Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στη nand οφείλεται, Ειρήνη, το πιο πιθανό να μην έχει κάτι η μπαταρία σου.

Σ εσενα ποσο κραταει Νικολα; Ισως αθελα μου μπαινω σε μια ατυπη συγκριση με το iPhone που με ανοιχτα data συγχρονισμους και πειραγμα, βγαζει 3.5 μερες. 1+ μερα ειναι ενταξει για nand και leo; 2η δε βγαζει...

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Σ εσενα ποσο κραταει Νικολα; Ισως αθελα μου μπαινω σε μια ατυπη συγκριση με το iPhone που με ανοιχτα data συγχρονισμους και πειραγμα, βγαζει 3.5 μερες. 1+ μερα ειναι ενταξει για nand και leo; 2η δε βγαζει...

Μια χαρά σου κρατάει. Εμένα κρατάει με κλειστό WiFi & Gps γύρω στις 14 ώρες.

Βέβαια μιλάω κανά τέταρτο έως μισάωρο καθημερινά.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Μια χαρά σου κρατάει. Εμένα κρατάει με κλειστό WiFi & Gps γύρω στις 14 ώρες.

Βέβαια μιλάω κανά τέταρτο έως μισάωρο καθημερινά.

Χμμ εγω δε το χρησιμοποιω πια ως τηλεφωνο γι αυτο μαλλον κρατα κι αλλο. Επομενως να μην αλλαξω μπαταρια! Σ ευχαριστω φιλε Νικολα! ;)

Αλλη μια ερωτηση: θελω να το πουλησω. Απαιτειται να βαλω official windows rom? Ή κατοπιν συνεννοησης με τον αγοραστη βγαινουν αυτα; Δεν εχω μπει παλι στη διαδικασια και δε γνωριζω. Πασα γνωμη, ευχαριστα δεκτη! :)

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ή κατοπιν συνεννοησης με τον αγοραστη βγαινουν αυτα;

Αν κρίνω με βάση την ζήτηση android συσκευών πλέον , το καλύτερο θα ήταν αυτό .

Βάλε την αγγελία σαν android και πρόσθεσε πως αν θέλει ο αγοραστής θα του το παραδώσεις με official rom wm6.5 .

Εμένα κρατάει με κλειστό WiFi & Gps γύρω στις 14 ώρες.

.

θελω να βαλω και εγω android αλλα αν δεν βγαζει ουτε ενα 24ωρο απο μπαταρια,ειναι σοβαρο μειονεκτημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα! Υπαρχει κανενα καλο και χρησιμο προγραμμα, για να μετραει κλησεις, sms και δεδομενα MB? Οποιος εχει χρησιμοποιησει καποιο που να αξιζει αν θελει ας μου πει, γιατι στην vodafone με χρεωνουν οτι να'ναι... :wacko:

Όπως σου έγραψα και στο ΡΜ, περίπου 3-4 μέρες μου κρατά με κανονική χρήση.

Όπως σου έγραψα και στο ΡΜ, περίπου 3-4 μέρες μου κρατά με κανονική χρήση.

Τοτε μαλλον ο καθενας το οριζει διαφορετικα Ανδρεα φιλε μου το θεμα "χρηση". Ειχα στο Leo, την καρτα της cosmote, και εστελνα απλα μηνυματα σε εναν τυπο συγκεκριμενα, γιατι το νουμερο αυτο, δεν το ειχα δωσει αλλου. Αλλαζαμε γυρω στα 10-15 (το πολυ) τη μερα (κι οχι καθε μερα) μηνυματα και μπορει να ειχα και 40% πτωση.

Δεν ανταλλαζω πια μηνυματα με τον τυπο αυτο, και το Leo μενει σε αδρανεια. Αποτελεσμα; Να κρατα μολις 2 μερες αδρανες πριν σβησει.

Οπως βλεπεις, κατι συμβαινε... μαλλον με το δικο μου; Πιθανως.. Αλλα η μπαταρια ηταν τραγικη...

written on Tapatalk

www.macspot.gr

4 μέρες δεν είδα ποτέ στο hd2 ούτε με windows mobile παρά μόνο αν το είχα 4 μέρες χωρίς να το αγγίζω.τώρα με android ευχαριστιεμαι την χρήση του και μου κρατά σχεδόν 24 ώρες

Sent from my HD2 using Tapatalk

Τοτε μαλλον ο καθενας το οριζει διαφορετικα Ανδρεα φιλε μου το θεμα "χρηση". Ειχα στο Leo, την καρτα της cosmote, και εστελνα απλα μηνυματα σε εναν τυπο συγκεκριμενα, γιατι το νουμερο αυτο, δεν το ειχα δωσει αλλου. Αλλαζαμε γυρω στα 10-15 (το πολυ) τη μερα (κι οχι καθε μερα) μηνυματα και μπορει να ειχα και 40% πτωση.

Δεν ανταλλαζω πια μηνυματα με τον τυπο αυτο, και το Leo μενει σε αδρανεια. Αποτελεσμα; Να κρατα μολις 2 μερες αδρανες πριν σβησει.

Οπως βλεπεις, κατι συμβαινε... μαλλον με το δικο μου; Πιθανως.. Αλλα η μπαταρια ηταν τραγικη...

written on Tapatalk

Η αδράνεια είναι σχετικό Ειρήνη.

Παίζει ρόλο το σήμα που έχει στο σημείο που βρίσκετε η συσκευή, όπως και αν είναι ακίνητη ή σε κίνηση. Μια χαρά είναι η μπαταρία σου.

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Η αδράνεια είναι σχετικό Ειρήνη.

Παίζει ρόλο το σήμα που έχει στο σημείο που βρίσκετε η συσκευή, όπως και αν είναι ακίνητη ή σε κίνηση. Μια χαρά είναι η μπαταρία σου.

Το γνωριζω Νικολα οτι οσο ασθενεστερο κι ασταθες το σημα, τοσο αυξανει το battery drain! :) Εν προκειμενω, σημα edge εκει που το τοποθετουσα εν αδρανεια.. Οπως ειπε και ο Χρηστος παραπανω, 4 μερες δεν ειδα ποτε ουτε οταν το εβγαλα απο το κουτι! :) 2 μεγιστο κι αυτο σε πληρη αδρανεια.. :)

written on Tapatalk

www.macspot.gr

4 μέρες δεν είδα ποτέ στο hd2 ούτε με windows mobile παρά μόνο αν το είχα 4 μέρες χωρίς να το αγγίζω.τώρα με android ευχαριστιεμαι την χρήση του και μου κρατά σχεδόν 24 ώρες

Παιδιά, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις δικές μου συσκευές. Σας λέω πραγματικά τι συμβαίνει, δεν έχω λόγο να κομπάζω.

Στο ΟΜΝΙΑ που είχα, που άλλοι χρήστες είχαν 3-4 μέρες, είχα αναμονή... high-score,... EΠΤΑ-ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ (παραπάνω από μια βδομάδα)!

Παιδιά, δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις δικές μου συσκευές. Σας λέω πραγματικά τι συμβαίνει, δεν έχω λόγο να κομπάζω.

Στο ΟΜΝΙΑ που είχα, που άλλοι χρήστες είχαν 3-4 μέρες, είχα αναμονή... high-score,... EΠΤΑ-ΜΙΣΗ ΜΕΡΕΣ (παραπάνω από μια βδομάδα)!

Μήπως τα αφήνεις όλη μέρα στο τραπέζι και κάθονται? :wacko: Εγώ με το HTC λίγα μηνύματα έστελνα, και αυτό ρούφαγε μπαταρία όπως ο διψασμένος τον κρύο χυμό.

written on Tapatalk

www.macspot.gr

ουτε μια στις χιλιες.

μονο αν το ειχες σε ενα τραπεζι ακουνητο μια βδομαδα

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πριν το hd2 είχα το omnia 1.Με ελαφριά χρήση έφτανα στις 2,5-3 μέρες.Παραπάνω μόνο αν το είχα κάπου ακίνητο και ανέγγιχτο στην αναμονή

ουτε μια στις χιλιες.

μονο αν το ειχες σε ενα τραπεζι ακουνητο μια βδομαδα

Προφανώς ήταν μια στις... 1001! Τι θες να σου πω τώρα; Να ορκιστώ πάνω στη Βίβλο;!

Προφανώς ήταν μια στις... 1001! Τι θες να σου πω τώρα; Να ορκιστώ πάνω στη Βίβλο;!

ναι απλα δεν το αγγιξες 7 μερες ομως.

ετσι χαιρω πολυ, δεν λεει κατι.

αλλα με χρηση να φτασει βδομαδα +... ΔΕΝ γινεται

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πάντως αυτού του τύπου συσκευές μόνο κινητά πλέον δεν είναι....οπότε με την χρήση που τους κάνουμε (και για την οποία τα έχουμε) με GPS, πλοήγησε στο Web και τόοοοοσα άλλα, είναι πολύ λογικό να μην ζητάμε μπαταρία που να κρατάει πάνω από μία ημέρα....

Αν συνυπολογίσουμε και μεγάλη χρήση ως τηλέφωνο τότε μία ημέρα είναι super....

Τώρα αν με όλα τα παραπάνω είχαμε κάποιο που να κρατούσε 3-4 μέρες οκ τότε νομίζω θα ήταν απίστευτο αλλά με τέτοια οθόνη κλπ δεν πιστεύω ότι είναι εφικτό....θα έπρεπε να έχει μία μπαταρία 6000mA :lol:

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

γεια σας παιδιά...

1. Αγόρασα το T-mobile με σπασμένο digitizer και το άλλαξα....Μόλις συναρμολόγησα το κινητο τα χρωματα ήταν αλλοιωμένα...ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει; δοκίμασα την οθόνη σε διαφορετικό htc και ειχε το ιδιο πρόβλημα. Σκεφτηκα οτι εφταιγε η οθόνη και ετσι παραγγειλα μια καινούργια αλλα πάλι μου κάνει το ίδιο...

2. Πως μπορώ να ξεκλειδώσω το κινητό ωστε να δουλεύει με όλα τα δίκτυα;

ευχαριστώ

:lol: Ανδρεα, εγω μια μερα μετρουσα το standby του iphone.. Δεν το αγγιξα ουτε για να δω τι ωρα ειναι! Διατηρηθηκε 6 μερες! Ε δε μπορω να ισχυριστω ομως οτι τοσο μου κρατα η μπαταρια! Εαν κατι με κουρασε πολυ στο Leo ηταν το battery drain για το οποιο "φημιζεται" η htc. Τωρα πως το δικο σου με χρηση κρατα τοσο, αξιομνημονευτο ειλικρινα! :D Θα παρακολουθησω τους λογαριασμους της ΔΕΗ αφοτου πουλησα το hd2. Θα εχουν μαλλον κατακορυφη πτωση! :p

written on Tapatalk

Μα..., ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ κάνω την "κοινή" χρήση που κάνουν οι περισσότεροι! Π.χ., από προχθές έχω στείλει 2-3 SMS... και με ξύπνησε το G-Alarm το πρωί - ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ δεν έκανα.

E πες το βρε άνθρωπε ότι δε χρησιμοποιείς το κινητό σου να μην αναρωτιόμαστε οι υπόλοιποι τι λάθος κάνουμε

Μα..., ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ΔΕΝ κάνω την "κοινή" χρήση που κάνουν οι περισσότεροι! Π.χ., από προχθές έχω στείλει 2-3 SMS... και με ξύπνησε το G-Alarm το πρωί - ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ δεν έκανα.

Αυτο αμα το χες πει εξαρχης, μαλλον δε θα ειχαμε κανει τοσα posts.. Οχι τιποτα αλλο ειχα αρχισει να στενοχωριεμαι που το εδωσα, και δεν εψαξα μηπως του εφταιγε τιποτα αλλο για να εχει την αυτονομια που περιγραφεις..

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Αυτο αμα το χες πει εξαρχης, μαλλον δε θα ειχαμε κανει τοσα posts.. Οχι τιποτα αλλο ειχα αρχισει να στενοχωριεμαι που το εδωσα, και δεν εψαξα μηπως του εφταιγε τιποτα αλλο για να εχει την αυτονομια που περιγραφεις..

written on Tapatalk

Χαχχαχαχαχααχα...

Ρε συ Ειρηνάκι, το 'χα γράψει πιο παλιά, θυμάμαι. Για μουσική, έχω mp3 player (μικρό) - τώρα το Cowon J3, για φωτογραφική μια Panasonic TZ-3, για βιντεοκάμερα μια Sony Handycam TG7VE... και το HD2 Leo για ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!!!) και κάνα παιχνίδι (Tetris, Backgammon, Bowling, Billiard, κτλ.) - όλα αυτά μέσα στην μικρή δερμάτινη τσάντα μου, περασμένη στον ώμο...

Άρα, εάν λόγο και των καταστάσεων εδώ στην Ελλάδα, έχω κόψει τα πολλά "σούρτα-φέρτα" και τις εξόδους και τα "μπλα-μπλά", κάνω ΛΙΓΗ χρήση τηλεφώνου! Σκέψου, σκέφθομαι εάν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία που να δίνει ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διότι το σταθερό έχω να το χρησιμοποιήσω... 2-3 μήνες!

Χαχχαχαχαχααχα...

Ρε συ Ειρηνάκι, το 'χα γράψει πιο παλιά, θυμάμαι. Για μουσική, έχω mp3 player (μικρό) - τώρα το Cowon J3, για φωτογραφική μια Panasonic TZ-3, για βιντεοκάμερα μια Sony Handycam TG7VE... και το HD2 Leo για ΤΗΛΕΦΩΝΟ (!!!) και κάνα παιχνίδι (Tetris, Backgammon, Bowling, Billiard, κτλ.) - όλα αυτά μέσα στην μικρή δερμάτινη τσάντα μου, περασμένη στον ώμο...

Άρα, εάν λόγο και των καταστάσεων εδώ στην Ελλάδα, έχω κόψει τα πολλά "σούρτα-φέρτα" και τις εξόδους και τα "μπλα-μπλά", κάνω ΛΙΓΗ χρήση τηλεφώνου! Σκέψου, σκέφθομαι εάν υπάρχει σταθερή τηλεφωνία που να δίνει ΜΟΝΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, διότι το σταθερό έχω να το χρησιμοποιήσω... 2-3 μήνες!

:wacko: Εγώ πάλι, επειδή μία πολυλογία την έχω εκ γενετής, χρησιμοποιώ το τηλέφωνο πολύ! Και σε ομιλία και σε μηνύματα! Εντάξει με τη χρήση που λες ότι κάνεις φίλε Ανδρέα, λογική η αναμονή του hd2... Αλλά εμένα ούτε αυτή δεν είχε! 2 μέρες το πολύ στην πλήρη αδράνεια, είτε με wm είτε με android!

Με χρήση πάντως, το android είχε μεγαλύτερη κατανάλωση με αποτέλεσμα να κρατά σκαρτη μέρα! :) :)

written on Tapatalk

www.macspot.gr

Μα και να μην μιλάς καθόλου αν το χρησιμοποιείς ως smartphone πάλι δε θα κρατήσει 3 μέρες