Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα αρωστακια......

Δημητρη οντως φοβερη και τρομερη!

Ενα bug βρηκα δεν παιρνει το nodata....το ειδες αυτο? 1η φορα το βλεπω αυτο ρομ να μην εγκαθιστα το nodata!

Καμια λυση?

Εγω εβαλα το νεο radio 2.10.50.19_2 που διαβασα οτι ειαι πολυ καλο!

Καποιο link για το ezinput?

δεν χρειαζεται το nodata,γιατι εχει ΔΙΚΗ ΤΟΥ εφαρμογη μεσα ηδη η ρομ για αυτην την δουλεια :)

προσοχη,προτεινει συγκεκριμενο ραδιο για την ρομ που εχει στο τελος του ποστ και μονο για αυτη!

εμενα δουλευει μια χαρα το 2.09 που λεω,χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα δοκιμασω κ καποιο αλλο;)

Δημήτρη καλημέρα, έχεις δίκιο για τη rom αυτή, είναι η πιο πλήρης rom από πλευράς προγραμμάτων και εφαρμογών (δε χρειάζεται σχεδόν κανένα από τα tweaks που χρησιμοποιούσαμε), και έχει και landscape το manila.

Τη δοκίμασα μια ημέρα περίπου, σταθερή και γρήγορη αλλά μακριά από τα δικά μου γούστα η όλη εμφάνισή της και τώρα δοκιμάζω τη νέα Topix.

Το radio που προτείνεις παραπάνω δουλεύει σωστά γιατί απ' ότι διάβασα ο δημιουργός της προτείνει 2.xx.50 και όχι 51

η ρομ ειναι τρομερη παιδια.εμενα προσωπικα μεχρι στιγμης με φτιαχνει πολυ:)

θα της δωσω χρονο γιατι το αξιζει!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Βρες το CustomRUU.exe απο αλλο ραδιο και παρτο και καντο επικολληση στον φακελο με το νεο ραδιο και τρεξτο!

σε ευχαριστω.απλο αλλα....

σε ευχαριστω.απλο αλλα....

παρτο φιλε μου ;)

custom_ruu.rar

αποσυμπιεσε τον φακελο και ριξε μεσα οποια ρομ η ραδιο θελεις να φλασαρεις απο το pc σου :)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

καλημερα σε ολα τα παιδια :)

αν θελετε να αλλαξετε κινητο (κυριολεκτικα) δοκιμαστε την ρομ απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784

http://www.energyroms.com/PostGraphics/download.png

αυτην με την εκδοση του Cookie HomeTab:

με το ραδιο Leo_radio_2.09.51.03.rar

ειναι η πιο πληρης ρομ που εχω δοκιμασει!

τα tweaks και τα tx customizing apps,μειωθηκαν στο ελαχιστο!!

ειναι οτι πιο γρηγορο και παραλληλα σταθερο και αξιοπιστο,εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης,ειδικα στα 6.5.χ:blink:

ειναι η ρομ που πιθανον,να καταφερει να με κανει να αφησω την απροβληματιστη,topix 1.5.2 του kwbr που χρησιμοποιω σαν βαση!την δουλευω 3 μερες τωρα και απλα ειναι τρομερη!πανεμορφο interface,με τεραστια δουλεια απο το παληκαρι (energy).

χθες μονο τραβηξα ολοκληρη διαδρομη με την καμερα του λεο μου (σχεδον 30') ενα βιντεο κοντα στα 2gb και πανω απο 300 φωτογραφιες.η καμερα απλα απαιχτη!

το Gps με αυτο το ραδιο ειναι απλα απολαυση

τηλεφωνο κλπ,αλλη κατηγορια λογω customizing και πανεμορφου interface...και πολλα πολλα αλλα:confused:

στο hd εκανε τις πιο ομορφες ρομς στα 6.5 αλλα το hd δεν ηταν ετοιμο να δεχτει τετοιες ρομς,λογω αδυναμου hardware:(

tips

-δεν χρειαζεται wtask

-παιξτε με τις ρυθμισεις του ark switch

-μην χρησιμοποιησετε τα πληκτρολογια των,tsipistri,dr mobile!παρα μονο την ελληνικη εκδοση του ez input που εχει δωθει απο τον Γιαννη (Athanasso) εδω στο φορουμ.

-πειραματιστειτε με το second today,εγω δουλευω το weather panel για προγραμμα καιρου χρονια τωρα(ειναι το πιο αξιοπιστο στις προγνωσεις του) και με το second today(που ειναι η πιο αξιοπιστη εφαρμογη για αυτην την δουλεια) δουλευουν ολα αψογα και χωρις κανενα προβλημα!

προσεξτε τι βαζετε απο customizing σε αυτην την ρομ....μην πλακωσετε και βαζετε οτι βαζατε μεχρι τωρα στις υπολοιπες που δοκιμαζατε μεχρι τωρα,γιατι τα εχει σχεδον ολα μεσα :!:

Για ποια έκδοση όμως μιλάς την 23563 η την 21901;

Γιατί ψήθηκα και εγώ.....:lol:

Xiaomi Mi5 White 32GB

BEFORE YOU DOWNLOAD AND FLASH THIS ROM, MAKE SURE YOUR RADIO VERSION IS AT LEAST 2.07.50 (not 51!) , OR YOUR PHONE WILL NOT BOOTUP AFTER YOU FLASH ! αρα ολα τα 2.χχ.50.χχ ειναι οκ, αυτο λεει μονο!
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

21901

Να ρωτησω και κατι τους Guru...:

There included 6 SPLs:

OSPL 1.42, OSPL 1.66, OSPL 2.08 (Original SPL)

HSPL 1.42, HSPL 1.66, HSPL 2.08 (Hard SPL)

Ποιο για καθε περιπτωση? Με ποιο σκεπτικο διαλεγουμε οεο? Και απο τι καταλαβα πλεον δεν χρειαζεται να φλασαρουμε μεσω SD CARD για να επαναφερουμε το original SPL? μετο HSPL2 μπορουμε να επαναφερουμε το original σωστα?

21901

Να ρωτησω και κατι τους Guru...:

There included 6 SPLs:

OSPL 1.42, OSPL 1.66, OSPL 2.08 (Original SPL)

HSPL 1.42, HSPL 1.66, HSPL 2.08 (Hard SPL)

Ποιο για καθε περιπτωση? Με ποιο σκεπτικο διαλεγουμε οεο? Και απο τι καταλαβα πλεον δεν χρειαζεται να φλασαρουμε μεσω SD CARD για να επαναφερουμε το original SPL? μετο HSPL2 μπορουμε να επαναφερουμε το original σωστα?

Μπα μαλλον για 23563 μιλαει ο Δημητρης και για 6.5.χ!

Αναλογα την base που θα εχει η ρομ μας, για μενα βαλε HSPL 2.08 (Hard SPL) για να φλασαρεις ολες τις ρομ.......

Σωστα επανερχεται το original πανευκολα!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

παιδια βοηθεια!εβαλα την ρομ του ζαχαρακη και μετα μολις εβαλα το ραδιο το κινητο ανοιγει και κολλαει στην ασπρη οθονη που λεει htc. πως το ανοιγω να αλλαξω ραδιο?σωστε με

παιδια βοηθεια!εβαλα την ρομ του ζαχαρακη και μετα μολις εβαλα το ραδιο το κινητο ανοιγει και κολλαει στην ασπρη οθονη που λεει htc. πως το ανοιγω να αλλαξω ραδιο?σωστε με

Τρέξε το task29 να διαγράψει τη rom, πέρνα το radio που θες και μετά τη rom (περισσότερα στο 1ο post)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Την δοκιμαζω απο προχθες την energy που λεει ο Δημήτρης.

Το σιγουρο ειναι οτι προκειται για οτι πιο γρηγορο εχω δει, πλην του Κωνσταντινου που δεν την εχω δοκιμασει ακομα.

Τυχαινει να βρισκομαι με 2 HD2 συσκευες αυτες τις μερες και μπορω να κανω αμεσες συγκρισεις.

Συγκρινα λοιπον αρχικα την miri με την Αρτεμις 7 που ειχε ο ανηψιος μου.

Σε οτιδηποτε κι αν εκανα του miri ηταν ενα τσακ πισω.

Μετα περασα στο δικο μου την energy και συγκρινα παλι με την Αρτεμις αλλα αυτη την φορα την V10.

Μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα.

Στον χρονο απο επανεκινηση η energy ειχε πολυ μεγαλη διαφορα υπερ της.

Το ιδιο και στα περισσοτερα προγραμματα ειδικα οταν ανοιγαν απο τερματισμο και οχι απο minimise.

Παμε στα αρνητικα:

Δεν μ αρεσει που εχει βαλει δικο του θεμα.

Καποια προγραμματα δεν θα τα ηθελα μεσα στην ρομ.

Μου εκανε 2 κολληματα οχι σε καποια εφαρμογη, αλλα καθως επανεφερα την συσκευη απο sleep με τον slider.

Μια φορα μπερδεψε τα mails με τα sms. Δηλαδη παταγα να δω τα εισερχομενα mails και με πηγαινε στα εισερχομενα sms. με επανεκινηση λυθηκε.

Δεν μ αρεσει το ελληνικο πληκτρολογιο που υπαρχει. Δεν ειναι κεντραρισμενα καλα τα γραμματα και το πληκτρο του διαστηματος ειναι τεραστιο.

Θα την ξαναφλασαρω να δω μηπως κατι δεν πηγε καλα γιατι με τοσα προγραμματα που εχει μεσα θελει χρονο να φλασαριστει και μπορει να στραβωσει κατι.

Η μπαταρια σιγουρα με τοσους ιππους που δινει η ρομ πεφτει πιο γρηγορα αλλα εχουμε και εφεδρικες αν δεν ειμαστε καπου με ρευμα:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μπα μαλλον για 23563 μιλαει ο Δημητρης και για 6.5.χ!

Αναλογα την base που θα εχει η ρομ μας, για μενα βαλε HSPL 2.08 (Hard SPL) για να φλασαρεις ολες τις ρομ.......

Σωστα επανερχεται το original πανευκολα!

Απο XDA

" * The 21901 Build which is the most reliable and bug free release. It has the Start menu button at the top left corner! I recommend you start with this first!

* The 23563 Build that's the latest in the 6.5.5 series with the Start menu button at the bottom left corner and big softkeys. These builds are not as stable or perfect, but they reflect the latest cutting edge technology from Microsoft. These are also much more finger friendly throughout.

"

οποτε διαλεγεις εσυ :P

Αυτοι που την περασαν ποια βαλατε οεο?

την 23 φυσικα!

BEFORE YOU DOWNLOAD AND FLASH THIS ROM, MAKE SURE YOUR RADIO VERSION IS AT LEAST 2.07.50 (not 51!) , OR YOUR PHONE WILL NOT BOOTUP AFTER YOU FLASH ! αρα ολα τα 2.χχ.50.χχ ειναι οκ, αυτο λεει μονο!

Βασιλη ειναι για την τελευταια ρομ που σου λεω,στο τελος του ποστ του:)

Τολη τα παμε στο τηλ.δεν ειναι τπτ,μην πανικοβαλεσαι;)

Κωστα δεν φταιει η ρομ στο πληκτρολογιο.κανε αυτο που λεω με το πκηκτρολογιο που εχει δωσει ο Γιαννης (και που σημερα ειδα οτι ειναι δουλεια του Αθηναιου,ευχαριστουμε πολυ!)

οσο για τα κοληματα κ sms,mms,email,δεν εχωδει κατι τετοιο ακομη..

καλημερα σε ολα τα παιδια :)

αν θελετε να αλλαξετε κινητο (κυριολεκτικα) δοκιμαστε την ρομ απο εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=591784

http://www.energyroms.com/PostGraphics/download.png

αυτην με την εκδοση του Cookie HomeTab:

με το ραδιο Leo_radio_2.09.51.03.rar

ειναι η πιο πληρης ρομ που εχω δοκιμασει!

τα tweaks και τα tx customizing apps,μειωθηκαν στο ελαχιστο!!

ειναι οτι πιο γρηγορο και παραλληλα σταθερο και αξιοπιστο,εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης,ειδικα στα 6.5.χ:blink:

ειναι η ρομ που πιθανον,να καταφερει να με κανει να αφησω την απροβληματιστη,topix 1.5.2 του kwbr που χρησιμοποιω σαν βαση!την δουλευω 3 μερες τωρα και απλα ειναι τρομερη!πανεμορφο interface,με τεραστια δουλεια απο το παληκαρι (energy).

χθες μονο τραβηξα ολοκληρη διαδρομη με την καμερα του λεο μου (σχεδον 30') ενα βιντεο κοντα στα 2gb και πανω απο 300 φωτογραφιες.η καμερα απλα απαιχτη!

το Gps με αυτο το ραδιο ειναι απλα απολαυση

τηλεφωνο κλπ,αλλη κατηγορια λογω customizing και πανεμορφου interface...και πολλα πολλα αλλα:confused:

στο hd εκανε τις πιο ομορφες ρομς στα 6.5 αλλα το hd δεν ηταν ετοιμο να δεχτει τετοιες ρομς,λογω αδυναμου hardware:(

tips

-δεν χρειαζεται wtask

-παιξτε με τις ρυθμισεις του ark switch

-μην χρησιμοποιησετε τα πληκτρολογια των,tsipistri,dr mobile!παρα μονο την ελληνικη εκδοση του ez input που εχει δωθει απο τον Γιαννη (Athanasso) εδω στο φορουμ.

-πειραματιστειτε με το second today,εγω δουλευω το weather panel για προγραμμα καιρου χρονια τωρα(ειναι το πιο αξιοπιστο στις προγνωσεις του) και με το second today(που ειναι η πιο αξιοπιστη εφαρμογη για αυτην την δουλεια) δουλευουν ολα αψογα και χωρις κανενα προβλημα!

προσεξτε τι βαζετε απο customizing σε αυτην την ρομ....μην πλακωσετε και βαζετε οτι βαζατε μεχρι τωρα στις υπολοιπες που δοκιμαζατε μεχρι τωρα,γιατι τα εχει σχεδον ολα μεσα :!:

Δοκιμασες φωτογραφια με φλας απο κοντινη αποσταση σε προσωπο??Εχω την official αγγλικη 1, 66 και επειδη απο οτι οτι λενε δεν φτιαχνει το προβλημα της φωτογραφικης με φιξακι θελω να ειμαι σιγουρη για τη νεα ρομ που θα βαλω.

Ευχαριστω

Edited by fdimaki

Δοκιμασες φωτογραφια με φλας απο κοντινη αποσταση σε προσωπο??Εχω την official αγγλικη 1, 66 και επειδη απο οτι οτι λενε δεν φτιαχνει το προβλημα της φωτογραφικης με φιξακι θελω να ειμαι σιγουρη για τη νεα ρομ που θα βαλω.

Ευχαριστω

Δεν ξερω για φωτογραφια αλλα η energy τραβα τα καλυτερα βιντεο απο καθε αλλη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Την δοκιμαζω απο προχθες την energy που λεει ο Δημήτρης.

Το σιγουρο ειναι οτι προκειται για οτι πιο γρηγορο εχω δει, πλην του Κωνσταντινου που δεν την εχω δοκιμασει ακομα.

Τυχαινει να βρισκομαι με 2 HD2 συσκευες αυτες τις μερες και μπορω να κανω αμεσες συγκρισεις.

Συγκρινα λοιπον αρχικα την miri με την Αρτεμις 7 που ειχε ο ανηψιος μου.

Σε οτιδηποτε κι αν εκανα του miri ηταν ενα τσακ πισω.

Μετα περασα στο δικο μου την energy και συγκρινα παλι με την Αρτεμις αλλα αυτη την φορα την V10.

Μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα.

Στον χρονο απο επανεκινηση η energy ειχε πολυ μεγαλη διαφορα υπερ της.

Το ιδιο και στα περισσοτερα προγραμματα ειδικα οταν ανοιγαν απο τερματισμο και οχι απο minimise.

Παμε στα αρνητικα:

Δεν μ αρεσει που εχει βαλει δικο του θεμα.

Καποια προγραμματα δεν θα τα ηθελα μεσα στην ρομ.

Μου εκανε 2 κολληματα οχι σε καποια εφαρμογη, αλλα καθως επανεφερα την συσκευη απο sleep με τον slider.

Μια φορα μπερδεψε τα mails με τα sms. Δηλαδη παταγα να δω τα εισερχομενα mails και με πηγαινε στα εισερχομενα sms. με επανεκινηση λυθηκε.

Δεν μ αρεσει το ελληνικο πληκτρολογιο που υπαρχει. Δεν ειναι κεντραρισμενα καλα τα γραμματα και το πληκτρο του διαστηματος ειναι τεραστιο.

Θα την ξαναφλασαρω να δω μηπως κατι δεν πηγε καλα γιατι με τοσα προγραμματα που εχει μεσα θελει χρονο να φλασαριστει και μπορει να στραβωσει κατι.

Η μπαταρια σιγουρα με τοσους ιππους που δινει η ρομ πεφτει πιο γρηγορα αλλα εχουμε και εφεδρικες αν δεν ειμαστε καπου με ρευμα:)

Κώστα αφού την έβαλες είναι based στην 2.10 η στην 2.11???

Καλησπέρα σε όλους.

Σήμερα έβαλα την Artemis v10 με το 2.09 ράδιο το τελευταίο και στον καιρό μου βγάζει Greece...όσες ενημερώσεις και να πάτησα να κάνει συνέχεια αυτό μου βγάζει....

Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο πρόβλημα;

Αυριο πάντως που θα είμαι στη δουλειά θα δοκιμάσω την energy....

Edited by virland
Xiaomi Mi5 White 32GB

.

παιδιά καλησπέρα και SOS

έχω πρόβλημα.

(αφού επαναλάβω πως είμαι πολύ νέος στα WM

και ότι το τηλ είναι όπως το πήρα χωρίς να έχω βάλει τίποτα

με ελληνική ΡΟΜ δηλαδή)

ζητάω να μου πεί κάποιος

απο που ρυθμίζω το πότε να συνδέεται στο web και πότε όχι... να υπάρχει δλδ η επιλογή πρώτα να συνδεθεί με wifi κι αν δεν βρεί τότε να κάνει σύνδεση...

έχω 80 mb το μήνα δωρεάν απο Vodafone και φοβάμαι μη φάω καμμιά ήττα καθώς μου έφαγε ήδη 30 mb σε 5 μέρες...

(αλήθεια μετρητής δεδομένων ΔΕΝ υπάρχει;;

ευχαριστώ

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

• Administrators
απο που ρυθμίζω το πότε να συνδέεται στο web και πότε όχι... να υπάρχει δλδ η επιλογή πρώτα να συνδεθεί με wifi κι αν δεν βρεί τότε να κάνει σύνδεση...

έχω 80 mb το μήνα δωρεάν απο Vodafone και φοβάμαι μη φάω καμμιά ήττα καθώς μου έφαγε ήδη 30 mb σε 5 μέρες...

Υπάρχει έμμεση λύση και είναι απλή και αποτελεσματική. Εγκαθιστάς το NoData και όταν θέλεις να μη συνδέεσαι με GPRS απλά κάνεις disable τη σύνδεση μέσω του προγράμματος.

(αλήθεια μετρητής δεδομένων ΔΕΝ υπάρχει;;

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις third-party εφαρμογή για αυτό... Spb Wireless Monitor.

Modpic.gif

Κώστα αφού την έβαλες είναι based στην 2.10 η στην 2.11???

Να σου πω την αληθεια δεν ξέρω και δεν νομιζω οτι το αναφερει.

Παρόλο που δεν μ αρέσουν αυτου του ειδους οι ρομ, θα πρεπει να παραδεχθούμε οτι δεν χρειαζεται τιποτα αλλο εκτος απο καποιες εμπορικές εφαρμογές συν τις ρυθμίσεις.

Εχει σχετικα καλη διαχειριση μνημης και κρατα την ταχυτητα της οσο κι αν την φορτωσης.

Κατι αλλο που παρατηρησα και πρεπει να εχεις δυο συσκευες για να το δεις, ειναι το καταπληκτικο λευκο της οθονης.

Με την φωτεινοτητα στο 60% και στις 2 συσκευες το λευκο της energy κανει αυτο της Αρτεμις να δειχνει κιτρινιαρικο.

@@ Εχω βαλει το ελληνικο πληκτρολογιο που υπαρχει στην πρωτη σελιδα.

Αυτο ειναι που εδωσε ο ATHANASO?

Edited by Te_salat

.

άμεση λύση δλδ δεν υπάρχει;;;

δεν το υποστηρίζει απο μόνο του το τηλέφωνο δλδ το να ΜΗΝ συνδέομαι με GPRS???

.

''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...''

• Administrators
Νομίζω ότι δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο πρόβλημα η λύση που προτείνω. Όλοι αυτή χρησιμοποιούμε. Με τα windows mobile θα πρέπει να συνηθίσεις με την ιδέα ότι πάντα απαιτείται κάποιο customization για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου.

Modpic.gif

Νομίζω ότι δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο πρόβλημα η λύση που προτείνω. Όλοι αυτή χρησιμοποιούμε. Με τα windows mobile θα πρέπει να συνηθίσεις με την ιδέα ότι πάντα απαιτείται κάποιο customization για να φέρεις τη συσκευή στα μέτρα σου.

.

εντάξει.

σε ευχαριστώ πάρα πολύ

το Spb Wireless Monitor είναι κι αυτό free????

.

Edited by fantasio

Υπάρχει έμμεση λύση και είναι απλή και αποτελεσματική. Εγκαθιστάς το NoData και όταν θέλεις να μη συνδέεσαι με GPRS απλά κάνεις disable τη σύνδεση μέσω του προγράμματος.

αυτο που εχω και εγω ηδη μεσα στην ρομ μου ειναι το dial up enabler/disabler..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=610657

κανει την ιδια δουλεια με το Nodata με πολυ καλυτερο interface αλλα και μπορεις να το ρυθμίσεις να αποσυνδέεται αμα δεν το χρησιμοποιείς για 30δευτερα η1 η 5 λεπτα κλπ...

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

• Administrators
το Spb Wireless Monitor είναι κι αυτό free????

Αυτό όχι δεν είναι free. Η χρήση του εντούτοις αποτελεί μονόδρομο.

Modpic.gif

καλησπερα σε ολους και καλη εβδομαδα.

εδω κ λιγες ωρες παιδευομαι με την energy κ εχω ενα προβλημα με οτι radio κ να περασω το κιν οταν ανοιγει δεν μου ζηταει πιν κ πρεπει να παω μεσω commManager κ να το ενεργοποιησω μονος μου. τα ραδιο τα περναω πριν την ρομ κ παντα με task29 κ παντα κανω 2 hard reset.

ευχαριστω εκ'των προτερων για την οποια βοηθεια.

γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X

valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!!

παντα φιλικα

πανα ω της