Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο Smaberg έχει βγάλει "ευρωπαική" έκδοση των 6.5.X ROMS [NEW STYLE] TOUCH X-TREME EUROPEAN BASED.

Την έχω περάσει εδώ και μερικές ημέρες και (όπως διαφημίζεται) έχει πολύ καλή κατανάλωση μπαταρίας. Επίσης είναι αρκετά γρήγορη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=631049

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Αν σου γράφει μήνυμα στο pc ότι φταίει το usb και δεν μπορεί να συνδεθεί, φταίει το καλώδιο.

δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο γιατι οταν το συνδεω ως δισκο το βλεπει κανονικα

Οσο γεμιζουμε με εικονιδια πχ 3 καρτελες 5χ5 τοσο περισσοτερο αργει να φορτωσει το μανιλα σε καθε reset και καποια στιγμη καταντα να μην μπαινει στην home page αν δεν κανεις ταπ στην οθονη φορτοματος.

Οτι αργει περισσοτερο σε σχεση με το 3Χ3 της μαμας ειναι σιγουρο. Αυτο που δεν φορτωνε αν δεν εκανα ταπ μπορει να οφειλεται και σε αλλους συσχετισμους.

Κώστα αυτό που λες ότι πρέπει να κάνεις tap στην οθόνη για να να πάει στη home page το κάνει πολύ σπάνια ακόμα και στην official 1.66 WWE που έχω εγώ. Μάλιστα όταν μου το κάνει εμφανίζεται το string "HTC Messaging" στο title bar, που σημαίνει ότι για κάποιο λόγο τρέχει το HTC Messaging και κολλάει εκεί μέχρι να κάνεις tap. Απλά το αναφέρω για να ξέρετε.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Λοιπόν αρχίζω και ψήνομαι και εγώ για την miri v.11 να ρωτήσω όμως κάποια πράγματα που τελευταία με μπέρδεψαν.

Πριν κάνω το hspl κάνω hard reset πρέπει όμως να περάσω άλλη rom πριν την cooked;;;

Γιατί πριν κάποιες σελίδες λέτε ότι η cooked rom όταν είναι περασμένη πάνω από την official στην οποία βασίζεται είναι πιο γρήγορη....

Κοινώς αν εγώ θέλω να περάσω την τελευταία του miri η οποία βασίζεται στην 2.10 πρέπει να περάσω πρώτα αυτή και μετά την miri v11;;;;

Και αν ''ναι'' που την βρίσκω και πως την περνάω αφού το δικό μου είναι ελληνικό και χρειάζεται άλλο sn.

Μπόλικες εεεε;:O

Xiaomi Mi5 White 32GB

Λοιπόν αρχίζω και ψήνομαι και εγώ για την miri v.11 να ρωτήσω όμως κάποια πράγματα που τελευταία με μπέρδεψαν.

Πριν κάνω το hspl κάνω hard reset πρέπει όμως να περάσω άλλη rom πριν την cooked;;;

Γιατί πριν κάποιες σελίδες λέτε ότι η cooked rom όταν είναι περασμένη πάνω από την official στην οποία βασίζεται είναι πιο γρήγορη....

Κοινώς αν εγώ θέλω να περάσω την τελευταία του miri η οποία βασίζεται στην 2.10 πρέπει να περάσω πρώτα αυτή και μετά την miri v11;;;;

Και αν ''ναι'' που την βρίσκω και πως την περνάω αφού το δικό μου είναι ελληνικό και χρειάζεται άλλο sn.

Μπόλικες εεεε;:O

Καλησπέρα Ρεβέκκα.

Όχι, δεν εννοούμε ότι πρέπει να βάλεις άλλη ROM πριν την κάθε cooked. Απλά λέμε ότι όταν μια cooked βασίζεται σε κάποια official είναι σταθερότερη και πιο "συμβατή" με το h/w. Δηλαδή με άλλα λόγια λέμε να προτιμάς cooked που είναι βασισμένες σε base files από official. Δεν έχει να κάνει με ποια ROM είχες εσύ πριν. Άλλωστε αυτή θα διαγραφεί όταν βάλεις cooked...

Αυτό που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχουν μείνει υπολείμματα από άλλες ROMs μέσα είναι να φορμάρεις την κύρια μνήμη όπως περιγράφεται εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3118235#post3118235

Επίσης έχει σημασία ποιό HardSPL θα πρέπει να περάσεις ανάλογα με το ποιά cooked ROM θέλεις να βάλεις.

Αυτά τα ολίγα ξέρω εγώ, καλύτερα όμως να σε αφήσω στους βετεράνους των cooked (zaharakis, athanaso77, Te_salat). :)

Φιλικά, Κώστας

Ένας καλός οδηγός για φλασάρισμα ρομ (για αρχαρίους) είναι εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=609477

Αν ακολουθήσεις με προσοχή τα βήματα, είναι εύκολα τα πράγματα.

H rom του miri είναι εδώ: http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1786

Υπάρχουν και άλλες cooked ρομς εδώ: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=534

Εγώ προσωπικά δεν πολυ-προτιμάω miri ή Topix γιατί τις βρίσκω λίγο "συντηρητικές", δεν παύουν όμως να είναι σχετικά σταθερές.

Κάποιος ?... pls?..

Απο όσο θυμάμαι, πρίν αρχίσεις να τραβάς, πατάς κάτω-δεξιά το εικονίδιο για να εμφανιστούν πρόσθετες επιλογές μεταξύ των οποίων στο αριστερό τμήμα της οθόνης και το ζουμ...

Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Το HardHspl 2 τι ακριβώς κάνει;

Χρειάζεται να περάσω και αυτό;

Sorry αν σας ζαλίζω....:hypno:

Ρεβέκκα.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Το Hspl2 είναι μια καλύτερη έκδοση του Hspl1. Αυτό να περάσεις, ανάλογα με τη ρομ που θες να βάλεις.

Έχω περάσει την miri v11 και μετά από (όχι και σκληρή) χρήση κάποιων ωρών οι εντυπώσεις είναι οι εξής:

- Φαίνεται σταθερή και χωρίς κάποιο εμφανές πρόβλημα

- Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα touch-friendly buttons για πίσω/έξοδο/μενού κλπ

- Δε μπορώ να πω ότι είναι "άλλο τηλέφωνο" με τα 6.5.Χ, αλλά μου μοιάζει λίγο ποιό touch-based

- H Music library ανανεώνεται ακαριαία (σίγουρα λόγω και της microsd class 10)

- Σε σχέση με την topix 1.5.7 εμφανίζει αμελητέο lag για μετάβαση στο μενού, της τάξης του 1/3 sec, γεγονός που δεν προβληματίζει σε καμμία περίπτωση

- Η μετάβαση από κατάσταση locked μετά από slide στην home screen είναι ελαφρώς ομαλότερη

- Δοκίμασα σύνδεση με Wi-fi σε κοινόχρηστο δίκτυο και το web browsing με τον Opera ήταν ταχύτατο και απροβλημάτιστο, το ίδιο και μέσω 3G της Wind

- Έχω την εντύπωση πως ο ήχος από το ακουστικό κατά τη διάρκεια μιας κλήσης είναι ελαφρώς ισχυρότερος

Αύριο θα τεστάρω και το Gps για να δω αν είναι όλα οκ...

Σε γενικές γραμμές οι εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Αν όλα πάνε καλά και τις επόμενες ημέρες θα την κρατήσω.

Έχει διαπιστωθεί κάποιο/α bug(s) στις 6.5.Χ roms που δεν έχω υπόψιν ώστε να δω αν είναι οκ η v11 ως προς αυτά?

Ελπίζω να βοήθησα και για κάθε ερώτηση... εδώ είμαστε!

PS. Έχει περαστεί Hspl v2.08 και Radio v2.08.50.08_2

Edited by Don Karlos

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Εγώ πάλι γύρισα με μεγάλη ανακούφιση στην topix μετά από 2 μέρες δοκιμής της Artemis... δεν αντέχω τα bugs των 6.5.5!!!

Η Artemis έχει και ελληνική έκδοση!

Δοκιμάστε παιδιά και καταλήξτε σε τι σας αρέσει, δεν υπάρχει χρυσός κανόνας! :)

Και εγώ δοκίμασα την Artemis αλλά την έβγαλα αμέσως.

Ομως τα WM 6.5.x (και ειδικά τα τελευταία built) δεν έχουν προβλήματα.

δεν νομιζω να φταιει το καλωδιο γιατι οταν το συνδεω ως δισκο το βλεπει κανονικα

Μπορεί να φταίει η usb θύρα (όχι το καλώδιο - σαν δίσκο το βλέπει αλλά δεν συγχρονίζει σωστά) , μου ετυχε και έμενα, άλλαξε θύρα usb η δοκίμασε σε αλλo pc.

Πολύ καλά νέα!!

Την ζαχαρώνω και εγώ την 10αρα.

Έχεις δει αλλού διαφορά σε ταχύτητα?

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

μια βοηθεια θελω τις γνωσεις σας

εκανα hard reset και τωρα δεν μπαινει μεσα στα windows ανοιγει και μενει στην πρωτη σελιδα που ειναι λευκη με το σημα τηw htc

γνωριζει κανεις τιποτα?

Μπορει να μου θυμισει καποιος,οταν εχω εισερχομενη,πως μπορω να απενεργοποιησω αυτο που σερνεις προς τα κατω,π.χ. για ανοιχτη ακροαση.Καπου το διαβασα αλλα δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα.

Πολύ καλά νέα!!

Την ζαχαρώνω και εγώ την 10αρα.

Έχεις δει αλλού διαφορά σε ταχύτητα?

Γενικά πάει σφαίρα, αλλά είχα την class10 από την πρώτη στιγμή, οπότε δε μπορώ να συγκρίνω με άλλη σε σχέση και με τον card controller που έχει το HD2.

Απλά μπορώ να πω ότι όλα στο τηλέφωνο (σε συνάρτηση βέβαια και με τη συγκεκριμένη κάρτα) δουλεύουν ακαριαία, γεγονός που πρέπει να το δει κάποιος για να το πιστέψει... :)

Γιάννης

:drool: Όμορφα! :drool:

Την έλαβα κι εγώ την Class 10 αλλά δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ ακόμα. Μόλις τη δοκιμάσω θα κάνω post με εντυπώσεις. Μακάρι πάντως να είναι όπως τα λες.

Φιλικά, Κώστας

μια βοηθεια θελω τις γνωσεις σας

εκανα hard reset και τωρα δεν μπαινει μεσα στα windows ανοιγει και μενει στην πρωτη σελιδα που ειναι λευκη με το σημα τηw htc

γνωριζει κανεις τιποτα?

Δεν μας ειπες πια rom εχεις, θα υποθεσω την 1,66 ελληνικη.

Πρέπει να ξεκινήσεις το HD2 σε bootloader mode.

Με κλειστή την συσκευή να πατησεις το power key (το δεξιό πλήκτρο) και ταυτόχρονα το κάτω κουμπί του ήχου.

Όταν μπεις σε bootloader mode συνδεσε το HD2 με το pc μέσω usb και μετά κανε flash την rom που είχες (ξέρεις να το κάνεις αυτό? Εχεις την rom στο pc σου?.

Ελπιζω να σε βοηθησα,

Αν θελεις δες και αυτον τον οδηγο και δώσε μας πιο πολλές πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε περισσότερο.

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Ρε παιδια οσων αφορα το HSPL2. Βαζουμε αφοβα αυτο που ταιριαζει με τη ρομ που προκειται να περασουμε ετσι?
[sIGPIC][/sIGPIC]

την ελληνικη εχω απο τη ξερω δεν την πειραξα δεν την εχω στο pc και δεν ξερω να το κανω

εχω μπει Bootloader Mode το συνδεσα κιολας

μετα?

ευχαριστω

Ρε παιδια οσων αφορα το HSPL2. Βαζουμε αφοβα αυτο που ταιριαζει με τη ρομ που προκειται να περασουμε ετσι?

Βαγγελη ετσι ειναι, αφοβα! :);)

την ελληνικη εχω απο τη ξερω δεν την πειραξα δεν την εχω στο pc και δεν ξερω να το κανω

εχω μπει Bootloader Mode το συνδεσα κιολας

μετα?

ευχαριστω

Τωρα πρεπει να κατεβασεις την ROM και να την περάσεις

Οδηγιες εδω!

http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=863&news_id=530

Αν εχεις προβλημα πες!

Τα WM 6.5.x εκτός από ταχύτητα και σταθερότητα μπορούν να παραμετροποιηθουν με τα κατάλληλα προγράμματα cab και να γίνουν και οπτικά πολύ όμορφα.

Μέτα από πολύ ψάξιμο και δοκιμές σαν ανέβασα μερικές photo από το HD2 μου για να δείτε πόσο ομορφαίνουν τα: μενού - taskbar - manila - slider- lock screen κτλ

Μόλις βρω χρόνο θα κάνω ένα post στα Ελληνικά με οδηγίες αλλά και με τα αρχεία.

http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.a45b31b15c.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.edf13cf6dd.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.8bfbb6a51e.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.b643dffb07.jpg

http://www.freeimagehosting.net/uploads/th.f796892246.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.e915ac9950.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.be643566be.jpghttp://www.freeimagehosting.net/uploads/th.27e6302ba1.jpg

Οδηγός Rom format με το Task 29

Μετά από κάθε flash rom κάνουμε πάντα hard reset.

Όμως ακόμα και με hard reset μένουν διάφορα στην rom memory από τις προηγούμενες rom που είχαμε και μπορεί να επηρεάσουν την ταχύτητα και την λειτουργία της νέας rom που κάναμε flash.

Για να μπορέσουμε να σβήσουμε τελείως (format) την μνήμη της rom πριν από κάθε νέο flash rom τρέχουμε το Task 29.

To Task 29 το κατεβαζουμε από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644781

Η διαδικασία είναι απλή.

Κάνουμε unzip το αρχείο και έχουμε τον φάκελο Radio 2.08.50.05 + task29

Μέσα στον φάκελο είναι δυο αρχεία που χρειαζόμαστε:

ένα είναι το task29.exe

και το άλλο είναι το RUU_signed.nbh.

Τα υπόλοιπα δεν τα πειράζουμε.

Το αρχείο RUU_signed.nbh είναι το Radio 2.08.50.05, μπορούμε αν θέλουμε άλλο radio να αντικαταστήσουμε αυτό το αρχείο με το radio της επιλογής μας, αλλά θα πρέπει να το μετονομάσουμε πάλι σε RUU_signed.nbh

Κάνουμε synchronize το HD2 με το pc και τρέχουμε το αρχείο task29.exe

Ακολουθούμε της οδηγίες και μόλις τελειώσει το setup έχουμε βάλει εκ νέου radio και έχουμε κάνει format στην rom.

Αποσυνδέουμε το καλώδιο usb από το pc.

Η συσκευή όμως δεν κάνει boot γιατί δεν έχει τίποτα μέσα παρά μονό το radio που βάλαμε.

Αυτό που βλέπουμε είναι άσπρη οθόνη με το logo της htc.

Για να μπορέσουμε να περάσουμε τώρα την rom της επιλογής μας πρέπει να ξεκινήσουμε το HD2 σε bootloader mode. Για να το κάνουμε αυτό πρέπει με κλειστή την συσκευή να πατήσουμε το power key (το δεξιό πλήκτρο) και ταυτόχρονα το κάτω κουμπί του ήχου.

Όταν μπούμε σε bootloader mode συνδέουμε το HD2 με το pc μέσω usb και μετά κάνουμε flash την rom της επιλογής μας με τον γνωστό παλιό τρόπο.

Μετά κάνουμε hard reset και είμαστε έτοιμοι :):)

Η όλη διαδικασία είναι 10 το πολύ 15 λεπτά.

καλησπερα σε ολους.μπορουμε να τρεξουμε τον Task 29 exe.για να καθαρισει η συσκευη απο τα σκουπιδια χωρις να αλλαξουμε Radio.αν ναι πως:!:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Μπορείς να βάλεις το Radio της επιλογής σου στο φάκελο μετονομάζοντάς το σε RUU_signed.nbh (αντικαθιστώντας το υπάρχον RUU_signed.nbh αρχείο) και στη συνέχεια τρέχεις το Task29.

Γιάννης

ευχαριστω να κανω και αυτο με το task 29 που γραφει στις οδηγιες η κατευθειαν εγκατασταση τησ rom

Δεν θα σου το πρότεινα, για αρχη και μεχρι να εξοικειωθείς λίγο κανε κατευθείαν εγκατάσταση της ROM.

καλησπερα σε ολους.μπορουμε να τρεξουμε τον Task 29 exe.για να καθαρισει η συσκευη απο τα σκουπιδια χωρις να αλλαξουμε Radio.αν ναι πως:!:

Ναι μπορούμε, ο πιο απλός τρόπος είναι να αλλάξεις το αρχείο RUU_signed.nbh με το Radio που χρησιμοποιείς. Βρίσκεται μέσα στον φάκελο του Task 29. Έτσι κάθε φορά που τρέχεις το Task 29 θα έχεις το Radio που χρησιμοποιείς.