματισμενα hard buttons για αποδοχη/απορριψη κλησης. Απαξ και το πηρες απο το ΠΛΑΙΣΙΟ, ειναι ευρωπαικο. Ελληνικο ή οχι, δεν εχει σημασια εν προκειμενω...

Και καθως φαινεται με τη νεα εταιρεια που εχει αναλαβει το service, δε θα υπαρχει γενικοτερο θεμα για ευρωπαικα, branded και μη. :happy: (η υποφαινομενη με το πρωην branded, που δεν της επισκευαζαν το led)

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Καλησπέρα στην παρέα,

μετά από ψάξιμο και επειδή ήθελα κάποιο τρόπο να συγχρονίσω τα αγαπημένα που έχω στον mozilla στον υπολογιστή μου, σας παραθέτω παρακάτω έναν τρόπο να το κάνετε :

συγχρονισμός Αγαπημένων μεταξύ υπολογιστή και HD2 μέσω activesync

το activesync μας δίνει επιλογή ώστε να μπορούμε να συγχρονίσουμε μεταξύ κινητού και υπολογιστή τα παρακάτω :

- επαφές

- ημερολόγιο

- εργασίες

- σημειώσεις

- αγαπημένα

- email

- Αρχεία

- τραγούδια

Για τα αγαπημένα που μας ενδιαφέρει, το activesync συγχρονίζει τα αγαπημένα που υπάρχουν στον internet explorer του υπολογιστή μας με τα αγαπημένα του hd2.

Σας γράφω τα βήματα που χρειάζονται ώστε να περάσετε τα αγαπημένα σας από τον Mozilla στον internet explorer στον υπολογιστή, και να κάνετε συγχρονισμό με το hd2 ώστε να τα έχετε και εκεί πάντα, με οποίον browser χρησιμοποιείτε σαν default στο hd2.

1) πρώτα απαλά συνδέστε το hd2 με τον υπολογιστή μέσω activesync. Περιμένετε να τελειώσει τον συγχρονισμό που του έχετε ρυθμίσει να κάνει.

2) Μόλις τελειώσει τον συγχρονισμό, πηγαίνετε στο μενού εργαλεία-->επιλογές--> επιλέξτε τα ‘αγαπημένα’ --> πατήστε οκ.

μόλις πατήσετε το οκ θα ξεκινήσει και θα κάνει τον πρώτο συγχρονισμό των αγαπημένων. Το activesync δημιουργεί στον internet explorer του υπολογιστή μας μια υποκατηγορία που την ονομάζει ‘αγαπημένα κινητής συσκευής’. Αν ανοίξετε τον internet explorer στον υπολογιστή σας, αν πατήσετε στα favorites θα δείτε ότι υπάρχει η υποκατηγορία εκεί μέσα.

3) Αποσυνδέστε το hd2 από τον υπολογιστή

4) Ανοίγουμε το Mozilla και πάμε στο μενού σελιδοδείκτες-->οργάνωση σελιδοδεικτών

5) Πατάμε ‘εισαγωγή και αντίγραφο’ --> εξαγωγή html--> επιλεγούμε έναν φάκελο για αποθήκευση-->πατάμε οκ και αποθηκεύονται τα αγαπημένα του Mozilla στο αρχείο bookmarks.html στον φάκελο που επιλέξαμε.

6) Τώρα ανοίγουμε τον internet explorer στον υπολογιστή μας και πηγαίνουμε στο μενού file-->import and export-->import from file-->επιλεγούμε τα favorites-->browse-->πηγαίνουμε στον φάκελο που αποθηκεύσαμε στο βήμα 5 το bookmarks.html -->άνοιγμα-->next-->επιλεγούμε το ‘αγαπημένα κινητής συσκευής’-->import. Τώρα έχουμε στην υποκατηγορία ‘αγαπημένα κινητής συσκευής’ των favorites στον internet explorer, όλα τα αγαπημένα που έχουμε και στον Mozilla.

7) Τώρα συνδέουμε το hd2 με τον υπολογιστή, ανοίγει το activesync και γίνεται κανονικά ο συγχρονισμός των αγαπημένων του internet explorer του υπολογιστή μας με τα αγαπημένα του hd2 μας.

8) Πλέον στο sense στην καρτέλα του internet αν πατήσετε το αριστερό soft key ‘αγαπημένα’ σας εμφανίζει όλα τα αγαπημένα που συγχρονίσατε με τον υπολογιστή.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ευκολότερος η δυσκολότερος. Σας έγραψα αυτόν που βρήκα εγώ ψάχνοντας για οποίον ενδιαφέρεται.

**** Γιάννη αν πιστεύεις ότι θα βοηθήσει κάποιους μπορείς να το βάλεις στην αρχική σελίδα.

Γειά χαρά. Είμαι κάτοχος του hd2 απ΄το καλοκαίρι και σχετικά άσχετος (έως πολύ ).Όταν μεταφέρω τις σημειώσεις του κινητού στο laptop με drag & drop δεν ανοίγουν τα αρχεία . Υπάρχει λύση;

Και καθως φαινεται με τη νεα εταιρεια που εχει αναλαβει το service, δε θα υπαρχει γενικοτερο θεμα για ευρωπαικα, branded και μη. :happy: (η υποφαινομενη με το πρωην branded, που δεν της επισκευαζαν το led)

written on Tapatalk

εγω ειρηνακι το πηγα με omega rom επειδη δεν αναβε για να το επαναφερω στην εργοστασιακη μορφη!:(

εχουν χαλασει οι επαφες που παταει η μπαταρια.λες να γινει κανενα θαυμα και να το φτιαξουν με την εγγυηση?παντως δευτερη μερα περασε και δεν μου εστειλαν sms οπως μου ειχαν πει για να με ενημερωσουν για την ζημια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ειρηνακι το πηγα με omega rom επειδη δεν αναβε για να το επαναφερω στην εργοστασιακη μορφη!:(

εχουν χαλασει οι επαφες που παταει η μπαταρια.λες να γινει κανενα θαυμα και να το φτιαξουν με την εγγυηση?παντως δευτερη μερα περασε και δεν μου εστειλαν sms οπως μου ειχαν πει για να με ενημερωσουν για την ζημια!

Δεν ξερω. Κι εγω με custom το πηγα αλλα δεν πληρωσα.

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Αν δεν έμπαινε καν σε boot loader δηλαδή η συσκευη ήταν εντελώς νεκρή το πιθανότερο ειναι ότι δεν θα το καταλάβουν αφου θα την επιδιορθωσουν και κατευθείαν θα περάσουν την τελευταία ρομ.

Εγω το είχα παει Πέμπτη και έστειλαν SMS την επόμενη Πέμπτη. Μια βδομάδα περίπου.