Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό μήνυμα από akis111 Εμφάνιση Μηνύματος

Καλησπερα,εχω την συσκευη ,αγλλικη,μπορω να φορτωσω NETCFv35.wm.armv4i.cab γιατι μουτο ζητανε καποιες εφαρμογες που θελω να περασω?

Ναι μπορείς να το κάνεις εγκατάσταση

Εγκατασταση το κανω στη μνημη τηλεφωνου η στην καρτα μνημης?

στη μνημη του τηλεφωνου

Καλησπέρα. Μπηκα μετα απο καιρο και ειδα το post σου. Επαθα το ιδιο πριν μια βδομαδα. Το κοστος ειναι 230 ευρώ αλλα το χειροτερο ακολουθεί.. Η ace δεν εχει το συγκεκριμενο ανταλακτικο ετοιμοπαράδοτο :mad:

Περιμενω μια βδομαδα και θα χρειαστει αρκετες υποψιαζομαι :(

Ναι δυστυχως πηρα και γω τηλ. και μου ειπαν και μενα 230 και οτι δεν εχει, αλλα δε μου εδωσαν σαφη ημερομηνια μου ειπαν παρε μας απο δευτερα!! Δεν ειναι λιγο ακριβα? Απο ebay τι λετε να φτιαξουμε μονη μας, στο iphone ηταν ευκολο το εγχειρημα εδω ομως οχι τοσο, και επισης ειναι γνησια τα digitizer ??

"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω:

- Θήκη καλή για HTC HD2 που βρίσκω?

- Κάποιο link για αγορά ή δοκιμασμένο προιόν?

Ευχαριστώ!

I am NOT crazy.... me neither..... shut up both of you!

Επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω:

- Θήκη καλή για HTC HD2 που βρίσκω?

- Κάποιο link για αγορά ή δοκιμασμένο προιόν?

Ευχαριστώ!

δοκιμασε netimes.com

Τελικα πηγα την συσκευη στο μαγαζι απο το οποιο την αγορασα και θα την στειλουν στο service. Με ποιον τροπο μπορω να ενημερωθω για την πορεια του ελεγχου? Φανταζομαι οχι στο καταστημα, αλλα απο τους ιδιους στην Ace Hellas, αλλα αυτο μπορει να γινει τηλεφωνικα πχ ή με mail?

Ελπιζω να μην μου την κρατησουν πολλες μερες, αν και απο οσα διαβασα εδω μαλλον δεν κανουν πολυ συνηθως (με εξαιρεση τον φιλο sisferas_sax που πρεπει να ειναι η εκτη μερα).

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα pm και να μου γραφει από που μπορώ να κατεβάσω το IGO και το Destinator για το HD2 μου? Σε όποια site έχω μπει βρίσκω εκδόσεις για συσκευές πλοήγησης και όχι για PDA όπως ειναι το δικό μας! Ευχαριστώ!

Καλησπέρα! Μπορεί κάποιος να μου στείλει ένα pm και να μου γραφει από που μπορώ να κατεβάσω το IGO και το Destinator για το HD2 μου? Σε όποια site έχω μπει βρίσκω εκδόσεις για συσκευές πλοήγησης και όχι για PDA όπως ειναι το δικό μας! Ευχαριστώ!

Οσο και αν ζητας κανενας δεν θα σου δωσει τετοιες πληροφοριες φιλε μου ;) Πηγαινε στο site http://www.mls.gr/ για να παρεις πληροφοριες για το Destinator :)

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Το touchscreen τελικα μου το επισκαυαζει και το 9v**ο με 100 ευρω απο 230 που ζηταει η ace!! Tι λετε? γνωριζω ειναι καλο μαγαζι και επαγγελματιες!
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

καλησπέρα

Σήμερα πέρασα την Alpha v1.0 ELL WM6.5 (Ελληνική) με radio 2.10.50.19_2

Διαπίστωσα ότι το iGO δεν μπορεί να βρει τον δέκτη GPS.

Χρησιμοποιώντας τους Google Maps δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Τι μπορεί να συμβαίνει? μέχρι σήμερα είχα την topix 1.5.2 και το iGO δούλευε άψογα.

Διόρθωσα το πρόβλημα με το GPS

μπορείς να κατεβάσεις την νέα διορθωμένη έκδοση από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=272257

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

παιδια για σας! γιατι οταν τραβαω βιντεο μεσα τα φραμες ειναι χαμηλα και κολαει ενω εξωτερικου χωρου ειναι μια χαρα?διορθωνεται αυτο?

ευχαριστω

παιδια για σας! γιατι οταν τραβαω βιντεο μεσα τα φραμες ειναι χαμηλα και κολαει ενω εξωτερικου χωρου ειναι μια χαρα?διορθωνεται αυτο?

ευχαριστω

Γιατι με περιορισμενο φωτισμο η καμερα ειναι ανεπαρκης.

Επισης πολλες φορες με χρηση φλας παρατηρουνται προβληματα.

Το θεμα καμερα στα HTC ειναι πονεμενη ιστορια. Σε συνδιασμο με τα windows δεν δινει τα καλυτερα αποτελεσματα στην βιντεοσκοπιση.

Στο Desire που εχει την ιδια καμερα, τα βιντεο ειναι πολυ καλυτερα και μαλιστα χωρις φλας αφου δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα στην βιντεοσκοπιση.

Αρα ειναι και θεμα λειτουργικου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το θεμα καμερα στα HTC ειναι πονεμενη ιστορια. Σε συνδιασμο με τα windows δεν δινει τα καλυτερα αποτελεσματα στην βιντεοσκοπιση.

Στο Desire που εχει την ιδια καμερα, τα βιντεο ειναι πολυ καλυτερα και μαλιστα χωρις φλας αφου δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα στην βιντεοσκοπιση.

Εντελως παρεμπιπτοντικα, πως επηρεαζει το λειτουργικο την αποδοση της καμερας σε μια συσκευη? Το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο, αλλα δεν εχω καταλαβει τον λογο :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στην ουσια μονο οι σωστοι drivers κανουνε δουλεια και οχι τοσο το λειτουργικο...

Απλως στα wm επειδη ειναι και λανσαρονται σαν επαγγελματικα δεν προσεχουνε τοσο τον φακο,το κρυσταλλο και στην καλυτερη περιπτωση αν υπαρχει led στα κοντινα πλανα καιει την φωτο...Δεν τα προσεχουνε και τοσο..Η δε HTC χρονια ειχε της αθλιοτερες καμερες στα wp κινητα της

Φιλικά Γιώργος

γιατι καποιο παιδι που μαγειρευει ρομ δεν μας ανεβαζει τους driver απο την 2.10???

αμα θες το package "Camera_6_26_20121425_00"

στο ανεβαζω εγω

αν θελεις drivers απο OEMDrivers ουτε θα βρεις ποιοι ειναι για την καμερα και να τους βρεις δεν μονο μαγειρεύονται για να δουλεψουν..

το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις καποια custom rom με αυτα μεσα..

παντως η 1.78 τεστ ρομ της HTC δεν εχει αναβαθμισει ακομα την καμερα οποτε για official rom πρεπει να περιμένεις χρονο

εγω τα εχω ολα αυτα στην δηκια μου και ανεβαζω ρομ με Sense 2.5 "2013" καινουρια εκδοση :lol:

EDIT 1

τρελο το ουκρανικο χεχεχε (Eurovision)

EDIT 2

Εδω η καινουρια ρομ μου με το καινουριο Sense 2.5.2013

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3193683#post3193683

Edited by b16b

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Xρησιμοποιουσα το lockscreen του CHT, γιατι ειναι ωραιο σαν design, αλλα την πατησα... Σημερα, και ενω ημουν στη δουλεια, ολο ξεκλειδωνει μεσα στην τσεπη, και επαιρνα τηλεφωνα!!:wacko: Το καταλαβα μετα απο 5 κλησεις που δεχτηκα, των ατομων που ειχα παρει τηλεφωνο κατα λαθος... :rolleyes:

Κριμα, κι ηταν ωραιο...:worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Xρησιμοποιουσα το lockscreen του CHT, γιατι ειναι ωραιο σαν design, αλλα την πατησα... Σημερα, και ενω ημουν στη δουλεια, ολο ξεκλειδωνει μεσα στην τσεπη, και επαιρνα τηλεφωνα!!:wacko: Το καταλαβα μετα απο 5 κλησεις που δεχτηκα, των ατομων που ειχα παρει τηλεφωνο κατα λαθος... :rolleyes:

Κριμα, κι ηταν ωραιο...:worry:

Μήπως δεν έχεις επιλέξει τα "lock on standby" και "lock after call" ?

Ιδίως το τελευταίο είναι απαραίτητο, διαφορετικά αν σου κάνουν π.χ. μια κλήση την οποία δεν απαντήσεις το τηλέφωνο θα μείνει ξεκλείδωτο.

εγω παντα με φλας εχω θεμα σοβαρο,σε σχεση με ψηφιακη μηχανη,εκτος απο φιλιν σε σκηνες ημερας,η χρωματική θερμοκρασια ειναι χαλια στα σκοτεινα με φλας.

Το οπτικο μερος του desire ειναι ιδιιο με το hd2 ? το εχεις και το ενα και το αλλο ?

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Εντελως παρεμπιπτοντικα, πως επηρεαζει το λειτουργικο την αποδοση της καμερας σε μια συσκευη? Το εχω ακουσει πολλες φορες αυτο, αλλα δεν εχω καταλαβει τον λογο :)

στα ψηφιακα οπτικα σηστηματα η χρωματικη ισοροπια η αποθορυβοποιηση-θορυβος ευκρινια και αλλα χαρακτηριστικα της ποιοτητας μιας φωτο εξαρτωνται κατα μεγαλο ποσοστο απο τους αλγοριθμους του software του οπτικου μεσου

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

εγω παντα με φλας εχω θεμα σοβαρο,σε σχεση με ψηφιακη μηχανη,εκτος απο φιλιν σε σκηνες ημερας,η χρωματική θερμοκρασια ειναι χαλια στα σκοτεινα με φλας.

Το οπτικο μερος του desire ειναι ιδιιο με το hd2 ? το εχεις και το ενα και το αλλο ?

Δεν εχω το Desire, αλλα εχω δει αρκετα βιντεο απ αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

εγω τα εχω ολα αυτα στην δηκια μου και ανεβαζω ρομ με Sense 2.5 "2013"

καλημερα

η διαφορα με το 2012 ποια ειναι?

υπαρχει συμβατοτητα με τα προγραμματα που χρησιμοποιουμε μεχρι τωρα ?

Μήπως δεν έχεις επιλέξει τα "lock on standby" και "lock after call" ?

Ιδίως το τελευταίο είναι απαραίτητο, διαφορετικά αν σου κάνουν π.χ. μια κλήση την οποία δεν απαντήσεις το τηλέφωνο θα μείνει ξεκλείδωτο.

Oχι, ολα ενεργοποιημενα τα εχω.... Δεν δεχτηκα καποια κληση και μετα αρχισε να παιρνει μονο του... Ετσι ξαφνικα απο αναμονη, ξεκινησε να παιρνει... Εμπαινε στις ρυθμισεις, κτλ....:blink:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Oχι, ολα ενεργοποιημενα τα εχω.... Δεν δεχτηκα καποια κληση και μετα αρχισε να παιρνει μονο του... Ετσι ξαφνικα απο αναμονη, ξεκινησε να παιρνει... Εμπαινε στις ρυθμισεις, κτλ....:blink:

Γενικα εχουν αναφερθει προβληματα με το lockscreen αυτο. Δεν ειμαι σιγουρος αν το συγκεκριμενο ειναι ενα απο αυτα, i'm just saying :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

για να γραψω την εντολη HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI χρειαζομαι καποιον task manager σωστα?μπορειτε να μου προτεινετε καποιον?ευχαριστω

για να γραψω την εντολη HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GDI\Rotation\HideOrientationUI χρειαζομαι καποιον task manager σωστα?μπορειτε να μου προτεινετε καποιον?ευχαριστω

συγνωμη βρηκα απαντηση απο προηγουμενο post

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση !