sb68s Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) πια ρομ εχεις??:confused: γιατι εγω το εδωσα για καποια ρομ συγκεκριμενη.;) εκτος αυτου,εκανες επανεκινηση μετα την εγκατασταση? Kαι στην 1.5.3 γίνεται εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά:) Καλησπέρα Δημήτρη και ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά:respect: Edited April 9, 2010 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 είναι σίγουρα γρατζουνιά, δεν είχε τίποτα η μπλούζα επάνω, τη τσέκαρα, μπορεί να είχε φύγει μετά λόγω της τριβής... anyway, τώρα δε γυρνάει, καθυστερημένη λίγο η απάντηση αλλά έχω μπλέξει στη δουλειά κι ούτε χρόνο για να τσεκάρω τα mail μου δεν έχω, κάπου άκουσα ότι υπάρχει ένα υγρό που ψιλοκαλύπτει τέτοιες γρατζουνιές, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί προηγουμένως στο θέμα αυτό αλλά δεν μπορώ να καλύψω 600+ σελίδες αναρτήσεων για να το δώ επίσης, έχω κι εγώ πρόβλημα με windows 7 x64 και το συγχρονισμό του κινητού, δε μου το αναγνωρίζει καν. δεν θα δοκιμαζα ποτε στην οθονη ενος κινητου σαν το λεο,κατι παρομοιο ωστε να εξαφανισω καποια γρατζουνια...σκεψου να δημιουργησεις και αλλες:cry: εχω μια αλοιφη για αυτην την δουλεια ακριβως(ενα σωληναριο 3.5ml κανει περιπου 75ε... την εχω για τετοιες καταστασεις,αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να την δοκιμασω,ουτε θα ηθελα φυσικα ποτε να χρειαστει! μου την εχει δωσει ενας φιλος που προερχεται απο πολυ εξεζητημενη δουλεια,που δεν μου επιτρεπεται να το αναφερω... οσο για τον συγχρονισμο,δοκιμασε μια αλλη θυρα usb;) Kαι στην 1.5.3 γίνεται εγκατάσταση και δουλεύει κανονικά καλησπερα Σπυρο :) λαθος ραδιο χρησιμοποιεις η ξεχασες να αλλαξεις την υπογραφη σου? Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 EDIT: Sorry, το...ROM Upgrade είναι πρόγραμμα ή διαδικασία? Η τελευταία έκδοση του Spb Backup δίνει τη δυνατότητα για επαναφορά backup από διαφορετική rom κάτι που μέχρι πρότινος απαγορευόταν. Αυτή η δυνατότητα ονομάζεται στην εφαρμογή "ROM Upgrade". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 καλησπερα Σπυρο :) λαθος ραδιο χρησιμοποιεις η ξεχασες να αλλαξεις την υπογραφη σου? Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος, έχεις καμιά καλύτερη πρόταση? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crossmission Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) δεν θα δοκιμαζα ποτε στην οθονη ενος κινητου σαν το λεο,κατι παρομοιο ωστε να εξαφανισω καποια γρατζουνια...σκεψου να δημιουργησεις και αλλες:cry: εχω μια αλοιφη για αυτην την δουλεια ακριβως(ενα σωληναριο 3.5ml κανει περιπου 75ε... την εχω για τετοιες καταστασεις,αλλα ποτε δεν χρειαστηκε να την δοκιμασω,ουτε θα ηθελα φυσικα ποτε να χρειαστει! μου την εχει δωσει ενας φιλος που προερχεται απο πολυ εξεζητημενη δουλεια,που δεν μου επιτρεπεται να το αναφερω... οσο για τον συγχρονισμο,δοκιμασε μια αλλη θυρα usb;) δε ξέρω αν αξίζει το κόπο να αγοράσω μια τέτοια αλοιφή γιατί και η γρατζουνιά δεν είναι και πολύ μεγάλη δοκίμασα όλες τις usb του μηχανήματος (Hp wx6600 workstation) και τελικά το έβαλα να συνδεθεί με bluetooth και κατέβασε μόνο του τους drivers και έκανα συχρονισμό να δώ πως θα κάνω update τις rom όμως θα δοκιμάσω μήπως τώρα το βλέπει με usb και όμως ναι!! μετά τη σύνδεση με bluetooth και το αυτόματο κατέβασμα των drivers το βλέπει και από usb κανονικά ίσως βοηθήσει και το φίλο leftezi αυτό, δε ξέρω πώς να του το επισημάνω όμως Edited April 9, 2010 by crossmission συμπλήρωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_kas Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά! Με μια έρευνα για το κινητό μας διαπίστωσα ότι στην αγγλική του έκδοση προσέθεσαν στο manilla e-book reader app. Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε και εμείς στην Ευρώπη έστω με κάποιο cab ή πρέπει να αναμένουμε αναβάθμιση λογισμικού; Έχω official 1.66 rom. Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει! Παράθεση Bill Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 τωρα το ειδα...δεν το διαβασα καλα σορυ :) την καμερα πως την ειδες?εχει καλυτερη απεικονιση στις φωτο με φλας και το βιντεο μου φαινεται να εχει πιο καθαρα χρωματα τωρα(οχι οτι δεν ειχε πριν).. με το agps ενεργοποιημενο η ταχυτητα κλειδωματος του IGO ειναι σχεδον ακαριαια:confused: Δημητρη δεν ξερω ακομα. Σημερα πηρα δυο κολληματα ενω τραβουσα βιντεο με τον comcorder. Ενα με την παλια καμερα κι ενα αμεσως μολις περασα την καινουργια. Το πρωτο ενω ξεκινησα να τραβαω η κινηση ηταν ολο σπασιματα και πηγαινοντας να το κλεισω εβγαλε τις πολυχρωμες τελιτσες δηλαδη την κλεψυδρα των windows κι εκει εμεινε. Γυρισα στη home page αλλα παρεμενε στην οθονη το button της καμερας, ακομα και οταν μπηκα στο start των windows. Σταματησε με soft reset. Μολις εβαλα την νεα καμερα εκανα το soft reset και πηγα να δοκιμασω εμεινε παλι στα ιδια με το φλας ανοικτο. Ξανα soft reset. Δεν μου το ξανακανε. Τωρα που ειδα το μηνυμα σου πηγα να ξανακανω μια δοκιμη. Ενω τραβηξε το βιντεο κανονικα, μολις πατησα για να κλησει εβγαλε παλι την κλεψυδρα αλλα δεν κολλησε τελικα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο. Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την καμερα. Ειναι αργη και υπάρχει αυτο το ροζ στο κεντρο το οποιο δεν διορθωθηκε με κανενα fix. H HTC ενω φτιαχνει τελευταια καταπληκτικες συσκευες στο θεμα καμερα ειναι πισω. Τωρα ξαναδοκιμασα και ειναι μια χαρα. Ελπιζω να μην μου το ξανακανει γιατι.......δεν θα δει Πρωτομαγια στα χερια μου. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Αυτό χρησιμοποιώ και είμαι ικανοποιημένος, έχεις καμιά καλύτερη πρόταση? H rom που φοράς στη συσκευή σου είναι 2.10 based και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσες να φοράς καλύτερο radio από αυτό της υπογραφής σου. Καλησπέρα σε όλη την παρέα και χρόνια πολλά! Με μια έρευνα για το κινητό μας διαπίστωσα ότι στην αγγλική του έκδοση προσέθεσαν στο manilla e-book reader app. Επειδή με ενδιαφέρει πάρα πολύ, υπάρχει τρόπος να το κάνουμε και εμείς στην Ευρώπη έστω με κάποιο cab ή πρέπει να αναμένουμε αναβάθμιση λογισμικού; Έχω official 1.66 rom. Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει! Το e-reader tab στην παρούσα φάση του δημιουργεί προβλήματα. Σε καμία rom δεν λειτουργεί σωστά. Δεν συνιστώ τη χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pelopidasp Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 καλησπερα και παλι! εχω 2 προβληματακια το ενα ειναι οτι δεν βλεπω βιντεο απο τον οπερα 10 παρολο που εχω βαλει και το flash support! το δευτερο ειναι οτι στο fb mobile μου βγαζει κινεζικα και αγγλικα! εχω topix 1.2 ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) H rom που φοράς στη συσκευή σου είναι 2.10 based και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσες να φοράς καλύτερο radio από αυτό της υπογραφής σου. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σ' αυτό, άλλωστε και στο σχετικό thread στο xda εκεί έχουν καταλήξει οι περισσότεροι για τη συγκεκριμένη rom, αλλά μπορεί ο Δημήτρης να μας έχει κάποια έκπληξη με τις δοκιμές που κάνει! @Te_salat Σε μένα δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα ούτε η κάμερα, ούτε το video (λήψη με το πρώτο και αναπαραγωγή επίσης) Edited April 9, 2010 by sb68s Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 H rom που φοράς στη συσκευή σου είναι 2.10 based και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσες να φοράς καλύτερο radio από αυτό της υπογραφής σου. και γω εχω του miri v11 με το ιδιο (2.08.50.08_2 ) radio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crossmission Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 καλησπερα και παλι! εχω 2 προβληματακια το ενα ειναι οτι δεν βλεπω βιντεο απο τον οπερα 10 παρολο που εχω βαλει και το flash support! το δευτερο ειναι οτι στο fb mobile μου βγαζει κινεζικα και αγγλικα! εχω topix 1.2 ευχαριστω! δεν είμαι ειδικός στο fb mobile αλλά από ότι ξέρω έχει πολλά προβλήματα όσο για τον opera δεν υπάρχει περίπτωση να δείς βίντεο το flash είναι μόνο για την σωστή εμφάνιση κάποιων site ο μόνος browser που υποστηρίζει βιντεο είναι ο skyfire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Godzilla13 Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Λοιποοοοοοον καθε φορα που δεν ειμαι συνδεδεμένος με wi-fi και περναω απ το μενου ειτε στον Καιρο ή στις Μετοχές π.χ. Προσπαθει να συνδεθει μεσω της Vodafone στο internet λέγοντας μου συνεχεια "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση ....Ματαιωση κλπ". Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο γιατι μου εχει σπάσει τα ναυρα ???!!!:O:O Παράθεση ROM: Omega v22.5 ELL Radio: 2.15.50.14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 δεν είμαι ειδικός στο fb mobile αλλά από ότι ξέρω έχει πολλά προβλήματα όσο για τον opera δεν υπάρχει περίπτωση να δείς βίντεο το flash είναι μόνο για την σωστή εμφάνιση κάποιων site ο μόνος browser που υποστηρίζει βιντεο είναι ο skyfire Βλεπεις βιντεο, εχω ανεβασει screen shots απο τον οπερα 10 Πρεπει να πας ρυθμισεις και να το ενεργοποιησεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3140168#post3140168 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Λοιποοοοοοον καθε φορα που δεν ειμαι συνδεδεμένος με wi-fi και περναω απ το μενου ειτε στον Καιρο ή στις Μετοχές π.χ. Προσπαθει να συνδεθει μεσω της Vodafone στο internet λέγοντας μου συνεχεια "Δεν ειναι δυνατη η συνδεση ....Ματαιωση κλπ". Πως μπορω να το απενεργοποιησω αυτο γιατι μου εχει σπάσει τα ναυρα ???!!!:O:O Στις ρυθμίσεις τόσο στο tab του καιρού όσο και των μετοχών μπορείς να απενεργοποιήσεις την δυνατότητα για αυτόματη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 ειναι μεσα στα windows,μην ανυσηχεις. απλα κανε μια αναζητηση με τον resco για "camera" και "camcorder" και κανε αντιγραφη/επικοληση συντομευσης μεσα στο windows/start menu/programs ;) μετα επανεκινηση και πες μας τι εγινε μεσα στα addons του 1ου ποστ θα βρεις ενα cab που λεγεται weathercities gr αφου το κανεις εγκατασταση και κανεις επανεκινηση στο τηλ σου,μετα κανε αναζητηση για να προσθεσεις μια πολη που εσυ θελεις ειτε 1.με ελληνικα τονιζομενα με το 1ο γραμμα της πολης που αναζητας κεφαλαιο ειτε 2. με την λεξη Greece και θα σου βγαλει ολες τις πολεις που μπορεις να προσθεσεις απο την Ελλαδα :) Δυστυχώς δεν δουλεύει. Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crossmission Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Βλεπεις βιντεο, εχω ανεβασει screen shots απο τον οπερα 10 Πρεπει να πας ρυθμισεις και να το ενεργοποιησεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3140168#post3140168 το δοκιμάζω αμέσως αλλά από όσο ξέρω βλέπεις μόνο σε mobile site video, κανονικά όπως σε desktop browser μονο ο skyfire μέχρι τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 (edited) Δημητρη δεν ξερω ακομα. Σημερα πηρα δυο κολληματα ενω τραβουσα βιντεο με τον comcorder. Ενα με την παλια καμερα κι ενα αμεσως μολις περασα την καινουργια. Το πρωτο ενω ξεκινησα να τραβαω η κινηση ηταν ολο σπασιματα και πηγαινοντας να το κλεισω εβγαλε τις πολυχρωμες τελιτσες δηλαδη την κλεψυδρα των windows κι εκει εμεινε. Γυρισα στη home page αλλα παρεμενε στην οθονη το button της καμερας, ακομα και οταν μπηκα στο start των windows. Σταματησε με soft reset. Μολις εβαλα την νεα καμερα εκανα το soft reset και πηγα να δοκιμασω εμεινε παλι στα ιδια με το φλας ανοικτο. Ξανα soft reset. Δεν μου το ξανακανε. Τωρα που ειδα το μηνυμα σου πηγα να ξανακανω μια δοκιμη. Ενω τραβηξε το βιντεο κανονικα, μολις πατησα για να κλησει εβγαλε παλι την κλεψυδρα αλλα δεν κολλησε τελικα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο. Γενικα δεν ειμαι ευχαριστημενος απο την καμερα. Ειναι αργη και υπάρχει αυτο το ροζ στο κεντρο το οποιο δεν διορθωθηκε με κανενα fix. H HTC ενω φτιαχνει τελευταια καταπληκτικες συσκευες στο θεμα καμερα ειναι πισω. Τωρα ξαναδοκιμασα και ειναι μια χαρα. Ελπιζω να μην μου το ξανακανει γιατι.......δεν θα δει Πρωτομαγια στα χερια μου. δεν φταιει η καμερα σιγουρα Κωστη!δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα,ισα ισα που το καμαρωνω για την αμεσσοτητα και την ταχυτητα που ανοιγει-τραβαει-κλεινει η καμερα :rolleyes: μην το ματιασω :lol: παιξε λιγο με( increase ) file system cashe/glyph cache αλλα βαλε και τοn chainfire driver 1.1 H rom που φοράς στη συσκευή σου είναι 2.10 based και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσες να φοράς καλύτερο radio από αυτό της υπογραφής σου. Μετά από πολλές δοκιμές κατέληξα σ' αυτό, άλλωστε και στο σχετικό thread στο xda εκεί έχουν καταλήξει οι περισσότεροι για τη συγκεκριμένη rom, αλλά μπορεί ο Δημήτρης να μας έχει κάποια έκπληξη με τις δοκιμές που κάνει! @Te_salat Σε μένα δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα ούτε η κάμερα, ούτε το video (λήψη με το πρώτο και αναπαραγωγή επίσης) Σπυρο και Γιαννη,νομιζα οτι και η 1.5.3 ειναι 1.66 based :confused: λαθος μου... Edited April 9, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 το δοκιμάζω αμέσως αλλά από όσο ξέρω βλέπεις μόνο σε mobile site video, κανονικά όπως σε desktop browser μονο ο skyfire μέχρι τώρα Υποστηρίζει κανονικά flash σε όλα τα site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 δεν φταιεει η καμερα σιγουρα Κωστη!δεν εχω κανενα τετοιο προβλημα,ισα ισα που το καμαρωνω για την αμεσσοτητα και την ταχυτητα που ανοιγει-τραβαει-κλεινει η καμερα :rolleyes: μην το ματιασω :lol: Σπυρο και Γιαννη,νομιζα οτι και η 1.5.3 ειναι 1.66 based :confused: λαθος μου... Τα προβληματα μου τα κανει οταν ενεργοποιειω την καμερα απο τον comcorder. Αν παω απο τις φωτο και επιλεξω βιντεο δεν το κανει η δεν μου το εχει κανει μεχρι στιγμης. Το κακο ειναι οτι δεν το κανει συνεχεια για να κανω ενα hard reset και να δοκιμασω χωρις να εχω βαλει τιποτα αλλο στην συσκευη για να δω τι φταιει. Δεν μου το ειχε κανει αυτο με καμια αλλη ρομ. Στα γενικα δεν εννοω την καμερα αργη στο ανοιγμα. Το auto focus ειναι αργο κατι που γινεται εντονο οταν στο φοντο υπαρχουν μεγαλες αντιθεσεις φωτισμου. Μπερδευεται και καθυστερει μεχρι να επιλεξει βαση ποιας περιοχης θα κανει την αυτοματη ρυθμιση. @@@@Την 1.5.3 την ειχα φλασαρει αλλα δεν θυμαμαι τι μ᾽ ενοχλησε και γυρισα πισω στην 2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crossmission Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Βλεπεις βιντεο, εχω ανεβασει screen shots απο τον οπερα 10 Πρεπει να πας ρυθμισεις και να το ενεργοποιησεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3140168#post3140168 μόλις το δοκίμασα, μέσα στο fb πάλι δε βλέπω βίντεο βίντεο γενικά έβλεπα και πρίν αλλά μόνο αυτά που προορίζονταν για mobile χρήση, απευθείας στο παράθυρο χωρίς τη παραπομπη στο m.youtube μόνο ο skyfire, εκτός κι αν έχω κάνει κάτι λάθος στις ρυθμίσεις, και ναι, έχω ενεργοποιήσει τη σχετική ρύθμιση στον opera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 κάπου έχει αναφερθεί η λύση για την ενημέρωση του καιρού βάζοντας κάποια διεύθυνση μέσα στη registry . δεν μπορώ να το βρω κάποιος που το ξέρει που είναι να βοηθήσει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Η λύση για ποιο πρόβλημα ακριβώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukalis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 πως μπορώ να βάλω το Facebook tab σε ανεπίσημη ρομ; το κατέβασα από την σελίδα της htc αλλά μου λέει ότι δεν είναι συμβατό... και δεν περνάει ούτε στην miri 11 ούτε στην αρτεμισ μόνο στην γνήσια περνάει ξέρει κάποια λύση κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Mετα απο σχεδον ενα μηνα χρησης της oficial 1.66wwe αποφασισα να παω στην 1.5.2 τοpix... Oχι πως εχω παραπονο αλλα μ αρεσει να ψαχνομαι γνικα ν να κανω καινουρια πραγματα με το κινητο μου:p Υπαρχει ομως ενα μικρο θεματακι που με απασχολει.. Στο copilot που ειναι προεγγατεστημενο αγορασα τη licence κ τωρα αν παω σε αλλη ρομ πως θα γινει να μην το χασω? Ξερω οτι δεν θα πειραχτουν τα περιεχομενα της memory card αλλα πρεπει να κανω κατι αλλο για να δουλεψει κ παλι η δεν θα εχω καποιο προβλημα? Τα προγραμματα που εχω δεν με νοιαζουν κ τοσο αφου μερικα ισως δεν δουλευουν καν μιας κ ειναι μονο για 1.66 wwe...:blink: Εχω κανει ηδη hspl μιας κ η συσκευη ηταν στα ολλανδικα κ της εβαλα την 1.6wwe οποτε χρειαζετε να κανω κατι αλλο ? καλη σας μερα παιδια :) Edited April 10, 2010 by malias4 Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts