menioseten Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Με την καινουρια ρομ το τηλεφωνο μενει με 35mb μνημης... ηδη την εχω πεταξει την νεα rom.. εχουν ξεφυγει τελειως στην htc ....Θέλω να την περάσω σε έναν φίλο που έχει ακόμη την μαμά. να την βάλω θα δει κάποια διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Αν από official θα πας σε official προσωπικά το προτείνω. Εξάλλου επανέρχεται σε αυτή που έχει όποτε θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Καλησπέρα σε όλους Έχω περάσει την καινούργια Ελληνική ROM 3,14 και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν εμφανίζει στο ημερολόγιο της κεντρικής οθόνης τις γιορτές κλπ., ενώ μέσα στο ημερολόγιο φαίνονται κανονικά, συμβαίνει και σε εσάς; Θέλει κόπια ρύθμιση κλπ...; Edited October 20, 2010 by astrorama Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Δηλαδή αν την περάσεις στη συσκευή με τη μέθοδο της κάρτας μνήμης όπου μαζί με τη rom επαναφέρει και το stock-spl, η διαθέσιμη ram βρίσκεται στα φυσιολογικά επίπεδα; Ενεργοποιούνται τα 576ΜΒ; Εδώ είναι το περίεργο της υπόθεσης.Με spl δεν ενεργοποιούνται τα 576mb και έχεις free γύρω στα 180mb όσο δηλαδή και με την 1.66. Από την άλλη με το hspl βλέπει τα 576mb αλλά σου αφήνει ελάχιστα ελεύθερα Δηλαδή αν κάποιος έχει π.χ. αγγλικό κινητό και που μέχρι τώρα μπορούσε με hspl να βάλει την επίσημη ελληνική,τώρα πλέον δε μπορεί να την περάσει σωστά.Αν και πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βγει το hspl 3.03.Bέβαια από την άλλη ο cotulla και η ομάδα του,ασχολούνται αυτόν τον καιρό με το android στη nand και ίσως απλά δεν ασχοληθούν με το hspl Edited October 20, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Έχω περάσει την καινούργια Ελληνική ROM 3,14 και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν εμφανίζει στο ημερολόγιο της κεντρικής οθόνης τις γιορτές κλπ., ενώ μέσα στο ημερολόγιο φαίνονται κανονικά, συμβαίνει και σε εσάς; Θέλει κόπια ρύθμιση κλπ...; Βάλε το CHT (Co0kie's Home Tab) με το CHTEditor. Θα το βρεις στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Βάλε το CHT (Co0kie's Home Tab) με το CHTEditor. Θα το βρεις στο πρώτο post. Thanks φίλε μου, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να περάσω έξτρα εφαρμογές, στην 1,66 εμφανίζονταν κανονικά, εκτός και αν είναι κάποιο bag της ROM, εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα ήθελα να μου πείτε... Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 (edited) Thanks φίλε μου, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να περάσω έξτρα εφαρμογές, στην 1,66 εμφανίζονταν κανονικά, εκτός και αν είναι κάποιο bag της ROM, εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα ήθελα να μου πείτε... Σας ευχαριστώ Στην αρχική οθόνη μπορεί να υπάρξει καταχώρηση ημερολογίου εφόσον είναι της ίδιας ή της επομένης ημέρας. Αυτές δεν σου εμφανίζονται ; Edited October 20, 2010 by elti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Στην αρχική οθόνη μπορεί να υπάρξει καταχώρηση ημερολογίου εφόσον είναι της ίδιας ή της επομένης ημέρας. Αυτές δεν σου εμφανίζονται ; Σε ευχαριστώ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Ναι της ίδιας ημέρας είναι αλλά δυστυχώς δεν εμφανίζονται :-( δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Μάλλον θα γυρίσω στην 1.66... τι να πω!!! Πέρασα την ROM 2 φορές, συγχρονισμός επαφές-ημερολόγιο είναι μέσω outlook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πριν το κάνεις μήπως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο; Εγώ δεν γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά απ' εδώ θα μπορούν να βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrorama Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Πριν το κάνεις μήπως θα έπρεπε να περιμένεις λίγο; Εγώ δεν γνωρίζω αλλά είμαι σίγουρος ότι πολλά παιδιά απ' εδώ θα μπορούν να βοηθήσουν. OK. Σε ευχαριστώ φίλε μου.. θα περιμένω μήπως και βρεθεί λύση. Όσοι έχουν περάσει την καινούργια ROM 3,14, αντιμετωπίζουν το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Thanks φίλε μου, αλλά έλεγα μήπως υπάρχει άλλος τρόπος χωρίς να περάσω έξτρα εφαρμογές, στην 1,66 εμφανίζονταν κανονικά, εκτός και αν είναι κάποιο bag της ROM, εάν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος θα ήθελα να μου πείτε... Δεν είμαι σε θέση να σκεφτώ διαφορετική λύση αφού κατά τη γνώμη μου το συνδυασμό HTC Sense και CHT τον θεωρώ δεδομένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Eχει δοκιμασει κανεις το radio 2.15.50.14? LEO να το βαλω αυριο μαζι με Energy Touch of Glass 21682 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Eχει δοκιμασει κανεις το radio 2.15.50.14? Για πολλούς το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Θα το βαλω λοιπον και γω!! Σ ευχαριστω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Και εγω το 2.15 εχω εδω και λίγες ημέρες αλλά νομίζω ότι έχει μεγαλύτερη κατανάλωση.Εντύπωσή μου είναι? Σκέφτομαι επιστροφή στο 2.14 , με το οποίο είχα αμελητέα διαφορά σε απόδοση.. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 20, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, αυτό είναι κάτι που επηρεάζεται από το συνδυασμό περιοχή κάλυψης και provider. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς το "owner name" της συσκευής που ακριβώς μπορείς να το ορίσεις; Δυστυχώς το Foxit Reader μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: "...your owner name is invalid or blank." Έχω ορίσει κανονικά τα πεδία για το ID του τηλεφώνου, χωρίς όμως αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς το "owner name" της συσκευής που ακριβώς μπορείς να το ορίσεις; Δυστυχώς το Foxit Reader μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα: "...your owner name is invalid or blank." Έχω ορίσει κανονικά τα πεδία για το ID του τηλεφώνου, χωρίς όμως αποτέλεσμα... Καμιά ιδέα; bsb tweaks και κανε enable owner name και μετα στις ρυθμισεις ,προσωπικα. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 bsb tweaks και κανε enable owner name και μετα στις ρυθμισεις ,προσωπικα. Σωστός! Thanks! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golf_mk2 Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις φραγη κλησεων μονο σε αυτους που σε περνουν με αποκρυψη?Οι υπολοιποι να μπορουν κανονικα...Με περνουν συνεχεια και δεν ξερω ποιος ειναι!Σε ενα παλιο μου κινητο (Nokia 6630) ειχε αυτη τη δυνατοτητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dRaGm3n Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά βοήθεια!!.Όταν κάνω μία κλήση το τηλέφωνο κολλάει τελείως και θέλει soft reset για να έρθει στα καλά του. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση MY EVOLUTION ON PHONES NOKIA 3310 --> MOTOROLA ..SOMETHING --> SONY ERICSSON T610 --> NOKIA 7610 --> NOKIA N70 --> NOKIA N73 --> NOKIA N73 M.E. --> SONY ERICSSON W950 --> NOKIA 6220 --> NOKIA 5800 --> SONY ERICSSON S500 --> SAMSUNG OMNIA 2 --> HTC HD2 --> GALAXY S2 --> SE W580i --> GALAXY S2 --> GALAXY NOTE --> GALAXY NOTE 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Υπαρχει δυνατοτητα να βαλεις φραγη κλησεων μονο σε αυτους που σε περνουν με αποκρυψη?Οι υπολοιποι να μπορουν κανονικα...Με περνουν συνεχεια και δεν ξερω ποιος ειναι!Σε ενα παλιο μου κινητο (Nokia 6630) ειχε αυτη τη δυνατοτητα... Χρειαζεσαι προγραμμα γι'αυτο, ψαξε για το Magicall. Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Παιδιά βοήθεια!!.Όταν κάνω μία κλήση το τηλέφωνο κολλάει τελείως και θέλει soft reset για να έρθει στα καλά του. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?? Έχεις βάλει κάποια cooked rom; Πας για hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παδια καλησπερα.το magicall ειναι free εφαρμογη:!:.αν ναι απο που θα την κατεβασω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 παδια καλησπερα.το magicall ειναι free εφαρμογη:!:.αν ναι απο που θα την κατεβασωδες τα pm σου:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts