Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην πρώτη σελίδα του τόπικ , είναι μαζεμένα όλα τα καλά μαζί και το start menu 4 Columns για το Leo .
'εγω ψαχνω αλριβως το αντιθετο απο αυτο που κανει αυτο το cab.δηλαδη απο 4 εικονιδια που βγαζει η ρομ μου,να βγαζει τρια!
[sIGPIC][/sIGPIC]

'εγω ψαχνω αλριβως το αντιθετο απο αυτο που κανει αυτο το cab.δηλαδη απο 4 εικονιδια που βγαζει η ρομ μου,να βγαζει τρια!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=589380

Samsung Galaxy S8 plus.....

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις (και φυσικά soft reset μετά) αυτό που έβαλες και έχεις 4 σειρές ?

παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου στειλει με πμ το resco fhoto manager.ευχαριστω.

To Resco Photo Manager δεν ειναι δωρεαν προγραμμα,

Μπορείς να το δοκιμάσεις από εδώ για 7 ημέρες.

http://www.resco.net/pocketpc/photomanager/default.asp

Διακίνηση παράνομου υλικού στο myphone δεν επιτρέπετε.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

To Resco Photo Manager δεν ειναι δωρεαν προγραμμα,

Μπορείς να το δοκιμάσεις από εδώ για 7 ημέρες.

http://www.resco.net/pocketpc/photomanager/default.asp

Διακίνηση παράνομου υλικού στο myphone δεν επιτρέπετε.

ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=680343

(Sakajati,για τους παλιους )

αλλος ενας δυνατος μαγειρας ειναι πλεον μαζι μας και στο λεο :)

ειναι μεσα στην δικη μου φιλοσοφια,λιτες,ταχυτατες αλλα και σταθερες ρομς με λιγα και βασικα,ωστε να βαλεις οτι εσυ πραγματικα χρειαζεσαι ;)

την συστηνω ανεπιφυλακτα ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις (και φυσικά soft reset μετά) αυτό που έβαλες και έχεις 4 σειρές ?
δεν προσθεσα κατι εγω,ετσι ειναι η energy

τελειο! κωστα σ ευχαριστω,με εφτιαξες
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι μεσα στην δικη μου φιλοσοφια,λιτες,ταχυτατες αλλα και σταθερες ρομς με λιγα και βασικα,ωστε να βαλεις οτι εσυ πραγματικα χρειαζεσαι ;)

Δημητρη εχω στησει μια συσκευη τωρα με την τελευταια του λαυρεντη που πραγματικα πεταει....την εχω φουλ κ ειναι οπως στην αρχη....εβαλα αυτη με τα εικονιδια του spike και ειναι τελεια....θα την δοκιμασω ομως με την πρωτη ευκαιρια....

Μια βοηθεια! μετα απο hard reset και επαναφορα απο backup η συσκευη τα αρχεια .txt τα βλεπει σαν αγνωστο τυπο με αποτελεσμα μια εφαρμογη torrent που εχω να μην λητουργει. Καμια ιδεα? Δεν εχω ορεξη να το στηνω απο την αρχη!

ΚΑλημερα,δοκιμασε με τον resco file explorer να το ανοιξεις,εχει επιλογη ανοιγμα με...Επελεξε σημειωματαριο και φυσιολογικα θα σου παιξει...Παντως κουφο

Φιλικά Γιώργος

7 Ιούν. 2010, 12:47 #11940

Να πω επισης οτι μια ROM που με αφησε τελειως αναυδο απο πλευρας touch-scroll κλπ ειναι η παρακατω.......

μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι based 2.10 γι αυτο και ειναι τοσο βελουδινη και απιστευτη η αισθηση στην οθονη!!!

ειναι και σχετικα lite ωστε να βαλεις οτι θελεις.........την προτεινω με 1000........

Σε ειχα προλαβει Μητσο :D

Τελικα κατι καταλαβαινουμε και εμεις απο ROM.....και ας μην ειμαστε GURU!:X

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Να πω επισης οτι μια ROM που με αφησε τελειως αναυδο απο πλευρας touch-scroll κλπ ειναι η παρακατω.......

μαλλον δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι based 2.10 γι αυτο και ειναι τοσο βελουδινη και απιστευτη η αισθηση στην οθονη!!!

ειναι και σχετικα lite ωστε να βαλεις οτι θελεις.........την προτεινω με 1000........

Βασίλη σου προτείνω να δοκιμάσεις την Omega v2.6 WWE WM6.5.x

Θα δεις ότι το touch-scroll είναι τέλειο και είναι και σε 2,13 (μεγαλύτερη ταχύτητα).

Θα δεις την ιδια βελουδινη και απιστευτη η αισθηση στην οθονη!!!

Και όχι μόνο.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Βασίλη σου προτείνω να δοκιμάσεις την Omega v2.6 WWE WM6.5.x

Θα δεις ότι το touch-scroll είναι τέλειο και είναι και σε 2,13 (μεγαλύτερη ταχύτητα).

Θα δεις την ιδια βελουδινη και απιστευτη η αισθηση στην οθονη!!!

Και όχι μόνο.

Θα το κανω συντομα φιλε μου! Εκτιμώ απεριοριστα την προσπαθεια σου και φαινεται οτι αυτο που κανεις το αγαπας και σου αρεσει πολυ......

Απλως περιμενα να βελτιωθεις κι΄αλλο και ειμαι σιγουρος οτι θα φτασεις ψηλα γιατι πολυ απλα οτι δεν ξερεις ρωτας για να μαθεις και πειραματιζεσαι συνεχως!

Αφου το λες οτι πλεον ειναι σε καλο επιπεδο κατεβαινει για δοκιμη!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Θα το κανω συντομα φιλε μου! Εκτιμώ απεριοριστα την προσπαθεια σου και φαινεται οτι αυτο που κανεις το αγαπας και σου αρεσει πολυ......

Απλως περιμενα να βελτιωθεις κι΄αλλο και ειμαι σιγουρος οτι θα φτασεις ψηλα γιατι πολυ απλα οτι δεν ξερεις ρωτας για να μαθεις και πειραματιζεσαι συνεχως!

Αφου το λες οτι πλεον ειναι σε καλο επιπεδο κατεβαινει για δοκιμη!

Ωραία Βασίλη

περιμένω εντυπώσεις :)

γεια σαs βαζω να δω ταινια με το tcpmp με ξεχωριστουs υποτιτλουs κα ολα πανε καλα μωλιs ομωs γυριζω το κινητο στο πλαι οι υποτιτλοι δεν εμφανιζονται ολοκληροι τι ρυθμιση πρεπει να κανω για να παιζουν οι υποτιτλοι ολοκληροι? ευχαριστω

παιδια φλασαρα αυτη τη ρομ και εχει μια εικονα στην αρχη που ενω φλασαρα την official απο καρτα δεν φευγει....γιατι?????

παιδια φλασαρα αυτη τη ρομ και εχει μια εικονα στην αρχη που ενω φλασαρα την official απο καρτα δεν φευγει....γιατι?????

Φιλέ και εγω πηγα να φλασσαρω αλλα ευτυχως διαβασα τα Posts του συγκεκριμενου forum και ειδα οτι το αναφερουν και αλλοι...

Ψαξε εκει φανταζομαι οτι θα βρεις την λυση...

Γιαννης. Μ.

Καλησπερα σε ολους,απο προχθες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Η συσκευη καποιες φορες δεν βλεπει την καρτα μνημης,χωρις να προσθεσω η να αφαιρεσω καποιο προγραμμα και ενω δεν ειχα κανενα προβλημα τους τρεις μηνες που εχω το τηλεφωνο.Εχει καποιος κατι υποψην του?

Ελπίζω να μην εννοείς ότι αυτό συμβαίνει ενώ έχεις συνδέσει τη συσκευή στο PC ως Μονάδα δίσκου !

οχι βεβαια,ενω ειναι σε αναμονη.

Καλησπερα σε ολους,απο προχθες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Η συσκευη καποιες φορες δεν βλεπει την καρτα μνημης,χωρις να προσθεσω η να αφαιρεσω καποιο προγραμμα και ενω δεν ειχα κανενα προβλημα τους τρεις μηνες που εχω το τηλεφωνο.Εχει καποιος κατι υποψην του?

Θα σου πρότεινα να την πάρεις ένα backup (που πάντα χρειάζεται να έχεις) στο pc και μετά φορμάτ σε fat32.

Κάποτε μου το έκανε και μένα αλλά μετά από το format δεν το ξαναπαρουσίασε:)

Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλέ και εγω πηγα να φλασσαρω αλλα ευτυχως διαβασα τα Posts του συγκεκριμενου forum και ειδα οτι το αναφερουν και αλλοι...

Ψαξε εκει φανταζομαι οτι θα βρεις την λυση...

παιδια βρηκα λυση...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=691687&highlight=splash+screen

Θα σου πρότεινα να την πάρεις ένα backup (που πάντα χρειάζεται να έχεις) στο pc και μετά φορμάτ σε fat32.

Κάποτε μου το έκανε και μένα αλλά μετά από το format δεν το ξαναπαρουσίασε:)

Θα το δοκιμασω,ευχαριστω.