ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλημερα. Σημερα παραλαμβανω το HD2 μου Ελληνικο. θελω να ρωτησω νατο αφησω οπως ειναι? η αξιζει να του περασω αλλη ρομ? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Άστο όπως είναι να δεις πως τα πάει σύμφωνα με τα δικά σου τα δεδομένα. Και όταν αρχίσεις να το βαριέσαι, μπες και εσύ στην αέναη εναλλαγή των διαφόρων rom. Πλέον, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για να εναλλάσει κάποιος cooked rom αφού οι official δουλεύουν αξιοπρεπέστατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Αν αλαξω ρομ χανετε και η εγγυηση? αλλα αφου δεν προσφερει κατι παραπανω μια αλλη ρομ δεν εχω λογω να αλαξω μαλον... Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Όσο βρίσκεσαι με unofficial rom είσαι και εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις την official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tilion Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Άστο όπως είναι να δεις πως τα πάει σύμφωνα με τα δικά σου τα δεδομένα. Και όταν αρχίσεις να το βαριέσαι, μπες και εσύ στην αέναη εναλλαγή των διαφόρων rom. Πλέον, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος για να εναλλάσει κάποιος cooked rom αφού οι official δουλεύουν αξιοπρεπέστατα. Ωραία, και γω αυτό θα κάνω Γιάννη! Αύριο θα πάω να το πάρω από το πλαίσιο.. Ανυπομονώ! ,Χρήστος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδια να πω κ εγω την αποψη μου απο τη στιγμη που εβαλα τη ρομ 2.7.1 ARTEMIS απο sternas .. μια πολυ γρηγορη φθλλ ελληνικη ρομ για οσους ειδικα τουσ αρεσει το start menu κατω !! δοκιμαστε την εμενα με βολεψε πολυ εχει ενα μικρο λαθος χανετε το πλικτρολογιο στο τηλεφωνο γ κληση μερικες φορες αλλα με ena autorotate στο πλαι κ μετα παλι καθετα εμφανιζεται αμεσως .. στην κριση σας βεβαια ... δεν δοκιμασα topix επειδη μ αρεσε η ιδεα του start menu κατω :p Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Παιδια να πω κ εγω την αποψη μου απο τη στιγμη που εβαλα τη ρομ 2.7.1 ARTEMIS απο sternas .. μια πολυ γρηγορη φθλλ ελληνικη ρομ για οσους ειδικα τουσ αρεσει το start menu κατω !! δοκιμαστε την εμενα με βολεψε πολυ εχει ενα μικρο λαθος χανετε το πλικτρολογιο στο τηλεφωνο γ κληση μερικες φορες αλλα με ena autorotate στο πλαι κ μετα παλι καθετα εμφανιζεται αμεσως .. στην κριση σας βεβαια ... δεν δοκιμασα topix επειδη μ αρεσε η ιδεα του start menu κατω :p αν σ΄αρεσει το μενου κατω δοκιμασε και τις ρομ(αγγλικες) του PhamQuang http://www.pdaviet.net/showthread.php?82133-HD2-ROM-V12-%28Core-23518%29-%E2%98%85-OS-1-66-707-NEW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Πιστεύω ότι ο sternas θα είναι ενήμερος για το bug, και θα προβεί στη λύση του στην επόμενη έκδοση της rom του. Λογικό είναι να υπάρχουν μικροπροβληματάκια για τη λύση των οποίων οφείλουμε να γίνουμε beta testers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
comics Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πως βαζω wallpaper στη lock sreen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 πως βαζω wallpaper στη lock sreen? Απο το τελευταιο tab του sense επιλεγεις Personalize και ακολουθος Lock screen wallpaper Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Παιδια να πω κ εγω την αποψη μου απο τη στιγμη που εβαλα τη ρομ 2.7.1 ARTEMIS απο sternas .. μια πολυ γρηγορη φθλλ ελληνικη ρομ για οσους ειδικα τουσ αρεσει το start menu κατω !! δοκιμαστε την εμενα με βολεψε πολυ εχει ενα μικρο λαθος χανετε το πλικτρολογιο στο τηλεφωνο γ κληση μερικες φορες αλλα με ena autorotate στο πλαι κ μετα παλι καθετα εμφανιζεται αμεσως .. στην κριση σας βεβαια ... δεν δοκιμασα topix επειδη μ αρεσε η ιδεα του start menu κατω :p Φιλε μου κ εγω αυτη χρησιμοποιω κ δεν εχω τετοιο προβλημα! Να πω οτι η ρομ ειναι αψογη, κανενα προβλημα με κανενα προγραμμα ολα τρεχουν φινα κ ειδικα αν περασεις κ κανενα ραδιο 2.06 γιατι στη προηγουμενη εκδοση 2.06... το ειχα αφησει με το μαμα 2.05:D Δεν βλεπω κανενα λογο να βαλω Αγγλικη προς το παρων ενω κ στο XDA διαβαζω τοσο καλα σχολεια για την παραπανω ρομ κ ο STERNAS ειναι απο πανω σε οτι bug πρκειψει κ το διορθωνει αμεσα....... Νομιζω οτι θα μεινω για αρκετο καιρο με αυτη την ΡΟΜ.......... Αν κ μολις τωρα ειδα οτι εβγαλε ARTEMIS 2.8 που πιστευω λυνει οποιο μικροπροβλημα υπηρχε !!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 Edited January 27, 2010 by vasilis_hd2 Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loizos250 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 εχω βαλει την Artemis for HD2 2.8 ELL. ειναι πολυ καλη αλλα εχω ενα προβλημα με την οθονη κλειδωματος. μου εμφανιζει την εικονα μου μιση και εχει το εικονιδιο του ημερολογιου. ειναι καποιο bug ή εχω κανει κατι λαθος? ευχαριστω λοιζος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) εχω βαλει την Artemis for HD2 2.8 ELL. ειναι πολυ καλη αλλα εχω ενα προβλημα με την οθονη κλειδωματος. μου εμφανιζει την εικονα μου μιση και εχει το εικονιδιο του ημερολογιου. ειναι καποιο bug ή εχω κανει κατι λαθος? ευχαριστω λοιζος για τετοιεσ λεπτομεριες που αφορουν ρομ ποσταρε στουσ xda.....εκει θα σ απαντησει ο sternas....και 8α σ πει σιγουρα... Edited January 27, 2010 by koklas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 επειδη δεν εχω καταλαβει, αν αφησω την μαμισια την ρομ την Ελληνικη που εχω τωρα, μπορω να βαλω κανενα ραδιο? και τι προσφερουν αυτα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlintas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Για τον λογο αυτον δισταζω να βαλω cooKed rom !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 επειδη δεν εχω καταλαβει, αν αφησω την μαμισια την ρομ την Ελληνικη που εχω τωρα, μπορω να βαλω κανενα ραδιο? και τι προσφερουν αυτα? πρεπει να περασεις hspl και να βαλεισ radio....ειναι ενα κομματι σαν ρομ που βελτιωνει το σημα το wifi και γενικα στοιχεια τησ μπαταριας και επικοινωνιας...δεν σημαινει ομως οτι κα8ε νεο ειναι καλυτερο....καθε Radio λειτουργει διαφορετικα σε καθε χωρα... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Loisos 250 μαλλον καποια εφαρμογη-cab θα ευθυνεται για αυτο! απεγκατεστησε τα ολα η hard reset κ ξαναδοκιμασε.... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 2 ερωτησεις... 1. Ειναι ασφαλες να περασω νεα ραδιο? θα χαθει η εγγθηση? υπαρχει οδηγος για να διαβασω? 2. προγραμματα για το HD2 κανουν ολα οσα ειναι για WM 6.5? η πρεπει να ειναι συμβατα με την οθονη του? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 2 ερωτησεις... 1. Ειναι ασφαλες να περασω νεα ραδιο? θα χαθει η εγγθηση? υπαρχει οδηγος για να διαβασω? 2. προγραμματα για το HD2 κανουν ολα οσα ειναι για WM 6.5? η πρεπει να ειναι συμβατα με την οθονη του? 1.διαβασε το πρωτο ποστ..εχει αναλυτικεσ οδηγιες για φλασαρισμα..... 2.πρεπει να ειναι για wvga.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidask Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 καλημερα,εχω ενα προβλημα με τα μηνυματα... ανα τακτα χρονικα διαστηματα δεν στελνει μηνυματα... μετα απο λιγεσ μερεσ τα στελνει ολα μαζι η ακομα χειροτερα χρειαζεται να κανω επανεκινηση της συσκευης κ να στειλω ενα οποιοδηποτε μηνυμα για να στειλει και τα προηγουμενα... κανενασ αλλος με το ιδιο προβλημα? υπαρχει καποια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 1.διαβασε το πρωτο ποστ..εχει αναλυτικεσ οδηγιες για φλασαρισμα..... 2.πρεπει να ειναι για wvga.. πως μπορω να ξερω αν ενα προγραμμα ειναι για wvga; σηγνωμη αν γινομαι κουραστικος Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loizos250 Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 παιδια το προβλημα λυθηκε οταν ξαναπερασα την 2.8 ΕLL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 παιδια το προβλημα λυθηκε οταν ξαναπερασα την 2.8 ΕLL παντα hard reset μετα το φλασαρισμα...συνηθως το γραφει για wvga.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 (edited) Υπάρχουν 2 περιπτώσεις cooked roms a.Οι διάφοροι experts του xda παίρνουν τις official roms και σε αυτές εγκαθιστούν κάποια προγράμματα που θεωρούν musthave και κάνουν και κάποια tweaks για αυξήσουν τις επιδόσεις και τη σταθερότητα. b. Παίρνουν τα τελευταία builds των windows και των διάφορων interfaces (όπως το sence) για να δείξουν τα νέα επιτεύματα. Για παράδειγμα οι roms με 6.5.3 που δεν έχουν κυκλοφορήσει ή άλλο παράδειγμα οι 2.02 roms Το radio από την άλλη είναι το κομμάτι της συσκευής που ασχολείται με τα δίκτυα και το gps. Οπότε καλό είναι να περαστεί κάποιο το οποίο δουλεύει σωστα και αξιόπιστα. Επίσης να αναφέρω ότι το πόσο καλά δουλεύει ένα radio στο τηλεφωνικό κομμάτι (ποιότητα σήματος) διαφέρει ανα περιοχή. Για παράδειγμα το τελευταίο radio, 2.07.51.05_2, που πέρασα χθες, δείχνει μέχρι τώρα να έχει λύσει πολλά προβλήματα που είχα. Η data connection από χθες το απόγευμα, δουλεύει σωστά και αδιάλυπτα. Επίσης 2-3 sms που έστειλα έφυγαν κανονικά. Βέβαια είναι νωρίς, ούτε 24ωρο δεν έχω κλείσει με το νεο radio, αλλά είμαι αισιόδοξος. Edited January 27, 2010 by firiel Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Τι σημαίνει το παρακάτω ρε παιδιά; Θα παραλάβω σήμερα; 27 Jan 2010 11:05:30 Athens Shipment Received At Destination Depot. 27 Jan 2010 10:26:22 Athens Shipment Received At Transit Point. 27 Jan 2010 08:00:00 Athens Delay. Recovery Action Underway 27 Jan 2010 02:17:30 Liege Euro Hub Shipment In Transit. 27 Jan 2010 01:59:30 Liege Euro Hub Shipment Received At Transit Point. 26 Jan 2010 21:37:54 Marseille Shipment In Transit. 26 Jan 2010 19:11:00 MPL Shipment In Transit. 26 Jan 2010 18:05:02 MPL Shipment In Transit. 26 Jan 2010 17:59:49 MPL Shipment Received At Origin Depot. 26 Jan 2010 17:41:42 MPL Shipment Received At Origin Depot. 26 Jan 2010 17:15:11 MPL Shipment Collected From Sender. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts