eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Α την επίσημη rom εβαλες; Τωρα το ειδα συγνωμη. Τοτε ελεγξε εαν το hspl σου ειναι συμβατο με αυτη! :) EDIT: @bbbb Συγγνωμη φιλε Χρηστο τωρα ειδα το post σου (το tapatalk το ατιμο). Απαντά στην απορια μου, αλλα επιβεβαιώνει και την υποψία μου περι ασυμβατοτητας. :) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Α την επίσημη rom εβαλες; Τωρα το ειδα συγνωμη. Τοτε ελεγξε εαν το hspl σου ειναι συμβατο με αυτη! :) written on Tapatalk Αυτό τι σημαίνει; οτι δεν χρειάζομαι Radio; πως να ελέγξω αν είναι συμβατό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Λοιπον, καλυτερα κανε τα απο την αρχη να εισαι σίγουρος. Εφοσον θες επίσημη ελληνική, βρες το κατάλληλο hspl. Περασε το, μετα ενα εκ των συμβατων radio, περασε το. Και τελος την καθαυτω rom. Τωρα ποια ειναι συμβατά, δε μπορω να σε βοηθησω, πρώτον γιατι δεν ασχολήθηκα ποτε με τις official roms, και δεύτερον γιατι δεν εχω πια τη συσκευη. Google is your friend! ;) :lol: written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Λοιπον, καλυτερα κανε τα απο την αρχη να εισαι σίγουρος. Εφοσον θες επίσημη ελληνική, βρες το κατάλληλο hspl. Περασε το, μετα ενα εκ των συμβατων radio, περασε το. Και τελος την καθαυτω rom. Τωρα ποια ειναι συμβατά, δε μπορω να σε βοηθησω, πρώτον γιατι δεν ασχολήθηκα ποτε με τις official roms, και δεύτερον γιατι δεν εχω πια τη συσκευη. Google is your friend! ;) :lol: written on Tapatalk οπότε λες να βάλω OMEGA; και δεν θα εχω τετοια προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καταρχήν το κινητό σου είναι αγγλικό;Αυτή τη στιγμή έχεις hspl 2.08 και ράδιο 2.15.50.14.Mε αυτόν τον συνδυασμό μπορείς να βάλεις την omega και να τρέχει κανονικά.Αν δε θέλεις omega και θέλεις να έχεις την επίσημη ελληνική 3.14 και το κινητό σου είναι αγγλικό,πρέπει να βάλεις το hspl 3.03 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11499585&postcount=3 το οποίο βάζεις μέσω του hspl4 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καταρχήν το κινητό σου είναι αγγλικό;Αυτή τη στιγμή έχεις hspl 2.08 και ράδιο 2.15.50.14.Mε αυτόν τον συνδυασμό μπορείς να βάλεις την omega και να τρέχει κανονικά.Αν δε θέλεις omega και θέλεις να έχεις την επίσημη ελληνική 3.14 και το κινητό σου είναι αγγλικό,πρέπει να βάλεις το hspl 3.03 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11499585&postcount=3 το οποίο βάζεις μέσω του hspl4 μάλλον καταλαβα. T-Mobile ειναι. εβαλα 2.08 για να τρέχω και Android. αρα τωρα για να βάλω OMEGA πρέπει να κάνω TASK 29 πρώτα; Απο εδω την βάζω; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 υπάρχει με ελληνικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλά, θα βάλεις "μαμίσια"... ελληνική;;;;;;;;;;;; Ενώ έχεις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Λέο (όπως κι εγώ);;; Γιατί θα κάνεις τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Καλά, θα βάλεις "μαμίσια"... ελληνική;;;;;;;;;;;; Ενώ έχεις ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ Λέο (όπως κι εγώ);;; Γιατί θα κάνεις τέτοιο ΕΓΚΛΗΜΑ; Μιλάμε λες και κάνουμε chat στο Facebook. Γιατι να μην βάλω Ελληνική ποια είναι η διαφορά; Να βάλω ή όχι Omega; τι να κάνω ρε παιδιά...πείτε μου και μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Αν θες ελληνική,βάλε omega.H omega έχει και ελληνικά και διάφορες εκδόσεις για να διαλέξεις.Ξέχνα ότι σου έγραψα για hspl 3.03 και επίσημη 3.14 γιατί αυτές είναι για το ευρωπαϊκό μοντέλο.Ευτυχώς να λες που σκέφτηκες να βάλεις την επίσημη 3.14 και όχι την 1.66 γιατί τώρα θα ήσουν με ένα τούβλο.Και από τη στιγμή που είναι t-mobile μπορούσες να τρέξεις android από την sd και με την ρομ που είχε ήδη μέσα την αμερικάνικη,χωρίς να μπλέκεις με hspl. Kαι στη τελική θέλεις να τρέχεις μόνο wm,wm από την εσωτερική μνήμη και android από την sd ή μόνο android από την εσωτερική μνήμη χωρίς να έχεις καθόλου wm; Edited October 11, 2011 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κατ εμενα, οι official δεν αξιζουν κι εφοσον μπαινεις στη διαδικασια του φλασαρισματος, βαλε cooked. Αν θες ελληνικη omega, αν θες αγγλικη energy (by far κορυφη στις rom κατ εμενα). Omega θα βρεις στο site αυτο, energy στους xda. Αν θες android, βαλε nand κι οχι απο την sd γιατι θα σε τρελανει στα bugs written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Αν θες ελληνική,βάλε omega.Ξέχνα ότι σου έγραψα για hspl 3.03 και επίσημη 3.14 γιατί αυτές είναι για το ευρωπαϊκό μοντέλο.Ευτυχώς να λες που σκέφτηκες να βάλεις την επίσημη 3.14 και όχι την 1.66 γιατί τώρα θα ήσουν με ένα τούβλο.Και από τη στιγμή που είναι t-mobile μπορούσες να τρέξεις android από την sd και με την ρομ που είχε ήδη μέσα την αμερικάνικη,χωρίς να μπλέκεις με hspl. Kαι στη τελική θέλεις να τρέχεις μόνο wm,wm από την εσωτερική μνήμη και android από την sd ή μόνο android από την εσωτερική μνήμη χωρίς να έχεις καθόλου wm; οπότε έχουμε και λέμε και απ όσα εχω καταλάβει και διαβάσει.....: 1)task 29 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781 2) Τρέχω HSPL4 και επιλέγω 2.08 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=653614 3) radio 2.15.50.14 (αφου αν καταλαβα καλα διαγράφεται μετα το task 29) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=611787 4) περνάω OMEGA http://omega.jointelecom.com/?p=568 Τα λέω σωστά; Αν έκανα κάπου λάθος σε παρακαλώ να με διορθώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Κατ εμενα, οι official δεν αξιζουν κι εφοσον μπαινεις στη διαδικασια του φλασαρισματος, βαλε cooked. Αν θες ελληνικη omega, αν θες αγγλικη energy (by far κορυφη στις rom κατ εμενα). Omega θα βρεις στο site αυτο, energy στους xda. Αν θες android, βαλε nand κι οχι απο την sd γιατι θα σε τρελανει στα bugs written on Tapatalk δεν ξέρω τι να βάλω ακομα. προς το παρόν έλεγα να βάλω adroid μονο απο SD και μετα βλέπουμε. Και δεν έχω προλάβει να διαβάσω υπέρ και κατά για να εχω μια πλήρη εικόνα στο τι είναι καλύτερο. Αν και κατα κάποιο τρόπο σκέφτομαι adroid λόγω εφαρμογών. τι να πω...πάντως θα ήθελα να ακούσω την αποψή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 δεν ξέρω τι να βάλω ακομα. προς το παρόν έλεγα να βάλω adroid μονο απο SD και μετα βλέπουμε. Και δεν έχω προλάβει να διαβάσω υπέρ και κατά για να εχω μια πλήρη εικόνα στο τι είναι καλύτερο. Αν και κατα κάποιο τρόπο σκέφτομαι adroid λόγω εφαρμογών. τι να πω...πάντως θα ήθελα να ακούσω την αποψή σου. Εχεις δουλεψει σε wm? προκειται για ενα προβληματικο και με ελλειπη υποστηριξη λειτουργικο, συγκριτικα με το iOS και το android. Εφοσον προσανατολιζεσαι σε android λογω εφαρμογων, τοτε οπωσδηποτε να βαλεις nand rom κι οχι μεσω sd. Η sd rom και την καρτα σου θα κανει αχταρμα, και ειναι laggy σε σημειο που σε μια ωρα θα θες να τη βγαλεις (οπως σωστα ειχε πει και σ εμενα ο Χρηστος bbbb). Προσωπικα δεν την αντεξα ουτε 20'. Οι επιλογες στις android nand ειναι 2. Με sense και χωρις sense. Αυτο ειναι επιλογη σου, αλλα να ξερεις πως οι πρωτες ειναι αρκετα "βαριες" και "λιγωνουν" τη συσκευη κατα διαστηματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου, καλα φλασαρισματα. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Εχεις δουλεψει σε wm? προκειται για ενα προβληματικο και με ελλειπη υποστηριξη λειτουργικο, συγκριτικα με το iOS και το android. Εφοσον προσανατολιζεσαι σε android λογω εφαρμογων, τοτε οπωσδηποτε να βαλεις nand rom κι οχι μεσω sd. Η sd rom και την καρτα σου θα κανει αχταρμα, και ειναι laggy σε σημειο που σε μια ωρα θα θες να τη βγαλεις (οπως σωστα ειχε πει και σ εμενα ο Χρηστος bbbb). Προσωπικα δεν την αντεξα ουτε 20'. Οι επιλογες στις android nand ειναι 2. Με sense και χωρις sense. Αυτο ειναι επιλογη σου, αλλα να ξερεις πως οι πρωτες ειναι αρκετα "βαριες" και "λιγωνουν" τη συσκευη κατα διαστηματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου, καλα φλασαρισματα. written on Tapatalk ποια είναι η διαφορα sense ή χωρίς; κοίταξα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279151 για να περάσω σε android αλλα δεν τα πάω καλά με τα Αγγλικά. Υπάρχει οδηγός στα Ελληνικά; μπορείς να με βοηθήσεις; και επειδή θα βγουμε εκτος θέματος εδω στείλε μου μήνυμα. σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 (edited) Κοιτα εχω ηδη εναν οδηγο με τα εργαλεια και τον οδηγο βημα βημα για εγκατασταση nand android στα ελληνικα, γιατι τα ειχα στειλει σε εναν αλλο και τον ειχα κανει ειδικα γι αυτον. Δωσε μου στο inbox μου το mail σου, και το βραδυ αργοτερα θα στο στειλω σε μορφη .rar EDIT: ο οδηγος και τα εργαλεια βρισκονται ηδη στο mail σου. No sense roms ειναι αυτες οι οποιες δεν εχουν τον animated καιρο ετσι στο πολυ γενικο για να καταλαβεις τι εννοω. Καλο φλασαρισμα written on Tapatalk Edited October 11, 2011 by eirhnh_k Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Πρέπει να βάλει κάρτα μνήμης πρώτα στη συσκευή, πώς θα φλασάρει android χωρίς κάρτα μνήμης; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Ε καλα αυτο εννοειται. Νομιζω το εχει αντιληφθει ηδη απο τη στιγμη που σκεφτοταν εγκατασταση android μεσω sd. :wacko: written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptonis23 Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Το κατάλαβα. αλλα πράγματα δεν καταλαβα αλλα δεν ειναι το σωστό μέρος....οπότε πάω στο android development...σας ευχαριστώ και πάλι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. October 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2011 Μιλάμε λες και κάνουμε chat στο Facebook. Γιατι να μην βάλω Ελληνική ποια είναι η διαφορά; Να βάλω ή όχι Omega; τι να κάνω ρε παιδιά...πείτε μου και μένα; Εγώ προσωπικά φίλε, "ΜΑΜΙΣΙΑ" (επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ΛΕΩ για "μαγειρεμένες" σαν την "Ομέγκα" - εσύ εργοστασιακή ελληνική είπες!) ρομ ελληνική, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ δεν θα 'βαζα! Δύο WinMo κινητά έχω από Ελλάδα με "μαμίσια" ελλην. ρομ και ήταν για "τα μπάζα"! Μόλις έβαλα ΕΣΤΩ ΑΓΓΛΙΚΗ "μαμίσια" (δεν μιλάμε ΚΑΝ για "μαγειρεμένη" αγγλική ρομ), τα κινητά "πέταξαν", έγιναν ΑΛΛΕΣ συσκευές... Το 'χω γράψει ένα σορό φορές σε φόρουμ - οι ΠΡΩΤΕΣ αγορές που στοχεύουν όταν βγαίνουν τα κινητά (ΟΛΑ), είναι η ΑΣΙΑΤΙΚΗ αγορά και η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ/ΑΓΓΛΙΚΗ αγορά! Ήτοι, οι ασιατικές και αγγλικές ρομς, είναι ΜΑΚΡΑΝ πιο σταθερές και με λιγότερα προβλήματα. Τώρα, σε μια "ΠΙΚΡΑ" αγορά όπως η ελληνική... σκέψου "ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ" ρομς "μαμίσιες" φτιάχνουν, "ξεπέτα". Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και δεν αλλάζει. Δική σου επιλογή, βάλε ό,τι θες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Εχεις δουλεψει σε wm? προκειται για ενα προβληματικο και με ελλειπη υποστηριξη λειτουργικο, συγκριτικα με το iOS και το android. Εφοσον προσανατολιζεσαι σε android λογω εφαρμογων, τοτε οπωσδηποτε να βαλεις nand rom κι οχι μεσω sd. Η sd rom και την καρτα σου θα κανει αχταρμα, και ειναι laggy σε σημειο που σε μια ωρα θα θες να τη βγαλεις (οπως σωστα ειχε πει και σ εμενα ο Χρηστος bbbb). Προσωπικα δεν την αντεξα ουτε 20'. Οι επιλογες στις android nand ειναι 2. Με sense και χωρις sense. Αυτο ειναι επιλογη σου, αλλα να ξερεις πως οι πρωτες ειναι αρκετα "βαριες" και "λιγωνουν" τη συσκευη κατα διαστηματα. Αυτη ειναι η γνωμη μου, καλα φλασαρισματα. written on Tapatalk Η άποψή μου, point to point: 1. Δυστυχώς, τα WM6.5 εξακολουθούν να είναι μονόδρομος σε όποιον χρειάζεται σε επαγγελματικό επίπεδο συγχρονισμό με Outlook. Όσο και αν προσπάθησα, δεν βρήκα στο Android λύση που να συγκρίνεται σε αξιοπιστία, ταχύτητα και integration. Τουλάχιστον, η ισχύς του snapdragon και η χρήση μίας ROM όπως η Omega κάνουν την εμπειρία χρήσης όχι δυσάρεστη, κατά τη γνώμη μου. 2. Με Omega + NexusHD2 στην SD μια χαρά είναι και η ταχύτητα του Android και η κάρτα. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ μια χαρά :) 3. Ποτέ δεν κατάφερα να μου τρέξει κάποια Sense ROM (είτε NAND, είτε SD) με, έστω, ανεκτή ταχύτητα. Όλες σέρνονταν σαν τον θάνατο, σε βαθμό που να υποψιάζομαι ότι έκανα κάτι λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Outlook ομολογω δεν χρησιμοποιω, οποτε δεχομαι αξιωματικα την αποψη σου φιλε μου. excel και power point λογω σπουδων ομως, δουλευουν ακρως αποτελεσματικα στο iPhone σε εφαρμογη που αγορασα 9€ απο το appstore. Αρχεια δουλεμενα πανω στο pc που μ ενα συγχρονισμο στο Dropbox ηταν ακρως εκμεταλλευσιμα στο κινητο. Εννοω μ αυτο, πως ισως υπαρχουν κι εναλλακτικες! ;) Omega elegancia δουλεψα καθως κι energy, και η εμπειρια της χρησης ηταν φυσικα κατα πολυ ανωτερη απο την επισημη rom, αλλα ξημερωνε σχεδον καθημερινα η αποφραδα μερα που το κινητο με οδηγουσε σε reset (και οχι το customization δεν το πειραζα με cht που συνηθως αυτο κανει τις ζημιες). Με nand android non sense και με ενα συνεχες ξεσκαρταρισμα των διεργασιων απο ενα task killer, το τηλεφωνο ηταν υπεραψογο και ενω το περιμενα να λιγωσει (γιατι το android ως λειτουργικο εχει αρκετα πλην κατ εμενα στη διαχειριση των πορων του συστηματος), δεν εγινε ουτε μια φορα! :) Φυσικα και δεν ηθελα να επηρρεασω τον φιλο παραπανω, αλλα μου εδινε την εντυπωση αγνοιας πανω στο λογισμικο που προκειται να δουλεψει, κι επειδη μεσα σ ολα ζητησε και πληθωρα εφαρμογων, θεωρησα σωστο να του αναφερω την προσωπικη μου εμπειρια χρησης εφοσον με ρωτησε. :) Εν συνολω, κι ας μην παρεξηγηθω σε αυτο που θα πω, σαφως και δεν προτιμω το android ουτε συνυπαρχω μαζι του ανετα, αλλα υπερεχει των wm κατ εμενα. :) written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 To hd2 ακόμη και στα wm με sense roms δε δούλευε άνετα.Η γνώμη μου είναι ότι η htc το παρακάνει με την παραμετροποίηση του sense.Δε γίνεται αυτά που βάζει πάνω στο λειτουργικό σε android και wm για να το "ομορφύνει" να πιάνουν χώρο 2 και 3 φορές περισσότερο από τον χώρο που καταλαμβάνει το λειτουργικό όπως βγαίνει από την εταιρία κατασκευής του.Προσωπικά στα wm έμεινα ευχαριστημένος από το hd2,όταν το δούλευα με non sense roms όπως η omega titanium version.Τότε και μόνο τότε ένιωσα ότι κρατώ στα χέρια μου ένα κινητό με 1 ghz cpu και 576mb ραμ. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 To hd2 ακόμη και στα wm με sense roms δε δούλευε άνετα.Η γνώμη μου είναι ότι η htc το παρακάνει με την παραμετροποίηση του sense.Δε γίνεται αυτά που βάζει πάνω στο λειτουργικό σε android και wm για να το "ομορφύνει" να πιάνουν χώρο 2 και 3 φορές περισσότερο από τον χώρο που καταλαμβάνει το λειτουργικό όπως βγαίνει από την εταιρία κατασκευής του.Προσωπικά στα wm έμεινα ευχαριστημένος από το hd2,όταν το δούλευα με non sense roms όπως η omega titanium version.Τότε και μόνο τότε ένιωσα ότι κρατώ στα χέρια μου ένα κινητό με 1 ghz cpu και 576mb ραμ. Και που να το δεις Χρηστο με sense 3.5. :wacko: Φλασαρε ενας φιλος μου nand android με sense 3.5 και κυριολεκτικα σερνοταν λιγακι που το πηρα στα χερια μου. Σε σημειο που μου θυμισε το low end της σειρας xperia, το x8. :rolleyes: Συμφωνω μαζι σου... written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν πάρεις κανονικό android phone με sense 3.5 δε θα σέρνεται όπως το hd2.Bασικά δε θα έχει καμμία σχέση με το hd2,στο θέμα της ταχύτητας.Και αν σε αυτό το κανονικό android τηλέφωνο,βάλεις cyanogen rom η διαφορά στην ταχύτητα θα είναι και πάλι εμφανής σε σχέση με την κανονική του sense rom.Προσωπικά βλέποντας τα νέα τηλέφωνα της htc σε σχέση με τον ανταγωνισμό,απλά με απογοητεύει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. October 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2011 Καλα εννοειται αυτο! Τωρα με τους διπυρηνους και τις ram να παιζουν σε τοσο ψηλα νουμερα, το hw του hd2, φανταζει φτωχο! Και φυσικα, ενα υβριδιο λειτουργικο παντα υπολειτουργει σε σχεση με το καθαυτω! :) Μιλησα για το hd2 ξεκαθαρα, και ομολογω περαν τουτου, οτι το sense 3.5 ειναι εξαιρετικα εντυπωσιακο! :) Οσο αφορα τον ανταγωνισμο, η samsung βλεπω να παιζει μονη της.. Κι απο φιλοσοφια και μονο, λογω αδυναμιας, θεωρω οτι θα κονταροχτυπηθει μονο με apple, αλλα στο επομενο μοντελο κι οχι στο 4s. Η htc, συμφωνω καπου στα χαμενα.. written on Tapatalk Παράθεση Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts