Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πρωτον ποσταρα απο το κινητο και δευτερον υπαχει και η αναζητηση....και εγω εκεινη ην ωρα δεν ειχα χρονο να σε βοηθησω περισοττερο...εαν εκανεσ μια ανζητηση σιγουρα 8α σου εβγαζε αυτο που εψαχνες...:)

Κωστα κανενα προβλημα.......ισα ισα σε ευχαριστησα.....

Οσο για την αναζητηση δεν το ειχα σκεφτει...τωρα που μου ειπαν απο που γινεται θα το κανω αν ξαναχρειαστω κατι... .

Να 'σαι καλα παντως μ' εσωσες, τα ειχα παρει πολυ ασχημα με αυτο το "πραγμα" που δεν εφευγε με τιποτα....

Xiaomi Mi5 White 32GB

παιδια αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει σ αυτο που ρωτησα λιγο πιο πανω θα με βοηθουσατε παρα πολυ!

ευχαριστω

Διάβασε την πρώτη σελίδα από τις 800 και νομίζω ότι θα καλυφθείς πλήρως! Είναι το Α και το Ω στο HD2 :happy:

The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE!

P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853

Αντώνης.

παιδια αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει σ αυτο που ρωτησα λιγο πιο πανω θα με βοηθουσατε παρα πολυ!

ευχαριστω

Το τηλέφωνο είναι ήδη σπασμένο όποτε βαλε μια ωραία μαγειρεμένη ελληνική από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 άλλαξε και το ράδιο και είσαι έτοιμος

Το τηλέφωνο είναι ήδη σπασμένο όποτε βαλε μια ωραία μαγειρεμένη ελληνική από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257 άλλαξε και το ράδιο και είσαι έτοιμος

ευχαριστω πολυ! θα το δοκιμασω! και αν εχω προβλημα θα ρωτησω:)

Παιδια για σας! μολις πηρα μεταχειρισμενο το hd2.πολυ καλο!παιδια εχει αγγλικη ρομ

rom version: kwbr topix 1.3 WWE RADIO VERSION 2.08.50.05

πηγα να το κανω update apo htc αλλα λεει οτι το software δεν ειναι γιαθτο το τηλεφωνο..η ρομ που εχω ειναι παλια?ελληνικα πως θα βαλω?με χακεμα?παιδια σας παρακαλω πειτε μου και συγνωμη αν εχε ειπωθει αλλα ειναι 800 σελιδες!πιια ειναι η καλυτερη ελληνικη ρομ να βαλω>?

σας ευχαριστω πολυ!

Η ROM που φοράει η συσκευή σου δεν είναι επίσημη αλλά "μαγειρεμένη". Γι' αυτό δεν μπορείς να κάνεις update. Για να βάλεις ελληνικά (και για πολλά άλλα) πήγαινε στην πρώτη σελίδα :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=257071

Σχετικά με τις ελληνικές ROM θα σου απαντήσει κάποιος άλλος ή θα κάνεις αναζήτηση.

edit: Με πρόλαβε ο Μένιος

Γιώργος

Keep on riding...

Παιδια γεια σας,

ειμαι πρωταρης στα MW και HTC, χθες λοιπον εκει που προσπαθουσα να ρυθμισω θεματα, τονο κλησης, κλπ, καποια στιγμη πηγα να το κλεισω για να βαλω sim card.

δεν θυμαμαι απο που ακριβως το εκλεισα, ειτε πατησα το shutdown ειτε κατι αλλο, το αποτελεσμα ειναι οτι οταν το ανοιξα δεν εδειχνε το αρχικο screen με την ωρα, τον καιρο και την μπαρα κατω χαμηλα που επιλεγεις τι θελεισ να κανεις.

Με τα πολλα, και διαβαζοντας οδηγιες, εκανα reset απο το κουμπι διπλα στην μπαταρια.

Τωρα στη αρχικη οθονη μου δειχνει τισ επιλογες σε καθετη μπαρα, χωρις εικονιδια...

Εκανα ζημια?

Αν μπορει να βοηθησει καποιος να επαναφερω την αρχικη οθονη θα ειμαι υποχρεος.

Ευχαριστω πολυ

Παιδια γεια σας,

ειμαι πρωταρης στα MW και HTC, χθες λοιπον εκει που προσπαθουσα να ρυθμισω θεματα, τονο κλησης, κλπ, καποια στιγμη πηγα να το κλεισω για να βαλω sim card.

δεν θυμαμαι απο που ακριβως το εκλεισα, ειτε πατησα το shutdown ειτε κατι αλλο, το αποτελεσμα ειναι οτι οταν το ανοιξα δεν εδειχνε το αρχικο screen με την ωρα, τον καιρο και την μπαρα κατω χαμηλα που επιλεγεις τι θελεισ να κανεις.

Με τα πολλα, και διαβαζοντας οδηγιες, εκανα reset απο το κουμπι διπλα στην μπαταρια.

Τωρα στη αρχικη οθονη μου δειχνει τισ επιλογες σε καθετη μπαρα, χωρις εικονιδια...

Εκανα ζημια?

Ευχαριστω πολυ

μην αγχωνεσαι. ολα φτιαχνουν. σου εχει απενεργοποιηθει για καποιο λογο το htc sense. ετσι ονομαζεται η αρχικη οθονη με τον καιρο και ολα τα αλλα.

πηγαινε στο Εναρξη-->ρυθμισεις και βρες την επιλογη σημερα.

εκει θα δεις μια λιστα με τα διαθεσιμα today plugins. πηγαινε πιο κατω και θα δεις το htc sense. τσεκαρε το, πατα οκ και εισαι ετοιμος. θα σου φορτωσει κανονικα.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Κωστα κανενα προβλημα.......ισα ισα σε ευχαριστησα.....

Οσο για την αναζητηση δεν το ειχα σκεφτει...τωρα που μου ειπαν απο που γινεται θα το κανω αν ξαναχρειαστω κατι... .

Να 'σαι καλα παντως μ' εσωσες, τα ειχα παρει πολυ ασχημα με αυτο το "πραγμα" που δεν εφευγε με τιποτα....

σορρυ αν ειμουν αποτομος καμια αρνητικη προθεση φιλικα το ειπα να μαθαινουν και τα πιο νεα παιδια την χρηση της αναζητησης...εγω να δεις..εκανα δυο ωρες να τα βρω στο xda και ελεγα θα παθει τιποτα το κινητο θα χρειαστει srvices και τι θα κανω....και μιας και ολοι δοκιμαζουμε το ποσταρα στο φορουμ γιατι λεω ολο και καποιος θα το θελει...οσο για την προηγουμενη ερωτηση μου με το video σαφως και δεν ενω να το μετατρεψω σε αναλυση 480χ800 αλλα να αλλαξουμε frames και τετοια...

Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

Παιδια γεια σας,

Εκανα ζημια?

Ευχαριστω πολυ

Settings/home/items/μαρκάρισε htc sense, αν δεν στρώσει κάνε hard reset ,ζημία πάντως δεν έχεις κάνει.

σορρυ αν ειμουν αποτομος καμια αρνητικη προθεση φιλικα το ειπα να μαθαινουν και τα πιο νεα παιδια την χρηση της αναζητησης...εγω να δεις..εκανα δυο ωρες να τα βρω στο xda και ελεγα θα παθει τιποτα το κινητο θα χρειαστει srvices και τι θα κανω....και μιας και ολοι δοκιμαζουμε το ποσταρα στο φορουμ γιατι λεω ολο και καποιος θα το θελει...οσο για την προηγουμενη ερωτηση μου με το video σαφως και δεν ενω να το μετατρεψω σε αναλυση 480χ800 αλλα να αλλαξουμε frames και τετοια...

Προσωπικά στην αναζήτηση,δεν ήξερα πως ακριβώς πρέπει να το γράψω και έτσι επέλεξα να δω τα μηνύματά σου και κάποια στιγμή βρήκα την απάντηση.

Για το video αν θέλεις κάτι free υπάρχει το virtualdub http://www.virtualdub.org/features.html

Edited by bbbb

Settings/home/items/μαρκάρισε htc sense, αν δεν στρώσει κάνε hard reset ,ζημία πάντως δεν έχεις κάνει.

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,

Το ακανα αυτο και τωρα ειναι μαρκαρισμενο το HTC Sense αλλα ακομα τιποτα.

Εκανα και reset απο το κοκκινο κουμπι διπλα στην μπαταρια, τιποτα.

Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι ενταξει το κουμπι HOME αυτο διπλα στο πρασινο τηλεφωνο. το παταω και δεν κανει τιποτα. Παταω το windows κατω αριστερα και βγαζει τα εικονιδια, παταω το HOME πανω αριστερα, παλι τιποτα?

Καλησπερα γνωριζει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαξει το περιβαλλον των sms (HTC Messages) σε μαμα ROM?

Κατι σαν αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622520&highlight=SMS ?

Παιδια γεια σας,

Εκανα ζημια?

Ευχαριστω πολυ

Τι ακριβως βλεπεις στην αρχικη οθονη?

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση,

Το ακανα αυτο και τωρα ειναι μαρκαρισμενο το HTC Sense αλλα ακομα τιποτα.

Εκανα και reset απο το κοκκινο κουμπι διπλα στην μπαταρια, τιποτα.

Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι ενταξει το κουμπι HOME αυτο διπλα στο πρασινο τηλεφωνο. το παταω και δεν κανει τιποτα. Παταω το windows κατω αριστερα και βγαζει τα εικονιδια, παταω το HOME πανω αριστερα, παλι τιποτα?

Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης και την sim και κάνε clear storage, θα επανέρθει στην αρχική κατάσταση και θα διαγράφουν ότι έχεις βάλει εσύ στο τηλ.

ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια που βοηθανε ολους εμας τους ασχετους να καταλαβενουμε οτι αφορα το hd2!

περασα ελληνικη ρομ με τη βοηθεια σας . αλλιως ακομα θα τραβιομουνα!

μπορω να περασω το ραδιο στη συσκευη μου χωρις να χρειαστει να κανω hard reset ?

γιατι δεν εχω χρονο για στησιμο παλι.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Καλησπερα,

τα εβγαλα ολα και εκανα εκκινηση παλι, τελικα καταφερα να δω αρχικη οθονη οπου στο πανω μερος εγραφε start, και απο κατω start HTC Sense, μετα απο λιγο unable to start; tqp here to try again

παταω παλι αλλα δεν κανει τιποτα, ειναι μπλοκαρισμενο

Ευχαριστω ολους σας

Όντως αυτό κάνει!Μεταφέρονται όλοι οι ήχοι , ακόμα και η μουσική(και σε μονο Bluetooth)

Παίδες καλησπέρα

Εμένα γιατί δεν μεταφέρεται ούτε η μουσική αλλά ούτε και οι ήχοιμ κλήσεις???

Τί ΒΤ έχεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπορω να περασω το ραδιο στη συσκευη μου χωρις να χρειαστει να κανω hard reset ?

γιατι δεν εχω χρονο για στησιμο παλι.

Εφόσον έχεις κάνει hspl, μπορείς να περάσεις όποιο radio θέλεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις hard reset. Τα δεδομένα του τηλεφώνου δεν επηρεάζονται από το radio που θα περάσεις, πρόσεξε όμως το radio που θα επιλέξεις να είναι "συμβατό" με τη rom που έχεις ήδη στη συσκευή σου:)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Το έχω γράψει και στο αντίστοιχο θέμα της Omega, αλλά επειδή πολλοί μπορεί να μην το παρακολουθούν, το γράφω κι εδώ....:p

Πέρασα την Omega Dinik XT v3.0 με το radio 2.12.50.02_2, και η καταναλωση μπαταριας μειώθηκε απίστευτα!! Με την artemis που είχα τόσο καιρό, και την χρηση που κάνω στο κινητο, αναγκαζόμουν να το φορτιζω μεσα στη μερα παλι..

Με την Οmega το φορτισα χθες, οπως καθε βραδυ, και απο το πρωι μεχρι τωρα, ειναι στο 74%!!!!!!! Με κανονικη χρηση, κλήσεις, sms και λιγο internet...:D:D

Φοβερα πράγματα!!:happy:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

με την αρτεμις ειχες το ιδιο radio???εγω δεν το χρησιμοποιω γιατι εχω το 2.10.50.28 και ειμαι πολυ ικανοποηνμενος κυριως με το σημα εχει σημα σε απιστευτα μερη..... Edited by koklas
Samsung Galaxy S8 plus.....

Οχι... Με την artemis ειχα το 2.7.51 το οποιο ήταν απο αυτα που προτεινε ο sternas και απο τοτε που το ειχα περασει δεν το ειχα ξαναλλαξει... Τωρα αλλαξα γιατι δεν ηταν στα προτεινομενα της Omega... Και πραγματικα, σαν να αγορασα αλλη μπαταρια!!:D

Από σήμα δεν το έχω τσεκαρει ακομη, παντου, αλλα μεχρι τωρα ειναι μια χαρα...

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Με το radio της υπογραφής μου κακ τη συγκεκριμένη rom (duttys) έχω την καλύτερη καταάλωση μπατάριας μέχρι σήμερα στο Leo από όλες τις rom που έχω δοκιμάσει (Topix, Energy, Artemis, Duttys)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra