Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα παιδια σημερα εφτασε απο netimes η θηκη σιλικονης για το leo μου απλα τελεια

Εβαλα τον TCPMP Finger friendly για το hd2 εμενα μου δουλευει απροβληματηστα το δοκιμασε καποιος αλλος

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634951

να δω πως θα τον βγαλεις αν χρειαστει Γιωργο :lol::p

Δημητρη εχω απο εχθες το απογευμα στημενη την 1.4 που ειναι ακριβως ιδια. Μονο καποια fixes εχει η 1.5

Πραγματικα ειναι πολυ γρηγορη και δεν εχω διαπιστωσει προβληματα μνημης.

Απο χθες το βραδυ χωρις κανενα reset και με πολυ δουλεμα και δοκιμες ειμαι στο 43%.

Δεν περασα την 1.5 ακομα γιατι σιγουρα θα ακολουθησει καποια τελικη. Ο Kwbr δεν συνηθιζει να αφηνει να αιορουνται προβληματα. Του εκανα κι ενα μικρο donation μεσα απο την καρδια μου.

Παραδοξως σε μενα δεν παρουσιαζεται το προβλημα με τα jardware volume buttons.

Αυξομειωνεται κανονικα η ενταση στην διαρκεια ομιλιας ακομα και απο το ΒΤ.

Μονο το flash στο auto εχει προβλημα.

Δεν περναω την 1.5 εως οτου υπαρξει τελικη.

Το να ριξω το backup που εχω πλεον απο την 1.4 ειναι παραπανω απο σιγουρο οτι δεν θα εχει κανενα προβλημα.

εγω μεχρι στιγμης στην 1.5 Κωστα,το μονο που δεν μου δουλευει ειναι το ταπ πανω στην ωρα του sence...δεν με περναει στις ρυθμισεις της ωρας/τοποθεσιας..

κατα τα αλλα,ολα δουλευουν ταχυτατα..

ενα ...κατι που δεν μου αρεσε,ειναι η κακη καταγραφη συνομιλιας της 2ης φωνης...

αντε να δουμε,ειμαστε σε καλο δρομο :)

ps

οσο για το donate,ο Kwbr,αξιζει πολλα λεφτα και οχι ενα απλο donate...του εχω κανει και θα του ξανακανω αλλα και θα του ξανακανω...

αν σκεφτουμε ποσο καλο μας κανει με την δουλεια του(απροβληματιστες οι δημιουργιες του απο το hd) αξιζει καθε ευρω :bow:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μια βοήθεια από τους ειδήμονες.

Πιο αρχείο πρέπει να απενεργοποιήσω με sktools ή memmaidαπό την έναρξη των Windows για να μην έχω τον task manager στην άνω δεξιά γωνία στην καινούργια Topix;

Ευχαριστώ

Τάκης

Σήμερα μου ήλθε η official γραφίδα της HTC, που την είχα παραγγείλει από τον Δεκέμβρη. Σκέτη απογοήτευση.

Έτσι την είχα πατήσει και με μιά γραφίδα για IPHONE και δεν έβαλα μυαλό.

Edited by takisbr

.................................................

εγω μεχρι στιγμης στην 1.5 Κωστα,το μονο που δεν μου δουλευει ειναι το ταπ πανω στην ωρα του sence...δεν με περναει στις ρυθμισεις της ωρας/τοποθεσιας..

ενα ...κατι που δεν μου αρεσε,ειναι η κακη καταγραφη συνομιλιας της 2ης φωνης...

.........................................................................

Σ' εμένα πάντως δουλεύει κανονικά.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Μια βοήθεια από τους ειδήμονες.

Πιο αρχείο πρέπει να απενεργοποιήσω με sktools ή memmaidαπό την έναρξη των Windows για να μην έχω τον task manager στην άνω δεξιά γωνία στην καινούργια Topix;

Ευχαριστώ

Τάκης

Σήμερα μου ήλθε η official γραφίδα της HTC, που την είχα παραγγείλει από τον Δεκέμβρη. Σκέτη απογοήτευση.

Έτσι την είχα πατήσει και με μιά γραφίδα για IPHONE και δεν έβαλα μυαλό.

settings\system\task manager ;)

Τακη θα σε μαλωσω :D

ποιο απο τα 2 που λεω Κωστα;

η καταγραφη φωνης η το ταπ στην ωρα;

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

να δω πως θα τον βγαλεις αν χρειαστει Γιωργο :lol::p

ps

οσο για το donate,ο Kwbr,αξιζει πολλα λεφτα και οχι ενα απλο donate...του εχω κανει και θα του ξανακανω αλλα και θα του ξανακανω...

αν σκεφτουμε ποσο καλο μας κανει με την δουλεια του(απροβληματιστες οι δημιουργιες του απο το hd) αξιζει καθε ευρω :bow:

Και σε μενα δουλευει κανονικα στην 1.4

Η μνημη τα παει πολυ καλα μεχρι στιγμης οσο και η μπαταρια.

για μαγνητοφωνιση το ξερω το βιτσιο σου, αλλα εγω δεν εχω περασει καν την εφαρμογουλα γιατι δεν το χρησιμοποιω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια εχεται ν προτεινεται κατι ελαφρυ και δοκιμασμενο ;

Θα σου προτεινει ο zaharakis :cry:

:lol:

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος για το τι ψαχνεις.

Edited by jonk

................................

Γιαννης

Σας ευχαριστώ όλους για το πολύ καλό και χρήσιμο forum.

Κάνω post πρώτη φορά και θέλω να σας πω ότι με την βοήθεια σας έχω καταφέρει να φτιάξω το HD2 μου και να είναι τέλειο. :):D:)

Έχω όμως το έξεις πρόβλημα. :cry:

Όταν από το Start menu πατώ το Today εικονίδιο αντί να με πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του HTC sence (αυτή με το ρολόι) με πηγαίνει σε όποια καρτέλα ήμουνα πριν (πχ αν ήμουνα στο ημερολόγιο με πάει από το Today εικονίδιο στο ημερολόγιο και όχι στην κεντρική σελίδα.

Κάτι έκανα και δεν μπορώ να το επαναφέρω και είναι πολύ ενοχλητικό για μένα.

Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμον.

Έχω την Topix 1.3 (δεν είναι όμως από την Topix 1.3 αλλά κάποιο πρόγραμμα που έβαλα μετά.

Σας ευχαριστώ πολύ,

Γιαννης

Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα το προγραμμα που μου εκανε το πιο πανω προβλημα - το οποιο ηταν πολυ ενοχλητικο για μενα- ειναι το X2 Taskmanager το οποιο ειναι στην πρωτη σελιδα.

Το εγραψα ωστε αν καποιος εχει το ιδιο προβλημα να ξερει την λυση.

Αν μπορειτε στο 1 post να το αναφερεται αυτο ωστε να ξερει οποιος το βαζει τι δημιουργει.

Περασα και εγω απο το πρωι την Topix 1.5

Ολα καλα μεχρι τωρα, ειναι ομως πιο φορτωμενει απο την 1.3.

Με την 1.3 μετα την εγκατασταση εχεις ελευθερο χωρο 247.46 mb

με την 1.5 μετα την εγκατασταση εχεις ελευθερο χωρο 220.57 mb

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

settings\system\task manager ;)

Τακη θα σε μαλωσω :D

Δημήτρη με έσωσες από επιστροφή στην 1.2. Η συνύπαρξη του task manager με το WKtask μου δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα, που πραγματικά με ζάλισαν και έψαχνα σε τύπου poutlook αρχεία κ.α. Ενώ μερικές φορές τα πράγματα είναι απλά.

Ευχαριστώ ακόμη μια φορά.

Δεν εχω καλα νεα απο τον kwbr.

Μου ειπε οτι σταματα με την 2.10 γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος με την ποιοτητα στις φωτογραφιες και στον ηχο συνομιλιας.

Βαζει ξανα για μαγειρεμα την 1.66 προσθετοντας το πακετο με τα updates της 2.10

Θα το παλεψει με δοκιμες για λιγες μερες και αν εχει κατι καλο θα την ανεβασει.

Εγω θα παραμεινω γιατι το tab με τα documents ειναι πολυ πιο σημαντικο για μενα απ οτιδηποτε αλλο.

Περιμενω να μου πει αν μπορει να το ενταξει στην βαση της 1.66

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

[offtopic]

Πιθανώς να εχουμε update σε WP7S. Η Microsoft αφήνει στα χερια των κατασκευαστων

[/offtopic]

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι ευκολο ν εχουμε καποιο ραπιτ με τις ελληνικες πολς για τον καιρο του htc;

εβαλα του στερνα την 4,5 παιζει καποιο ρολο η παλια ρομ που ειχα ; ειχε την 1,48 αν δεν κανω λα8ος.

μπορει ν μας δωσει καποιος τ φωτα του για το bsb tweeks,δινοντας τς καλυτερες δυνατον ρυθμισεις για το htc.ευχαριστω

Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών

ποιο απο τα 2 που λεω Κωστα;

η καταγραφη φωνης η το ταπ στην ωρα;

Για το ταπ στην ώρα Δημήτρη. :)

Και μια που τα νέα απο τον kwbr είναι έτσι όπως τα λέει ο Κώστας, ας τον αφήσω λίγο στην ησυχία του και περνάω τώρα την τελευταία DISCOVERY ULTIMATE X-TREME του smaberg (ο οποίος έχει κανει πολύ καλή δουλειά με πολλά tweaks γενικού ενδιαφέροντος και θεωρώ πως πρέπει να τον τιμήσω) και η οποία μου αρέσει στο στήσιμό της. Εκτιμώ τη δουλειά του smaberg απο παλιά απο το Xperia...

Την διαφημίζει ως πολύ γρήγορη...

EDIT: Βλέπω όμως οτι έχει κάτι θεματάκια με sms και file explorer...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Πρώτα το 2.08 radio (link του οποίου θα βρεις στο θέμα της rom) και μετά τη rom.

Θα πρότεινα να περιμένεις όμως μιας και η 1.5 έχει μικροπροβλήματα.

συμφωνω ,την εχω απο σημερα το πρωι και ενω ειναι γρηγορη εχει τα κολληματακια της

αναμενουμε

πιθανον αν εχεις βαλει καποιο προγραμματακι για να αυξηθουν οι συντομευσεις να ευθυνεται αυτο ,μου τοκανε και μενα και εβαλα το cookie home tab χωρις προβλημα

εδω υπαρχει αλλα καλυτερα να γραφτεις και στο navimania

http://rapidshare.com/files/355697084/WeatherCitiesGR.cab.html

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=15820

παιδια καλησπερα.μια βοηθεια.τον file explorer και resco registry editor απο που θα τα κατεβασω και ποια εκδοση?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια καλησπερα.μια βοηθεια.τον file explorer και resco registry editor απο που θα τα κατεβασω και ποια εκδοση?

για registry editor και μαλιστα δωρεαν κατεβασε αυτον

http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

λοιπον 2 πραγματάκια ψάχνω :

1) πως μπορώ να βλέπω τους shared σκληρούς μου από το κινητό μου , και να ανταλλάσω αρχεία από και πρός αυτούς μέσω wifi

2) τα email έρχονται στο κινητο μου μολις κουμπώσω το usb . Υπάρχει τρόπος να έρχονται στο

κινητό μου μόλις ανοίξω το wifi . To email που χρησιμοποιώ είναι hotmail , υπάρχει κανας οδηγός ?

για registry editor και μαλιστα δωρεαν κατεβασε αυτον

http://freewareppc.com/utilities/phmregistryeditor.shtml

ευχαριστω για resco explorer κανεις καμια βοηθεια??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Καλησπερα παιδια, μολις πηρα στα χερια μου και γω το HD2. Θελω τη βοηθεια σας πως θα συγχρωνισω τις επαφες μου απο το λαπτοπ που ειναι απο Iphone καθως δεν εχω outlook στο Office μου?
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

μολις εβαλα την επισημη Leo_1_5_TMOUS_2.10.531.0_Radio_Signed_15.34.50.07U_2.08.50.08_2_ και δεν παρουσιαζονται καθολου κολληματα και προβληματα με καιρο-my location

απλα εχει και αλλα προγραμματα (αμερικανιες:lol:)

οταν εχω χρονο θα δοκιμασω την τελαιυταια rom του λαυρεντη ειμαι περιεργος να δω τη λεει

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

παιδια καλησπερα.μολις ηρθε σπιτι με dhl.να ρωτησω κατι?εσεις ποσες ωρες κανατε την πρωτη φορτιση?
Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

καλοριζικο....

εγω αφησα να τελειωσει η μπαταρια που ειχε

απο την αρχη και μετα το αφησα μεχρι να

ολοκληρωσει(κλειστο).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχω καλα νεα απο τον kwbr.

Μου ειπε οτι σταματα με την 2.10 γιατι δεν ειναι ευχαριστημενος με την ποιοτητα στις φωτογραφιες και στον ηχο συνομιλιας.

Βαζει ξανα για μαγειρεμα την 1.66 προσθετοντας το πακετο με τα updates της 2.10

Θα το παλεψει με δοκιμες για λιγες μερες και αν εχει κατι καλο θα την ανεβασει.

Εγω θα παραμεινω γιατι το tab με τα documents ειναι πολυ πιο σημαντικο για μενα απ οτιδηποτε αλλο.

Περιμενω να μου πει αν μπορει να το ενταξει στην βαση της 1.66

εβαλα του στερνα την 4,5 παιζει καποιο ρολο η παλια ρομ που ειχα ; ειχε την 1,48 αν δεν κανω λα8ος.

μπορει ν μας δωσει καποιος τ φωτα του για το bsb tweeks,δινοντας τς καλυτερες δυνατον ρυθμισεις για το htc.ευχαριστω

γιατι δεν ρωτας τον στερνα φιλε μου?

@TeSalat

γυρνα στην 1.2 κι παιξε με αυτο Κωστα;)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=634938

τα builds 2.07 & 2.10 ειναι χαλια ακομη....

και η 1.5 ειναι απαραδεκτη απο σταθεροτητα....ειναι πολυ πουσαρισμενη και κανει conficts σε πολλα σημεια...