Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To HD2 της T-Mobile υποστηρίζει μόνο WCDMA/HSPA: 1700 MHz (AWS) / 2100 MHz. Κατά συνέπεια δεν "παίζει" στα δικά μας 3G δίκτυα. Η εν λόγω συσκευή έχει περάσει από τα χέρια μου... http://www.htc.com/us/products/t-mobile-hd2#tech-specs

The original Nexus One also came along with UMTS frequency bands 1 (2100 MHz), 4 (1700 MHz), and 8 (900 MHz).[56], allowing it to access 3G throughout Europe, as well as on T-Mobile USA and WIND Mobile in Canada. The second version of the Nexus One supports UMTS frequency bands 1 (2100 MHz), 2 (1900 MHz), and 5 (850 MHz), allowing it to access 3G in most of Europe, as well as on AT&T Mobility in the USA

τελικά με λίγο ψάξιμο και σύμφωνα με το παρακάτω, για να παίζει σίγουρα στην Ελλάδα (ακόμα και με vodafone που χρησιμοποιεί το WCDMA900) χρειάζεται η έκδοση που υποστηρίζει τα 1 (2100 MHz), 4 (1700 MHz), and 8 (900 MHz) http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/wink.gif

In general, the various UMTS bands are deployed as follows:

* Band I (W-CDMA 2100) in Europe, Africa, Asia, Australia (all carriers' metropolitan networks), New Zealand (ITU Region 1) and Brazil (part of ITU Region 2)

* Band II (W-CDMA 1900) in North America and South America (ITU Region 2)

* Band IV (W-CDMA 1700 or Advanced Wireless Services) in the United States (T-Mobile USA) and Canada (WIND Mobile, Mobilicity)

* Band V (W-CDMA 850) in Australia (Telstra NextG Network), New Zealand (XT Mobile Network), Brazil, Canada, the USA, Guatemala, Costa Rica, Venezuela, other parts of South America, Israel[2], parts of Asia (ITU Region 2 and ITU Region 3), Poland

* Band VIII (W-CDMA 900) in Europe, Asia, Australia (Optus and Vodafone regional/country 3G networks), New Zealand (ITU Region 1 and ITU Region 3), and Venezuela (Corporación Digitel, C.A.)

επιπλέον :

[ame]http://en.wikipedia.org/wiki/UMTS_frequency_bands[/ame]

http://en.wikipedia.org/wiki/Nexus_One#Canada

η έλλειψη του 900 κάνει την ζημιά? γιατί κανονικά η άλλη μπάντα είναι η 2100/1900/850..!

τέλος το δικό μου με 2100/1700/900 (έκδοση T-Mobile) μια χαρά παίζει σε 3G (wind)...:)

Edited by Nikos_s3

Ρε παιδιά προσπαθώ να βάλω backround τις φωτογραφίες μου, αλλά και έτοιμα backrounds για το HD2 με το πρόγραμμα HDWALL και μου βγάζει τις φωτογραφίες παραμορφωμένες και όχι foul backround! Έχω το coockies home tab 1.8.5 και έχω εγκαταστήσει framework compact 3.5! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ

To HD2 της T-Mobile υποστηρίζει μόνο WCDMA/HSPA: 1700 MHz (AWS) / 2100 MHz. Κατά συνέπεια δεν "παίζει" στα δικά μας 3G δίκτυα. Η εν λόγω συσκευή έχει περάσει από τα χέρια μου... http://www.htc.com/us/products/t-mobile-hd2#tech-specs

Πάντως η δική μου αμερικάνικη συσκευή T mobile έχει κανονικά 3g με σύνδεση wind.

Edited by monicos

Πάντως η δική μου αμερικάνικη συσκευή T mobile έχει κανονικά 3g με σύνδεση wind.

από αμερική το παρήγγειλες? έχει καμία άλλη διαφορά?

Ρε παιδιά προσπαθώ να βάλω backround τις φωτογραφίες μου, αλλά και έτοιμα backrounds για το HD2 με το πρόγραμμα HDWALL και μου βγάζει τις φωτογραφίες παραμορφωμένες και όχι foul backround! Έχω το coockies home tab 1.8.5 και έχω εγκαταστήσει framework compact 3.5! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ

Πρέπει να ρυθμίσειςτο wallpaper mode σε regular.

Edited by NIKOLAOS68

SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!!

• Administrators

Ποιο έχεις ακριβώς; Κάποιο link;

Modpic.gif

Καλησπέρα έχω το htc hd περίπου 3μηνες με official rom ελληνική 1.66.482.1 κ radio 2.06.51.07 έχω το έξεις πρόβλημα χάνει συχνά το σήμα .Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!!!

• Administrators
Καλησπέρα έχω το htc hd περίπου 3μηνες με official rom ελληνική 1.66.482.1 κ radio 2.06.51.07 έχω το έξεις πρόβλημα χάνει συχνά το σήμα .Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ευχαριστώ!!!

Χάνει το σήμα εκεί που συσκευές άλλες δεν το χάνουν; Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια άλλα radio για τη συσκευή σου αλλά θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να το κάνεις αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες στο πρώτο post.

Modpic.gif

Χάνει το σήμα εκεί που συσκευές άλλες δεν το χάνουν; Υπάρχει δυνατότητα να δοκιμάσεις κάποια άλλα radio για τη συσκευή σου αλλά θα χρειαστεί να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου για να το κάνεις αυτό. Περισσότερες λεπτομέρειες στο πρώτο post.

Χάνει το σήμα εκεί που συσκευές άλλες δεν το χάνουν .έχεις να προτείνεις κάποια rom k radio να περάσω κ που μπορώ να τις βρω?sorry αλλά είμαι καινούργιος ,αν γίνετε το link από το πρώτο post .Ευχαριστώ

• Administrators
Χάνει το σήμα εκεί που συσκευές άλλες δεν το χάνουν .έχεις να προτείνεις κάποια rom k radio να περάσω κ που μπορώ να τις βρω?sorry αλλά είμαι καινούργιος ,αν γίνετε το link από το πρώτο post .Ευχαριστώ

Σε αυτό το thread, διάβασε στο πρώτο post... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

Για roms, μπορείς να δεις του ioathe εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Modpic.gif

από αμερική το παρήγγειλες? έχει καμία άλλη διαφορά?

Από διφορές δεν γνωρίζω. Την συσκευή αγόρασα μέσω ebay τον Ιούνιο. έκανα την αλλάγή rom από αυτό το forum και φλάσαρα αρκετές ρομ. Τώρα έχω τηνomega v7 dinik. Τέλεια. Δεν κολάει με τίποτα το κινητό. Ένας φίλος είδε το δικό μου κινητό και αγόρασε από Ελλάδα το ίδιο (ευρωπαϊκή vercion) και του κολλάει συνέχεια. Του λέω να βάλει μαγειρεμένη ρομ αλλά φοβάται για την εγγύηση. Το δικό μου ήρθε με 16gb sd, ενώ το Ελληνικό έχει 2 gb sd. Απλά εγώ δεν έχω εγγύηση. Τίποτε άλλο.

Ποιο έχεις ακριβώς; Κάποιο link;

Το αγόρασα από ebay. Η συσκευή γράφει απ' έξω T-mobile και ήρθε με 16gb sd.

Edited by Nikos_s3

Καλημέρα

απορία. Είχα κάνει συσχετισμό τις επαφές μου με το Facebook. Όταν άλλαξα rom εκτός από 4 επαφές τις υπόλοιπες έπρεπε να τις ξανασυσχετίσω αναμεταξύ τους γιατί δε κράτησαν το link της σύνδεσης. Δυστυχώς αυτό πήρε περίπου 1μιση ώρα για να γίνει, χειροκίνητα. Υπάρχει τρόπος να το κρατάει σαν πληροφορία και την επόμενη φορά να τις έχει συσχετισμένες?

Ευχαριστώ

:)

Φίλε καρχαρία

Μάλλον πρέπει να αναφέρεις και με πιο τρόπο επανέφερες τις επαφές σου μετά την αλλαγή της ρομ.

Spbbackup? pimbackup? myphone? activesync?

Ίσως να δοκίμαζες να πάρεις backup τις επαφές σου και με ένα άλλο τρόπο από αυτό που διάλεξες αρχικά.

καλα λες, οι επαφές αποθηκεύονται αυτόματα στο Outlook και μόλις συνδέσω στην συσκευή μου, φρεσκοστημένη, περνιούνται αυτόματα όλες οι επαφές.

καλα λες, οι επαφές αποθηκεύονται αυτόματα στο Outlook και μόλις συνδέσω στην συσκευή μου, φρεσκοστημένη, περνιούνται αυτόματα όλες οι επαφές.

μετα απο καθε αλλαγη ρομ,για να εχεις τις επαφες σου συγχρονισμενες με το face(αφου εχεις κανει αντιστοιχιση τουλαχιστον μια φορα χειροκινητα!

1.επαναφορα επαφων με

α)spb backup,

β)pim backup,

γ)αντιγραφη του pim.vol(μονο με resco explorer/η καποιον αλλον explorer εκτος του οεμ)

2.επανεκινηση

3.ρυθμισεις/συνδεσεις/λογαριασμοι,βαζεις τα στοιχεια σου στο tab του facebook και μενοντας συνδεμενος σε wifi/3G,απλα το αφηνεις να συγχρονιστει και ετοιμος :)

καλημερα σε ολους παιδια :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

παει το κινητο για servise εκανα οτι λει για να το επαναφερουμε στην εργοστασιακη κατασταση με την δικια του ελληνικη ρομ, μπορει καποιος να μου επιβεβαιωση radio κτλ που πρεπει να εμφανιζει τωρα ωστε να το στειλω? ευχαριστω Edited by DoctorM
Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

θενξ!!

θα προσπαθήσω να το θυμάμαι την επόμενη φορά. Τώρα τα ξαναπέρασα χειροκίνητα.

Αν εχεις gmail, μπορεις να φτιαξεις μεσω του activesync στο hd2, να συγχρονιζεις αυτοματα και αμφιδρομα, επαφες, ημερολογιο και εργασιες. βολευει πολυ και εχεις παντα στο gmail σου ολα συγχρονισμενα. οποτε μετα απο hard reset απλα φτιαχνεις παλι τις ρυθμισεις στο activesync στο hd2, συνδεεσαι στο ιντερνετ (wifi/3g) και συγχρονιζονται ολα παλι.

και φυσικα αν καποια στιγμη πας σε αλλη πλατφορμα (adroid/iphone) υποστηριζεται η ιδια δυνατοτητα, οποτε ο συγχρονισμος ειναι πλεον μια ρουτινα μερικων λεπτων !!!!

εδω ειναι ο οδηγος που εχει φτιαξει ο Κωστας (Te_salat) για push email με gmail, ο οποιος υπαρχει και στο πρωτο post :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3093035#post3093035

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

χμ.. καλό αλλά νομίζω αχρείαστο. Το calendar δε το εχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου, δε μου έχει χρειαστεί καμιά φορά. Τα email από το gmail μου έρχονται αυτόματα ούτως ή άλλως, να το κάνω αυτό για να συχρωνίσω τις επαφές μου με το gmail, δε ξέρω. Με το outlook με βολεύει, επίσης το outlook είναι συνδεδεμένο με το plaxo και αποθηκεύει και εκεί τις επαφές.

Νομίζω θα αρκεστώ στο να παίρνω backup τις επαφές πριν κάνω αλλαγή ρομ και να τις ξαναεπαναφέρω.

• Administrators
παει το κινητο για servise εκανα οτι λει για να το επαναφερουμε στην εργοστασιακη κατασταση με την δικια του ελληνικη ρομ, μπορει καποιος να μου επιβεβαιωση radio κτλ που πρεπει να εμφανιζει τωρα ωστε να το στειλω? ευχαριστω

Πες μας εσύ τι γράφει (στη rom αλλά και στο SPL) και θα σου πούμε αν είσαι ok.

Modpic.gif

Πες μας εσύ τι γράφει (στη rom αλλά και στο SPL) και θα σου πούμε αν είσαι ok.

rom 1.48.482.4

radio 2.05.51.05_2

Ειμαι gadgetakias και ειμαι καλα :lol:

Πρέπει να ρυθμίσειςτο wallpaper mode σε regular.

Μα έχω τo Cookies Home Tab 1.8.5 και΄πρέπει να βάλω στην επιλογή ταπετσαρίας το HDWALL όπως λένε οι οδηγίες στο xda!

Καλησπέρα.

Εχτές άλλαξα την κάρτα sd για να πάρω κάτι αρχεία από μια άλλη και ξαναέβαλα την δικιά μου. Απο τότε στις φωτογραφίες μου δείχνει μόνο τις 99 τελευταίες. Αν πατήσω album και κατέβω προς τα κατω τις εμφανίζει όλες.

Ξέρει κανείς τι μπορεί να έγινε?

Τα λέτε..