Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δυστυχως ναι μεν με sspl μπορεις να αλλαξεις ρομ χωρις να αλλαξεις το επισημο spl

αλλα δε μπορει να περστει radio διαφορετικο αρα δεν το γλιτωνεις το hspl (που αλλαζεις μια φορα το spl και μετα περνας οτι ρομ ή ραδιο θες)

- και με τις δυο μεθοδους θα πρεπει να περασεις μια επισημη ρομ για να εισαι εντος εγγυησης (απλα στην περιπτωση που θα εχεις κανει hspl θα πρεπει πρωτα να βαλεις και το επισημο spl)

Eυχαριστώ πολύ, HSPL σού΄ρχομαι:)

Περασα την 1.5.2 η οποια οπως ειπα ειναι ακριβως ιδια με την 1.5.1 και γι αυτο με την προσθηκη του τελευταιου backup γραφει 1.5.1 αφου το SPB δεν την λαμβανει σαν διαφορετικη ρομ.

Θα την κρατησω χατηρικα γιατι θελω να κανω ενα πιο λιτό στησιμο αλλα δεν σκοπευω να συνεχισω μ αυτο το παιχνιδι.

Φλασαρισμα μονο αν υπάρχει λογος.

Προτιμω να περναω την ωρα μου ψαχνοντας για εφαρμογες παρα στηνοντας και ανοιγοκλεινοντας καπακια.

Μην το καταντησουμε σαν περισι που με τις beta 6.5 φλασαραμε 3 φορες την μερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

usb cable - τι μαμακία και αυτή! εχω περί τα 10 καλώδια, και η HTC αποφάσισε να αλλάξει το καλώδιο και δεν μου κάνει κανένα από αυτά που έχω - ούτε του φορτιστή αυτοκινήτου. Λόγω δουλειάς δουλεύω σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές και χρειάζομαι, για να μην κουβαλώ καλώδια φόρτισης ένα καλωδιο για κάθε ένα (όχι ότι΄είναι βαριά... αλλά πρέπει να το θυμάμαι). Που μπορώ να βρώ τέτοια καλώδια που χρησιμοποιεί το HD2? έχει λύση κανείς?
Σωτήρης

usb cable - τι μαμακία και αυτή! εχω περί τα 10 καλώδια, και η HTC αποφάσισε να αλλάξει το καλώδιο και δεν μου κάνει κανένα από αυτά που έχω - ούτε του φορτιστή αυτοκινήτου. Λόγω δουλειάς δουλεύω σε τρεις διαφορετικούς υπολογιστές και χρειάζομαι, για να μην κουβαλώ καλώδια φόρτισης ένα καλωδιο για κάθε ένα (όχι ότι΄είναι βαριά... αλλά πρέπει να το θυμάμαι). Που μπορώ να βρώ τέτοια καλώδια που χρησιμοποιεί το HD2? έχει λύση κανείς?

Πάρε 3 ανταπτοράκια από miniUSB σε microUSB και θα είσαι εντάξει! :)

Φιλικά Γιώργος

Πάρε 3 ανταπτοράκια από miniUSB σε microUSB και θα είσαι εντάξει! :)

Είσαι κουκλος! Μήπως ξέρεις από που? πλαίσιο?

Σωτήρης

6 ευρώ από τη μία, 1.3 από την άλλη:p

...ευχαριστώ πάντως και τους δύο!

Σωτήρης

εγώ έχω πάρει αυτό

http://cgi.ebay.com/MICRO-MALE-TO-MINI-FEMALE-USB-CONVERTER-ADAPTER-CABLE_W0QQitemZ180464550738QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item2a04868352

και έλυσα το πρόβλημα μου:)

ούτε άλλαξα φορτιστή αυτοκινήτου ούτε τίποτα :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η λύση που σου έδωσα ήταν για να μη φαίνονται οι διπλές καταχωρήσεις στο menu start, αν ακολουθήσεις βήμα βήμα τις οδηγίες θα δεις ότι γίνεται!

Στείλε μου με pm αναλυτικα τις οδηγίες με copy-paste!Κάνω αυτό που ακριβως λέει και απλά μου βγάζει εικονίδια στις διπλοκαταχωρήσεις που πριν δεν είχαν.Δεν τις καταργει!

Thanx, αυτο προσπαθησα να κανω απλα επρεπε να βαλω \Windows\gwes.exe!

Δουλευει τρομερα ο Wktas, και τον προτεινω ανεπιφυλακτα!! Ο καλυτερος με διαφορα μεχρι τωρα που εχω δοκιμασει!!

Λίγο πιο αναλυτικα... Με ποιο πρόγραμμα θα τα κάνω ολα αυτα??Δηλαδή το CLOSE:off και το HIDE:on

Επισης άλλη μια ερώτηση...Κάποιες στιγμές απο μόνο του βλέπω στο WkTask να ανοίγει η εφαρμογή AvtiveSync χωρίς να το έχω συνδέσει με τον υπολογιστή και να μην κλείνει αν δεν την κλείσω!Γιατί γίνεται αυτό?Είναι φυσιολογικό?Μπορώ κάπως να το καταργήσω?

Edited by fallen_angel58

• Administrators
Επισης άλλη μια ερώτηση...Κάποιες στιγμές απο μόνο του βλέπω στο WkTask να ανοίγει η εφαρμογή AvtiveSync χωρίς να το έχω συνδέσει με τον υπολογιστή και να μην κλείνει αν δεν την κλείσω!Γιατί γίνεται αυτό?Είναι φυσιολογικό?Μπορώ κάπως να το καταργήσω?

Βάλε το ASynckiller.

Modpic.gif

Βάλε το ASynckiller.[/QU

Ευχαριστώ πολύ athanaso77... Μήπως ξέρεις κάτι και για τα άλλα που ρώτησα???

Καλημέρα, υπάρχουν εγκατεστημένα τα παιχνίδια της Microsoft ? Εάν ναι πως τα εμαφνίζουμε ; Αν όχι από που τα κατεβάζουμε ; Επίσης, υπάρχει λινκ με παιχνίδια της Gameloft που να παίζουν σε HD2;
Konstantinos Metaxas - 6972727220

Καλημέρα, υπάρχουν εγκατεστημένα τα παιχνίδια της Microsoft ? Εάν ναι πως τα εμαφνίζουμε ; Αν όχι από που τα κατεβάζουμε ; Επίσης, υπάρχει λινκ με παιχνίδια της Gameloft που να παίζουν σε HD2;

Enable Hidden Default Games

Go to the Windows directory and copy bubblebreaker.exe and solitaire.exe to the games folder as shortcuts in Windows\Start Menu. Make sure to unhide system files on the device to see the games listed.

Tα περισσοτερα παιχνίδια της Gameloft παιζουν αλλα δεν μπορεις (σχεδον ολα) να τα κανεις install στην καρτα μνημης αλλα μονο στου τηλεφωνου.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά μόλις με πήραν τηλέφωνο απο το σπίτι πως το HD2 έφτασε !

Κάποια πραγματάκια.

1. Θέλω να κάνω update την ROM εξαρχής. Έχω αγοράσει την αγγλική συσκευή (EU, ENG) οπότε, απο πού κατεβάζω την τελευταία official ROM ? Απο ποιό site ? To αγγλικό ή το ελληνικό ? (United States, European, UK ??? )
  2. Χρειάζεται να έχεις τη SIM μέσα για να κάνεις Update ?
  3. Να κάνω Update με τη μπαταρία που θα έχει μέσα? ή να το φορτίσω και μετά να τα κάνω όλα αυτά ?
  4. Αν πρέπει να το φορτίσω, πόσες ώρες χρειάζεται ?
  5. Τα ελληνικά θα φαίνονται εξαρχής στο κινητό? ή πρέπει να κάνω κάτι ? πχ μου στέλνουν ένα μήνυμα, πώς το βλέπω? στα Ελληνικά?

Eυχαριστώ πολύ!

The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;)

Καλησπέρα σε όλους! Παιδιά μόλις με πήραν τηλέφωνο απο το σπίτι πως το HD2 έφτασε !

Κάποια πραγματάκια.

1. Θέλω να κάνω update την ROM εξαρχής. Έχω αγοράσει την αγγλική συσκευή (EU, ENG) οπότε, απο πού κατεβάζω την τελευταία official ROM ? Απο ποιό site ? To αγγλικό ή το ελληνικό ? (United States, European, UK ??? )
  2. Χρειάζεται να έχεις τη SIM μέσα για να κάνεις Update ?
  3. Να κάνω Update με τη μπαταρία που θα έχει μέσα? ή να το φορτίσω και μετά να τα κάνω όλα αυτά ?
  4. Αν πρέπει να το φορτίσω, πόσες ώρες χρειάζεται ?
  5. Τα ελληνικά θα φαίνονται εξαρχής στο κινητό? ή πρέπει να κάνω κάτι ? πχ μου στέλνουν ένα μήνυμα, πώς το βλέπω? στα Ελληνικά?

Eυχαριστώ πολύ!

καλησπερα, περιμενω το κινητο απο ωρα σε ωρα και διαβαζοντας το φορουμ εχω καποιες ερωτησεις και εγω.....το βασικο ειναι me to nodata το προγραμμα......ερωτηση...αν πατηθει καταλαθος το κουμπι youtube θα κανει συνδεση στο internet μεσω τησ συνδεσης μου,.....δεν γινεται να μην το κανει αυτο....αλλα μονο μεσω wifi....το nodata τι ακριβως κανει.....???χωρις αυτο δεν γινεται να απενεργοποιήσω ποιαδηποτε συνδεση μεσω της εταιριας που θα εχω και να γινεται συνδεση μονο μεσω wifi...???

καλησπερα, περιμενω το κινητο απο ωρα σε ωρα και διαβαζοντας το φορουμ εχω καποιες ερωτησεις και εγω.....το βασικο ειναι me to nodata το προγραμμα......ερωτηση...αν πατηθει καταλαθος το κουμπι youtube θα κανει συνδεση στο internet μεσω τησ συνδεσης μου,.....δεν γινεται να μην το κανει αυτο....αλλα μονο μεσω wifi....το nodata τι ακριβως κανει.....???χωρις αυτο δεν γινεται να απενεργοποιήσω ποιαδηποτε συνδεση μεσω της εταιριας που θα εχω και να γινεται συνδεση μονο μεσω wifi...???

και κατι ακομα, το 3g αν το απενεργοποιησω τι δεν μπορω να κανω???

Νομίζω πως το Nodata αυτό ακριβώς κάνει... Σου επιτρέπει να ορίσεις εσύ πώς θα συνδέετε το κινητό με το Internet.. απο όσα έχω διαβάσει αυτό έχω καταλάβει...

Νομίζω πως το Nodata αυτό ακριβώς κάνει... Σου επιτρέπει να ορίσεις εσύ πώς θα συνδέετε το κινητό με το Internet.. απο όσα έχω διαβάσει αυτό έχω καταλάβει...

δηλαδη χωρις αυτο δεν γινεται????αναγκαστικα πρεπι να το κανω εγκατασταση....οκ!!!σε ευχαριστω πολυ...για το 3g ξερεισ τιποτα??

δηλαδη χωρις αυτο δεν γινεται????αναγκαστικα πρεπι να το κανω εγκατασταση....οκ!!!σε ευχαριστω πολυ...για το 3g ξερεισ τιποτα??

Όχι, κι εγώ άσχετος είμαι !! :lol: Αλλα θα τα μάθω πού θα πάει... ! Εμένα σήμερα ήρθε το HD2 δεν το έχω δεί ακόμα..

Πρώτη φορά με Windows Mobile, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τα υπόλοιπα παιδιά..!:p

Όχι, κι εγώ άσχετος είμαι !! :lol: Αλλα θα τα μάθω πού θα πάει... ! Εμένα σήμερα ήρθε το HD2 δεν το έχω δεί ακόμα..

Πρώτη φορά με Windows Mobile, οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τα υπόλοιπα παιδιά..!:p

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ.......!!!ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ....ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ NODATA??