Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητο εκλεισε χτες το βραδυ, οχι απο μπαταρια, και δεν ανοιγει ξανα. Για την ακριβεια, φωτιζονται τα πληκτρα, αλλα η οθονη παραμενει μες στη μαυριλα. Τωρα τι;

Φιλάκια ρουφηχτά απο το iPhone μου, μέσω Tapatalk :p

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Το κινητο εκλεισε χτες το βραδυ, οχι απο μπαταρια, και δεν ανοιγει ξανα. Για την ακριβεια, φωτιζονται τα πληκτρα, αλλα η οθονη παραμενει μες στη μαυριλα. Τωρα τι;

Σιγουρέψου ότι η μπαταρία "κάθεται" σωστά στη συσκευή. Έλεγξε και τα pin επαφής.

Modpic.gif

Σιγουρέψου ότι η μπαταρία "κάθεται" σωστά στη συσκευή. Έλεγξε και τα pin επαφής.

Τα κοιταξα Γιαννη αυτα πρωτα πρωτα γιατι μολις το διαπιστωσα, αφαιρεσα και κουμπωσα ξανα, τη μπαταρια

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ο υπολογιστής το βλέπει;

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

Ο υπολογιστής το βλέπει;

Δεν εχω προχειρο υπολογιστη Νικολα. Τον εχω αφησει στο χωριο μου κι εγω βρισκομαι στην Αθηνα γιατι μολις προχτες πηρα εξιτηριο απο το νοσοκομειο. Η οθονη λες και ειναι καμμενη συμπεριφερεται. Ειναι η δευτερη φορα κατα την οποια γινεται αυτο. Την πρωτη, αφαιρεσα τη μπαταρια και μετα εστρωσε. Τωρα δε μου κανει τη χαρη.

www.macspot.gr

Καμμένη;

Όταν πατάς την οθόνη ακούγεται κάτι;

Καμμένη;

Όταν πατάς την οθόνη ακούγεται κάτι;

Οχι δε μπορω να πω πως ακουω κατι, παροτι εχει ησυχια γυρω μου.

www.macspot.gr

Το φλασάρισμα με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που σου πρότεινα πιο πάνω το δοκίμασες;

Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για τέτοιους πειραματισμούς σε μη λειτουργική συσκευή.

Δεν βλεπει την sd.Πια ρομ να βαλω?

Οχι δε μπορω να πω πως ακουω κατι, παροτι εχει ησυχια γυρω μου.

Στα hd2 Android το λένε: S.O.D. ( μπρρρ!) (sleep of death) δεν μπορώ να βρω περισσότερα τώρα..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Στα hd2 Android το λένε: S.O.D. ( μπρρρ!) (sleep of death) δεν μπορώ να βρω περισσότερα τώρα..

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Α τελεια! Θα περιμενω να μου φερουν τα laptops μου απο το χωριο να δω αν το βλεπουν (θα το βαλω σε 2 διαφορετικα λειτουργικα να σιγουρευτω πληρως), κι αν οχι, την επομενη βδομαδα που θα μπορω να περπατησω και να βγω εξω, φευγει για service απο το μαγαζι που το αγορασα. Ελεος κι ολο ελεγα να το αποφυγω αυτο το service...

www.macspot.gr

[ALL BUILDS] Having problems with a "black SOD"?

άλλοι λένε φταίει η κάρτα , αλλάζεις κάρτα , άλλοι το radio ,άλλοι οι kernel , βέβαια αυτά αφορούν android hd2 , αλλά δεν χάνεις τίποτα αν έχεις μια άλλη κάρτα να δοκιμάσεις , έτσι ;

Έχεις android στην κάρτα;

ΥΓ: για να καταλάβω , κάνεις power on και αυτό δεν κάνει κουκου ; δεν ανάβει ;

Edited by mimo

ΝΑι ναι,

@ Ειρήνη, δοκίμασε να βγάλεις από τη συσκευή τη κάρτα.

Το είχα πάθει και εγώ αυτό. Είχε χαλάσει η κάρτα και η συσκευή δεν μπουτάριζε.

[ALL BUILDS] Having problems with a "black SOD"?

άλλοι λένε φταίει η κάρτα , αλλάζεις κάρτα , άλλοι το radio ,άλλοι οι kernel , βέβαια αυτά αφορούν android hd2 , αλλά δεν χάνεις τίποτα αν έχεις μια άλλη κάρτα να δοκιμάσεις , έτσι ;

Έχεις android στην κάρτα;

ΥΓ: για να καταλάβω , κάνεις power on και αυτό δεν κάνει κουκου ; δεν ανάβει ;

Ειχα android.. Δεν εχω πια.. Με elegancia rom το ειχα.. Προσπαθω να το ενεργοποιησω, η οθονη μενει μαυρη, και τα κουμπια φωτιζονται. Αφαιρεσα μπαταρια, παλι τα ιδια.. Το συνδεσα στο ρευμα, δεν αλλαξε κατι. Γενικως νομιζω με αποχαιρετησε.. Θα το παω για service οταν ειμαι σε θεση, και μετα το βγαζω εν αποστρατεια. Με κουρασε δυστυχως ως συσκευη

@NIKOLAOS68: Το σκεφτηκα Νικο πρωι πρωι μολις το προσεξα. Οχι δε διορθωσε κατι...

www.macspot.gr

Το φλασάρισμα με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης που σου πρότεινα πιο πάνω το δοκίμασες;

Δεν βρίσκω κανέναν λόγο για τέτοιους πειραματισμούς σε μη λειτουργική συσκευή.

Καλησπερα κανενα νεο για την περιπτωση μου?πως κανω boot απο την sd?

• Administrators
Καλησπερα κανενα νεο για την περιπτωση μου?πως κανω boot απο την sd?

Βάλε όποια επίσημη θέλεις από το πρώτο post. Εκεί θα βρεις και οδηγίες για φλασάρισμα μέσω της κάρτας. Τα δοκίμασες αυτά; Επαναλαμβάνουμε τα ίδια αλλά δεν τα ακολουθείς.

Modpic.gif

το βγαζω εν αποστρατεια. :p
αυτο ειναι προδοσια!!:(

εγω νομιζω οτι απο το βαλε-βγαλε μπαταρια για τα 1.000.000 φλασαρισματα που εχεις κανειεχουν στραβωσει οι επαφες της συσκευης και εχει μεινει απο μπαταρια και αν το εχει παθει αυτο,ουτε στο φορτιστη αν το βαλεις δεν αναβει.

κοιταξε τις επαφες αν ειναι ενταξει και μετα πραγματοποιεις τις απειλες σου ειρηνακι:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάλε όποια επίσημη θέλεις από το πρώτο post. Εκεί θα βρεις και οδηγίες για φλασάρισμα μέσω της κάρτας. Τα δοκίμασες αυτά; Επαναλαμβάνουμε τα ίδια αλλά δεν τα ακολουθείς.

προσπαθησα να περασω την -HTC HD2-RUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship και τιποτα οσο αναφορα την sd αφου το κινητο δεν ανοιγει πως θα το κανω.στην οθονη με τα 4 χρωματα μενει εκει κ στο λευκο γραφει serial

αυτο ειναι προδοσια!!:(

εγω νομιζω οτι απο το βαλε-βγαλε μπαταρια για τα 1.000.000 φλασαρισματα που εχεις κανειεχουν στραβωσει οι επαφες της συσκευης και εχει μεινει απο μπαταρια και αν το εχει παθει αυτο,ουτε στο φορτιστη αν το βαλεις δεν αναβει.

κοιταξε τις επαφες αν ειναι ενταξει και μετα πραγματοποιεις τις απειλες σου ειρηνακι:)

Δεν ξερω Δημητρη, με κουρασε. Φταιει το προβληματικο λειτουργικο? Πιθανον! Δεν νομιζω να στραβωσαν οι επαφες της μπαταριας παραυτα, γιατι το κοιταξα κι αυτο με τις φτωχες μου γνωσεις. Την ερχομενη εβδομαδα θα περπατω κανονικα και θα βγαινω εξω. Θα το παω αυτοπροσωπως στο καταστημα για να σταλει Γερμανια. Προσωπικα εκτιμω οτι το προβλημα εστιαζεται στην οθονη καθαυτω.

www.macspot.gr

μπορεί απλά να βγήκε η φίσα της οθόνης με κάποιο τράνταγμα . Αν ήταν καμμένη κάτι παλαβό θα έκανε , εκτός αν κατέρρευσε η πλακέτα

μπορεί απλά να βγήκε η φίσα της οθόνης με κάποιο τράνταγμα . Αν ήταν καμμένη κάτι παλαβό θα έκανε , εκτός αν κατέρρευσε η πλακέτα

Το ειχε κανει ακομα 1 φορα και μολις αφαιρεσα τη μπαταρια και την κουμπωσα ξανα, επανηλθε. Δεν ξερω αν αυτο ηταν προπομπος του τωρινου θεματος. Το αποτελεσμα ειναι οτι το ταξιδακι στη Γερμανια δε το γλιτωνει.

www.macspot.gr

Ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι?Η αν οχι που θα μπορούσα να το στειλω

Φιλε μου οταν παυεις να μπορεις εσυ να το διορθωσεις, τοτε αντιπροσωπεια. Η ACE ΗELLAS η οποια και βρισκεται στην Αγια Παρασκευη, ειναι η επισημη πανελλαδικη αντιπροσωπεια αν γνωριζω σωστα. Σε περιπτωση που ειναι branded η συσκευη σου σε ξενο παροχο, οπως η δικη μου πχ, το πας στο καταστημα που το αγορασες και θα αναλαβουν να το παραπεμψουν αυτοι. :)

www.macspot.gr

Λίγο ανόητη ερώτηση αλλά θα την κάνω. Να το αλλάξω με optimus 2x και να χάσω την χαρά να αλλάζω Rom κάθε μήνα αλλά να εχω πολύ γρήγορο κινητό;
angeldust

• Administrators
Λίγο ανόητη ερώτηση αλλά θα την κάνω. Να το αλλάξω με optimus 2x και να χάσω την χαρά να αλλάζω Rom κάθε μήνα αλλά να εχω πολύ γρήγορο κινητό;

Τέτοιες συζητήσεις αποκλειστικά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

Modpic.gif