Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βάλε το S/Ν σου εδώ να δεις αν θα σου κατεβάσει τίποτα... http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=804&news_id=401

Δυστυχώς ''Sorry, this software download is not suitable for your device''

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά το S/N αρχίζει απο SH. Η αλήθεια είναι οτι και στο παρελθόν που το έψαξα στο άσχετο δεν βρήκα άκρη.

SFR έγραφε και στο κουτί τώρα που το θυμήθηκα.Υπάρχει αλλού SFR εκτός απο την Γαλλία;

Edited by cb600f

Δεν ξέρω αν βοηθάει αλλά το S/N αρχίζει απο SH. Η αλήθεια είναι οτι και στο παρελθόν που το έψαξα στο άσχετο δεν βρήκα άκρη.

SFR έγραφε και στο κουτί τώρα που το θυμήθηκα.Υπάρχει αλλού SFR εκτός απο την Γαλλία;

Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και δεν εβγαζα ακρη γιατι το κινητο αποδειχτηκε γερμανικο branded. Στειλε mail στην htc με το sn αν δε το εκανες ηδη! Θα σου απαντησουν εξαιρετικα γρηγορα και θα σε κατατοπισουν πληρως. Για την ιστορια, μην μπεις στον κοπο να στειλεις στην ace για πληροφορηση, γιατι θα περιμενεις πολυυυυυ την απαντηση. :rolleyes:

Sent from my iPhone 4G using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators

Αυτή πρέπει να είναι η rom σου...

http://www.htc.com/fr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1078

Δοκίμασε και πες μας αν θέλεις.

Modpic.gif

Αυτή πρέπει να είναι η rom σου...

http://www.htc.com/fr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=1078

Δοκίμασε και πες μας αν θέλεις.

ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Χμ θα αλλάξει radio και θα περάσει stock spl; Μην το στείλω σαν το D2 με HSPL :lol:

Το γεγονός οτι ήρθε με Ελληνική το αφήνω ασχολίαστο!!!

Edited by cb600f

• Administrators
ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Χμ θα αλλάξει radio και θα περάσει stock spl; Μην το στείλω σαν το D2 με HSPL :lol:

Το γεγονός οτι ήρθε με Ελληνική το αφήνω ασχολίαστο!!!

Πρέπει να την περάσεις με τη διαδικασία της κάρτας μνήμης που υπάρχει στο πρώτο post.

Από που το πήρες;

Modpic.gif

Πρέπει να την περάσεις με τη διαδικασία της κάρτας μνήμης που υπάρχει στο πρώτο post.

Από που το πήρες;

Πρέπει να βρω το τιμολόγιο γιατί... το πλήρωσε η WIND ας' πούμε (έψαξα εγώ την χαμηλότερη τιμή τότε )αλλά κατά 99% το κατάστημα είναι το easybuyworld στο υποκατάστημα της Δράμας.

Για την ''βλάβη'' έχεις ακούσει τέτοια περίπτωση ξανά;

Λέω να το γράψω και στην υπογραφή μου αλλά το λέω και εδώ.Αν μάθεις κάποια περίπτωση που κάποιος πουλάει HD2 (έστω T-Mobile) που το γνωρίζεις και είναι σε καλή κατάσταση ,κάνε έναν κόπο και στείλε μια ειδοποίηση μήπως και το πάρω για δεύτερο.

Edited by cb600f

Σαν γάντι καμία σιλικόνης δεν εφαρμόζει λόγω υλικού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-classic-p-2455.html?cPath=80_731

Και όμως φίλε μου , αυτή που παραθέτεις εφαρμόζει ίσως και καλύτερα από γάντι .

Και έχει και γυαλιστερό φινίρισμα .

• Administrators
Και όμως φίλε μου , αυτή που παραθέτεις εφαρμόζει ίσως και καλύτερα από γάντι .

Και έχει και γυαλιστερό φινίρισμα .

Ναι... γιατί αυτή που παραθέτω δεν είναι σιλικόνης. :rolleyes:

Modpic.gif

Ναι... γιατί αυτή που παραθέτω δεν είναι σιλικόνης. :rolleyes:

Ακριβως γιατι εφαρμοζουν τοσο τελεια, ειναι κι αδιαβροχες τροπον τινα αυτες. Το καλοκαιρι που το ελουσε λιγο το κυμα το δικο μου, τετοια ειχα βαλει και το εσωσε (παροτι το στεγνωσα για καλο και για κακο).

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

Ακριβως γιατι εφαρμοζουν τοσο τελεια, ειναι κι αδιαβροχες τροπον τινα αυτες. Το καλοκαιρι που το ελουσε λιγο το κυμα το δικο μου, τετοια ειχα βαλει και το εσωσε (παροτι το στεγνωσα για καλο και για κακο).

Sent from my Samsung Galaxy tab using Tapatalk

Ακριβως τετοια εχω και εγω και ειναι απαιχτη,σε μαυρο και καφε,δε την αλλαζω με τιποτα!

Και μαλιστα τωρα τελευταια την εκτιμω ολο και περισσοτερο μετα τη τραυματικη εμπειρια που ειχα με την original θηκη σιλικονης της Νοκια για το Ν8!:)

Τα credits βεβαιως πανε στο Γιαννη (athanaso) που μου τη συστησε!:)

σσ

...Ειρηνη καλα που εισαι κοπελα και ξερεις καλο πιστολακι και το στεγνωσες εγκαιρα γιατι μετα απο τοσο νερο που θα χε φαι το λεο ουτε φιλι της ζωης δε το σωζε!!:D

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Ακριβως τετοια εχω και εγω και ειναι απαιχτη,σε μαυρο και καφε,δε την αλλαζω με τιποτα!

Και μαλιστα τωρα τελευταια την εκτιμω ολο και περισσοτερο μετα τη τραυματικη εμπειρια που ειχα με την original θηκη σιλικονης της Νοκια για το Ν8!:)

Τα credits βεβαιως πανε στο Γιαννη (athanaso) που μου τη συστησε!:)

σσ

...Ειρηνη καλα που εισαι κοπελα και ξερεις καλο πιστολακι και το στεγνωσες εγκαιρα γιατι μετα απο τοσο νερο που θα χε φαι το λεο ουτε φιλι της ζωης δε το σωζε!!:D

Εμενα παλι μου τη συστησε ο Δημητρης (dimikord) εδω μεσα, αλλα κορυφαια σε σχεση με τη σιλικονη που εχω στο iPod! Ασε που τη βγαζει και σε ροζ και κοκκινη και κανει το Leo πιο γυναικειο! :rolleyes: Μανο δεν ειχε παρει υγρασια κι ομως! :) Αλλα το σεσουαρ δουλεψε υπερωρια.

www.macspot.gr

Σαν γάντι καμία σιλικόνης δεν εφαρμόζει λόγω υλικού. Αυτή κατά τη γνώμη μου είναι η καλύτερη επιλογή... http://www.netimes.com/shop/resin-soft-jelly-case-for-htc-hd2-t8585-classic-p-2455.html?cPath=80_731

Υπάρχει καμία αντίστοιχη για T-Mobile HD2 US;

Η συγκεκριμένη μπαίνει; Γιατί γράφει πως είναι για την ευρωπαϊκή version.

• Administrators

Ίδια δύσκολο να βρεις. Παρόμοια (και ακριβότερη)...

http://cgi.ebay.co.uk/SMOKE-Crystal-Skin-TPU-Gel-Case-Tmobile-HTC-HD2-HD-2-/400204979762?pt=PDA_Accessories&hash=item5d2e135e32#ht_2848wt_948

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-SMOKE-CANDY-SKIN-CASE-USA-TMOBILE-HTC-HD2-PHONE-/290550314819?pt=PDA_Accessories&hash=item43a625f743#ht_3461wt_943

Modpic.gif

Και αυτές εδώ σου κάνουν. Όπως αναγράφεται κάνουν για τα US μοντέλα. Τις έχω πάρει και εγώ και είναι μια χαρά, αν και της HTC που είχε την προτιμώ.... ;)

http://shop.brando.com/htc-hd2-circle-patterned-soft-plastic-case_p4407c304d4.html

http://shop.brando.com/htc-hd2-silicone-case_p3971c2d4.html

HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Ολοιδια εχω παρει απο το netimes για το ευρωπαικο. Αψογη, μονο που ειναι υπερβολικα εφαρμοστη, περισσοτερο κι απο τις απλες που προτεινει ο Γιαννης μερικα ποστ παραπανω, κι αν φορας screen protector, σου βγαινει λιγο η πιστη να τη βαλεις χωρις να ξεκολλησει. :)

www.macspot.gr

Σήμερα μίλησα με το service της ACE Αθήνα και Θεσ/νίκη.Λίγο πολύ μου είπαν πως εφ' όσον το τηλέφωνο είναι για το SFR ,για να το καλύπτει η εγγύηση θα πρέπει να υπάρχει απόδειξη αγοράς απο Γαλλία :lol:

Μίλησα και με το κατάστημα που το αγόρασα και μου είπε να το στείλω πρώτα σ'αυτούς (κατάστημα) και οι ίδιοι θα το στείλουν για να επισκευαστεί εντός εγγύησης και με το χαρτί που συνοδεύει την επισκευή για την επέκτασή της.

Θα περάσω την Γαλλική ROM και θα το πακετάρω αύριο.

Για να δούμε τι θα γίνει τελικά και πότε θα πάρω το τηλέφωνο πίσω.

Πάντως εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω πως δημιουργήθηκε το πρόβλημα στην συσκευή.

• Administrators
Μίλησα και με το κατάστημα που το αγόρασα και μου είπε να το στείλω πρώτα σ'αυτούς (κατάστημα) και οι ίδιοι θα το στείλουν για να επισκευαστεί εντός εγγύησης και με το χαρτί που συνοδεύει την επισκευή για την επέκτασή της.

Μάλλον θα το στείλουν Γαλλία και αν ναι... θα αργήσει λίγο παραπάνω.

Modpic.gif

Το US (μεγαλύτερο) έχει το T-Mobile logo μπροστά και πάνω (κάτω από το ακουστικό) φάτσα κάρτα....δεν το χάνεις.... :)

Και τα πλήκτρα αποδοχής και απόρριψης κλήσης είναι πράσινο και κόκκινο αντίστοιχα σε αντίθεση με το ευρωπαϊκό που είναι όλα λευκά.

Τότε έχω σίγουρα ευρωπαϊκό. :) Στην αναμονή για συστημένο από neΤimes τότε (σήμερα μου έστειλαν mail ότι την έστειλαν την θήκη). :shifty:

Edited by aimilios

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Μάλλον θα το στείλουν Γαλλία και αν ναι... θα αργήσει λίγο παραπάνω.

Δεν θα έπρεπε να μου το πει αυτό; Στο τηλέφωνο μου είπε οτι θα κανονίσει να γίνει πολυ γρήγορα (και καλά)

Επίσης δεν θα έπρεπε να αναφέρει οτι το τηλέφωνο είναι απο SFR Γαλλίας, θα του έχουμε περάσει Ελληνική ROM (και θα ξανασφραγίσουμε προφανώς το κουτί) .Και ΟΚ δεν ξέρει κανείς τι είναι SFR ,δεν θα έπρεπε να αναφέρει οτι κάθε φορά που θα χρειάζεται service θα το στέλνει στην Γαλλία;

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα προϊόντα;;;

Περιμένω απάντηση απο το κατάστημα σε λίγο, θα δούμε.

Λοιπόν το τηλέφωνο θα σταλεί στην Αθήνα για επισκευή εντός εγγύησης. Δεν θα γίνει επέκταση της εγγύησης απλά θα συνεχίσει για το υπόλοιπο της.

Χρόνος ,ανάλογα απο μια έως δυο εβδομάδες ανάλογα με την δουλειά που έχει το service(λογικό).Μένει να το δω και στην πράξη.

Περνώντας την επίσημη Γαλλική ROM και αφαιρώντας την sd δεν θα φαίνονται πουθενά ούτε android ,ούτε omega ,ούτε HSPL σωστά;

τώρα γράφει

PB81100 HX-BC

SPL-3.03.000 XE

MicroP(LED) 0x05

MicroP(TOUCH) 0x05

radio 2.15.50.14 ?

ROM 3.14.163.3(04666) FRE

DATE ROM 12/15/10

PROTOCOLE 15.42.50.11U

Είναι έτοιμο;

Edited by cb600f

Με αφορμή τα παραπάνω να πω τα εξής: Και εγώ έχω αγοράσει από ebw το hd2 και ανακάλυψα ότι είναι γερμανική συσκευή, ήρθε όμως κανονικά σφραγγισμένο με ελληνικά! Δεν με πείραζε καθόλου αφού το πήρα σχεδόν μισά λεφτά από ότι το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία. Δυστυχώς όμως χάλασε και εμένα και δεν το δέχτηκαν στο service (είχα περάσε την επίσημη ρομ με βάση το s/n της συσκευή αλλά ούτε που το κοίταξαν!!! Πληκτρολόγησαν απλά το s/n και μου είπαν να το πάω... Γερμανία!!!!). Το στέλνω στο κατάστημα όπου είπαν θα το αντικαταστήσουν αλλά ήδη περιμένω ένα μήνα διότι όπως μου είπαν δεν υπάρχουν πλέον hd2 και περιμένουν την τελευταία παρτίδα που βγάζει η htc μόνο ως κινητά αντικατάστασης ή να πάρω κάποιο άλλο htc... Επικοινωνώ με HTC europe και στέλνω αναλυτικά τα στοιχεία της συσκευής και την απόδειξη αγοράς που μου ζήτησαν και μου απαντάνε ότι ΚΑΚΩΣ η εδώ αντιπροσωπεία δεν δέχτηκε το κινητό και να ξαναεπικοινωνούσα με το εδώ service να ζητήσω εξηγήσεις... Τα συμπεράσματα δικά σας για την ACE... Είμαι έτοιμος γα χοντρη καταγγελία... Edited by harris78

Με αφορμή τα παραπάνω να πω τα εξής: Και εγώ έχω αγοράσει από ebw το hd2 και ανακάλυψα ότι είναι γερμανική συσκευή, ήρθε όμως κανονικά σφραγγισμένο με ελληνικά! Δεν με πείραζε καθόλου αφού το πήρα σχεδόν μισά λεφτά από ότι το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία. Δυστυχώς όμως χάλασε και εμένα και δεν το δέχτηκαν στο service (είχα περάσε την επίσημη ρομ με βάση το s/n της συσκευή αλλά ούτε που το κοίταξαν!!! Πληκτρολόγησαν απλά το s/n και μου είπαν να το πάω... Γερμανία!!!!). Το στέλνω στο κατάστημα όπου είπαν θα το αντικαταστήσουν αλλά ήδη περιμένω ένα μήνα διότι όπως μου είπαν δεν υπάρχουν πλέον hd2 και περιμένουν την τελευταία παρτίδα που βγάζει η htc μόνο ως κινητά αντικατάστασης ή να πάρω κάποιο άλλο htc... Επικοινωνώ με HTC europe και στέλνω αναλυτικά τα στοιχεία της συσκευής και την απόδειξη αγοράς που μου ζήτησαν και μου απαντάνε ότι ΚΑΚΩΣ η εδώ αντιπροσωπεία δεν δέχτηκε το κινητό και να ξαναεπικοινωνούσα με το εδώ service να ζητήσω εξηγήσεις... Τα συμπεράσματα δικά σας για την ACE... Είμαι έτοιμος γα χοντρη καταγγελία...

Ωραία και η HTC Europe.

Αντι να τους βγάλει τα αυτιά απο το τράβηγμα ,βάζει εσένα να βγάλεις το φίδι απ'την τρύπα.

Εγώ πάντως το πακετάρισα.

Άντε καλό βόλι

• Administrators
Με αφορμή τα παραπάνω να πω τα εξής: Και εγώ έχω αγοράσει από ebw το hd2 και ανακάλυψα ότι είναι γερμανική συσκευή, ήρθε όμως κανονικά σφραγγισμένο με ελληνικά! Δεν με πείραζε καθόλου αφού το πήρα σχεδόν μισά λεφτά από ότι το φέρνει η επίσημη αντιπροσωπεία. Δυστυχώς όμως χάλασε και εμένα και δεν το δέχτηκαν στο service (είχα περάσε την επίσημη ρομ με βάση το s/n της συσκευή αλλά ούτε που το κοίταξαν!!! Πληκτρολόγησαν απλά το s/n και μου είπαν να το πάω... Γερμανία!!!!). Το στέλνω στο κατάστημα όπου είπαν θα το αντικαταστήσουν αλλά ήδη περιμένω ένα μήνα διότι όπως μου είπαν δεν υπάρχουν πλέον hd2 και περιμένουν την τελευταία παρτίδα που βγάζει η htc μόνο ως κινητά αντικατάστασης ή να πάρω κάποιο άλλο htc... Επικοινωνώ με HTC europe και στέλνω αναλυτικά τα στοιχεία της συσκευής και την απόδειξη αγοράς που μου ζήτησαν και μου απαντάνε ότι ΚΑΚΩΣ η εδώ αντιπροσωπεία δεν δέχτηκε το κινητό και να ξαναεπικοινωνούσα με το εδώ service να ζητήσω εξηγήσεις... Τα συμπεράσματα δικά σας για την ACE... Είμαι έτοιμος γα χοντρη καταγγελία...

Δυστυχώς αυτό το μπλέξιμο κρατάει πολύ καιρό και είναι σίγουρα αδικαιολόγητο. Κυνήγησε το, θα δικαιωθείς.

Modpic.gif

Γιατι μου βγαζει καποιες καταχωρησεις ημερολογιου (γιορτες) διπλες? Ενα ημερολογιο εχω περασει μονο αυτο του πρωτου ποστ. Επισης τον καθε ηχο sms οταν παω να διαλεξω ποιον να ορισω πχ, τον βλεπω παλι επι 2 φορες. :wacko: (δε στρωνει με hard reset)

www.macspot.gr