Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Την καλησπερα μου σε ολους.Απο σημερα το πρωι και παλι κατοχος του leo(οπως λεει και ο φιλος μου ο zaharakis "εμεις να ειμαστε καλα".Μετα απο αρκετο ψαξιμο αποφασισα να μην αλλαξω rom προς το παρον ,απλα θα ηθαλα την γνωμη σας για το ποιο radio μου προτεινετε με κυριο στοχο την αυτονομοια? Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου μόνο για να αλλάξεις το radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Δικιο εχεις οπως το λες ,εγω δεν ημουν σαφης.Με ενδιαφερει προς το παρον το ραδιο γιατι αυτη την στιγμη δεν εχω τον χρονο να στηνω.Το leo μου ειναι ηδη ξεκλειδωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Ερώτηση άσχετου... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ???????... Αφορα το setup που σχετίζεται με το σημα του τηλεφώνου και του gps… Βρε πως τα λέω ετσι…:lol: Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 φιλε zaharakis με τον τροπο που μου τα εθεσες πραγματι εχεις δικιο.το μονο που δεν δεχομαι ειναι το αλου τρως κτλπ.απλα προσπαθω να εχω πολλες αποψεις για ενα θεμα.με windows mobile ασχοληθηκα οταν πηρα το hd2 πριν μου ηταν απλα αδιαφορα κ ουτε που τα ειχα προσεξει ιδιαιτερα.μετα απο 16+ χρονια σοβαρης ασχολειας με pc πανο σε ολα τα γνωστα λειτουργικα τα mobile μου φαινοντε λιγο πρωτογνωρα κ η καθε rom cooked κ μη, με τρωει για δοκιμη-περιεργασια.(παρεπιπτοντως το οτι γραφω ελληνικα μου φαινεται πιο περιεργο ακομη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 τι γινεται κ η 2.10 που ειναι οφφισιαλ ειναι χειροτερη απο την 1.66 οφφισιαλ αφου ειναι πολυ ποιο μεταγενεστερη?? Δεν πρόκειται ακριβώς για μεταγενέστερη, είναι διαφορετική και προορίζεται για την αγορά της Αμερικής τις συσκευές της T-Mobile US. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 το Co0kie.HomeTab_v1.5.4 το εγκρινετε με την 1.2 τοπιξ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 φιλε zaharakis με τον τροπο που μου τα εθεσες πραγματι εχεις δικιο.το μονο που δεν δεχομαι ειναι το αλου τρως κτλπ.απλα προσπαθω να εχω πολλες αποψεις για ενα θεμα.με windows mobile ασχοληθηκα οταν πηρα το hd2 πριν μου ηταν απλα αδιαφορα κ ουτε που τα ειχα προσεξει ιδιαιτερα.μετα απο 16+ χρονια σοβαρης ασχολειας με pc πανο σε ολα τα γνωστα λειτουργικα τα mobile μου φαινοντε λιγο πρωτογνωρα κ η καθε rom cooked κ μη, με τρωει για δοκιμη-περιεργασια.(παρεπιπτοντως το οτι γραφω ελληνικα μου φαινεται πιο περιεργο ακομη). αυτες οι δοκιμες φιλε μου ομως σας αναγκαζουν να παιδευεστε συνεχως και ως τελικο αποτελεσμα,να μην χαιροσαστε τις συσκευες σας :) το Co0kie.HomeTab_v1.5.4 το εγκρινετε με την 1.2 τοπιξ?? εχουμε αναφερει οτι δημιουργει ψιλοκοληματα και καθυστερησεις στην αρχικη οθονη αυτη η εφαρμογη... εξυπνη και πολυ πρακτικη πραγματι,αλλα ακομη δεν ειναι πλεον λειτουργικη... ισως ο κατασκευαστης της να την βελτιωσει ακομη περισσοτερο και να ειναι σταθερη και αξιοπιστη ..και πιστευω οτι θα βολεψει πολλους χρηστες ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 φιλε ζαχαρακη μια ερωτηση στο πρωτο ποστ στις ρυθμησεις τις καμερας λετε να αλλαξουμε το 5ΜSize απο 48 σε 746028 εμενα εχει αντι 48 σε 643628 και το 746028 το εχει στο 8ΜSize.τι κανω τελικα το αλλαζω???ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcosgeorge Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 το Co0kie.HomeTab_v1.5.4 το εγκρινετε με την 1.2 τοπιξ?? εμενα παντως παιζει αψογα στην 1.2.... Παράθεση Φιλικά και πάντα καλοπροαίρετα.. Γιώργος! http://www.tubeleecher.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 φιλε ζαχαρακη μια ερωτηση στο πρωτο ποστ στις ρυθμησεις τις καμερας λετε να αλλαξουμε το 5ΜSize απο 48 σε 746028 εμενα εχει αντι 48 σε 643628 και το 746028 το εχει στο 8ΜSize.τι κανω τελικα το αλλαζω???ευχαριστω για να μην παιδευεσαι με την registry,χρησιμοποιησε το BsBtweaks 1.6 και κανε ολες τις αλλαγες απο εκει μεσα,με ενα απλο on-of σε καθε ρυθμιση.;) και οτι αλλαξεις μεσω αυτης της εφαρμογης,ειναι αμεσα αναστρεψιμο,με τον ιδιο απλο τροπο :) θα το βρεις μεσα στα add ons,παλι στο 1ο ποστ ;) εμενα παντως παιζει αψογα στην 1.2.... εισαι ο 2ος που το λεει αυτο Γιωργο :O το περιεργο ειναι οτι και τον αλλον :worry: Γιωργο τον λενε :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 το Co0kie.HomeTab_v1.5.4 το εγκρινετε με την 1.2 τοπιξ?? στην 1.4 και 1.5 επαιζε μια χαρα αλλα γιατι δε βαζεις αυτα με τις 25 συντομευσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 τελικα αυτο εβαλα με τις 25. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 νατος και ο 1ος Γιωργης :lol: δεν ξερω φιλε μου,εμενα αλλα και ο Κωστας το αναφερε,δεν μου επαιξε καλα πουθενα...δεν μιλαω για τρελα κοληματα,αλλα για μενα ακομη και η παραμικρη καθυστερηση αποκρισης,θεωρειται ως προβλημα :!: Πιθανόν η χρήση διαφορετικών προγραμμάτων-tweaks να παρουσιάζει διαφορετικά αποτελέσματα ακόμα και στις ίδιες rom! Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς! Πάντως κι εγώ έχω βρει την χρυσή τομή με την topix 1.2 και το 2.07.51!!! Το έχω στημένο τέλεια και δεν σκοπεύω να το πειράξω προς το παρόν! Δημήτρη πολύ καλή η δουλειά σου με τους αριθμημένους φακέλους συστήματος! Το αντίστοιχο έχω κι εγώ στην κάρτα... οπότε το στήσιμο των προγραμμάτων είναι πραγματικά παιχνίδι! :p Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 εισαι ο 2ος που το λεει αυτο Γιωργο :O το περιεργο ειναι οτι και τον αλλον :worry: Γιωργο τον λενε :lol: ισως με εμας τους γιωργηδες ειναι φρονημο :happy: χαχαχαχαχαχαχαχαχχα:lol: πιάνει και σε κωσταδες παιδιά :lol::lol: και σε εμένα παίζει μια χαρά στην 1.2:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 φιλε ζαχαρακη μια ερωτηση στο πρωτο ποστ στις ρυθμησεις τις καμερας λετε να αλλαξουμε το 5ΜSize απο 48 σε 746028 εμενα εχει αντι 48 σε 643628 και το 746028 το εχει στο 8ΜSize.τι κανω τελικα το αλλαζω???ευχαριστω Αυτός είναι ο σκοπός, να βάλεις τη ρύθμιση του 8MSize στο 5ΜSize. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 (edited) Αυτός είναι ο σκοπός, να βάλεις τη ρύθμιση του 8MSize στο 5ΜSize. πιο tip είναι ???που ακριβώς στην πρώτη σελίδα? έχω αρχίσει και στραβώνομαι μου φαίνεται...:this: ΟΚ ... μου λείπει ύπνος :)η μαγειρεμένες rom έχουν αυτή την τιμή έτσι κι΄αλλιώς... καλό βράδυ Edited February 25, 2010 by _KOSTASKELLAS_ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Ερώτηση άσχετου... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ???????... Πρόκειται για το ξεχωριστό και αυτόνομο κομμάτι μιας rom που είναι υπεύθυνο για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις ασύρματες επικοινωνίες της συσκευής όπως τον δέκτη τηλεφωνίας, το wifi, το gps κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbertsat Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μια ερώτηση. Πως μπορώ να πάρω backup την αρχική ROM ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μια ερώτηση. Πως μπορώ να πάρω backup την αρχική ROM ? Backup ολόκληρη τη rom δεν μπορείς να πάρεις. Μπορείς όμως να την ξαναπεράσεις εάν έχεις περάσει κάποια άλλη εκ των υστέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 1.Resco explorer με την επιλογή network--->map drive θα κάνεις αυτό που θες[/QUOTΕ με τον resco explorer ειχα προβλημα, δημιούργησε μεσα στο root ένα folder network που δεν σβηνόταν δεν είχε περιεχόμενα και πλέον φαινόταν σαν drive στον explorer, στις εγκαταστάσεις κτλ γι'αυτό θα ήθελα να τον αποφύγω , δουλεψε κανείς με το pocket lan ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Ποια έκδοση του resco εγκατέστησες; Δεν έχω ξαναδεί παρόμοιο πρόβλημα σε τόσες συσκευές που το έχω δουλέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 παιδια ειμαι λονδινο! μπαταρια με τη μεγαλη χωρητικοτητα η κανενα extra για το κινητο μας που μπορω να βρω ξερει κανεις?? Παράθεση N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ebay.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 συναγωνιστή athanaso77 τελικά το έστησα με resco 2010 και χωρίς να φτιάχνει network ξεχωριστό drive στο root . θα ήταν χαρά μου να γράψω έναν οδηγό και για τα άλλα αδερφια !! Ευχαριστώ για το λινκ ήταν χρήσιμο . Το πρόβλημα ήταν ότι δεν σβηνόταν και απότι διάβασα είναι πρόβλημα του resco ( resco explorer unmap network drive , 1ο link στο google ) . τελικά τώρα ψάχνω πως ο core player κάνει full screen σε landscape για να καλύψει όλη την οθόνη , και πώς θα αντικαταστήσω τα file extensions για να τα ανήγει αυτός η ο TCPMP . Επίσης ψάχνω τις ρυθμίσεις του hotmail για να μπορώ να συγχρονίζω τα mail μου μέσω wifi και όχι απο το καλώδιο όπως κάνω τώρα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Στις ρυθμίσεις του Core player υπάρχει η επιλογή για file associations. Χρησιμοποίησε την τελευταία έκδοση (v1.3.6), είναι η καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts