Katath Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Συγνώμη για το offtopic, αλλά συμπλήρωσα 150 μηνύματα και ψάχνω τις αγοραπωλησίες. Κάποια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdrifter Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Χαιρετω την παρεα! Χρονια πολλα σε ολους με υγεια! Υστερα απο μια αναζητηση για μπαταρια απο το ebay επεσα σε αυτην εδω. Την εχει επισης και το Clove.Την εχει δοκιμασει κανενας?Εγκρινετε? Με ενδιαφερει περισσοτερο μια μπαταρια μεγαλυτερης χωρητικοτητας και οχι δευτερη, ιδιας χωρητικοτητας.Αρχικα ελεγα να παρω την αυθεντικη μπαταρια της HTC με 2300mah αλλα ειναι λιγο ακριβουτσικη. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! Παράθεση "Ποτε μην πιστευεις αυτο που πιστευεις, γιατι μπορει να πιστεψεις αυτο που δεν πιστευεις"... (Κωνσταντινος):p Emulator games στο HD2-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3106354#post3106354 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε γιατι θα το σπασω,βαζω ενα βιντεακι σε μορφη ΜΡ4 στο τηλεφωνο συγκεκριμενα στη συσκευη και το παιζει κανονικα το βαζω στη καρτα που ειχε μεσα το κινητο τα 2 gb και το παιζει κανονικα,βαζω τη καινουργια καρτα που πηρα 16 gb και δε το παιζει τι μπορει να συμβαινει,σας παρακαλω βοηθηστε γιατι εχουν παιξει τα νευρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Συγνώμη για το offtopic, αλλά συμπλήρωσα 150 μηνύματα και ψάχνω τις αγοραπωλησίες. Κάποια βοήθεια; http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε γιατι θα το σπασω,βαζω ενα βιντεακι σε μορφη ΜΡ4 στο τηλεφωνο συγκεκριμενα στη συσκευη και το παιζει κανονικα το βαζω στη καρτα που ειχε μεσα το κινητο τα 2 gb και το παιζει κανονικα,βαζω τη καινουργια καρτα που πηρα 16 gb και δε το παιζει τι μπορει να συμβαινει,σας παρακαλω βοηθηστε γιατι εχουν παιξει τα νευρα μου. Δοκίμασε ενα format FAT32 στην καρτα... κ βαλε κ αλλα βιντεο σε αλλες μορφες για να δεις αν θα τα παιξει... Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε γιατι θα το σπασω,βαζω ενα βιντεακι σε μορφη ΜΡ4 στο τηλεφωνο συγκεκριμενα στη συσκευη και το παιζει κανονικα το βαζω στη καρτα που ειχε μεσα το κινητο τα 2 gb και το παιζει κανονικα,βαζω τη καινουργια καρτα που πηρα 16 gb και δε το παιζει τι μπορει να συμβαινει,σας παρακαλω βοηθηστε γιατι εχουν παιξει τα νευρα μου. Παιδια το εφτιαξα εκανα ξανα φορματ στη καρτα και εκανα και διαμορφωσει τι καρτα απο το κινητο και δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htc_oriented Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία για όλους. θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας για τα παρακάτω. Ενδιαφέρομαι να περάσω έναν task manager και ένα ελληνικό πληκτρολόγιο στο HD2 μου. Είναι αγγλικό με ROM 1.48.405.2 (71294) WWE. Στο πρώτο post υπάρχουν αναφορές τόσο στον Wktask όσο και στον X2. Έχω ακόμα κατά νου τόσο του Dutty όσο και τον Arkswitch. Ποιά η γνώμη σας για τους παραπάνω και ποιός είναι πιο "βολικός" αλλά και πιο λειτουργικός για το HD2. Ποιά τα μειονεκτήματα και ποιά τα πλεονεκτήματα του καθενός εν γένει, αλλά και ειδικότερα τόσο σε επίπεδο λειτουργιών όσο και σε επίπεδο γραφικών. Κατά καιρούς ακούγονται διάσπαρτα παράπονα για τον καθένα αλλά θα ήθελα κυρίως την γνώμη των εμπειροτέρων που οι περισσότεροι από αυτούς έχουν δοκιμάσει τα πάντα. Του Dutty έχει τόσο μεγάλο consumption σε resources όπως έχουν γράψει κάποιοι? Ο Arkswitch παίζει και σε W6.5? γιατί ο δημιουργός του τον προτείνει κυρίως για W6.5.x, παρόλο που έχει μέσα στο πρόγραμμα compatibility mode για W6.5. Για τον Wktask έχω ακούσει κυρίως παράπονα για τα γραφικά του αλλά και για τα κατά καιρούς κολλήματα που παρουσιάζει. Γνώμες για τον Χ2? Ισχύουν όλα αυτά ή απλά ήταν Αρχικές και Κακές εκτιμήσεις κάποιων? Ή τελικά μετά από κάποιο σχετικό debugging έχουν διορθωθεί πολλά από τα παραπάνω? Να σημειώσω ότι με ενδιαφέρει να περάσω κάτι που να είναι λειτουργικό αλλά και με γραφικά αντίστοιχα του HD2. Είναι κρίμα πάνω σε ένα τόσο όμορφο UI να βάζεις κάτι που να δείχνει χάλια. Για τα ελληνικά πληκτρολόγια ποιό από τα 4 της πρώτης σελίδας προτείνετε? Tsipistri, kplr, DrMobile ή Fingerkeyboard? Ποιά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθένα? Υπάρχει κάποιο άλλο εναλλακτικά που να είναι τεσταρισμένο και αντίστοιχων δυνατοτήτων? Όλα υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες? Και κάτι τελευταίο. Όταν κάνουμε εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κάποιο cab, ΠΑΝΤΑ χρειάζεται soft reset ή ΜΟΝΟ όταν μας το ζητάει το ίδιο το πρόγραμμα? Γιατί έχω παρατηρήσει ότι κάποια το ζητάνε και κάποια άλλα όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα ----------------------------------------- Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bigmen2007 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) Δεν ξέρω εάν παρακολουθείτε το θέμα, αλλά παρουσιάστηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ το HD 2, όπου έγινε ανάρπαστο. Εξαντλήθηκαν όλα μέσα σε 4 ώρες! Το αμερικάνικο έχει δύο διαφορές από το ευρωπαικό: Internal Memory ROM 1GB; RAM 576MB (από το επίσημο site της HTC). Αξίζει λέτε να πάρει κανείς το αμερικάνικο με αυτές τις tech specs χάνοντας την εγγύηση ή να προτιμήσει το ελληνικο; Εχω την εντυπωση οτι ειναι και καπως πιο μεγαλο της T-Mobile. Τουλαχιστον οπως λεει εδω: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2957&idPhone2=3228. Τωρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω.:worry: Μηπως εχει βρει κανεις καμια λυση στο προβλημα της αποκοπης καποιον λεξεων στην 1.66 Rom? Επισης οταν ειμαι στον καιρο και κουνιουνται τα συννεφα ανα τακτα χρονικα διαστηματα ειναι σαν να λαγκαρουν... κολλανε δηλαδη και συνεχιζουν μετα την πορεια τους αλλα για κλασματα του δευτερολεπτου. Επισης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα updates που ειναι σε αυτη τη σελιδα (http://www.htc.com/hk-en/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all) για τα δικα μας HD2 (ελληνικα)? Κανενα νεοτερο για το ποτε θα κυκλοφορισει η νεα ρομ 1.72.XXX? Edited April 6, 2010 by bigmen2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει να ζεσταίνεται η μπαταριά, παρά μόνο σε ένα παιχνίδι, μόλις όμως το κλείσω μετά από λίγο επανέρχεται η θερμοκρασία. Εσένα το κάνει συνέχεια ή σε κάποιες εφαρμογές? Όταν δεν το χρησιμοποιείς η θερμοκρασία από την μπαταριά είναι κανονική? όταν είναι σε αναμονή είναι οκ.όταν ανάβω οθόνη και κάνω οτιδήποτε τότε θερμαίνετε Πολύ παράξενο. Είναι πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν τον συνδυασμό rom/radio που έχεις και εσύ χωρίς να έχουν παρουσιαστεί τέτοια προβλήματα. Το έχεις σε καμία μυστήρια θήκη; Έχεις την original μπαταρία; original μπαταρία γιάννη και χωρίς θήκη Μήπως έχεις πειράξει -λέω μήπως - στο hardware? (Μπαταρία που δεν κάνει καλή επαφή?) Αλλιώς πώς? :confused::!: όχι δεν έχω πειράξει κάτι έχω αρχίσει και υποπτεύομαι οτι την δουλειά μου την έκανε το HSPL2 όταν το έτρεξα μου έγραψε ότι έχω το SPL 1.42.0000 SPL 1.42.HSPL και αναβάθμισα σε SPL 2.08.0000 SPL 2.08.HSPL. υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό ??? + το ότι από το πρωί στις 7 με μόνο 5-6 κλήσεις και τίποτα άλλο ανοιχτό η μπαταριά είναι στο 52%:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napalsardi Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 το εχω βαλει και το οπερα 10 ναι μεν παιζει φλας αλλα οχι του youtube!!! το youtube θελει ακομα πιο ανανεωμενο φλας!!!! εχω φαει μεγαλη πικρα γιατι πηρα windows mobile για το ιντερνετ ειδικα για το youtube που το δουλευω για την δουλεια μου.... πηγαν χαμενα τοσα λεφτα... 700 ευρω και δεν κανει κατι πολυ απλο και βασικο... :mad: Στην εφαρμογη του YouTube oυτε με αναζητηση δεν μπορεις να βρεις τα βιντεο που σε ενδιαφερουν; Πες μας τι ακριβως ειναι μηπως υπάρχει καποιος πλαγιος τροπος για να τα βρισκεις. Κριμα παντως. Εφοσον για σενα ηταν τοσο σημαντικο επρεπε να το ψαξεις περισσοτερο πριν το αγορασεις γιατι αποτελεις μια ειδικη περιπτωση. Θελω να πω για σενα αποτελει βασικη ελειψη και μπορεις να το βρεις καπου αλλου. Για μενα πχ. στο HD2 υπάρχουν ολα οσα χρειαζομαι στην δουλεια μου εν αντιθεσει με το iphone οπου αναγκαζομουν να συμβιβαστω. Οποτε πρεπει να εξεταζουμε το τηλεφωνο που σκεπτομαστε να αγορασουμε με τα δικα μας κριτιρια. με αυτο μπορειτε nα βλεπετε μεσω internet explorer παιζει μια χαρα (δοκιμασμενο σε ολες τις τοπιχ και μιρι) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629193&highlight=fp7_ppc_en.cab Παράθεση γιατι ολα φενονται διαφορετικα μετα τις 14,000r.p.m ....:X valentino οπου και να πας εγω μαζι σου!!!! παντα φιλικα πανα ω της Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ειπα ν᾽ασχοληθω λιγο με την την τακτοποιηση της μουσικης μου και εφαγα τα κολληματα με την miri V11. Δεν ειχα ξανα δοκιμασει περα απο το να παιξω καποια κομματια. Πηγα να κανω λιστες και κολλησε το συμπαν. Θα γινει hard reset και αν δεν.....δεν ξερω που θα καταληξω. Με βλεπω πισω στην topix σε 6.5 καταστασεις. Θελω να δουλευουν ολα τελεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdaemon1 Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Έχετε δει καμιά καλή βάση αυτοκινήτου που να επιτρέπει περιστοφή και camera χώρις να έχει το κόστος της OEM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-touch-HD2-car-kit-vasi-aytokinitou-fortistis-3-se-ena.117481.html http://www.extreme-mobile.gr/p.HTC-HD2-Vasi-aytokinitou-Car-Holder.131610.html για δες αυτες. εχω παρει την πρωτη. πραγματικα οτι καλητερο εχω αγορασει ποτε. ειχα παρει βασεις ενα κανταρι απο ebay και ενω εδειχναν καλες τελικα ολο κατι εβγαζαν. αυτες ειναι πολυ καλες και με πολυ καλη βεντουζα και πλαστικο. και με εγγυηση απο το μαγαζι. Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Ειπα ν᾽ασχοληθω λιγο με την την τακτοποιηση της μουσικης μου και εφαγα τα κολληματα με την miri V11. Δεν ειχα ξανα δοκιμασει περα απο το να παιξω καποια κομματια. Πηγα να κανω λιστες και κολλησε το συμπαν. Θα γινει hard reset και αν δεν.....δεν ξερω που θα καταληξω. Με βλεπω πισω στην topix σε 6.5 καταστασεις. Θελω να δουλευουν ολα τελεια. Κωστη,δοκιμαζω αυτην την στιγμη την 11 του μιρι. ετσι γιατι ολα δουλευαν τελεια με την topix 1.5.2 και ειχα βαρεθει:p εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να παω σε μη topix ρομ παλι...θα παιξω για καμια ωρα με του μιρι και ξανα παλι πισω:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Κωστη,δοκιμαζω αυτην την στιγμη την 11 του μιρι. ετσι γιατι ολα δουλευαν τελεια με την topix 1.5.2 και ειχα βαρεθει:p εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να παω σε μη topix ρομ παλι...θα παιξω για καμια ωρα με του μιρι και ξανα παλι πισω:lol: Δημητρη κολλησε οταν επελεγα τργουδια για μια λιστα. Εβγαλα την μπαταρια πεταξα τα τελευταια 2 tweaks που ειχα εγκαταστησει (το Dusk lockscreen 6.5 και το AMeBA ) και ολα συνηλθαν. Οσο την δουλευω χωρις tweaks απο το xda τα παει μια χαρα. Μολις αρχιζω και βαζω τετοια πραγματα αρχιζουν τα προβληματακια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Δημητρη κολλησε οταν επελεγα τργουδια για μια λιστα. Εβγαλα την μπαταρια πεταξα τα τελευταια 2 tweaks που ειχα εγκαταστησει (το Dusk lockscreen 6.5 και το AMeBA ) και ολα συνηλθαν. Οσο την δουλευω χωρις tweaks απο το xda τα παει μια χαρα. Μολις αρχιζω και βαζω τετοια πραγματα αρχιζουν τα προβληματακια. Κωστα το μονο που θελω για του μιρι,ειναι τα εικονιδια της taskbar και των φακελων του start menu... αυτα που χρησιμοποιω στις τοπιξ δυστυχως,δεν κανουν εδω... η dusk lock screen (εχω την 3.0) δουλευει μια χαρα σε μενα.μηπως δεν εφταιγε αυτη;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Κωστη,δοκιμαζω αυτην την στιγμη την 11 του μιρι. ετσι γιατι ολα δουλευαν τελεια με την topix 1.5.2 και ειχα βαρεθει:p εγω το βλεπω πολυ δυσκολο να παω σε μη topix ρομ παλι...θα παιξω για καμια ωρα με του μιρι και ξανα παλι πισω:lol: δημήτρη με πιο radio έχεις την 1.5.2?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 @Ζαχαρακης Σιγουρα δεν εφταιγε αυτο. Αλλά δεν ειμαι το ιδιο σιγουρος για το AMiBa. Παρολο που κραταω την ρομ καθαρη, να φανταστεις ουτε εικονιδια δεν εχω αλλαξει στην taskbar, μερικες φορες μετα απο εγκατασταση διαφορων tweaks μου δημιουργουνται προβληματακια. Την καλυτερη συμπεριφορα την εχει οταν δεν εχω τιποτα αλλο εκτος απο το Co0kies συν τις εφαρμογες μου. Κι ετσι θα την κρατησω αφου δεν βλεπω κατι καλυτερο για φλασαρισμα και δεν εχω πολυ ορεξη να στηνω χωρις λογο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 έχω αρχίσει και υποπτεύομαι οτι την δουλειά μου την έκανε το HSPL2 όταν το έτρεξα μου έγραψε ότι έχω το SPL 1.42.0000 SPL 1.42.HSPL και αναβάθμισα σε SPL 2.08.0000 SPL 2.08.HSPL. υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό ??? Επέτρεψε μου να έχω και για αυτό τις αμφιβολίες μου μιας και οι περισσότεροι πλέον το HSPL2 χρησιμοποιούν και δεν έχουν αναφερθεί παρόμοια παράπονα. Επισης μπορουμε να χρησιμοποιησουμε τα updates που ειναι σε αυτη τη σελιδα (http://www.htc.com/hk-en/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all) για τα δικα μας HD2 (ελληνικα)? http://www.htc.com/gr/supportdownloadlist.aspx?p_id=297&act=sd&cat=all Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 δημήτρη με πιο radio έχεις την 1.5.2?? Με το 2.08.50.08.2 Κωστα.με ολες τις ρομς της μεγαλης ραμ,αυτο δουλευω μονο! και η τοπιξ η 1.5.2 που εχω σαν κυρια ρομ, αλλα και η miri v11 που δοκιμαζω σημερα, υποστηριζουν αυτην την δυνατοτητα,οποτε ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σε μη 2.10 based rom όπως αυτές του kwbr, αξίζει να δοκιμάσετε και το 2.09 radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 Σε μη 2.10 based rom όπως αυτές του kwbr, αξίζει να δοκιμάσετε και το 2.09 radio. Γιαννη η 1.5.2 που δουλευω,ειναι 2.10 based.ασε που αν ποτε γυρισω σε μη 2.10 ρομ,θα ειναι σιγουρα του Kwbr:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 δεν μπορω με τιποτα να μπω στο ιντερνετ απο q πρεπει να τους παρω τηλ για ενεργοποιηση στο νουμερο μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 (edited) δεν μπορω με τιποτα να μπω στο ιντερνετ απο q πρεπει να τους παρω τηλ για ενεργοποιηση στο νουμερο μου? Εδώ κοίταξες; Γιαννη η 1.5.2 που δουλευω,ειναι 2.10 based. Σωστά. Οι καινούργιες του δεν είναι 2.10 based. Edited April 6, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2010 έχω αρχίσει και υποπτεύομαι οτι την δουλειά μου την έκανε το HSPL2 όταν το έτρεξα μου έγραψε ότι έχω το SPL 1.42.0000 SPL 1.42.HSPL και αναβάθμισα σε SPL 2.08.0000 SPL 2.08.HSPL. υπάρχει πιθανότητα να φταίει αυτό ??? + το ότι από το πρωί στις 7 με μόνο 5-6 κλήσεις και τίποτα άλλο ανοιχτό η μπαταριά είναι στο 52%:worry: Δεν νομίζω.. Κι εγώ με HSPL2 είμαι...αλλά δεν έχω το ίδιο πρόβλημα. Όσο για την κατανάλωση της μπαταρίας, δεν έχω την ίδια εντύπωση, όμως δεν είμαι και ο πιό αξιόπιστος γιατί έχω συνηθίσει όποτε βρίσκομαι κοντά σε φορτιστή να φορτίζω χωρίς να είναι απαραίτητο... Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts